...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ?
ΙΝΤΕΡ
21%
 21% [ 3 ]
ΜΙΛΑΝ
35%
 35% [ 5 ]
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
21%
 21% [ 3 ]
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
7%
 7% [ 1 ]
ΡΟΜΑ
0%
 0% [ 0 ]
ΑΛΛΗ
14%
 14% [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 14

ΣυγγραφέαςΜήνυμα

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 6973
Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ομάδα:
Ομάδα:

Registration date: 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Πεμ Μαϊος 14, 2009 12:42 pm

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ
ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΝΤΕΡ.
http://www.sport24.gr/html/ent/452/ent.292452.asp
Επιστροφή στην κορυφή Go down
http://www.sop-pierikos.gr/forum/index.php

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Σαβ Μαϊος 16, 2009 11:13 am

Η μαδριλένικη εφημερίδα "Marca" κυκλοφορεί σήμερα (16/5) με το πρωτοσέλιδο "O Κακά υπέγραψε", ενώ στο σχετικό κείμενο υποστηρίζει κατηγορηματικά πως η συμφωνία μεταξύ του Φλορεντίνο Πέρεθ, της Μίλαν και του Βραζιλιάνου άσου είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η ίδια πηγή προχωράει μάλιστα και σε λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας η οποία θα προκαλέσει μεταγραφικό πάταγο αυτό το καλοκαίρι, με τη "βασίλισσα" να καταβάλλει στους "ροσονέρι" το ποσό των 63.000.000 ευρώ για να φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου για το 2007, με τον ίδιο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8.000.000 ευρώ.

Πιθανότερη ημερομηνία που θα επιλέξει ο Φλορεντίνο Πέρεθ τη συμφωνία για την αγορά του Κακά είναι η 4η Ιουνίου, ενώ όπως επισημαίνεται σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων έπαιξαν οι καλές σχέσεις των Γκαλιάνι-Πέρεθ, αν αναλογιστεί κανείς πως η προσφορά της Ρεάλ στη Μίλαν ήταν κατά 40.000.000 μικρότερη από αυτή της Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο Ιανουάριο.

Τα "χτυπήματα" μάλιστα των Μαδριλένων προκειμένου να επανακτήσουν τα πρωτεία στην Ισπανία από τη Μπαρτσελόνα αλλά και να ξαναγίνουν πανίσχυροι στην Ευρώπη όπως στις αρχές της δεκαετίας δεν σταματούν εδώ, αφού ο επόμενος στόχος μετά τον Κακά είναι ο Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν Μονάχου.

sport24.gr

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Δευ Μαϊος 18, 2009 10:41 am

ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΜΕ 2-1.
http://www.sport24.gr/html/ent/152/ent.293152.asp

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Δευ Μαϊος 18, 2009 10:44 am

"Καμία συμφωνία με Ρεάλ Μαδρίτης για Κακά"
"Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", αλλά στην περίπτωση του Κακά πρόλαβε η... πυροσβεστική!

Το ρόλο αυτό ανέλαβε ο πατέρας και μάνατζερ του Κακά, Μπόσκο Λέιτε, που διέψευσε κατηγορηματικά τα ισπανικά δημοσιεύματα που θέλουν τον γιο του να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η "Marca" υποστήριζε με πηχυαίο τίτλο στο εξώφυλλο του Σαββάτου ότι "O Κακά είναι κλεισμένος", ενώ στο σχετικό κείμενο υπογράμμιζε πως η συμφωνία μεταξύ του Πέρεθ, της Μίλαν και του 26χρονου άσου είναι οριστική (έναντι 63.000.000 ευρώ)!

Αλλά με δήλωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Μίλαν, ο Μπόσκο Λέιτε διέψευσε όλα τα παραπάνω.

"Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης και δεν είναι αλήθεια να λέμε ότι ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει με τον ισπανικό σύλλογο. Ο Κακά είναι συγκεντρωμένος περισσότερο από ποτέ στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και είναι "δεμένος" (σ.σ. συναισθηματικά) με την Μίλαν.

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι αξιόπιστες και επίσημες μόνο όταν προέρχονται από τους νόμιμους εκπροσώπους του ή από την Μίλαν. Κάθε άλλη πληροφορία είναι αβάσιμη".

SPORT24.GR

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Τρι Μαϊος 19, 2009 1:53 pm

Tην απόκτηση του Φάμπιο Καναβάρο για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του έως το 2011, ανακοίνωσε η Γιουβέντους.

Ο Ιταλός αμυντικός επιστρέφει στην Γιουβέντους από την οποία είχε αποχωρήσει το 2006 για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ και βρέθηκε στο Τορίνο για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

"Είμαι περήφανος που θα φορέσω πάλι την φανέλα της Γιουβέντους", δήλωσε ο παίκτης ενώ ο Αλέσιο Σέκο επεσήμανε:"Ο Φάμπιο είναι παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο σύλλογος έπρεπε να τον πουλήσει το 2006 για οικονομικούς λόγους. Έκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία αυτή τη σεζόν για να τον φέρουμε στο Τορίνο και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστική την Γιουβέντους".

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Τρι Μαϊος 19, 2009 1:59 pm

ΑΦΟΥ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Ο ΤΣΙΡΟ ΦΕΡΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ ΡΑΝΙΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΟΙ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ ΚΑΙ ΖΙΝΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΕΡΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ''ΚΥΡΙΑΣ''.

FREDERICKS -5- NEWS

Stef-Pierikos
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4401
Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα:
Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date: 19/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Τρι Μαϊος 19, 2009 7:25 pm

Fredericks -5- έγραψε:

FREDERICKS -5- NEWS

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ........... Suspect

( :mmmmm: )

ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!!
ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!!
Θ.5
http://WWW.SOP-PIERIKOS.GR

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Τρι Μαϊος 19, 2009 8:00 pm

Stef-Pierikos έγραψε:
Fredericks -5- έγραψε:

FREDERICKS -5- NEWS

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ........... Suspect

( :mmmmm: )

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
ΤΟ ΝΕWS ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?
Very Happy

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Παρ Μαϊος 22, 2009 9:03 pm

Επιστρέφει στη Μίλαν ο Όντο
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να μην διατηρήσει τον Μάσιμο Όντο στο ρόστερ της και την ερχόμενη σεζόν.
Οι Βαυαροί δεν "θαμπώθηκαν" από τις επιδόσεις του Ιταλού αμυντικού με αποτελέσμα να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγόρας του από τη Μίλαν.

Την απόφαση ανακοίνωσε, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Γιουπ Χάινκες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όντο αποκτήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι του 2008, με τη φανέλα της οποίας
συμπλήρωσε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Σαβ Μαϊος 23, 2009 10:31 pm

Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Φεράρα

Ο Τσίρο Φεράρα ανέλαβε την πρόκληση να διαδεχτεί τον (αποπεμφθέντα) Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Γιουβέντους για τους δύο τελευταίους κρίσιμους αγώνες της σεζόν κόντρα σε Σιένα και Λάτσιο, ωστόσο ξεκαθάρισε με σημερινές δηλώσεις του πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν.
"Αυτά είναι έντονα και δυνατά συναισθήματα, διαφορετικά από αυτά που βίωσα τα τελευταία χρόνια. Είναι μία πολύ συναρπαστική περιπέτεια και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο νέος προπονητής των "μπιανκονέρι", για να συνεχίσει:

"Αν είναι η μεγάλη μου ευκαιρία; Την αποδέχτηκα χωρίς δισταγμό, τώρα η καλύτερη απάντησή μου θα είναι τα αποτελέσματα. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα είμαι εδώ σε αυτό τον πάγκο για δύο παιχνίδια μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Θα πάρω τις ευκαιρίες μου, από αύριο είμαι ο προπονητής και αυτό είναι που θέλω να κάνω από εδώ και έπειτα. Ο γενικός διευθυντής Ζαν-Κλοντ Μπλανκ δεν μου έδωσε εγγυήσεις για την ερχόμενη σεζόν, αλλά μου έδωσε ελπίδα. Δεν μου είπε ότι θα ήμουν στον πάγκο της Γιούβε μόνο για δύο αγώνες.

Δύο νίκες σε αυτά τα ματς θα μπορούσαν να αποδειχτούν πολύ σημαντικές για μένα και να λειτουργήσουν ως ένα μπόνους για το μέλλον. Εάν θα άφηνα τη θέση μου στην Εθνική Ιταλίας για τη Γιούβε; Θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε αυτό στο τέλος του Ιούνη.

Η εμπειρία μου με την Εθνική μετράει πολύ εδώ, όμως ο Λίπι δεν επηρεάζει τις αποφάσεις μου και τώρα κάνω τις δικές μου επιλογές. Μου αρέσει να παίζω με τέσσερις στην άμυνα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο όσον αφορά στην τακτική μου".

Στο παρελθόν, ο Φεράρα ήταν συμπαίκτης με αρκετούς που είναι ακόμα στην ομάδα, όμως φρόντισε να διευκρινίσει πως το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την κρίση του όσον αφορά σε επιλογές για την ενδεκάδα.

"Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ήμουν πολύ ξεκάθαρος, καθώς θα πρέπει να ξεχωρίσεις τη φιλία και τις ευθύνες. Έλαβα το σεβασμό που ήθελα και βρήκα σπουδαίους επαγγελματίες, οπότε δεν κάναμε ποτέ πλάκα στην προπόνηση".
Όσον αφορά στην απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος έγινε έτσι ο πρώτος προπονητής που απολύθηκε από τους Τορινέζους μετά το 1969, ο Φεράρα απάντησε διπλωματικά στις σχετικές ερωτήσεις.

"Ήταν ο προπονητής μου και κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ μας, κάτι που με δυσαρεστεί. Είναι σκληρό να απολύεσαι, δεν έχω τέτοια εμπειρία. Δεν έχω μιλήσει με το Ρανιέρι και δεν είναι δικό μου θέμα να πω αν η αλλαγή ήταν απαραίτητη.

Αυτό που έχει σημασία είναι να τερματίσουμε τη σεζόν θετικά για το σύλλογο και τους οπαδούς. Η πραγματική Γιουβέντους είναι αυτή που είδαμε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης", κατέληξε χαρακτηριστικά.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Σαβ Μαϊος 23, 2009 10:38 pm

Αντσελότι: "Παράδειγμα για όλους ο Μαλντίνι"

Μήνυμα στους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κόντρα στη Ρόμα, καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών θα χρειαστεί να διεκδικήσουν το απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω αγώνα play-off με τη Φιορεντίνα στο φινάλε, έστειλε ο Κάρλο Αντσελότι.
"Θα πρέπει να κλειδώσουμε τη θέση μας στο ματς με τη Ρόμα, καθώς με νίκη θα έχουμε απευθείας είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το να πάμε να παίξουμε με τη Φιορεντίνα την τελευταία αγωνιστική για μία αυτόματη θέση στους ομίλους είναι κάτι που θα ήταν καλό να αποφύγουμε, καθώς μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ρόμα μας έχει κερδίσει στο Σαν Σίρο για δύο διαδοχικές σεζόν. Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς έχουν προβλήματα και η αναμέτρηση θα είναι καυτή", τόνισε ο τεχνικός των "ροσονέρι" και συνέχισε:

"Λέγοντας αυτό, θα πρέπει να παραδεχτώ πως η Γιουβέντους δεν ήταν σε καλή φόρμα 15 ημέρες πριν, όμως όταν ήρθε η ώρα να μας αντιμετωπίσουν, μας σταμάτησαν. Αυτό μπορεί να συμβεί επίσης και με τη Ρόμα.

Από φυσική κατάσταση η ομάδα τα πάει καλά, όμως ψυχολογικά είμαστε κουρασμένοι. Φαίνεται σαν να έχουμε μπροστά μας τον στόχο και δεν μπορούμε να τον ακουμπήσουμε".

Η παραμονή και το παράδειγμα του Μαλντίνι
Ερωτηθείς για το αν το ματς κόντρα στη Ρόμα θα είναι το τελευταίο του μπροστά στο κοινό του "Σαν Σίρο", με τα σενάρια για μετακίνησή του στην Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι να έχουν φουντώσει, ο Αντσελότι απάντησε:

"Φυσικά όχι, είμαι προπονητής της Μίλαν μέχρι τον Ιούνιο (παύση) του 2010. Είμαι πάντως έτοιμος για όλα. Δεν υπάρχει καμία ανοιχτή υπόθεση με την Τσέλσι και τα χρήματα δεν είναι αυτά που μετρούν περισσότερο για μένα.

Στη Μίλαν δε ζήτησα ποτέ χίλιες λίρες αύξηση. Δεν το σκέφτηκα ποτέ, είναι σημαντικά τα χρήματα ως ένας τρόπος αξιολόγησης κάποιας αξίας, όμως δεν αποτελούν προτεραιότητα όταν είναι να πάρεις μία απόφαση".

Φυσικά, ο τεχνικός των Μιλανέζων δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο "κύκνειο άσμα" του Πάολο Μαλντίνι, με τον "καπιτάνο" να ετοιμάζεται για το τελευταίο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι με τη φανέλα της Μίλαν με αντίπαλο την Ουντινέζε λίγο πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

"Θα ζήσει μερικά εκπληκτικά συναισθήματα και θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι το τέλος της καριέρας του. Μία καριέρα πολύ όμορφη, αφού έκανε αυτό που ήθελε και το έκανε πολύ καλά.

Χωρίς τον Μαλντίνι κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν μεγαλύτερες ευθύνες: οι Πίρλο, Γκατούζο, Αμπροζίνι, Νέστα... Ο Μαλντίνι άφησε ένα παράδειγμα που πρέπει να ακολουθηθεί με πράξεις και όχι με λόγια''.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Κυρ Μαϊος 24, 2009 12:18 pm

Μπερλουσκόνι: "Γκατούζο, ο επόμενος αρχηγός"
Το ιστορικό "αντίο" του Πάολο Μαλντίνι στους φίλους της Μίλαν δεν θα μπορούσε να γίνει με απόντα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι... Ο Ιταλός πρωθυπουργός και ιδιοκτήτης των "ροσονέρι" αποκάλυψε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μη χάσει την τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση του ιστορικού αρχηγού στο "Σαν Σίρο", ενώ έχρισε ως διάδοχό του στο γήπεδο και στα αποδυτήρια τον Τζενάρο Γκατούζο.
"Θα κάνω τα πάντα, μετά από πολλούς μήνες απουσίας από το στάδιο εξαιτίας κυβερνητικών υποχρεώσεών και αρνητικών εξελίξεων, για να είμαι αύριο το απόγευμα στο Σαν Σίρο και να γιορτάσω για τον δικό μας Πάολο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μπερλουσκόνι στον ιταλικό σταθμό "Sky", και συνέχισε:

"Είναι ο δικός μας μεγάλος αρχηγός, θα είναι για όλους δύσκολο να βλέπουμε τη Μίλαν χωρίς αυτόν. Τον αγαπώ σαν γιο μου, ο οποίος ξεχωρίζει για τη σοβαρότητα, την ηθική και τις ικανότητές του.

Όλα τα ρεκόρ που έχει πετύχει μιλούν από μόνα τους για το τί ήταν για μας τους οπαδούς της Μίλαν, θα είναι δύσκολο για τους άλλους να ισοφαρίσουν τα κατορθώματά του. Του στέλνουμε τις ευχαριστίες και την αγάπη μας.

Εγώ άφηνα πάντα στα παιδιά μας την δυνατότητα να πάρουν τις αποφάσεις τους, ακόμα και όταν αποφάσιζαν να απομακρυνθούν από τη Μίλαν. Όλοι οι παίκτες ήταν σημαντικοί για τα διεθνή πρωτεία της Μίλαν, όμως ο Μαλντίνι και ο Μπαρέζι είναι μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις.

Ποιος ακολουθεί; Δεν θα ήθελα να κατονομάσω κάποιον, στο γήπεδο όμως έχουμε έναν παίκτη με απίστευτη ενέργεια, έναν μεγάλο άνδρα με μεγάλη καρδιά που ονομάζεται Τζενάρο Γκατούζο".

Σε αντίθεση πάντως με το θέμα της αποχώρησης του αρχηγού που ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θέλησε να λύσει το μυστήριο αναφερόμενος στο μέλλον της συνεργασίας του συλλόγου με τον Κάρλο Αντσελότι.

"Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε μία απόφαση για την οποία έχουμε ακόμα χρόνο. Με τον Κάρλο υπάρχει μία σχέση εκτίμησης και φιλίας εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί με αυτόν αποφασίσαμε να καθήσουμε σε ένα τραπέζι και να πάρουμε από κοινού κάποιες αποφάσεις", σχολίασε χαρακτηριστικά.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Κυρ Μαϊος 24, 2009 12:32 pm

Ανανεώνει ο Μουρίνιο
Nέο συμβόλαιο με την Ίντερ έως το 2012 ετοιμάζεται να υπογράψει ο Ζοσέ Μουρίνιο, δίνοντας τέλος στα σενάρια για το μέλλον του.
Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να είναι η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την πρόσληψη του Πορτογάλου στην τεχνική της ηγεσία αλλά ο Πορτογάλος προπονητής σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, θα έχει μία νέα συμφωνία με τους "νερατζούρι" που θα τον "δέσει" στο Μιλάνο.

Ο Μουρίνιο οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος στην Ιταλία και ο Μάσιμο Μοράτι θεωρεί ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στο μέλλον και στην κορυφή της Ευρώπης.

SPORT24

MAciVOL
Streaming member
Streaming member

Αριθμός μηνυμάτων: 3341
Τόπος: volos
Ομάδα:
Ομάδα: VOLARA AUSTRIAN BOYS G1
Registration date: 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Κυρ Μαϊος 24, 2009 12:36 pm

ΜΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΑΡΧΗΓΟ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... ΜΑΛΝΤΙΝΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ....

ΜΙΛΑΝ
http://www.volosfans.gr

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Κυρ Μαϊος 24, 2009 12:42 pm

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΝΤΙΝΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ''ΑΝΤΙΟ'' ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ
ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ!!!
FORZA MILAN!!!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 9Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Συζήτηση :: Άλλες διοργανώσεις :: Campionato-