| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|
|
| Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | | 19% | [ 56 ] | | ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | | 3% | [ 10 ] | | ΟΦΗ | | 38% | [ 110 ] | | ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | | 18% | [ 54 ] | | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | | 4% | [ 14 ] | | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | | 10% | [ 30 ] | | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | | 4% | [ 14 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 288 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
warriors1981 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 769 Ομάδα:  Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Jun 10, 2009 1:41 pm | |
| Πως γινεται να μειωνονται ψηφοι?Ειμασταν παραπανω. Καταθετω αγωγη εναντιον των moderators  |
|
 | |
 Betafans Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 5016 Ομάδα:  Ομάδα: Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ Registration date: 28/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Jun 10, 2009 2:12 pm | |
| | warriors1981 έγραψε: | Πως γινεται να μειωνονται ψηφοι?Ειμασταν παραπανω. Καταθετω αγωγη εναντιον των moderators  |
Άμα θέλεις πατάς ακύρωση ψήφου και ψηφίζεις άλλον ή δεν ψηφίζεις κανέναν. Εκτός και αν εννοείς ότι μειώνετε το ποσοστό. |
|
 | |
 austrianboys Banned

Αριθμός μηνυμάτων: 69 Ομάδα:  Ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Registration date: 03/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 9:49 am | |
|   | Κρόνιος έγραψε: | Δεν είναι τυχαίο. Θυμάμαι τι γινόταν και τον Νοέμβρη. Νέοι όλοι τότε εδώ μέσα -αφού το φόρουμ ξεκίνησε τέλη Οκτωβρίου- και καθημερινοί τσακωμοί για το ποιός έχει λαό και ποιός θα την πει στους άλλους... Οι βολιώτες να υποστηρίζουν ότι ήρθαν 650 στην Κατερίνη, κι εγώ να υποστηρίζω 400. Επί δυο βδομάδες το ίδιο σκηνικό. Λες και είχε σημασία...
Αν μας βάλετε τώρα σε αντιπαράθεση, αποκλείεται να το ξανασυζητήσω το θέμα. Και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουν και οι βολιώτες. Σιγά τα ωά. Άλλα μας καίνε σαν οπαδούς.
Μέσα σε έξι μήνες μεγαλώσαμε. Ωριμάσαμε. Βρήκαμε πράγματα που μας ενώνουν. Καταλάβαμε ότι τα πράγματα αυτά είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Έτσι κοιτάμε να χαιρόμαστε αυτή την διαδικτυακή παρέα μας...
Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι αισθανόμουνα και γω όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα. "Τι να μας πείτε ρε, εμείς είμαστε οι πρώτοι"...
Τσάμπα η έπαρση φίλοι μου. Τσάμπα ο θυμός. Τσάμπα οι καυγάδες. Θυμηθήτε το. Ο καιρός περνάει γρήγορα. Σε κάνα δίμηνο δεν θα σκέφτεστε έτσι... |
ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 400??????????????????? http://www.postimage.org/gx1m5u3i.jpg http://www.postimage.org/gx1m5wyr.jpg |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4204 Ηλικία: 50 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 9:54 am | |
| | austrianboys έγραψε: |   | Κρόνιος έγραψε: | Δεν είναι τυχαίο. Θυμάμαι τι γινόταν και τον Νοέμβρη. Νέοι όλοι τότε εδώ μέσα -αφού το φόρουμ ξεκίνησε τέλη Οκτωβρίου- και καθημερινοί τσακωμοί για το ποιός έχει λαό και ποιός θα την πει στους άλλους... Οι βολιώτες να υποστηρίζουν ότι ήρθαν 650 στην Κατερίνη, κι εγώ να υποστηρίζω 400. Επί δυο βδομάδες το ίδιο σκηνικό. Λες και είχε σημασία...
Αν μας βάλετε τώρα σε αντιπαράθεση, αποκλείεται να το ξανασυζητήσω το θέμα. Και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουν και οι βολιώτες. Σιγά τα ωά. Άλλα μας καίνε σαν οπαδούς.
Μέσα σε έξι μήνες μεγαλώσαμε. Ωριμάσαμε. Βρήκαμε πράγματα που μας ενώνουν. Καταλάβαμε ότι τα πράγματα αυτά είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Έτσι κοιτάμε να χαιρόμαστε αυτή την διαδικτυακή παρέα μας...
Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι αισθανόμουνα και γω όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα. "Τι να μας πείτε ρε, εμείς είμαστε οι πρώτοι"...
Τσάμπα η έπαρση φίλοι μου. Τσάμπα ο θυμός. Τσάμπα οι καυγάδες. Θυμηθήτε το. Ο καιρός περνάει γρήγορα. Σε κάνα δίμηνο δεν θα σκέφτεστε έτσι... |
ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 400???????????????????
http://www.postimage.org/gx1m5u3i.jpg
http://www.postimage.org/gx1m5wyr.jpg |
|
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4401 Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη ! Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum Registration date: 19/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 10:26 am | |
| ΚΡΟΝΙΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΤ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ; ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ..ΜΑΛΛΟΝ...!!!  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4204 Ηλικία: 50 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 10:29 am | |
| Κανένα λάθος, υπάρχει μια διαφορά. Μια σημαντική διαφορά...  |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4401 Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη ! Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum Registration date: 19/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 10:32 am | |
| ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ !  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
 PasGiannina Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 7317 Ηλικία: 99 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ομάδα:  Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 11:37 am | |
| | Παράθεση: | Κρόνιος έγραψε: Δεν είναι τυχαίο. Θυμάμαι τι γινόταν και τον Νοέμβρη. Νέοι όλοι τότε εδώ μέσα -αφού το φόρουμ ξεκίνησε τέλη Οκτωβρίου- και καθημερινοί τσακωμοί για το ποιός έχει λαό και ποιός θα την πει στους άλλους... Οι βολιώτες να υποστηρίζουν ότι ήρθαν 650 στην Κατερίνη, κι εγώ να υποστηρίζω 400. Επί δυο βδομάδες το ίδιο σκηνικό. Λες και είχε σημασία...
Και συμπληρώνω στο: | Παράθεση: | | Έτσι κοιτάμε να χαιρόμαστε αυτή την διαδικτυακή παρέα μας... |
Και όχι μόνο....αλλά να βρισκόμαστε πριν και μετά από τους αγώνες, όπως και ανεξάρτητα από τους αγώνες, με συναντήσεις σαν κι αυτές που ήδη έχουμε ξεκινήσει ! ΤΕΛΟΣ
Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε: Είναι πολύ πιο δύσκολο να βρίσκεσαι σε κερκίδα ανάμεσα σε 5, από το να βρίσκεσαι σε κερκίδα ανάμεσα σε 500 η'' 1000 ! _________________ BLUE VAYEROS
|
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 11793 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 11:45 am | |
| πιο δύσκολο αλλά "δένεσαι" περισσότερο  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 PasGiannina Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 7317 Ηλικία: 99 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ομάδα:  Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 12:36 pm | |
| | mario5 έγραψε: | πιο δύσκολο αλλά "δένεσαι" περισσότερο  |
Πολύ σωστά φίλε μου ! Όλη η υπόθεση όμως σ`αυτό το δέσιμο είναι......... Αν καταφέρουμε οι 500 η'' 1000 να νοιώθουμε σαν 5 η'' καλύτερα σαν ΕΝΑΣ και να βρισκόμαστε με τον άλλο ΕΝΑΝ πριν - μετά από αγώνες - αλλά και σε ουδέτερους χρόνους, τρώγοντας, πίνοντας και με συζήτηση, αλληλοστήριξη, ευχές για καλές πορείες των ομάδων μας, τότε θα έχουμε καταφέρει το ιδανικό κι αυτό για το οποίο παλεύουμε ! Κάποιοι διαβάζοντας αυτά που γράφω, θα κουνάνε το κεφάλι τους και θα λένε πως είμαι βαθιά νυχτωμένος...... Όχι φίλοι μου, δεν είμαι και ανέκαθεν (μιλάμε για πολλά χρόνια - γεράσαμε πια) προσπαθούσα για το καλύτερο των φιλάθλων - οπαδών. Βαρέθηκα να βλέπω ανοιγμένα κεφάλια, βγαλμένα μάτια, σπασμένα χέρια, πόδια, πέτρες, συλλήψεις, δικαστήρια και φυλακίσεις.... Πέρασα και τα είδα όλα πλέον και φυσικά εννοείται πως στα δυο τελευταία δεν ήμουν εγώ ο κατηγορούμενος - φυλακισμένος και ούτε πρόκειται ! Θέλω να συμβαίνουν αυτά που προανέφερα: Αλληλοστήριξη, καλές κερκίδες, σεβασμό σε γήπεδα - ομάδες - ιστορίες και φιλάθλους αυτών, συναντήσεις και συζητήσεις με αυτούς και ευχές αναμεταξύ των.....! Και το δηλώνω τώρα, κάτι που δεν έχω ξανακάνει, πως εδώ μέσα (εννοώντας το forum μας), βρίσκομαι ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ`ΑΥΤΟ. Και έτσι θα συνεχίσω να κάνω, για όσο θα ζω και θα αντέχω.......και θα είμαι ευχαριστημένος αν έχω καταφέρει έστω και έναν να βλέπει τα πράματα όπως εγώ....!!!! Η αλήθεια είναι πως ο παρών χώρος ενδείκνυται για κάτι τέτοιο αφού μέσα σ`αυτό βρίσκονται φίλαθλοι και οπαδοί απ`όλη την Ελλάδα. Είναι σωστός χώρος, με σκοπό και στόχο τα προηγούμενα σωστά και ωραία αναφερθέντα. Ας κάνουμε όλοι μας μία έστω και μικρή προσπάθεια, για να επιτευχθούν....... Όσο για το 5 η'' 500 η'' 5000 μικρή σημασία έχει....... Έχει όμως πολύ μεγάλη σημασία όλοι αυτοί, μαζί με τους τόσους άλλους των άλλων ομάδων, να γίνουν ΕΝΑ ! _________________ BLUE VAYEROS
|
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 1:01 pm | |
| Διόρθωσε και την ηλικία σου τώρα φίλε, γιατί είναι παράταιρα αυτά... Σκέψη και ηλικία εννοώ... Συνήθως στα 98 σε επισκέπτεται αυτός ο κύριος από την Γερμανία. Νομίζω Alzheimer τον λένε, ε; Οπότε αποκλείεται να είσαι τόσο. Μεταξύ σαράντα και πενηνταπέντε σε κόβω... Ή μήπως είσαι όντως 98;  |
|
 | |
 PasGiannina Admin
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 1:51 pm | |
| |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Πεμ Jun 11, 2009 2:35 pm | |
| | PasGiannina έγραψε: | Θέλω να συμβαίνουν αυτά που προανέφερα: Αλληλοστήριξη, καλές κερκίδες, σεβασμό σε γήπεδα - ομάδες - ιστορίες και φιλάθλους αυτών, συναντήσεις και συζητήσεις με αυτούς και ευχές αναμεταξύ των.....! Η αλήθεια είναι πως ο παρών χώρος ενδείκνυται για κάτι τέτοιο αφού μέσα σ`αυτό βρίσκονται φίλαθλοι και οπαδοί απ`όλη την Ελλάδα. Είναι σωστός χώρος, με σκοπό και στόχο τα προηγούμενα σωστά και ωραία αναφερθέντα. Ας κάνουμε όλοι μας μία έστω και μικρή προσπάθεια, για να επιτευχθούν....... Όσο για το 5 η'' 500 η'' 5000 μικρή σημασία έχει....... Έχει όμως πολύ μεγάλη σημασία όλοι αυτοί, μαζί με τους τόσους άλλους των άλλων ομάδων, να γίνουν ΕΝΑ ! |
Με όλα συμφωνώ με μια διευκρίνηση. Κανένας, καλώς ή κακώς, δικός μας οπαδός δεν μπορεί να ευχηθεί κάτι καλό για βάζελο ή γάβρο. Ειδικά για αυτές τις 2 ομάδες δεν υπάρχει κανένας τρόπος επαφής. Φυσικά δε μιλάω για το γκάγκαρο (έτσι δε λένε τους "βέρους Αθηναίους" ; ) ή τον πειραιώτη (ετεροδημότη όπως κοροϊδεύουν οι εθνικοί φίλοι μας) αλλά για άτομα που δηλώνουν κρητική καταγωγή και οπαδοί των 2 αυτών ομάδων life style. Με φίλους της ΑΕΚ μπορεί να μιλήσουμε ήρεμα, με ΠΑΟΚτζήδες ναι (Δεν υπάρχουν πολλοί εδώ, αλλά υπάρχει μια περίεργη συμπάθεια από τότε που έπαιζε ο τιμωρημένος ΟΦΗ στην Τούμπα με Βίτεσσε, αν και από ότι κατάλαβα δεν διαφέρει από τον ΠΟΚ μόνο που βρίσκεται στη Βόρειο ελλάδα) αλλά με κοκκινοπράσινους όχι. Αν γινότανε να πέσουνε στο τοπικό της Αττικής, και να κατασχεθούν οι περιουσίες τους προς όφελος του μαζικού αθλητισμού θα ήταν ένα κέρδος για τον τόπο.. Κατά τα άλλα νομίζω ότι οι πιο δυσπροσάρμοστοι οπαδοί σε θέματα αλληλοστήριξης και αλληλοσεβασμού θα είμαστε εμείς. Που κάποτε ήμασταν υπόδειγμα φιλάθλων και παίρναμε και βραβείο γιαυτό! Δείξτε κατανόηση!  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 duhan Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 881 Ομάδα:  Registration date: 29/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Jun 12, 2009 3:24 pm | |
| | mario5 έγραψε: | | Με φίλους της ΑΕΚ μπορεί να μιλήσουμε ήρεμα, με ΠΑΟΚτζήδες ναι (Δεν υπάρχουν πολλοί εδώ, αλλά υπάρχει μια περίεργη συμπάθεια από τότε που έπαιζε ο τιμωρημένος ΟΦΗ στην Τούμπα με Βίτεσσε |
Με την ιιταλικη Αταλαντα ηταν το ματς (νικη 1-0, ηττα στην Ιταλια 2-0). Ο ΟΦΗ ειχε τιμωρηθει με αποκλεισμο της εδρας του για ενα παιχνιδι, επειδη στον Α γυρο του ΟΥΕΦΑ στο ματς με την βουλγαρικη Βιτοσα ειχε πεσει απο την θυρα 5 ενα μπουκαλι με νερο . |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Jun 12, 2009 3:36 pm | |
| σωστά Γιώργη! με την Αταλάντα! Πώς μπερδεύτηκα έτσι!  επανορθώνω εδώ http://www.betafans.net/forum-f58/topic-t1314.htm#36684 _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|