| | ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 Fredericks -5- Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 4305 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: 
Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Δευ Μαϊος 25, 2009 10:05 pm | |
| Ζιντάν:"Επιστρέφω με Πέρεθ" Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών που τον έφεραν να επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης με την εκλογή του Φλορεντίνο Πέρεθ στην προεδρία, προχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος πρώην άσος της ""Βασίλισσας" είπε πιο χαρακτηριστικά:"Υπάρχει πιθανότητα να είμαι ξανά στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Φλορεντίνο.
Όμως το πιο σημαντικό είναι να εκλεγεί. Σε ποιό πόστο; Θα δούμε υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις αλλά αυτό έρχεται δεύτερο". SPORT24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Τρι Μαϊος 26, 2009 2:13 pm | |
| Φαβορί ο Πελεγκρίνι Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι προβάλει πλέον ως το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ που έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο στα "κίτρινα υποβρύχια" φαίνεται πλέον να είναι στην κορυφή της λίστας του Φλορεντίνο Πέρεθ αν εκλεγεί στην προεδρία σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.
Ο Χιλιανός τεχνικός ήδη ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο και μετά και από την αρνητική τροπή στις υποθέσεις των Βενγκέρ και Μουρίνιο, πλέον δείχνει να έχει πάρει το προβάδισμα. sport24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Τρι Μαϊος 26, 2009 2:33 pm | |
| Μέσι:"Θα πλήρωνα για να δω τον Ρονάλντο" Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φοβίζει τον Μέσι, αυτός είναι ο Ρονάλντο. Με δηλώσεις του ο 21χρονος μέσος της Μπάρσα, είπε πως θα πλήρωνε για να δει τον άσο της Γιουνάιτεντ στο γήπεδο. Η αναμέτρηση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα αναμένεται από πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου, που φυσικά περιμένουν ότι θα είναι ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών.
Οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές των δυο ομάδων, Λέο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με σκοπό η ομάδα τους να πάρει το πολύτιμο τρόπαιο.
Με δηλώσεις του ο Αργεντινός μέσος της Μπαρτσελόνα είπε πως θαυμάζει τον αντίπαλο του Ρονάλντο, καθώς κάνει πράγματα μοναδικά στον αγωνιστιό χώρο.
"Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην Γιουνάιτεντ, εγώ όμως θα διάλεγα τον Ρονάλντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα πλήρωνα να για τον δω στο γήπεδο. Είναι πολύτιμος για την ομάδα του, αφού κάνει απίστευτα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Όμως θα πρέπει να προσέξουμε πολύ να μην πέσουμε στην παγίδα και να προσέχουμε μόνον αυτόν. Υπάρχουν και οι Τέβες, Ρούνεϊ, που είναι εξίσου καταπληκτικοί". sport24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Πεμ Μαϊος 28, 2009 10:12 pm | |
| Σεβίλλη πίνει Μπαρτσελόνα... κερνάει 750.000 ευρώ θα βάλει στο ταμείο της η Σεβίλλη μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα. Αν υπήρχε ένας ένθερμος υποστηρικτής της φετινής πορείας της Μπαρτσελόνα την φετινής εζόν, αυτή ήταν σίγουρα η ομάδα της Σεβίλλης.
Οι Σεβιγιάνοι είχαν βάλει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του Ντάνιελ Άλβες το καλοκαίρι που μας πέρασε, πως για κάθε στόχο που θα κατακτούσε η Μπαρτσελόνα, θα έπαιρναν ένα μπόνους για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ-χαφ.
Συγκεκριμένα για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ πήραν 750.000 ευρώ, ενώ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πήραν άλλα 500.000 ευρώ!
SPORT24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Πεμ Μαϊος 28, 2009 10:32 pm | |
| Νίστελροϊ:"Δεν φεύγω" Την επιθυμία του να παραμείνει και την νέα χρονιά στην Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Ο Ολλανδός επιθετικός με αφορμή τα σενάρια που φέρουν την Γαλατασαραϊ να έχει κινηθεί για την απόκτηση του, είπε:
"Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα μείνω εδώ, δεν έχω αμφιβολία". Αναφορικά με τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για σχεδόν όλη τη σεζόν, ανέφερε:
"Η προετοιμασία της ομάδας για την νέα χρονιά, αρχίζει στα μέσα Ιουλίου και πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά, θα μπω με την υπόλοιπη ομάδα τις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου. Θέλω πολύ να επιστρέψω".
SPORT24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Πεμ Μαϊος 28, 2009 10:34 pm | |
| Είπε αντίο στις "νυχτερίδες" ο Μοριέντες Ο Φερνάντο Μοριέντες με συνέντευξη τύπου επιβεβαίωσε πως θα αποτελέσει παρελθόν για την Βαλένθια με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Το συμβόλαιο του Ισπανού στράικερ με τις "νυχτερίδες" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στο "Μεστάγια" ήρθε η ώρα να πει... αντίο.
Οι πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στην Σαραγόσα, αλλά ίδιος διαψεύδει πως υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία.
"Ήρθα εδώ για να πω αντίο, είναι πλέον δεδομένο και αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη τύπου ως ποδοσφαιριστής της Βαλένθια", τόνισε ο Μοριέντες.
"Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο ακόμη για το μέλλον, έχουν γίνει κάποιες προτάσεις και θα δω ποιές από αυτές είναι οι καλύτερες".
"Πέρασα τρία χρόνια εδώ και εισέπραξα πολύ σεβασμό, όχι μόνο από τους φιλάθλους στο γήπεδο, αλλά και από αυτούς στο δρόμο. Πρέπει να ξέρουν πως είμαι ευγνώμων σε όλους τους".
"Δεν πετύχαμε τους στόχους του συλλόγου, δεν πέτυχα τους προσωπικούς μου στόχους, αλλά μάθαμε από όλο αυτό. Όταν ήρθα είπα πως θέλω να κερδίσουμε τίτλους και το κάναμε αυτό. Το κύπελλο ήταν αυτό που ήθελα περισσότερο και το πήραμε".
"Όπως και να έχει όμως δεν πετύχαμε τους στόχους μας και δεν γίνεται να το κρύψουμε. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και την νέα να παλέψουν για να φέρουν την ομάδα εκεί που ανήκει, δηλαδή στο Champions League".
Ο Μοριέντες ολοκλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση για τα... αστέρια της Βαλένθια, Νταβίντ Βίγια και Νταβίντ Σίλβα: "Θα ήθελα να μείνουν εδώ από το να πάνε στην Ρεάλ. Αλλά αν είναι να πάνε στην Μπαρτσελόνα, προτιμώ να καταλήξουν στην Ρεάλ".
SPORT24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Πεμ Μαϊος 28, 2009 10:35 pm | |
| "Ανακοινώνει την άλλη Πέμπτη τον Κακά"! O Κακά είναι το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης του Φλορεντίνο Πέρεθ και η έλευσή του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα (28/5) η μαδριλένικη εφημερίδα "As" μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης, σύμφωνα με την οποία η αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τη Μίλαν θα επιβεβαιωθεί στο ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας από τον Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά και από τον μελλοντικό τεχνικό των "ροσονέρι", Λεονάρντο, που θα βρεθεί στη Γαλλία για να ξαναφέρει στο Μιλάνο τον Γιοάν Γκουρκούφ.
Η ίδια πηγή επιχειρεί να πείσει και τους πλέον δύσπιστους για την ορθότητα αυτής της αποκάλυψης, κάνοντας λόγο για την επίσκεψη στο Μιλανέλο του πατέρα και μάνατζερ του παίκτη, Μπόσκο Λέιτε, ενώ επιμένει πως η ομάδα του Μιλάνου θα επιχειρήσει να αντικαταστήσει τον Κακά με τον Γκουρκούφ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λιγκ 1 με τη φανέλα της Μπορντό.
Από την πλευρά του πάντως, ο Κακά διέψευσε και αυτά τα σενάρια, καθώς με σημερινές του δηλώσεις διατράνωσε για μία ακόμα φορά την αγάπη του για τη Μίλαν.
"Λέω πάντα ότι στη Μίλαν είμαι καλά. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να ξαναζήσουμε την πίεση του Τσάμπιονς Λιγκ γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξαναζήσουμε αυτές τις συγκινήσεις", τόνισε ο Κακά, ο οποίος μίλησε και για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τη Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι", το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει αυτόματα το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους.
"Αυτή είναι μία εβδομάδα πολύ ξεχωριστή, κρίσιμη, ζούμε μία δύσκολη περίοδο αλλά πρέπει να βγούμε αλώβητοι μέσα από αυτήν.
Στα τρία τελευταία παιχνίδια έπεσε η απόδοσή μας, είναι δύσκολο να εκτιμήσω τι συνέβη, τώρα όμως μένει μόνο ένα παιχνίδι και δεν μπορούμε να χάσουμε το στόχο".
SPORT24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Παρ Μαϊος 29, 2009 2:46 pm | |
| Πέρεθ: "Θα μιλήσω με τη Μίλαν για Κακά" Κακά και Αντριάνο Γκαλιάνι διαψεύδουν μετά βδελυγμίας τα σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο φορ να μετακομίζει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" αυτό το καλοκαίρι, όμως φαίνεται πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει πει την τελευταία του λέξη... Ο επόμενος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης (ατράνταχτο φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές της 14ης Ιουνίου) παραχώρησε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στην ισπανική "Marca", όπου αποκάλυψε πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει συνομιλίες με τον Γκαλιάνι με σκοπό την απόκτηση του Κακά.
"Θα μιλήσουμε με τη Μίλαν για τον Κακά. Έχω εξαιρετική σχέση με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, και έτσι είναι ευκολότερο για τον Κακά να έρθει στη Μαδρίτη.
Δεν θα ενοχλήσουμε κανέναν μέχρι τη λήξη των πρωταθλημάτων, όμως από την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνω τις κινήσεις μου", τόνισε ο πρώην πρόεδρος της "βασίλισσας" και συνέχισε:
"Για τον προπονητή θέλω μόνο να πω ότι έχω τρία συγκεκριμένα ονόματα στο μυαλό μου. Θα μου άρεσε να αναμειχτούν ενεργά στο σύλλογο οι Χόρχε Βαλντάνο και Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Χόρχε έχει μία εκπληκτική εμπειρία και ο Ζιζού αποτελεί πρότυπο ακόμα και στο στιλ.
Τον τοποθετώ δίπλα στον Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Η Μπαρτσελόνα; Δεν τη ζηλεύω, αντίθετα μας δίνει επιπλέον κίνητρα για να ξαναφέρουμε τη Ρεάλ στην κορυφή".
Επίσης, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε ειδική αναφορά σε δύο παίκτες που έχουν γράψει πολλές σελίδες ιστορίας στο βιβλίο της Ρεάλ, τους Ραούλ και Γκούτι. "Ο Ραούλ είναι κάτι παραπάνω από μία σημαία. Θα τον αποκαλούσα παίκτη-θεσμό.
Με τον Γκούτι έχω μία ξεχωριστή σχέση. Αυτός είναι είναι φανατικός Μαδριλένος και στο παρελθόν είχε προτάσεις ακόμα και από την Ιταλία, που όμως τις απέρριψε", δήλωσε χαρακτηριστικά.
SPORT24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Παρ Μαϊος 29, 2009 2:47 pm | |
| Βαλβέρδε-Μουνιόθ για Βιγιαρέαλ Μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Μανουέλ Πελεγκρίνι σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο. Η προπονητολογία "οργίαζει" όχι μόνο στη "βασίλισσα" αλλά και στο "υποβρύχιο" που ήδη προετοιμάζει την επόμενη μέρα χωρίς τον ιδιαίτερα αγαπητό και πετυχημένο Χιλιανό τεχνικό.
Πρώτο φαβορί φέρεται να είναι ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος με τη Μαγιόρκα.
Περίοπτη θέση στη λίστα καταλαμβάνουν οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βίκτορ Μουνιόθ με το οποίους έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις...
SPORT24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Κυρ Μαϊος 31, 2009 12:33 pm | |
| Χούντελααρ αντί Τέβες Ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ προβάλει ως ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Τέβες στην επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται δυσαρεστημένος στην ισπανική πρωτεύουσα καθώς έμεινε και εκτός λίστας του Τσάμπιονς Λιγκ και με την επιστροφή του Φλορεντίνο Πέρεθ στην προεδρία είναι πιθανό να αποχωρήσει.
Ο πρώην άσος του Άγιαξ έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 14 συμμετοχές με την ""Βασίλισσα" και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του και ενώ είχε δείξει ενδιαφέρον και το περασμένο καλοκαίρι.
SPORT24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Κυρ Μαϊος 31, 2009 6:39 pm | |
| Το πολύ μέχρι 40 εκ. Ευρώ δίνει η Ρεάλ για Βίγια Την περίπτωση του Νταβίντ Βίγια εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης που προσφέρει 40 εκ. Ευρώ στην Βαλένθια, χωρίς να σκέφτεται να ανεβάσει άλλο την προσφορά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "AS" ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκέφτεται την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια, όταν εκλεγεί στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης.
Βέβαια δεν έχει σκοπό να ξοδέψει τα χρήματα που ζητούσε η Βαλένθια το προηγούμενο καλοκαίρι, αφού το δημοσίευμα αναφέρει ότι η προσφορά δεν θα ξεπεράσει τα 40 εκ. Ευρώ. Μάλιστα σε περίπτωση που δεν τα βρουν τότε ο Πέρεθ δεν θα αποκτήσει κάποιον άλλο επιθετικό.
Η διοίκηση της Ρεάλ υπολογίζει στο γεγονός ότι η Βαλένθια αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να πουλήσει αρκετά από τα μεγάλα της ονόματα.
sport24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Κυρ Μαϊος 31, 2009 6:41 pm | |
| Ανοιχτή πόρτα από Μπέκαμ στην Ρεάλ Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ρεάλ με την πιθανή επανεκλογή του Φλορεντίνο Πέρεθ στην προεδρία, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο άγγλος μέσος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να επιστρέψει στην Μίλαν από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και παρότι έκλεισε την πόρτα στην Τσέλσι, αντίθετα δεν έκανε κάτι ανάλογο με την "Βασίλισσα".
"Δεν ξέρω. Το να με ρωτούν για το μέλλον μου σε ηλικία 34 ετών είναι κολακευτικό. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν δανεικός εδώ και θα αγωνιζόμουν σε μία ομάδα σαν την Μίλαν.
Το τι θα συμβεί στο μέλλον δεν το γνωρίζω. Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου",είπε αρχικά και πρόσθεσε:
"Αν ο Φλορεντίνο(σ.σ Πέρεθ) εμπλακεί στην Ρεάλ που είναι πιθανό, τότε πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Πιστεύω ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος.
Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ομάδα. Πάντα κάνει το καλύτερο για τους παίκτες, τον σύλλογο και τους οπαδούς. Είναι ένας πρόεδρος που δημιουργεί ενθουσιασμό με το πάθος του για το ποδόσφαιρο".
sport24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Κυρ Μαϊος 31, 2009 6:44 pm | |
| "Έπρεπε να είχε αποκτηθεί πριν δύο χρόνια ο Ρονάλντο" H Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να είχε αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο εδώ και πολλά χρόνια, όπως τόνισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο υποψήφιος πρόεδρος της "Βασίλισσας" τόνισε ότι πριν από δύο χρόνια, οι ισπανοί θα μπορούσαν να είχαν αποκτήσει τον Πορτογάλο.
"Η Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μπέκαμ πριν από δύο χρόνια.
Είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να φέρουν κέρδη λόγω και των διαφημίσεων που θα φέρουν στην ομάδα.
Για παράδειγμα φέραμε εμείς κάποια στιγμή 15εκ. ευρώ για δύο παιχνίδια που δώσαμε στην Ιαπωνία. Αυτό δεν θα συνέβαινε με αυτή την κατάσταση γιατί τότε είχαμε τον Φίγκο, τον Ζιντάν, τον Ρονάλντο και τον Μπέκαμ", είπε πιο χαρακτηριστικά.
sport24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Κυρ Μαϊος 31, 2009 6:47 pm | |
| Στο στόχαστρο Φορλάν και Φάμπρεγας Mπορεί οι παίκτες και ο κόσμος της Μπαρτσελόνα να πλέουν ακόμα σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολίμπικο" και την κατάκτηση του 3ου Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία του συλλόγου, ωστόσο Πεπ Γκουαρδιόλα και διοίκηση δεν εφησυχάζουν και σχεδιάζουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για μεταγραφή έχουν ήδη βγει από το... συρτάρι, με την αγγλική εφημερίδα "Sunday Mirror" να αποκαλύπτει πως στην κορυφή της λίστας των "μπλαουγκράνα" φιγουράρει ο Τσεσκ Φάμπρεγας, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 45.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Άρσεναλ.
Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό "ήχηρο" όνομα που ακούγεται για τους Καταλανούς, με την "Sport" να υποστηρίζει πως ο Ντιέγκο Φορλάν της Ατλέτικο είναι βασικός υποψήφιος για να μετακομίσει από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη.
Ο Ουρουγουανός φορ ολοκλήρωσε μία εκπληκτική σεζόν, όπου σκόραρε 32 φορές σε 33 αγώνες πρωταθλήματος, με τον νικητή του "Χρυσού Παπουτσιού" τη σεζόν 2004-05 με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ να απασχολεί έντονα τη Μπαρτσελόνα, αλλά να χρειάζεται να βγει από τα ταμεία του συλλόγου ποσό της τάξης των 36.000.000 ευρώ για να τον πάρουν από το "Βιθέντε Καλντερόν".
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν κάποιοι παίκτες ως αντάλλαγμα για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, με τους Κάσερες και Γκούντγιονσεν να είναι τα "φαβορί" σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
sport24 |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 Δευ Jun 01, 2009 7:49 pm | |
| Συμφώνησε με Πελεγκρίνι Η φήμη που ήθελε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης επαληθεύτηκε και ο Χιλιανός προπονητής είναι ο νέος τεχνικός της "βασίλισσας". Το ύψος της συμφωνίας έφθασε τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
Ο Πελεγκρίνι θα αντικαταστήσει τον Χουάντε Ράμος που κάθισε μόλις έξι μήνες στον "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" έχοντας ως νέο πρόεδρο της Ρεάλ τον Φλορεντίνο Πέρεζ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Τύπο της Ισπανίας, στην συμφωνία με τον Πελεγκρίνι ρόλο διαμεσολαβητή είχε ο Χόρχε Βαλντάνο, που επιστρέφει πιθανότατα στην Ρεάλ.
Ο Χιλιανός αποχαιρέτησε τους παίκτες της Βιγιαρεάλ και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου Xοσέ Μανουέλ Λανέζα, τόνισε για την αποχώρηση του Πελεγκρίνι: "Αποτελεί απώλεια για την Βιγιαρεάλ και τώρα θα πρέπει να ψάξουμε για νέο τεχνικό. Ένας μεγάλο τεχνικός φεύγει από την ομάδα και θα πρέπει να βρούμε έναν εξίσου καλό τεχνικό".
SPORT24 |
|
 | |
| | ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009 | |
|