| | Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 | |
|
|
| Ποιοι θα ανέβουν φέτος | | Ατρόμητος | | 29% | [ 125 ] | | Βόλος | | 3% | [ 16 ] | | Βέροια | | 1% | [ 7 ] | | Γιάννενα | | 35% | [ 152 ] | | Ιωνικός | | 3% | [ 16 ] | | Καβάλα | | 19% | [ 85 ] | | Καλαμαριά | | 1% | [ 5 ] | | Κέρκυρα | | 3% | [ 14 ] | | Άλλη (πείτε μας ποια) | | 2% | [ 9 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 429 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 Betafans Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 4973 Ομάδα:  Ομάδα: Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ Registration date: 28/10/2008
 | Θέμα: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Πεμ Oct 30, 2008 3:03 pm | |
| Το πρώτο γκάλοπ για φέτος. Βεβαίως γίνετε για να δούμε ποιοι πιστεύεται πως είναι τα φαβορί για άνοδο. Εγώ πιστεύω πως τα φαβορί είναι 5 ομάδες και θα μονομαχήσουν ως το τέλος για την άνοδο. Αυτές είναι φυσικά ο Ατρόμητος, τα Γιάννενα, ο Βόλος, η Καβάλα και ο Ιωνικός.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Betafans στις Τρι Μαϊος 26, 2009 4:23 pm, 4 φορές συνολικά |
|
 | |
 MIXOS Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 404 Τόπος: ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Πεμ Oct 30, 2008 5:23 pm | |
| Για να γίνεται κουβέντα επιπέδου (η σκέτη κουβέντα βρε αδερφέ :P ), καλό θα ήταν να αιτιολογούνται οι ψήφοι του γκάλοπ. Κι επειδή βλέπω οτι υπάρχει κάποιος που απάντησε "άλλο", καλό θα ήταν να μας λέει ποιο είναι αυτό το "άλλο"! Προσωπικά, ψήφισα ΠΑΣ! Ως οπαδός του μπορεί να μην είμαι κι 100% αντικειμενικός αλλά μπορώ να πω οτι σ' αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, εν πολλοίς έχουμε ξεφύγει από λάθη του παρελθόντος που πιθανότατα μας έφτασαν λίγο πριν τη βρύση αλλά δε μας άφησαν να πιούμε νερό τα τελευταία χρόνια! Να συμπληρώσω επίσης πως εκτός απ' τις σημαντικές επιστροφές που θα έχουμε εντός διμήνου, εμπιστεύομαι απόλυτα το φετινό τεχνικό τιμ κι ευελπιστώ ότι "βλέποντας γήπεδο", είναι ικανό να καλύψει τα κακώς κείμενα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη με ορθές επιλογές. Αυτά! |
|
 | |
 _KALOGREZA Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2160 Τόπος: KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ... Ομάδα:  Registration date: 29/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Πεμ Oct 30, 2008 5:59 pm | |
| AN KAI ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1.ΝΟΜΙΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ.ΕΒΑΛΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ,ΠΑΣ(ΛΟΓΩ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ)ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ(ΛΟΓΩ ΜΑΚΑΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ-ΕΔΡΑΣ).ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ Η ΑΝΤΙ ΕΜΑΣ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΔΕ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ(ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ)Ο ΟΛ.ΒΟΛΟΥ Η Η ΚΕΡΚΥΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΣΥ ΔΕ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ-ΚΟΚΚΑΛΕΩΝ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ-ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΙΜΙΤΟΜΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΡΟΣΟΝΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ(ΗΘΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ). ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ?ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ?ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 10? |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Πεμ Oct 30, 2008 6:25 pm | |
| Εγώ Ψηφίζω την ΑΟΚΑΡΑ που εύκολα δύσκολα θα ανέβει, τον Ατρόμητο που δεν είναι ομάδα Β' εθνικής αλλά και ο ΠΑΣ ο οποίος προς το παρόν τουλάχιστον παίζει καλό ποδόσφαιρο. |
|
 | |
 prof. New member
Αριθμός μηνυμάτων: 13 Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Πεμ Oct 30, 2008 9:55 pm | |
| Θεωρω αυτονοητο οτι θα ανεβει η ομαδα μου ο Ατρομητος λογω κλασης παικτων.Ο ΠΑΣ λογω δυναμικης και ποιοτητας,αν και θα κρατουσα μια πισινη λογω Ογιος.Ο Βολος δειχνει καλυτερος απ'οσο πιστευα και νομιζω οτι θα ειναι ο τριτος. |
|
 | |
 Angel Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 112 Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Πεμ Oct 30, 2008 10:53 pm | |
| Όπως δείχνουν τα πράγματα Ατρόμητος και ΠΑΣ έχουν τον πρώτο λόγο για άνοδο καθώς διαθέτουν καλές και έμπειρες ομάδες και δείχνουν να πατάνε καλά στο γήπεδο. Βέβαια, είναι ακόμη αρχή, το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι πολύ περίεργο κια με 2 νίκες πηγαίνεις για άνοδο ενώ με 2 ήττες παλεύεις για σωτηρία. Έχει πολύ δρόμο να διανύσουμε, αμάδες θα βρουν την φόρμα τους και άλλες θα την απωλέσουν και αισιοδοξώ η ομάδα μου η Βασίλισσα του Βορρά να καταφέρει να διεκδικήσει την άνοδο. Καλό πρωτάθλημα να έχουμε, χωρίς έκτροπα, κακές διαιτησίες κ.λ.π. και ας ανέβουν οι 3 καλύτεροι ή τυχερότεροι. Για καλό θέαμα δεν ευελπιστώ καθώς το ποδόσφαιρο της Β' Εθνικής είναι επί τω πλείστον άτεχνο, σκληρό και αμυντικογενές. Οι ομάδες έχουν συνήθως πολλούς τραυματισμούς και οι ποιοτικοί παίκτες σπανίζουν. Ελπίζω να υπάρχει αθρόα προσέλευση φιλάθλων και να μην γίνονται οι αγώνες σε θλιβερά άδεια γήπεδα. |
|
 | |
 peristeri s.g. Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 149 Ομάδα:  Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Παρ Oct 31, 2008 10:54 am | |
| ατρομητος κ πας πιστευω....τωρα ακομα εχει πολυ ψωμι... |
|
 | |
 OK VERIA Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1509 Τόπος: beroia Ομάδα:  Ομάδα: ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Παρ Oct 31, 2008 4:38 pm | |
| EGO MGKES EVALA VERIA GIATI EIMAI VERIA!! K TO PISTEVO GIATO EXEI PARA POLY DROMO AKOMI AN MEXRI TO PROTO GYRO EIMASTE STIN 6ADA ME 2-3 METAGRAFES ISOS KATI NA GINEI GIA 3H THESI |
|
 | |
 . New member
Αριθμός μηνυμάτων: 39 Ομάδα:  Ομάδα: τουρκια Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Παρ Oct 31, 2008 5:40 pm | |
| Ψηφισα Κερκυρα-Ατρομητο-Γιαννενα Θελω να πιστευω οτι στο τελος εστω και δυσκολα η Κερκυρα θα τα καταφερει να ανεβει. Ατρομητος ειναι το μεγαλο φαβορι. Γιαννενα,πιστευω το προβλημα τους περσι ηταν ο Κουγιας,και φετος με σοβαρη διοικηση θα ανεβουν. Νομιζω και ο Βολος και η Καβαλα μπορουν να διεκδικησουν την ανοδο. |
|
 | |
 palios-4 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2211 Ηλικία: 46 Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ομάδα:  Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Παρ Oct 31, 2008 11:52 pm | |
| Φυσικα εβαλα τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ αν και σιγουρο τιποτα δεν ειναι Απο κει και περα ειναι αποκατασταση της δικαιοσυνης να ανεβει ο ΠΑΣ μονο και μονο για αυτα που τραβηξαν περσι. Και τελος ενας απο ΚΑΒΑΛΑ ,ΒΟΛΟ. |
|
 | |
 Rossoblu Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1230 Ηλικία: 26 Τόπος: Aθήνα Ομάδα:  Ομάδα: Βέροια 1960-2003 Registration date: 29/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Σαβ Nov 01, 2008 12:04 am | |
| Οτι να'ναι...Δεν σας λεει κανενας ρε παιδια οτι πρεπει να ψηφισετε ντε και καλα την ομαδα σας...Ποιος πιστευετε οτι θα ανεβει ειναι το θεμα... |
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20004 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Σαβ Nov 01, 2008 1:10 am | |
| ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΠΑΣ(ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ),Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ Α'ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ),ΚΑΒΑΛΑ(ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΙΩΝΙΚΟΣ. |
|
 | |
 palios-4 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2211 Ηλικία: 46 Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ομάδα:  Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Σαβ Nov 01, 2008 2:03 am | |
| Rossoblu αυτο το "οτι να ναι" που εγραψες σε ποιον απευθυνεται; Και συγγνωμη ρε φιλε αλλα αν για καποιους υπαρχουν αντικειμενικοι λογοι να μην βαλουν την ομαδα τους ειναι για σενα και τους ομοιδεατες σου(λογω βαθμολογιας και γενικης εικονας). Δεν το βλεπω λογικο οπαδος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ,του ΠΑΣ η του ΑΟΚ να μην βαλει την ομαδα του; Μηπως εισαι λιγο παραπανω εμπαθης για moderator; |
|
 | |
 Rossoblu Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1230 Ηλικία: 26 Τόπος: Aθήνα Ομάδα:  Ομάδα: Βέροια 1960-2003 Registration date: 29/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Σαβ Nov 01, 2008 10:31 am | |
| Για τους δικους μου μιλαω παλιε... Εγω για παραδειγμα ψηφισα Ατρομητο. Δεν αρχισαμε καλαααα...  |
|
 | |
 leone14 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 624 Ηλικία: 32 Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 Σαβ Nov 01, 2008 6:05 pm | |
| ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ(ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΣΙ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ),ΨΗΦΙΣΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ,ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ!!! |
|
 | |
| | Ποιοι θα ανέβουν φέτος ????? 08-09 | |
|