|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 Betafans Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 4973 Ομάδα:  Ομάδα: Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ Registration date: 28/10/2008
 | Θέμα: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 2:00 pm | |
| Σε κάθε αγώνα που διακόπτεται ή υπάρχει ένσταση, ποιός θα αποφασίζει για την τύχη του; Εμείς ή η αρμόδια αρχή;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Betafans στις Παρ Μαϊος 08, 2009 8:12 am, 3 φορές συνολικά |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 2:46 pm | |
| Ποιός είπε ότι δεν υπάρχει επίσημη απόφαση; Απόσυρέ το, λάθος έκφραση. Διαβάζοντάς το όπως το γράφεις κι εγώ το 1ο θα ψήφιζα... Το σωστό ερώτημα είναι: Σε κάθε αγώνα που διακόπτεται ή υπάρχει ένσταση, ποιός θα αποφασίζει για την τύχη του; Εμείς ή η αρμόδια αρχή; |
|
 | |
 mauri_thiella Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2672 Τόπος: Καλαματα Ομάδα:  Ομάδα: η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ Registration date: 05/11/2008
 | |
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 2:52 pm | |
| Στους αγώνες όμως όχι φίλε μου...  Αν γίνει παρατυπία στον διαγωνισμό, σωστά, εμείς θα πάρουμε απόφαση. Αν γίνει παρατυπία σε αγώνα πάλι εμείς θα πάρουμε; Ποιοί είμαστε; Οι γιοί του Παρταόλα; |
|
 | |
 Παναγιώτης Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1319 Ηλικία: 19 Τόπος: Καλλιθέα Ομάδα:  Ομάδα: The Queen Of South Καλλιθέα Registration date: 01/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 3:25 pm | |
| Εγώ το πρώτο ψήφισα. Πάντα ήμουνα υπέρ της άποψης ότι και να διακοπεί το παιχνίδι πρέπει να λήξει με το σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στον αγωνιστικό χώρο !!_________________ Γουστάρουμε και είμαστε με ΑΛΑΝΙΑ κολλητοί... Γιατί ποτέ δεν έγιναν ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ και ΛΑΓΟΊ ! Η κερκίδα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
 |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 5:13 pm | |
| | panagiwths έγραψε: | | Εγώ το πρώτο ψήφισα. Πάντα ήμουνα υπέρ της άποψης ότι και να διακοπεί το παιχνίδι πρέπει να λήξει με το σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στον αγωνιστικό χώρο !! |
Γύρω στο 1980, υπήρξε ένα ματς ΕΘνικού-ΠΑΟΚ. Προήγήθηκε ο ΠΑΟΚ 1-0. Ενώ 8 παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν στην περιοχή του Εθνικού το γκολ που πέτυχαν, ο διαιτητής σφύριξε χωρίς να περιμένει να γυρίσουν στην περιοχή τους όπως ώφειλε βάσει κανονισμών, έγινε σέντρα και οι παίκτες του Εθνικού δεν δυσκολεύτηκαν να ισοφαρίσουν. Το ματς τελείωσε 1-1. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένσταση κακής διαιτησίας και δικαιώθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε επανάληψη του ματς.
Φίλε Παναγιώτη, αν αυτή η άποψή σου ικανοποιεί το περί δικαίου σου αίσθημα, αν το γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Εθνικού σε συνεργασία με τον διαιτητή με δόλιο τρόπο έπρεπε να μετρήσει κατά την άποψή σου, πάω πάσο φίλε, πάω πάσο και λέω μόνο ότι λυπάμαι... |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 6:04 pm | |
| | Betafans έγραψε: | | Ψήφισε τι να θεωρηθεί ως αποτέλεσμα στον διαγωνισμό για τους αναβληθέντα αγώνες ή τους αγώνες που διεκόπησαν, μιας και ακόμα απόφαση επίσημη δεν υπάρχει (και ούτε πρόκειται έτσι όπως πάει)... |
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 6:12 pm | |
| Αντε το άλλαξα και αυτό... |
|
 | |
 iliaskan Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 815 Ηλικία: 29 Ομάδα:  Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Registration date: 22/12/2008
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 6:15 pm | |
| Πολύ μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε με επιχειρήματα και για τις 2 περιπτώσεις. Θα ψηφίσω το δεύτερο μόνο και μόνο επειδή ένα παιχνίδι μπορεί να διακοπεί εξαιτίας μίας ομάδας η οποία μπορεί να προηγείται και επομένως να ωφεληθεί από την διακοπή την οποία η ίδια προκάλεσε. |
|
 | |
 Παναγιώτης Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1319 Ηλικία: 19 Τόπος: Καλλιθέα Ομάδα:  Ομάδα: The Queen Of South Καλλιθέα Registration date: 01/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 6:25 pm | |
| | kronios έγραψε: | | panagiwths έγραψε: | | Εγώ το πρώτο ψήφισα. Πάντα ήμουνα υπέρ της άποψης ότι και να διακοπεί το παιχνίδι πρέπει να λήξει με το σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στον αγωνιστικό χώρο !! |
Γύρω στο 1980, υπήρξε ένα ματς ΕΘνικού-ΠΑΟΚ. Προήγήθηκε ο ΠΑΟΚ 1-0. Ενώ 8 παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν στην περιοχή του Εθνικού το γκολ που πέτυχαν, ο διαιτητής σφύριξε χωρίς να περιμένει να γυρίσουν στην περιοχή τους όπως ώφειλε βάσει κανονισμών, έγινε σέντρα και οι παίκτες του Εθνικού δεν δυσκολεύτηκαν να ισοφαρίσουν. Το ματς τελείωσε 1-1. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένσταση κακής διαιτησίας και δικαιώθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε επανάληψη του ματς.
Φίλε Παναγιώτη, αν αυτή η άποψή σου ικανοποιεί το περί δικαίου σου αίσθημα, αν το γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Εθνικού σε συνεργασία με τον διαιτητή με δόλιο τρόπο έπρεπε να μετρήσει κατά την άποψή σου, πάω πάσο φίλε, πάω πάσο και λέω μόνο ότι λυπάμαι... |
Κοίτα ναι βεβαίως υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις που το ματς που διαμορφώνεται στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι ούτε κατά 1% δίκαιο αλλά σε περιπτώσεις διακοπής λόγο κακής συμπεριφοράς οπαδών ή κάτι παρόμοιο σαν της Βέροιας (όπου κάλλιστα μπορούσε να αφήσει τον 4ο να συνεχίσει τον αγώνα) θα προτιμούσα να γίνεται επανάληψη ή σε τυχόν διακοπή να παραμένει το σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις που γίνεται το δικαστήριο και αποφασίζει το ματς στα χαρτιά είμαι υπέρ της άποψης όταν υπάρχει όμως λόγος όταν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος είμαι υπέρ τις επανάληψης του αγώνα ή να παραμένει το σκορ μέχρι τι στιγμή που διακόπηκε. Π.χ. περσινό πρωτάθλημα Ολυμπιακού θα μπορούσε να είχε γίνει επανάληψη του αγώνα ή να είχε σταματήσει στο λεπτό το οποίο έγινε η αλλαγή!_________________ Γουστάρουμε και είμαστε με ΑΛΑΝΙΑ κολλητοί... Γιατί ποτέ δεν έγιναν ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ και ΛΑΓΟΊ ! Η κερκίδα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
 |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 6:55 pm | |
| | panagiwths έγραψε: | Κοίτα ναι βεβαίως υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις που το ματς που διαμορφώνεται στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι ούτε κατά 1% δίκαιο αλλά σε περιπτώσεις διακοπής λόγο κακής συμπεριφοράς οπαδών ή κάτι παρόμοιο σαν της Βέροιας (όπου κάλλιστα μπορούσε να αφήσει τον 4ο να συνεχίσει τον αγώνα) θα προτιμούσα να γίνεται επανάληψη ή σε τυχόν διακοπή να παραμένει το σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις που γίνεται το δικαστήριο και αποφασίζει το ματς στα χαρτιά είμαι υπέρ της άποψης όταν υπάρχει όμως λόγος όταν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος είμαι υπέρ τις επανάληψης του αγώνα ή να παραμένει το σκορ μέχρι τι στιγμή που διακόπηκε. Π.χ. περσινό πρωτάθλημα Ολυμπιακού θα μπορούσε να είχε γίνει επανάληψη του αγώνα ή να είχε σταματήσει στο λεπτό το οποίο έγινε η αλλαγή! |
Στο διά ταύτα φίλε Παναγιώτη. Τι κάνουμε εμείς; Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις όπως εμμέσως πλην σαφώς και εσύ παραδέχτηκες. Υπάρχει σε κάθε μία από αυτές το δίκαιο και το άδικο. Πιστεύεις ότι έχεις τις γνώσεις να δικάσεις εσύ για το ποιό είναι το δίκαιο σε κάθε μία από αυτές; Πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος δικαστής από αυτούς που ήδη υπάρχουν. Πιστεύεις μήπως ότι κάποιος από εδώ μέσα έχει αυτές τις γνώσεις; Αν το πιστεύεις πες μας ποιός είναι, να μας λέει αυτός τα αποτελέσματα. Αν όμως όχι, λέω το αυτονόητο: Ότι πει η διοργανώτρια αρχή σαν αποτέλεσμα να το δεχόμαστε κι εμείς. Έτσι απλά... Έτσι απλά αν υπάρχει αυτός ο κανόνας, λύνονται όλα για μας. Ούτε ψάχνουμε, ούτε ψηφίζουμε, ούτε δικάζουμε, ούτε χαλιώμαστε...
Δεν λέω πιασιάρικο αυτό το "στο χορτάρι", αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική... |
|
 | |
 Pierikos1961 Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 6814 Ομάδα:  Ομάδα: Pierikos Registration date: 04/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 7:51 pm | |
| Εμένα πάντως με χάσατε. Τι ακριβώς καλούμαστε να ψηφίσουμε ; Στο ερώτημα “Ψήφισε τι να θεωρηθεί ως αποτέλεσμα στον διαγωνισμό για τους αναβληθέντα αγώνες ή τους αγώνες που διεκόπησαν, μιας και ακόμα απόφαση επίσημη δεν υπάρχει (και ούτε πρόκειται έτσι όπως πάει)” ή στο ερώτημα “Σε κάθε αγώνα που διακόπτεται ή υπάρχει ένσταση, ποιος θα αποφασίζει για την τύχη του; Εμείς ή η αρμόδια αρχή ;” Το αρχικό ερώτημα του Beta αφορά αποκλειστικά στον διαγωνισμό, το ερώτημα του kronios παραπέμπει σε γενική συζήτηση. Η δική μου γνώμη είναι η εξής : Αν μιλάμε για την επίσημη βαθμολογία της ΕΕΠ, αποφασίζει η αρμόδια αρχή. Αν μιλάμε για τον διαγωνισμό, δεν αποφασίζουμε εμείς (όπως τέθηκε στο νέο ερώτημα) αλλά το χορτάρι. Επειδή πιστεύω ότι μιλάμε για τον διαγωνισμό και μόνο, ψηφίζω κι εγώ το πιασάρικο χορτάρι. |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 8:02 pm | |
| | Pierikos1961 έγραψε: | | Το αρχικό ερώτημα του Beta αφορά αποκλειστικά στον διαγωνισμό, το ερώτημα του kronios παραπέμπει σε γενική συζήτηση. |
Πραγματικά χαθήκαμε... Το ερώτημα του Beta είναι για τους δυο συγκεκριμένους φετεινούς αγώνες, ενώ το δικό μου παραπέμπει στην ανάγκη ύπαρξης κανόνα και για τους επόμενους διαγωνισμούς μας. Εκεί είναι η διαφορά μας κι όχι στο εύρος της συζήτησης. |
|
 | |
 Betafans Admin
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 8:03 pm | |
| | kronios έγραψε: | | Pierikos1961 έγραψε: | | Το αρχικό ερώτημα του Beta αφορά αποκλειστικά στον διαγωνισμό, το ερώτημα του kronios παραπέμπει σε γενική συζήτηση. |
Πραγματικά χαθήκαμε... Το ερώτημα του Beta είναι για τους δυο συγκεκριμένους φετεινούς αγώνες, ενώ το δικό μου παραπέμπει στην ανάγκη ύπαρξης κανόνα και για τους επόμενους διαγωνισμούς μας. Εκεί είναι η διαφορά μας κι όχι στο εύρος της συζήτησης. |
Ας βρούμε πρώτα γι αυτούς τους δύο και μετά βλέπουμε για κανόνα...  |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Τρι Apr 28, 2009 8:05 pm | |
| | Pierikos1961 έγραψε: | Αν μιλάμε για τον διαγωνισμό, δεν αποφασίζουμε εμείς (όπως τέθηκε στο νέο ερώτημα) αλλά το χορτάρι.
|
Και το χορτάρι τι αποφάσισε στην Βέροια; Ή δεν αποφάσισε ακόμα; Ή μισοαποφάσισε; |
|
 | |
|