| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|
|
| Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | | 19% | [ 56 ] | | ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | | 3% | [ 10 ] | | ΟΦΗ | | 38% | [ 110 ] | | ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | | 18% | [ 54 ] | | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | | 4% | [ 14 ] | | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | | 10% | [ 30 ] | | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | | 4% | [ 14 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 288 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
warriors1981 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 769 Ομάδα:  Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Μαϊος 27, 2009 9:18 pm | |
| Ενα θεματακι ετσι να ξερουμε τι πιστευουν τα μελη του φορουμ για τον κοσμο που κουβαλουν οι ομαδες που θα αγωνιζονται απο τη νεα χρονια στη Β' Εθνικη αυτη τη στιγμη. Οχι οτι αυτο που θα βγει παει να πει οτι ισχυει.Παρακαλω η ψηφος σας να ειναι αντικειμενικη κι οχι να ψηφιζουμε βουρ ο καθενας την ομαδα του.Εβαλα τις ομαδες με τον περισσοτερο κοσμο γι αυτο ακριβως το λογο.Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι η ηλιουπολη ή ο θρασυβουλος εχουν τον περισσοτερο κοσμο.Μονο οπαδοι της ομαδας τους θα τους ψηφισουν υποκειμενικα..Αν θελουν αυτοι που ψηφιζουν να βαζουν και μια μικρη λιστα οπως εγω...Λοιπον, πιστευω οτι αυτη τη στιγμη πιο δυνατο κοσμο εχει η ομαδα μου ο Παναιτωλικος.Βεβαια γενικα περισσοτερο κοσμο εχει ο ΟΦΗ αλλα για τωρα μιλαμε... 1.Παναιτωλικός (Μεγαλος λαος,παντα διπλα στην ομαδα με πολυ κοσμο εντος εκτος σε χαρες κ λυπες) 2.ΟΦΗ (Μεγαλος λαος κι αυτος,λιγες εκδρομες κι εχει ξενερωσει τελευταια) 3.Πανσεραικος (εχει κερδισει πολυ κοσμο αλλα δεν φτανει Παναι και ΟΦΗ) 4.Ολυμπιακος Βολου (αρκετοι εντος εκτος ,αλλα τζαπα εκδρομες) 5.Δοξα Δραμας (αδειο το γηπεδο στις λυπες γεματο στις χαρες) 6.ΑΣΑ (αν και δεν ειναι παρα πολλοι εχουν πολυ ομορφη κερκιδα,τους μειωνει και το γηπεδο πιστευω,αν το φτιαξουν θα ναι περισσοτεροι) 7.Καλαματα (περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις) Αυτη ειναι οι δικη μου γνωμη,αυτοι οι 7 και οι υπολοιποι ακολουθουν (Πιερικος,Κερκυρα...κτλ) |
|
 | |
 King_Slayer Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 442 Ηλικία: 22 Τόπος: αγρινιο Ομάδα:  Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Μαϊος 27, 2009 9:47 pm | |
| Προσωπηκα πιστευω οτι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εχει το καλητερο λαο γιατι οι λυπες ειναι περισοτερες απο της χαρες και παρα ολο αυτα γεμηζει το γηπεδο του και τα αντιπαλα καθε κυριακη ... κατα τα αλλα ΟΦΗ (Αν κ δεν ξερω το κατα ποσο θα ακολουθησουβε την ομαδα τους εαν δεν θα εχει καλη πορια) ΔΡΑΜΑ (ερχονται μες τη τρελα απο τη Γ πιστευω οτι θα κοινουνται σε επιπεδα 4-5 χιλιαδες) ΚΑΡΔΙΤΣΑ(Νταξει τι να πω για τι καρδιτσα γουσταρουνε την τοπικη τους ομαδα και το δηλωνουνε στα παιχνιδια εντος η εκτος) |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4020 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Μαϊος 27, 2009 10:10 pm | |
| | warriors1981 έγραψε: | Ενα θεματακι ετσι να ξερουμε τι πιστευουν τα μελη του φορουμ για τον κοσμο που κουβαλουν οι ομαδες που θα αγωνιζονται απο τη νεα χρονια στη Β' Εθνικη αυτη τη στιγμη.Οχι οτι αυτο που θα βγει παει να πει οτι ισχυει.Παρακαλω η ψηφος σας να ειναι αντικειμενικη κι οχι να ψηφιζουμε βουρ ο καθενας την ομαδα του.Εβαλα τις ομαδες με τον περισσοτερο κοσμο γι αυτο ακριβως το λογο.Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι η ηλιουπολη ή ο θρασυβουλος εχουν τον περισσοτερο κοσμο.Μονο οπαδοι της ομαδας τους θα τους ψηφισουν υποκειμενικα..Αν θελουν αυτοι που ψηφιζουν να βαζουν και μια μικρη λιστα οπως εγω...Λοιπον, πιστευω οτι αυτη τη στιγμη πιο δυνατο κοσμο εχει η ομαδα μου ο Παναιτωλικος.Βεβαια γενικα περισσοτερο κοσμο εχει ο ΟΦΗ αλλα για τωρα μιλαμε...
1.Παναιτωλικός (Μεγαλος λαος,παντα διπλα στην ομαδα με πολυ κοσμο εντος εκτος σε χαρες κ λυπες) 2.ΟΦΗ (Μεγαλος λαος κι αυτος,λιγες εκδρομες κι εχει ξενερωσει τελευταια) 3.Πανσεραικος (εχει κερδισει πολυ κοσμο αλλα δεν φτανει Παναι και ΟΦΗ) 4.Ολυμπιακος Βολου (αρκετοι εντος εκτος ,αλλα τζαπα εκδρομες) 5.Δοξα Δραμας (αδειο το γηπεδο στις λυπες γεματο στις χαρες) 6.ΑΣΑ (αν και δεν ειναι παρα πολλοι εχουν πολυ ομορφη κερκιδα,τους μειωνει και το γηπεδο πιστευω,αν το φτιαξουν θα ναι περισσοτεροι) 7.Καλαματα (περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις)
Αυτη ειναι οι δικη μου γνωμη,αυτοι οι 7 και οι υπολοιποι ακολουθουν (Πιερικος,Κερκυρα...κτλ) |
Αφού τα έβγαλες τα αποτελέσματα, τι νόημα έχει η ψηφοφορία;  |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Μαϊος 27, 2009 11:20 pm | |
| ελεος-καταρχας εγω μονο τους οφητζηδες θα πω-οι αλλοι ολοι ειναι κ καποια ομαδα!!1ολυμπιακος-παο-αεκ-παοκ--επαρχιακες ομαδες που υποστηριζονται απο τους κατοικους τους-σε χαρες πανε ολοι σε λυπες δεν παει κανεις-αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες!!!!!!!!ατοπη η ψηφοφορια(με αυτη την λογικη κ ο εθνικος εχει κοσμο-αλλα δεν παει στον γηπεδο-ασε που εχει κ τον γαβρο πανω απο το κεφαλι του)οκ εκανες μια πορεια φιλε παναιτωλικε κ μαζεψες κοσμο |
|
 | |
 brewster Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 968 Ομάδα:  Ομάδα: ΙΩΝΙΚΟΣ Registration date: 08/01/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Μαϊος 27, 2009 11:24 pm | |
| Λογικα ειναι ο Οφη απλα ο κοσμος εχει ξενερωσει κ επειδη οι αποστασεις ειναι πολυ μεγαλες απο το νησι κανουν λιγες εκδρομες. Μαλλον φετος ο Παναιτωλικος θα εχει το πιο πολυ κοσμο. |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4020 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Μαϊος 27, 2009 11:33 pm | |
| Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε...  |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Μαϊος 27, 2009 11:34 pm | |
| Πάντως την τελευταία βδομάδα ο Παναιτωλικός είχε τον πιο πολύ κόσμο...  |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Μαϊος 27, 2009 11:43 pm | |
| Απλά είναι τα πράγματα ρε παιδιά... Μάχεται η ομάδα για άνοδο; Έχεις κόσμο. Μάχεται η ομάδα για να σωθεί; Πάλι έχεις κόσμο. Σώθηκε η ομάδα και δεν έχει παραπάνω βλέψεις; Έχεις 200 άτομα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, έτσι έχουν τα πράγματα... Κοιτάχτε τι έγινε φέτος στην Β', κοιτάχτε τι έγινε και πέρσι στην Β' και θα με δικαιώσετε... Αυτή η ψηφοφορία τι νόημα έχει λοιπόν; Ξέρετε ποιος θα πάει για άνοδο, για υποβιβασμό και ποιός θα είναι αδιάφορος του χρόνου; Το ξέρετε από τώρα; Γιατί μόνο εφτά ομάδες; Οι άλλες θα είναι αδιάφορες; Που το ξέρετε; Τι σόϊ λογική είναι αυτή; |
|
 | |
 King_Slayer Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 442 Ηλικία: 22 Τόπος: αγρινιο Ομάδα:  Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 3:52 am | |
| | πάμμαχον έγραψε: | | ελεος-καταρχας εγω μονο τους οφητζηδες θα πω-οι αλλοι ολοι ειναι κ καποια ομαδα!!1ολυμπιακος-παο-αεκ-παοκ--επαρχιακες ομαδες που υποστηριζονται απο τους κατοικους τους-σε χαρες πανε ολοι σε λυπες δεν παει κανεις-αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες!!!!!!!!ατοπη η ψηφοφορια(με αυτη την λογικη κ ο εθνικος εχει κοσμο-αλλα δεν παει στον γηπεδο-ασε που εχει κ τον γαβρο πανω απο το κεφαλι του)οκ εκανες μια πορεια φιλε παναιτωλικε κ μαζεψες κοσμο |
Α δηλαδη στην Δ που ειχαμε 1 μεσο ορο καπου στα 3000 ατομα δεν ειτανε κοσμος αυτος ? τοτε τι ειτανε ? !! Παντως οι μεγαλοι λαοι χτιζονται μεσο πορειων (βλεπε Λαρισσα) και επεισης ο πιτσιρικας του αγρινιου πλεον δεν θα σου πει οτι ειμαι με ομαδα του ποκ αλλα "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ" καλος η κακος η ομαδα εχει 37 χρονια να ανεβει στην Α εθνικη και πιστευω πως λογικο ειναι 1 μεγαλο μερος του Αγρινιου να αλαξοπιστισει οταν βλεπει πικρες τυπου Αργους , Θηβας .... και να πηγενει στις ομαδες του ποκ!!! Και για να τελιωσω με αυτο το θεμα ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εχει δικο του καθαρο λαο αλλα οταν εισαι στην αφανεια που να φανεις !!! |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12505 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 9:27 am | |
| μακάρι για το καλό του ποδοσφαίρου στη ελλάδα να είναι έτσι που τα λες. Γιατί ακόμα και στη Σαλόνικα θα δεις πια γαβρους και βαζέλια.. ΥΓ ΟΦΗ-Λεβαδειακός 30χιλιάδες ομιλίτες http://www.youtube.com/watch?v=FTQOOcQBjKc |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 3753 Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη ! Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum Registration date: 19/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 9:47 am | |
| ΝΟΜΙΖΩ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΡΟΝΙΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ 7. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12505 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 9:50 am | |
| καμμία σχέση δεν έχουνε οι στόχοι με τον αριθμό των οπαδών. εμένα ο στόχος μου μπορεί να είναι να πάω στο περιφερειακό! :lol: _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 10:45 am | |
| | mario5 έγραψε: | καμμία σχέση δεν έχουνε οι στόχοι με τον αριθμό των οπαδών. εμένα ο στόχος μου μπορεί να είναι να πάω στο περιφερειακό! :lol: |
| Παράθεση: | | Ενα θεματακι ετσι να ξερουμε τι πιστευουν τα μελη του φορουμ για τον κοσμο που κουβαλουν οι ομαδες που θα αγωνιζονται απο τη νεα χρονια στη Β' Εθνικη αυτη τη στιγμη |
Να ξέρουμε για τι πράγμα συζητάμε ρε παιδιά... Αυτός που άνοιξε το θέμα λέει "κουβαλούν". Τι σημαίνει κουβαλούν; Σημαίνει κατεβάζουν στους αγώνες. Όχι πόσοι δηλώνουν οπαδοί... Στην χρονιά που μας πέρασε, οι ομάδες που ανέβηκαν μαζί με την Καρδίτσα που σώθηκε στο παρά πέντε είχαν τον περισσότερο κόσμο. Μια χρονιά πριν είχαμε πάλι τα ίδια, πάλι οι τρεις από τους τέσσερις πρώτους είχαν τα περισσότερα τα περισσότερα εισιτήρια (Σέρρες, Πανθρακικός, ΠΑΣ), με τέταρτο τον Πιερικό που σώθηκε κι αυτός στο παρά πέντε... Πάω στοίχημα ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Δεν ξέρω ποιοι θα είναι οι πρώτοι σε εισιτήρια, ξέρω όμως ότι θα είναι αυτοί που θα πηγαίνουν για άνοδο, μαζί με κάποιον που θα μάχεται για σωτηρία μέχρι τέλους... |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 3753 Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη ! Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum Registration date: 19/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 10:55 am | |
| TEΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ...  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
warriors1981 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 769 Ομάδα:  Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 1:32 pm | |
| Πιστευεις οτι υπαρχει ομαδα που εχει περισσοτερο κοσμο απ αυτες?Τεσπα,δεν επρεπε να ανοιξω τη ψηφοφορια ειναι σαν να λεω τι ομαδα εισαι... |
|
 | |
| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|