| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|
|
| Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | | 19% | [ 56 ] | | ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | | 3% | [ 10 ] | | ΟΦΗ | | 38% | [ 110 ] | | ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | | 18% | [ 54 ] | | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | | 4% | [ 14 ] | | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | | 10% | [ 30 ] | | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | | 4% | [ 14 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 288 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4020 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 1:50 pm | |
| | warriors1981 έγραψε: | | Πιστευεις οτι υπαρχει ομαδα που εχει περισσοτερο κοσμο απ αυτες?Τεσπα,δεν επρεπε να ανοιξω τη ψηφοφορια ειναι σαν να λεω τι ομαδα εισαι... |
Που τον έχει ρε φίλε; Στο σπίτι ή στο γήπεδο; Να καταλάβουμε πρώτ' απ' όλα τι θες να πεις... Αν μιλάς για το σπίτι, ναι, υπάρχει ήδη το "τι ομάδα είσαι". Αν μιλάς για γήπεδο, μιλάς για 09-10, δηλαδή για την χρονιά που μας έρχεται... Και για την χρονιά που έρχεται σου είπα τι θα παιχτεί... Τι δεν κατάλαβες; Που χαθήκαμε; Εξήγησέ μου. |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12505 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 1:53 pm | |
| α για το μέλλον μιλάτε; α, καλά! ... δηλαδή πρόβλεψη θές να κάνεις, ποιά ομάδα θα μαζέψει περισσότερους στο γήπεδο του χρόνου. Έτσι έπρεπε να τεθεί..  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
warriors1981 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 769 Ομάδα:  Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 2:11 pm | |
| οχι ρε για του χρονου,το 09-10 το βαλα γιατι ειναι για τις ομαδες που θα παιζουν αυτη τη χρονια β'εθνικη.Ρωταω ποιος πιστευετε οτι εχει τον περισσοτερο κοσμο αυτη τη στιγμη βαση της παρουσιας του στο γηπεδο τα τελευταια χρονια  Τωρα αμα βαζουμε θρασυβουλους κτλ στη ψηφοφορια θα .........,δεν θα χει νοημα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Πεμ Μαϊος 28, 2009 2:13 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : όχι σωστή λέξη.......) |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 3753 Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη ! Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum Registration date: 19/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 2:32 pm | |
| | warriors1981 έγραψε: | | Πιστευεις οτι υπαρχει ομαδα που εχει περισσοτερο κοσμο απ αυτες?Τεσπα,δεν επρεπε να ανοιξω τη ψηφοφορια ειναι σαν να λεω τι ομαδα εισαι... |
ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ(ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 1-2 ΜΑΤΣ).ΠΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΡΟΜΟ.(ΠΧ ΚΕΡΚΥΡΑ),ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ Μ.Ο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ(ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ).ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ...  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
 mauri_thiella Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2672 Τόπος: Καλαματα Ομάδα:  Ομάδα: η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 5:19 pm | |
| το θεμα ειναι να συγκρινεις ομαδες που βρισκονται στην ιδια κατασταση... δηλαδη αμα καποιος παει για ανοδο η υποβιβασμο και τετοια... πχ ο παναιτωλικος η δοξα ερχονται απο ανοδο... φυσικο ειναι να εχουν κοσμο! ο βολος παει για ανοδο και κανει μεγαλες μεταγραφες! και γενικα ολοι εχουν κινητρο! εμας τη μας εβαλες??? τι κοσμο να εχουμε μετα απο 10 χρονια στην β εθνικη??? η ομαδα δεν παει καλα ισως φετος να ειναι η ωρα μας για γ εθνικη! εκτως και αν αλλαξει κατι δραματικα και πουληθει! παλι αυτοι οι 50-100 θα ειμαστε στα εκτος εδρας... αντε και καμια 200 αμα εχει φασαρια κανα ματς! |
|
 | |
burgos Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 804 Ομάδα:  Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 5:24 pm | |
| ΟΦΗ μακραν,αν και ειμαι απο δραμα.Βλεπεις δεν ειναι μονο το ηρακλειο αλλα ειναι ολοι η κρητη.εδω πανω καθε νομος εχει και την δικια του ομαδα σε α και β εθνικη.Ασε και που το ηρακλειο ειναι μια μεγαλη πολι. |
|
 | |
 mauri_thiella Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2672 Τόπος: Καλαματα Ομάδα:  Ομάδα: η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ Registration date: 05/11/2008
 | |
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11113 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 9:29 pm | |
| Μακριά από το ΠΟΚ !!! Όλοι με τις ομάδες σας και στις χαρές και στις λύπες (που είναι πολλές οι άτιμες)... Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ έχει τον περισσότερο κόσμο. Αυτά που έχω δει στο Ηράκλειο σε περιόδους που ο ΟΦΗ έκανε καλή πορεία δεν τα έχω δει σε καμία έδρα απο τις ομάδες που έχουμε εδώ. Ξενερώνουν όμως και αυτοί με αυτά που γίνονται. Κρίμα. |
|
 | |
 brewster Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 968 Ομάδα:  Ομάδα: ΙΩΝΙΚΟΣ Registration date: 08/01/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 9:36 pm | |
| Το καλυτερο ειναι ο καθενας να ειναι με την ομαδα της πολης του. Ολοι εχουν γινει γαυροι βαζελοι κ χανουμια γιατι τους αρεσουν τα ευκολα. |
|
 | |
 snakes 4 Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 58 Ομάδα:  Registration date: 28/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 9:36 pm | |
| ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΗΤΕ ΦΕΤΟΣ ΜΑΓΚΕΣ!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ!!!!!!!!!ΟΜΙΛΟΜΑΣΤΟΥΡΑ!!!! |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12505 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 9:41 pm | |
| εβίβα σόσους ομιλοβατούν 8 ημέρες η τση βδομάδος που λέει και ο καλλιτέχνης. εγώ λέω πως αν δεν αλλάξει εδά πράμα πάμε για φούντο.. Στα @@ μας όμως κ στο τοπικό, δε θα ποθάνουμε! |
|
 | |
 Fredericks -5- Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 4305 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: 
Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Μαϊος 28, 2009 10:00 pm | |
| | Stef-Pierikos έγραψε: | | warriors1981 έγραψε: | | Πιστευεις οτι υπαρχει ομαδα που εχει περισσοτερο κοσμο απ αυτες?Τεσπα,δεν επρεπε να ανοιξω τη ψηφοφορια ειναι σαν να λεω τι ομαδα εισαι... |
ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ(ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 1-2 ΜΑΤΣ).ΠΑΛΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΡΟΜΟ.(ΠΧ ΚΕΡΚΥΡΑ),ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ Μ.Ο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ(ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ).ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ...  |
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ(Π.Χ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.  |
|
 | |
 desperados Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 189 Ηλικία: 30 Τόπος: kallithea Ομάδα:  Ομάδα: kallithea Registration date: 31/01/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 2:04 am | |
| |
|
 | |
 Fu.Po{4} Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 198 Ομάδα:  Registration date: 29/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 2:06 am | |
| | Κρόνιος έγραψε: | Απλά είναι τα πράγματα ρε παιδιά... Μάχεται η ομάδα για άνοδο; Έχεις κόσμο. Μάχεται η ομάδα για να σωθεί; Πάλι έχεις κόσμο. Σώθηκε η ομάδα και δεν έχει παραπάνω βλέψεις; Έχεις 200 άτομα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, έτσι έχουν τα πράγματα...
|
Απλά είναι τα πράγματα και για εμάς. Είσαι ανεξάρτητος?Δε σε χωρά ούτε το Παγκρήτιο. Δεν είσαι ανεξάρτητος?Γεμίζεις δρόμους και όχι γήπεδα |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4020 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 2:21 am | |
| | Fu.Po{4}Antinazi έγραψε: | Απλά είναι τα πράγματα και για εμάς. Είσαι ανεξάρτητος?Δε σε χωρά ούτε το Παγκρήτιο. Δεν είσαι ανεξάρτητος?Γεμίζεις δρόμους και όχι γήπεδα |
Έτσι είναι φίλε. Είναι κι αυτή μια παράμετρος. Σε πολλές ομάδες συμβαίνει αυτό, όχι μόνο σε σας. Το είδαμε την χρονιά που μας πέρασε και σε Βέροια, και σε Καλαμάτα, και σε Ιωνικό. Για να μην αναφέρω και τον Ηλυσιακό... |
|
 | |
| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|