...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 6973
Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ομάδα:
Ομάδα:

Registration date: 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Τετ Jun 24, 2009 9:51 pm

mario5 έγραψε:
εγώ νομίζω ότι είναι προκλητικά μεγάλο το "άνοιγμα" της.
Εντάξει ότι πουλάει σε 3 ηπείρους το σήμα της και τα τηλεοπτικά
αλλά κάτι μου βρωμάει..

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΡΟΜΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ 150.000.000ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ...
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ο ΠΕΡΕΘ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΦΑΝΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ...
ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΤΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή Go down
http://www.sop-pierikos.gr/forum/index.php

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Τετ Jun 24, 2009 9:52 pm

Απέκτησε τον Ραούλ Αλμπιόλ η "βασίλισσα"

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, καθώς απέκτησε τον Ραούλ Αλμπιόλ από την Βαλένθια.
Η "βασίλισσα" συμφώνησε με τις "νυχτερίδες" στα 15.000.000 ευρώ και έντυσε στα άσπρα έναν σπουδαίο κεντρικο αμυντικό.

Ο Αλμπιόλ αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών και θα λαμβάνει για κάθε ένα από αυτά 1.800.000 ευρώ.

Ο 24άχρονος διεθνής άσος, ο οποίος αποτελεί το μέλλον της εθνικής Ισπανίας στην άμυνα μαζί με τον Πικέ της Μπαρτσελόνα, θα έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 80.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Αλμπιόλ είναι μόλις ο δεύτερος Ισπανός ποδοσφαιριστής που αποκτά ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ ο πρώτος ήταν ο Σέρχιο Ράμος από την Σεβίλλη το 2005.

Ουσιαστικά, η Ρεάλ έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή για το κέντρο της άμυνάς της και ο Αλμπιόλ αποτελεί το τρίτο της απόκτημα μετά τους Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και μόνο η μεταγραφή του Βραζιλιάνου έχει ολοκληρωθεί.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται μέχρι τα μεσάνυχτα (ώρα Ισπανίας), ή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Πεμ Jun 25, 2009 12:23 pm

Βίγια:"Εξελίξεις μετά την Κυριακή"

Την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Νταβίντ Βίγια.
Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών ολοκληρώθηκε για την Ισπανία και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στα μεταγραφικά.

Ο διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του και αναμένεται να έχει συνάντηση τόσο με τους εκπροσώπους του όσο και τους ιθύνοντες της Βαλένθια."Δεν έχω μιλήσει με κανέναν.

Αποφάσισα να μείνω μακριά από όλα αυτά μέχρι να ολοκληρωθεί το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ό,τι έχω να πω θα το πω με την Βαλένθια, θα το κάνω από την Κυριακή και μετά", είπε πιο χαρακτηριστικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει διαθετειμένη να επιμείνει για την απόκτηση του, ωστόσο η Μπαρτσελόνα είναι πάντα στην λίστα των υποψηφίων και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει πρόταση 40εκ. ευρώ, έχοντας βάλει και πωλητήριο στον Σάμουελ Ετό προκειμένου να βρει τα χρήματα για να προχωρήσει στη μεταγραφή.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Πεμ Jun 25, 2009 12:28 pm

Διάψευση της Λιόν για Ρεάλ-Μπενζεμά

Τέλος στα σενάρια για παραχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά θέλησε να βάλει για μία ακόμη φορά η διοίκηση της Λιόν.
Με αφορμή τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, σύμφωνα με τα οποία η Ρεάλ Μαδρίτης είχε καταθέσει πρόταση ύψους 40εκ. ευρώ για τον 21χρονο άσο, ο γαλλικός σύλλογος διέψευσε κάτι τέτοιο.

"Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπενζεμά. Τα μόνα νέα είναι ότι η πλευρά της Ρεάλ επικοινώνησε μαζί μας πριν μερικές μέρες για να μάθει τη θέση μας για τον Μπενζεμά", είπε πιο χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Λιόν, Ολιβιέ Μπλαν και πρόσθεσε:

"Ο παίκτης όσο και η Λιόν έχουν εκφράσει την επιθυμία τους που είναι να συνεχίσουν μαζί. Ξέρουμε ότι θέλει να μείνει εδώ ένα ακόμη χρόνο και θα τον κρατήσουμε".

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Πεμ Jun 25, 2009 9:20 pm

Βίγια: "Δεν φεύγω από την Ισπανία"

Ο Νταβίντ Βίγια παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει πολλά για το μέλλον του, αλλά ξεκαθάρισε πως ένα το μόνο σίγουρο, ότι δεν θα φύγει από την Ισπανία.
Πέραν των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα εντός των συνόρων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θέλουν τον διεθνή στράικερ, αλλά δεν φαίνεται να έχουν τύχη οι Άγγλοι.

"Μία εβδομάδα αργότερα το μέλλον μου ήταν ξεκάθαρο, αλλά τώρα δεν ισχύει αυτό", τόνισε Βίγια σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό.

"Έχω περάσει μερικές δύσκολες στιγμές, για τις οποίες σε κάποιο βαθμό φταίω και εγώ, αλλά αποφάσισα να τα αφήσω όλα στο πλάι και δεν το σκέφτομαι τις τελευταίες πέντε μέρες".

"Όταν είχα πει πως είχα πάρει μια απόφαση ήταν αλήθεια, αυτή ήταν ότι την νέα χρονιά θα παίζω στην Ισπανία, διότι αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα για μένα, δεν πρόκειται να πάω στο εξωτερικό".

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Παρ Jun 26, 2009 9:40 pm

Κοντά σε Κεϊρίσον και ανανέωση Τουρέ

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολυ κοντά στην απόκτηση του Κεϊρίσον, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Βραζιλία και την Ισπανία.
Ο 20άχρονος στράικερ της Παλμέιρας αποτελεί το πιο "καυτό" όνομα στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενώ είναι γνωστός και ως... λαγωνικό Κ9.

Οι φημές λοιπόν θέλουν την "Μπάρτσα" να είναι κοντά στην απόκτησή του, αλλά ακόμη και αν το κάνουν αυτό, το μέλλον του στην ομάδα φαντάζει αβέβαιο.

Συγκεκριμένα, λέγεται πως η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει ως δανεικό στην Βαλένθια για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια.

Όπως και να έχει θα αποτελέσει σπουδαία μεταγραφή των Καταλανών αν αποκτηθεί ο Κεϊρίσον, ο οποίος πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ στο Brasileirão με την Κοριτίμπα, ενώ η Παλμέιρας εν συνεχεία αγόρασε το 20% των δικαιωμάτων του, με το άλλο 80% να ανήκει σε εταιρία.
Ανανεώνει ο Τουρέ

Εξάλλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ συναντήθηκε απόψε με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και συμφώνησε στην ανανέωση συμβολαίου του πελάτη του με την ομάδα μέχρι τουλάχιστον το 2012, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Παρ Jun 26, 2009 9:46 pm

Στην Μπενφίκα ο Χαβιέρ Σαβιόλα

Η Μπενφίκα συνεχίζει να εντυπωσιάζει αυτό το καλοκαίρι, καθώς απέκτησε τον Χαβιέρ Σαβιόλα από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι "αετοί" της Λισαβόνας ανακοίνωσαν την απόκτηση του "κούνελου" έναντι 5.000.000 ευρώ και ο Αργεντινός τις επόμενες ημέρες θα πάει στην Πορτογαλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.

Αυτή είναι η δεύτερη εντυπωσιακή κίνηση της Μπενφίκα αυτό το καλοκαίρι, καθώς ήδη έχει αποκτήσει τον 22άχρονο μέσο, Ραμίρες, ο οποίος είναι πλέον βασικός στην εθνική Βραζιλίας, δίνοντας 7.500.000 στην Κρουζέιρο.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Παρ Jun 26, 2009 9:53 pm

Δικαίωση στο δικαστήριο για τον Μέσι

Το δικαστήριο του Ροσάριο δικαίωσε τον Λιονέλ Μέσι και την οικογένειά του σε βάρος του άλλοτε μάνατζέρ του, Ρομπέρτο Σινόκα.
Ο τελευταίος εκπροσωπούσε τον Μέσι όταν ακόμη δεν είχε συμπληρώσει τα 18 του χρόνια και είχε κάνει μία απάτη, δήθεν για να προστατεύσει την εικόνα του νεαρού και κατάφερε να κερδίσει 1.600.000 ευρώ.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Μέσι, είχε καταγγείλει τον Σινόκα και έκανε μάνατζερ του ποδοσφαιριστή τον θείο του άσου της "Μπάρτσα".

Μόλις μία ημέρα μετά τα 22α γενέθλιά του ο Μέσι έλαβε ένα σπουδαίο δώρο, καθώς οι πληροφορίες λένε πως ενδέχεται να λάβει μέχρι και 8.000.000 ευρώ.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Παρ Jun 26, 2009 9:59 pm

Ανρί:"Το σκέφτομαι να παίξω στους Νιου Γιορκ"

Στην Αμερική σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα Τιερί Ανρί, μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του με τους Μπλαουγκράνα.
Στα χνάρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται πως βαδίζει ο Τιερί Ανρί. Ο 32χρονος επιθετικός δήλωσε πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αμερική, με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα Νιου Γιορκ.

"Αν θα με ενδιέφερε το ενδεχόμενο να παίξω στην Αμερική; Φυσικά γιατί όχι. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να συμβεί το 2011, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο μου με την Μπαρτσελόνα.

Θέλω να μείνω για άλλα δυο χρόνια στην Βαρκελώνη και μετά να φύγω. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια τι θα γίνει στο μέλλον και οι Νιου Γιοκρς είναι μια επιλογή", είπε ο Ανρί.

Η πρώτη σεζόν του Γάλλου επιθετικού δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα δημοσιεύματα του Τύπου να αναφέρουν ότι ίσως αποχωρήσει από την Μπαρτσρελόνα. Φέτος όμως ο Αρνί είχε σημαντική συνεισφορά στην απίστευτη πορεία της ομάδας του.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Παρ Jun 26, 2009 10:32 pm

Ρονάλντο και επίσημα για 6 χρόνια!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα από σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής Πορτογάλος, που αποκτήθηκε έναντι 80 εκατομμυρίων λιρών, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι χρόνων με την ομάδα της Μαδρίτης.
"Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψαν την τελευταία συμφωνία για τα δικαιώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου", ανέφερε η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, και καταλήγει:

"Ο παίκτης θα παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα έξι χρόνια και θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουλίου στο Μπερναμπέου".

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Σαβ Jun 27, 2009 11:52 am

Υπογράφει ο Κεϊρίσον, υπέγραψε ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ έχει ήδη υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2012, ενώ παίκτης των "μπλαουγκράνα" θα γίνει πιθανότατα ο Κεϊρίσον.
Ο τεχνικός της Παλμέιρας, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις του ποδοσφαιριστή με τους Καταλανούς και ουσιαστικά τόνισε πως δεν υπολογίζει πλέον τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο 20άχρονος δεν θα παίξει κόντρα στην Σάντος την Κυριακή, καθώς ήδη έχει φύγει για την Κουριτίμπα και είναι μαζί με την οικογένειά του.

"Ακόμη και δεν πάει εκεί, δεν ξαναπαίζει για μένα", ανέφερε εκνευρισμένος ο Λουξεμπούργκο και πρόσθεσε πως υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό με τον οποίο αυτό σπάει με προσφορά 15.000.000 ευρώ.

Ο Λουξεμπούργο έκανε τις δηλώσεις μετά την απογευματινή προπόνηση, στην οποία δεν ήταν παρών ο Κεϊρίσον, αφού είχε ήδη φύγει για την Κουριτίμπα.

Λίγο νωρίτερα, ο μάνατζερ του 20άχρονου, Μάρκος Μαλακίας, είχε συντάντηση με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ και η Παλμέιρας ανακοίνωσε πως δέχτηκε επίσημη πρόταση.

Ο Λουξεμπούργκο συνέχισε εξηγώντας τον εκνευρισμό του: "Το έμαθα απο έναν φίλο χτες. Κανείς δεν με ενημέρωσε, δεν μου τηλεφώνησε. Ούτε καν ο Κεϊρίσον. Τηλεφώνησα και μίλησα με τους δικούς του. Δεν με σεβάστηκαν".

"Τον προστάτεψα και τώρα δεν με σεβάστηκε. Ακόμη και αν οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε καλά, δεν έχει θέση εδώ. Αν δεν το καλαβαίνει δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εδώ, με εμένα, δεν ξαναπαίζει".

100.000.000 ρήτρα ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο ισχύει μέχρι το 2012, δηλαδή επεκτάθηκε κατά έναν χρόνο, ενώ η ρήτρα του από 60.000.000 ευρώ ανέβηκε στα 100.000.000 ευρώ.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Σαβ Jun 27, 2009 9:47 pm

Τουρέ: "Να τελειώσω στον Ολυμπιακό"

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να κλείσει την καριέρα του εξέφρασε ο Γιάγια Τουρέ, ενώ χαρακτήρισε τον Κόκκαλη ως ένα από τους κορυφαίους που έχει συνεργαστεί.
Ο Ιβοριανός άσος της Μπαρτσελόνα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM" για τον Μαρκ Γκονζάλες που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, για τον Σισέ, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Πειραιά, ενώ αποθέωσε τους οπαδούς των Πειραιωτών και αποκάλυψε πως ο Γκούντγιονσεν τον είχε ρωτήσει για τον Παναθηναϊκό, όμως ο ίδιος τον συμβούλεψε να πάει στους "ερυθρολεύκους".

Αναλυτικά τα όσα είπε:

- τη φετινή χρονιά με την Μπαρτσελόνα και για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Είμαι φοβερά χαρούμενος που έμεινα στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά και κατακτήσαμε τα πάντα αλλά είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις σε υψηλό επίπεδο. Δεν μπορείς να διατηρηθείς ψηλά σε τέτοιο επίπεδο κάθε χρόνο. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στους τίτλους και τη νέα σεζόν".

- τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Μαρκ Γκονζάλες: "Ο Χιλιανός ακραίος της Μπέτις είναι εξαιρετικός παίκτης και γρήγορος. Είναι ποιοτικός παίκτης και θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό αν τελικά αποκτηθεί".

- τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ: "Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό επιθετικό, πολύ μεγάλο όνομα, πολύ μεγάλο παίκτη. Βέβαια δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα χάσει τα σκήπτρα ο Ολυμπιακός επειδή ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε.

Αν ο Κόκκαλης πάρει δύο καλούς παίκτες ακόμη μαζί με τον Γκονζάλες τότε θα χάσει δύσκολα το πρωτάθλημα. Δύσκολα μπορεί ένας παίκτης να αλλάξει τα δεδομένα".

- το αν τον έχουν ρωτήσει φίλοι ή συμπαίκτες του για την Ελλάδα: "Με έχει ρωτήσει ο Γκούντγιονσεν για την Ελλάδα. Μου ζήτησε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό αλλά εγώ του είπα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Εκεί οι συνθήκες είναι καλύτερες. Γενικά αυτό που τους λέω είναι πως είναι ένα πολύ ωραίο μέρος και ναι γιατί όχι, αν θέλουν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα".

- το αν σκέφτεται να επιστρέψει μια μέρα στην Ελλάδα: "Δεν θα έλεγα όχι να γυρνούσα μια μέρα στην Ελλάδα και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Μακάρι να επιστρέψω και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό.

Αν το θέλει η ομάδα και ο κ. Κόκκαλης τότε δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω όταν λήξει το συμβόλαιο μου με την Μπαρτσελόνα. Νιώθω ευγνώμων στον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά".

- τους Έλληνες φιλάθλους: "Αρχικά θέλω να δώσω χαιρετισμούς στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο λόγος που κέρδισα το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάρτσα είναι ο Ολυμπιακός που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στη διοργάνωση. Ο Κόκκαλης είναι από τους κορυφαίους που συνεργάστηκα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Καταθέτω τον σεβασμό μου".

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Σαβ Jun 27, 2009 9:48 pm

Στην Μάλαγα ο Μουνούα

Η Μάλαγα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκουστάβο Μουνούα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας είναι 31 ετών και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Στην Ντεπορτίβο ήταν από το 2003, ενώ τα 8 προηγούμενα χρόνια ήταν στην κορυφαία ομάδα της πατρίδας του, την Νασιονάλ Μοντεβιδέο, όπου ήταν συμπαίκτης με τους Γκάμπριελ Άλβες και Σεμπαστιάν Αμπρέου.

Επίσης, η Μάλαγα συμφώνησε με την Μπρέντα για την απόκτηση του αμυντικού, Πάτρικ Γιαν Μτίλιγκα, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

SPORT24

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Σαβ Jun 27, 2009 10:45 pm

Μία ανάσα από Αρμπελόα η Ρεάλ
arbeloa_alvaro.jpgΤο μεταγραφικό ντεμαράζ της Ρεάλ συνεχίζεται. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκηση του Αλβάρο Αρμπελόα από τη Λίβερπουλ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, ανέφερε ότι οι δύο ομάδες ίναι κοντά σε συμφωνία.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ της Λιβερπουλ βρίσκεται στη Νότια Αφρική, για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, και δήλωσε: «Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι σίγουρα θα παίζω στη Λίβερπουλ και του χρόνου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να βάλω τα προσωπικά μου προβλήματα στην άκρη και να συγκεντρωθώ στην Ισπανία. Από Δευτέρα θα σκεφτώ για το μέλλον μου».

GAZZETTA

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Ομάδα:
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009   Κυρ Jun 28, 2009 1:50 pm

Κεϊρίσον, Κάσερες και 40εκ. ευρώ για Βίγια

Δελεαστική πρόταση ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα στην Βαλένθια για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια.
Οι "μπλαουγκράνα" σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, θα προσφέρουν το ποσό των 40εκ. ευρώ στις "νυχτερίδες" μαζί με τους Μάρτιν Κάσερες και Κεϊρίσον ως έμψυχα ανταλλάγματα για να αποκτήσουν τον Ισπανό επιθετικό.

Ο Κεϊρίσον που αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο την Τρίτη φαίνεται πως είναι μέρος της πρότασης για τον Βίγια με τη μορφή δανεισμού καθώς η Βαλένθια ενδιαφέρθηκε για τον εντάξει στο δυναμικό της από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Κάσερες εξάλλου εξάλλου δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα που σκοπεύουν να παραχωρήσουν τα δικαιώματα του.

SPORT24

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Συζήτηση :: Άλλες διοργανώσεις :: Primera Division-