...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

Παναγιώτης
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1319
Τόπος: Καλλιθέα
Ομάδα:
Ομάδα: The Queen Of South Καλλιθέα
Registration date: 01/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Πεμ Μαϊος 14, 2009 9:23 am

palios-4 έγραψε:
Ωραιο γκαλοπ ειχατε κανει ρε παιδια.
Δηλαδη το βλακομετρο χτυπησε κοκκινο.

Εγώ δεν κατάλαβα ακόμα για ποια γκάλοπ μιλάει Neutral

Η κερκίδα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή Go down
http://www.desperados-kallithea.gr

Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11138
Ομάδα:
Ομάδα: Εθνικάρα
Registration date: 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Πεμ Μαϊος 14, 2009 6:36 pm

kronios έγραψε:
Θυμάμαι πριν καμιά 25αριά χρόνια, πριν την "πέτρινη" δεκαετία του γαύρου, καθόμουν μ' ένα φίλο για καφέ στο τότε alegro στην πλατεία Μέμου. Μη έχοντας τίποτα να κάνουμε, όποιον βλάκα στην όψη βλέπαμε, τον ρωτάγαμε τι ομάδα είναι. Ρωτήσαμε καμιά 35αριά άτομα. Ένας είπε ΑΕΚ, δύο είπαν Παναθηναϊκός, και οι υπόλοιποι τριαντατόσοι Ολυμπιακός...
Όταν την επόμενη μέρα αρχίσαμε και ρωτάγαμε φυσιολογικούς ανθρώπους, τα αποτελέσματα ήταν πολύ διαφορετικά. Μοιρασμένοι σχεδόν οι τρεις μεγάλοι, ενώ πολλοί απάντησαν Προοδευτική και Ιωνικός. Ένας μάλιστα είχε απαντήσει Σπίθα!

Για αυτό το γκάλοπ λέει...
Το οποίο είναι πέρα για πέρα ενδιαφέρον.
Και σίγουρα αληθινό...

STRANGLER
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 368
Ομάδα:
Ομάδα: ΒΕΡΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Registration date: 15/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Σαβ Μαϊος 16, 2009 2:37 am

ΕΜΕΙΣ ΒΡΩΜΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ Twisted Evil

(Μήνυμα σ αυτούς που ξέρουν ...
... και τα ξέρουν όλλα)

Παναγιώτης
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1319
Τόπος: Καλλιθέα
Ομάδα:
Ομάδα: The Queen Of South Καλλιθέα
Registration date: 01/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Σαβ Μαϊος 16, 2009 11:28 am

Εγώ έχω χάσει την μπάλα εδώ δεν ξέρω τι μου γίνετε Rolling Eyes δεν καταλαβαίνω γιατί o palios-4 το χαρακτηρίζει βλακώδη και που κολλάει το ότι η Βέροια δεν πέφτει Neutral Ας με βάλει κάποιος στο θέμα παρακαλώ !!!

Η κερκίδα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όχι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την panagiwths στις Κυρ Μαϊος 17, 2009 12:17 am, 1 φορά
http://www.desperados-kallithea.gr

Κρόνιος
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 4023
Τόπος: Καβάλα
Ομάδα:
Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Registration date: 17/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Σαβ Μαϊος 16, 2009 12:51 pm

Ο βλάκας, για να μην τον κοροϊδεύουν 24 ώρες το 24άωρο, θα διαλέξει να είναι γαύρος μόνο και μόνο από αίσθημα αυτοσυντήρησης. Έτσι για ένα δεκάλεπτο τη μέρα που θα μετέχει σε ποδοσφαιρική συζήτηση, θα νομίζει ότι είναι ανώτερος, θα νομίζει ότι οι άλλοι είναι βλάκες.
Έτσι απλά... Wink

Όχι, η Βέροια δεν κολάει εδώ...

palios-4
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2211
Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα:
Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date: 30/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Σαβ Μαϊος 16, 2009 8:53 pm

Ρε Παναγιωτακη θα μας τρελλανεις αγορι μου.Το φερες απο δω το φερες απο κει μου φορτωσες οτι χαρακτηρισα καποιον βλακωδη.
Σχολιασα το ποστ το αμεσως προηγουμενο απο το δικο μου οπου αναφεροταν για καποιο γκαλοπ.
Ο Michael στην συνεχεια το παρεθεσε αναλυτικα και σου εξηγησε κι εσυ συνεχιζεις να λες αλλα αντι αλλων.
Η διαβασε κανονικα τα ποστ ολα αν θες να τα σχολιασεις η διαβαζε οτι γουσταρεις χωρις σχολια γιατι δεν γινεται ετσι δουλεια.
Συγγνωμη για το off-topic αλλα τα παιξα.

mario4
Forum Adict

Αριθμός μηνυμάτων: 12528
Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date: 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Κυρ Μαϊος 31, 2009 8:35 am

Κρόνιος έγραψε:
όποιον βλάκα στην όψη βλέπαμε, τον ρωτάγαμε τι ομάδα είναι. Ρωτήσαμε καμιά 35αριά άτομα. Ένας είπε ΑΕΚ, δύο είπαν Παναθηναϊκός, και οι υπόλοιποι τριαντατόσοι Ολυμπιακός...
Όταν την επόμενη μέρα αρχίσαμε και ρωτάγαμε φυσιολογικούς ανθρώπους, τα αποτελέσματα ήταν πολύ διαφορετικά.

μεγάλη κουβέντα!
αυτό έχει ψυχολογική βάση, [εφόσον δεν οφείλεται σε πλύση εγκεφάλου από οικογένεια]
ανήκει στη συμπεριφορά κάποιου με σύμπλεγμα κατωτερότητας.
όποιος αντίθετα δεν έχει κόμπλεξ, είναι περήφανος για τον ίδιο και τον τόπο του, αλλά
πάνω από όλα σέβεται την υπερηφάνια και των άλλων που σκέφονται με αυτόν τον άφοβο
και ωραίο τρόπο. Χαρακτηριστικά τα κομπλεξικά άτομα τσακώνονται για τις "μεγάλες τους ομάδες"
για να ξεπεράσουν το γεγονός ότι οι ίδιοι είναι πολύ μικροί..
Δεν είναι μια απόλυτη ερμηνεία αυτό που γράφω αλλά ερμηνεύει πολλές φορές κάποια φαινόμενα
οπαδισμού του ΠΟΚ..

veteranos-6-
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2742
Τόπος: ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα:
Ομάδα: Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
Registration date: 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Παρ Jan 21, 2011 10:44 am

Eδω στο νησι αντιμετοπειζουμε ισως το μεγαλυτερο προβλημα με τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ.
Πολλα παραδειγματα μπορω να φερω για σηζητηση αλλα θα μεινω μονο σε αυτα που μας καινε,
Αν εξερεσεις τα ντερμπυ ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΡΟΔΟΣ που γινοντε σολντ αουτ σε κανενα ματς ητε τις Ροδου ητε του Διαγορα δεν εχει γινει ξανα ποτε τουλαχιστον τα τελευταια 5 χρονια
Η Ροδος με τον Παναιγιαλειο αν θυμαμε καλα πριν 3 χρονια επιασε 2500 και ο Διαγορας φετος με Παναιτωλικο τον ιδιο αριθμο,αλλα οταν ειρθε ο Ολυμπικαος 2 φορες στο κυπελλο και παλιοτερα οταν ειχε τιμωρηθει η εδρα του και επαιζε στο νησι οι 4000 και αλλοι παρα πολλοι που δεν βρηκανε εισητηριο ,γεμιζανε το σταδιο.Το ιδιο ειχε συμβει και με την παρουσια του Παναθηναικου οταν ειχε τιμωρηθει κα αυτος και επαιζε ως γηπεδουχος στο νησι.Μιλαμε τωρα για ροδιτες και οχι φιλαθλους που κατεβηκαν για τα εκαστοτε ματς.Τοσο βλακωδες συμπεριφορα δεν πρεπει να εχει γινει σε αλλο μερος ανα την Ελλαδα.Συνδεσμοι ανοιγανε κατα καιρους στο νησι απο ΠΑΟΚ -ΛΑΡΙΣΑ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ,αλλα κλεινανε ευτηχως και ειμασταν οι μονοι που ειχαμε στο νησι.
Τωρα τελευταια ξαναανοιξαν οι βαζελοι,αλλα μεχρι στιγμης χωρις να εχουμε κοντρες μεταξυ μας,γιατι θα ,,,κλεισουνε και αυτοι.
Το θεμα ειναι λοιπον τοσο πολυ εχετε γινει ερμαια τις μοδας αυτης??
Οκ στο παρελθον η ΡΟΔΟΣ πληγωσε κοσμο και κοσμακη με τα στημενα ματς και αποκορυφωμα αυτο με τον ΟΣΦΠ 3-1 στο ημιχρονο ..τελικο 3-4 για τον Γαυρο το οποι αποτελεσμα εστειλε ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΣΦΠ να παιξουνε αγωνα μπαραζ για τον τιτλο.πιο προσφατα με οσα ακουγονταν και ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ εστεινε ματς,αλλα αυτα φιλοι Ροδιτες δεν ειναι αφορμες να κλασεις τις ομαδες γιατι αν κοιταξεις στο ελληνικο ποδοσφαιρο η μεγαλυτερη βρωμα ειναι ολο το ΠΟΚ και η Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!
Για 120000 πλυθησμο ειναι απαραδεκτο πολεις οπως Αγρινιο ,Κερκυρα,Λειβαδεια,Αιγιο Ξανθη,κτλ κτλ κτλ χωρις να θελω να σας θιξω με λιγοτερο πλυθησμο να μαζευουνε 4 και 5000 σε ματς εντος εδρας.
ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΕΝΟΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!

rodfan
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 3487
Τόπος: ΡΟΔΟΣ
Ομάδα:
Ομάδα: ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ
Registration date: 26/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Παρ Jan 21, 2011 11:15 am

veteranos-6- έγραψε:
Οκ στο παρελθον η ΡΟΔΟΣ πληγωσε κοσμο και κοσμακημε τα στημενα ματς και αποκορυφωμα αυτο με τον ΟΣΦΠ 3-1 στο ημιχρονο ..τελικο 3-4 για τον Γαυρο το οποιο αποτελεσμα εστειλε ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΣΦΠ να παιξουνε αγωνα μπαραζ για τον τιτλο.πιο προσφατα με οσα ακουγονταν και ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ εστεινε ματς,αλλα αυτα φιλοι Ροδιτες δεν ειναι αφορμες να κλασεις τις ομαδες γιατι αν κοιταξεις στο ελληνικο ποδοσφαιρο η μεγαλυτερη βρωμα ειναι ολο το ΠΟΚ και η Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!

Ρε συ Βετεράνε συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου .... αλλά αυτός ο πληθυντικός σε τι χρησιμεύει scratch ????
Γνωρίζεις και άλλα στημένα εκτός του Ρόδος-Gay 3-4 confused ????

Αν ναι, θα ήθελα να τα μοιραστείς μαζί μας Cool !!!!
http://kakiaskala.blogspot.com

1905-ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 464
Τόπος: RHODES-ZEFYROS
Ομάδα:
Ομάδα: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ...
ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
29-10-2008
ΘΥΡΑ-6- SINCE 1986

Registration date: 16/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Παρ Jan 21, 2011 11:23 am

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΟΙ..ΝΟΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

rodfan
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 3487
Τόπος: ΡΟΔΟΣ
Ομάδα:
Ομάδα: ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ
Registration date: 26/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Παρ Jan 21, 2011 11:31 am

Φίλε μου 1905-ΔΙΑΓΟΡΑΣ αν πρόσεξες το ποστ μου, είπα ότι συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον βετεράνο Wink !!!!
Απλά δεν μου αρέσει να "αιωρούνται εντυπώσεις" στους υπόλοιπους Cool ....
Προσωπικά πάντως αν με ρωτάς, ο γιός μου ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ είναι και αύριο μεθαύριο μπορεί να φοράει και την φανέλλα της πρώτης ομάδας Wink !!!!
Προς το παρόν φοράει του εφηβικού Cool Wink !!!!
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ....

http://kakiaskala.blogspot.com

1905-ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 464
Τόπος: RHODES-ZEFYROS
Ομάδα:
Ομάδα: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ...
ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
29-10-2008
ΘΥΡΑ-6- SINCE 1986

Registration date: 16/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Παρ Jan 21, 2011 11:39 am

rodfan έγραψε:
Φίλε μου 1905-ΔΙΑΓΟΡΑΣ αν πρόσεξες το ποστ μου, είπα ότι συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον βετεράνο Wink !!!!
Απλά δεν μου αρέσει να "αιωρούνται εντυπώσεις" στους υπόλοιπους Cool ....
Προσωπικά πάντως αν με ρωτάς, ο γιός μου ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ είναι και αύριο μεθαύριο μπορεί να φοράει και την φανέλλα της πρώτης ομάδας Wink !!!!
Προς το παρόν φοράει του εφηβικού Cool Wink !!!!
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ....

:mpravo: :mpravo: :mpravo: :mpravo: :ok:
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

OK VERIA
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1509
Τόπος: beroia
Ομάδα:
Ομάδα: ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Registration date: 30/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Παρ Jan 21, 2011 5:29 pm

βεροια παντου

Barbabilios
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1216
Ομάδα:
Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date: 16/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!   Τετ Jan 26, 2011 2:00 am

STRANGLER έγραψε:
ΕΜΕΙΣ ΒΡΩΜΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ Twisted Evil

(Μήνυμα σ αυτούς που ξέρουν ...
... και τα ξέρουν όλλα)

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ BETAFANS EVER, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ OFF TOPIC, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ... :lolll: :lolll: :lolll:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ TO MHNYMA ΓΡΑΦΤΗΚΕ 16/05/2009
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 18/05/2009 ΒΕΡΟΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0 - 1 ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΗ Γ'.....
http://www.epae.org/matches.fds?categ=2&pagecode=01.02&langid=1

18/5/2009
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΚΟΡ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΑΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΕ 2-0 αναλυτικά »
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΣ ΠΑΕ 2-1 αναλυτικά »
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Γ.Α.Ο. Π.Α.Ε. 1-3 αναλυτικά »
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΠΑΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΣ ΠΑΕ 1-1 αναλυτικά »
ΚΕΡΚΥΡΑ Α.Ο. ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ ΠΑΕ 2-1 αναλυτικά »
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΜΑΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΦΚ ΠΑΕ 4-0 αναλυτικά »
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΕ 2-2 αναλυτικά »
ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΕ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΣ ΠΑΕ 0-1 αναλυτικά »
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΣ Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΑΟ ΜΑΝΗΣ 2-1 αναλυτικά »

:respect1: ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΗ STRANGLER!!!!!

Ο Τοπικισμός χάνετε η Β' Εθνική παιθαίνει !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ομάδες :: Β εθνική-