|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Κυρ Μαϊος 31, 2009 10:20 pm | |
| καλαμακι κ μονο καλαμακι ο μανωλης-στην λεωφ.Αλεξ.παπαγου στου ζωγραφου-ολοι οι φοιτητες περνανε απο κει!!!!το καλυτερο στου ζωγραφου |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Κυρ Μαϊος 31, 2009 10:21 pm | |
| | πάμμαχον έγραψε: | καλαμακι κ μονο καλαμακι ο μανωλης-στην λεωφ.Αλεξ.παπαγου στου ζωγραφου-ολοι οι φοιτητες περνανε απο κει!!!!το καλυτερο στου ζωγραφου |
Ωωωωχ! Προβλέπω ν' αρχίσει το δούλεμα από τους βόρειους... |
|
 | |
 palios-4 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2211 Ηλικία: 46 Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ομάδα:  Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Δευ Jun 01, 2009 9:01 pm | |
| | πάμμαχον έγραψε: | καλαμακι κ μονο καλαμακι ο μανωλης-στην λεωφ.Αλεξ.παπαγου στου ζωγραφου-ολοι οι φοιτητες περνανε απο κει!!!!το καλυτερο στου ζωγραφου |
Που τα ξερεις αυτα ρε πάμμαχον,θα μας τρελλανεις; Ε οχι το καλυτερο μονο στου Ζωγραφου και γενικοτερα θα ελεγα.Ειναι και Κρητικος ο Μανωλης. |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11138 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Δευ Jun 01, 2009 9:32 pm | |
| Απλά δεν παίζεται ο Κρητίκαρος... Ιεροτελεστία το ψήσιμο, 150 άτομα ουρά να έχει εάν δεν το ψήσει όπως θέλει δεν τρώει κανείς... Κουζουλός... Τώρα έχει βάλει τον γιο στο ψήσιμο και τον έχει τρελάνει τελείως... Θεός ο Μανώλης... |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Δευ Jun 01, 2009 10:38 pm | |
| | palios-4 έγραψε: | | πάμμαχον έγραψε: | καλαμακι κ μονο καλαμακι ο μανωλης-στην λεωφ.Αλεξ.παπαγου στου ζωγραφου-ολοι οι φοιτητες περνανε απο κει!!!!το καλυτερο στου ζωγραφου |
Που τα ξερεις αυτα ρε πάμμαχον,θα μας τρελλανεις; Ε οχι το καλυτερο μονο στου Ζωγραφου και γενικοτερα θα ελεγα.Ειναι και Κρητικος ο Μανωλης. | ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ-ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΗΤΕΨΕΙ Κ ΓΩ ΛΙΓΑΚΙ |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

| Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Σαβ Jun 06, 2009 9:23 pm | |
| ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ-ΓΡΑΦΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ |
|
 | |
 KALAMATA OLE Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 256 Ομάδα:  Ομάδα: KALAMATA Registration date: 12/01/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Τρι Jun 09, 2009 9:42 pm | |
| | Stef-Pierikos έγραψε: | ''ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ'' ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΑϊ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ! ΑΝ ΒΡΕΘΗΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ! ΑΞΙΖΕΙ!  |
Τι μου θυμισες τωρα,ενα απο τα καλυτερα φαγαδικα,με πολυ μεγαλη ποικιλια οποτε ανεβαινω κατερινη στανταρ θα κατεβω παραλια για την πεινακοθηκη. |
|
 | |
 Fredericks -5- Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 4305 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: 
Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Τρι Jun 09, 2009 9:47 pm | |
| ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟ Η ''ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ'' ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ.
|
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

| Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Τρι Jun 09, 2009 11:10 pm | |
| | FREDERICKS -5- έγραψε: | ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟ Η ''ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ'' ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ.
| σπεσιαλιτε ?/?τιμεςς? |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

| Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Πεμ Jul 29, 2010 10:20 am | |
| στα εξαρχεια,κατεβαινοντας την καλλιδρομιου στο αριστερο χερι-ταβερνα αμα λαχει-οι ιδιοκτητες σπουδαζαν μαζι στην αθηνα και τελικα ανοιξαν αυτη την ταβερνα(πριν 20κατι χρονια)-ικανοποιητικες μεριδες σε φυσιολογικες τιμες-πολυ καλο τζατζικι με καροτο μεσα.........μεγαλο ατου η αυλη που εχει με πρασινο!!!!!!!!!!!!!!!!καλλιδρομιου 68 εξαρχεια 210 3845978 _________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20004 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Πεμ Jul 29, 2010 10:25 am | |
| μπα..μπα,τι βλεπω Εξάρχεια??? ρε χάλασε ο κόσμος.... Υ.Γ αν δεν την μπερδευω με καμια αλλη,όντως ειναι πολύ καλη.. |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

| Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Πεμ Jul 29, 2010 10:32 am | |
| | sellos έγραψε: | μπα..μπα,τι βλεπω Εξάρχεια???
ρε χάλασε ο κόσμος....
Υ.Γ αν δεν την μπερδευω με καμια αλλη,όντως ειναι πολύ καλη.. | ρε συ τι παει να πει εξαρχεια-απαγορευεται να πηγαινουμε?????????????και μην ξεχνας οτι η μασα ενωνει!!!!!!!!!!!!!  _________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 SiDiS GATE -5- Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1172 Ηλικία: 20 Τόπος: ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: MONO ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 07/08/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Πεμ Jul 29, 2010 10:37 am | |
| AL DENTE ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΙΝΣΠΟΤ...ΘΕΙΚΗ ΠΙΤΣΑ  |
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20004 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | |
 | |
 $tef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1000 Τόπος: Greece, Olympus, Pieria, Katerini Ομάδα:  Ομάδα: Aπό πολύ μικρός ...μονάχα ΠΙΕΡΙΚΟΣ ! Registration date: 22/07/2010
 | Θέμα: Απ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΓΩ Πεμ Jul 29, 2010 11:41 am | |
| Al Forno - Περισταση/Κατερινη - μακαροναδες, πιτσες, σαλατες κλπ.  |
|
 | |
|