...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4 ... 30 ... 58  Next

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
19%
 19% [ 56 ]
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
3%
 3% [ 10 ]
ΟΦΗ
38%
 38% [ 110 ]
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
18%
 18% [ 54 ]
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
4%
 4% [ 14 ]
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
10%
 10% [ 30 ]
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
4%
 4% [ 14 ]
Σύνολο Ψήφων : 288

ΣυγγραφέαςΜήνυμα

Dracula
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 338
Τόπος: Καρπάθια Ορη
Ομάδα:
Ομάδα: Forza Agriniara!!!!!!
Registration date: 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 2:49 am

πάμμαχον έγραψε:
ελεος-καταρχας εγω μονο τους οφητζηδες θα πω-οι αλλοι ολοι ειναι κ καποια ομαδα!!1ολυμπιακος-παο-αεκ-παοκ--επαρχιακες ομαδες που υποστηριζονται απο τους κατοικους τους-σε χαρες πανε ολοι σε λυπες δεν παει κανεις-αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες!!!!!!!!ατοπη η ψηφοφορια(με αυτη την λογικη κ ο εθνικος εχει κοσμο-αλλα δεν παει στον γηπεδο-ασε που εχει κ τον γαβρο πανω απο το κεφαλι του)οκ εκανες μια πορεια φιλε παναιτωλικε κ μαζεψες κοσμο

Καλά πλάκα μας κάνεις ρε φίλε;;;Έκανα μια πορεία και μάζεψα κόσμο;;;;!!!!!!
Ρίξε ένα βλέφαρο στα εισητήρια που κόβει ο Παναιτωλικός όλα τα χρόνια του στην Β',πολλές χρονιές χωρίς διοίκηση που ανεβοκατεβαίναμε σαν τρενάκι απο Β' σε Γ' και μετά μίλα για μια χρονιά και για 1 καλή πορεία!
Το Αγρίνιο ψοφάει για ποδόσφαιρο και ο Παναιτωλικός ούτε έπαιζε ποτέ,ούτε και θα παίζει ποτέ με 10 φιλάθλους σαν τα καφενεία της Αθήνας...άντε γιατί λέμε ότι θέλουμε!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Go down

PASantreas
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 703
Τόπος: Γιαννινα
Ομάδα:
Registration date: 06/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 3:02 am

Παράθεση:
Ρίξε ένα βλέφαρο στα εισητήρια που κόβει ο Παναιτωλικός όλα τα χρόνια του στην Β',πολλές χρονιές χωρίς διοίκηση που ανεβοκατεβαίναμε σαν τρενάκι απο Β' σε Γ' και μετά μίλα για μια χρονιά και για 1 καλή πορεία!
Το Αγρίνιο ψοφάει για ποδόσφαιρο και ο Παναιτωλικός ούτε έπαιζε ποτέ,ούτε και θα παίζει ποτέ με 10 φιλάθλους σαν τα καφενεία της Αθήνας

+1 σωστα τα λες γι αυτο το θεμα.Παντως φαινεται οτι φετος θα πρωταγωνιστησει ο Παναιτωλικος με τον κοσμο του.Θα ναι πιστευω η ομαδα με τους περισσοτερους φιλαθλους στα εκτος εδρας ματς.Αν και καποιες πολεις θα του πεφτουν μακρια...

αλλα για λυσε μου μια απορια. :arrow:
Γιατι εκει στο Αγρινιο δεν χωνευετε και τοσο τον ΠΑΣ ? Μηπως το βλεπετε κοντρα δυτικης ελλαδας για την καλυτερη ομαδα και τετοια ?
Οι περισσοτεροι τουλαχιστον απο οσο ξερω δεν τον πανε( τον ΠΑΣ ε?) :3ylo:

King_Slayer
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 442
Τόπος: αγρινιο
Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 3:22 am

Ε κυριως απο παλιοτερες εποχες υπαρχει αυτη η κοντρα και μεταφερεται και στις επομενες γενιες ... ετσι κ αλλιως σπανια βρισκομαστε μια θα στε παραπανο κατηγορια μια παρακατω καπως ετσι παει ... παντως ... και οι 2 ομαδες εχουνε το ΔΙΚΟ τους λαο και αυτο τις κανει ξεχωριστες Wink

vtec
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 729
Τόπος: yellow city
Ομάδα:
Ομάδα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Registration date: 31/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 1:20 pm

Λοιπον εγω ψηφησα ΑΣΑ δεν γινοτανε αλλιως Wink
Αλλα γουσταρω και τον κοσμο του παναιτωλικου
Και οταν λεμε ποιος εχει τον περισσοτερο κοσμο κτλ
να σκεφτομαστε και το πληθυσμο της καθε πολης
και απο της πολεις που βλεπω η καρδιτσα ειναι η μικροτερη
σε πληθυσμο.
Γιατι αν ειχαμε τον πληθυσμο του
Ηρακλειου πχ τοτε θα κοβαμε ΧΑΛΑΡΑ 15.000 εισητηρια
τα οποια εχουμε κοψει 1 φορα
http://www.youtube.com/user/anagennisi1904

warriors1981
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 769
Ομάδα:
Registration date: 17/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 2:35 pm

PASantreas έγραψε:
αλλα για λυσε μου μια απορια. :arrow:
Γιατι εκει στο Αγρινιο δεν χωνευετε και τοσο τον ΠΑΣ ? Μηπως το βλεπετε κοντρα δυτικης ελλαδας για την καλυτερη ομαδα και τετοια ?
Οι περισσοτεροι τουλαχιστον απο οσο ξερω δεν τον πανε( τον ΠΑΣ ε?) :3ylo:

Δεν παμε τους Γιαννιωτες οπως δεν πατε σεις εμας.Δεν ξερω την ηλικια σου
αλλα σιγουρα θα ξερεις για την κοντρα που υπαρχει.Λιγες φορε εχουμε συναντηθει
αλλα εχει πεσει πολυ ξυλο.Αυτη η κοντρα οπως ολες παει απο γενια σε γενια.
Βλεπεις πιτσιρικαδες να αλληλοβριζονται στο youtube χωρις να χουν δει καν αγωνα
αναμεσα στον Παναιτωλικο και τον ΠΑΣ.Οπως ο πιτσιρικας ο βαζελος ξερει απο μικρος
οτι εχει κοντρα με το γαυρο ετσι κι ο πιτσιρικας ο Αγρινιωτης ξερει οτι εχει κοντρα
με τους γιαννιωτες,τους πατρινους και τους αρτινους.Αυτοι ειναι οι διαχρονικοι εχθροι μας.
Τελευταια,εχει σβησει λιγο η κοντρα με γιαννιωτες γιατι εχουμε καιρο να βρεθουμε,με τους
αρτινους το ιδιο γιατι πια δεν υπαρχουν και αναζοπυρωθει με τους Πατρινους.Αναμεσα σε Γιαννιωτες κι Αγρινιωτες παντος υπαρχει σιγουρα αλληλοσεβασμος,αλλο που πολλοι δεν θελουν να το λενε...

mario4
Forum Adict

Αριθμός μηνυμάτων: 12505
Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 2:44 pm

κάποιος μίλησε για το μέγεθος της περιφέρειας την οποία αντιπροσωπεύει κάθε ομάδα και έχει δίκιο.
Η Κρήτη έχει μισό εκατομύριο κόσμο εντός, κ άλλο τόσο στην Ελλάδα. Από την άλλη έχω γνωρίσει αρκετά
άτομα που χωρίς να έχουν την παραμικρή σχέση με Κρήτη ήταν ΟΦΗ.
Όπως και πολλούς Κρητικούς που είναι βαζελογαύροι.
Αυτό που συμβαίνει εδώ πιο έντονα είναι ότι επειδή εμείς έχουμε κόντρα (πολύ άγρια, πιστέψτε με)
με αυτές τις 2 ομάδες, δεν υπάρχει κανείς που να δηλώνει και τα 2. (γαύρος και ΟΦΗ φερ'ειπείν)
Πολλοί ξώγαμοι (=γενίτσαροι) δηλώνουν αντιθέτως ως 2η ομάδα τον Εργοτέλη. (που έχει λιγοστούς οπαδούς) Προσωπικά σε νατίθεση με αυτό που βλέπω σε άλλα μέρη υποστηρίζω όλες τις ομάδες του τόπου μου. Δεν υπάρχει δηλαδή κόντρα με καμμία άλλη ομάδα εδώ κάτω πλην του ΠΟΚ..

vtec
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 729
Τόπος: yellow city
Ομάδα:
Ομάδα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Registration date: 31/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 3:49 pm

warriors1981 έγραψε:
Ενα θεματακι ετσι να ξερουμε τι πιστευουν τα μελη του φορουμ για τον κοσμο που κουβαλουν οι ομαδες που θα αγωνιζονται απο τη νεα χρονια στη Β' Εθνικη αυτη τη στιγμη.Οχι οτι αυτο που θα βγει παει να πει οτι ισχυει.Παρακαλω η ψηφος σας να ειναι αντικειμενικη κι οχι να ψηφιζουμε βουρ ο καθενας την ομαδα του.Εβαλα τις ομαδες με τον περισσοτερο κοσμο γι αυτο ακριβως το λογο.Δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι η ηλιουπολη ή ο θρασυβουλος εχουν τον περισσοτερο κοσμο.Μονο οπαδοι της ομαδας τους θα τους ψηφισουν υποκειμενικα..Αν θελουν αυτοι που ψηφιζουν να βαζουν και μια μικρη λιστα οπως εγω...Λοιπον, πιστευω οτι αυτη τη στιγμη πιο δυνατο κοσμο εχει η ομαδα μου ο Παναιτωλικος.Βεβαια γενικα περισσοτερο κοσμο εχει ο ΟΦΗ αλλα για τωρα μιλαμε...

1.Παναιτωλικός (Μεγαλος λαος,παντα διπλα στην ομαδα με πολυ κοσμο εντος εκτος σε χαρες κ λυπες)
2.ΟΦΗ (Μεγαλος λαος κι αυτος,λιγες εκδρομες κι εχει ξενερωσει τελευταια)
3.Πανσεραικος (εχει κερδισει πολυ κοσμο αλλα δεν φτανει Παναι και ΟΦΗ)
4.Ολυμπιακος Βολου (αρκετοι εντος εκτος ,αλλα τζαπα εκδρομες)
5.Δοξα Δραμας (αδειο το γηπεδο στις λυπες γεματο στις χαρες)
6.ΑΣΑ (αν και δεν ειναι παρα πολλοι :oxi: :oxi: εχουν πολυ ομορφη κερκιδα,τους μειωνει και το γηπεδο πιστευω,αν το φτιαξουν θα ναι περισσοτεροι)
7.Καλαματα (περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις)

Αυτη ειναι οι δικη μου γνωμη,αυτοι οι 7 και οι υπολοιποι ακολουθουν (Πιερικος,Κερκυρα...κτλ)

Για δες τα φετινα εισητηρια............με 1 κερκιδα παντα ετσι Very Happy
http://www.youtube.com/user/anagennisi1904

thyellara-5
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1353
Τόπος: K A L A M A T A
Ομάδα:
Ομάδα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date: 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 4:15 pm

το βρισκω τελειως ασχετο το θεμα της ψηφοφοριας δε συμετεχω γιατι δεν θεωρω οτι μπορει κανεις να κρινει την ομαδα του αλλου οταν δεν εχει ιδεα , συνεχιστε να κανετε τη διαφημηση σας σε ενα κοσμο με ομαδες 5 ταχυτητων

Stef-Pierikos
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 3753
Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη !
Ομάδα:
Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum
Registration date: 19/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 4:18 pm

thyellara-5 έγραψε:
το βρισκω τελειως ασχετο το θεμα της ψηφοφοριας δε συμετεχω γιατι δεν θεωρω οτι μπορει κανεις να κρινει την ομαδα του αλλου οταν δεν εχει ιδεα , συνεχιστε να κανετε τη διαφημηση σας σε ενα κοσμο με ομαδες 5 ταχυτητων

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΑΠΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΓΚΑΛΟΠ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!!
ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!!
Θ.5
http://WWW.SOP-PIERIKOS.GR

Fredericks -5-
Top Poster
Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 4305
Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ομάδα:
Ομάδα:

Registration date: 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 4:21 pm

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ.
http://www.sop-pierikos.gr/forum/index.php

thyellara-5
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1353
Τόπος: K A L A M A T A
Ομάδα:
Ομάδα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Registration date: 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 4:27 pm

ρε φιλε μου πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια , κανουμε ολοι τους εξυπνους , στα πετρινα σας θελω ,
οταν αποκτησουν ολοι επαφη με τον ποδοσφαιρικο χαρτη συμμετεχουμε , μη βγαζετε συμπερασματα για πραγματα που δεν ξερετε αυτο λεω ,

πάμμαχον
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103
Τόπος: πειραιας
Ομάδα:
Ομάδα: www.ethnikos.org
Registration date: 08/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 5:14 pm

thyellara-5 έγραψε:
συμφωνω και γ-γιαυτο κ δεν ψηφισα
http://www.ethnikos.org

SONICPUNK 4
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 960
Τόπος: ΔΡΑΜΑ
Ομάδα:
Ομάδα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date: 28/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 5:34 pm

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΦΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΔΟΞΑ.... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ....ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ...ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΙΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΡΑΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΥΠΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ...ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ.........ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΔΟΞΑ......ΟΛΟΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΞΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΕΤΟ....ΛΟΙΠΟΝ
ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΥΓΙΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ......

ΥΓ.1 ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΤΕ

ΥΓ.2 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ......91/92 ΔΟΞΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1 ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ 1-2

πάμμαχον
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103
Τόπος: πειραιας
Ομάδα:
Ομάδα: www.ethnikos.org
Registration date: 08/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 5:47 pm

SONICPUNK 4 έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΦΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΔΟΞΑ.... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ....ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ...ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΙΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΡΑΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΥΠΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ...ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ.........ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΔΟΞΑ......ΟΛΟΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΞΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΕΤΟ....ΛΟΙΠΟΝ
ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΥΓΙΖΕΤΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ......

ΥΓ.1 ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΤΕ

ΥΓ.2 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ......91/92 ΔΟΞΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1 ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ 1-2
το 1994-95????ησουν μεσα?
http://www.ethnikos.org

SONICPUNK 4
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 960
Τόπος: ΔΡΑΜΑ
Ομάδα:
Ομάδα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Registration date: 28/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10)   Παρ Μαϊος 29, 2009 6:36 pm

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΛΕΙΠΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤO SAINT PAULI.............

ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ..........ΤΑ ΛΕΜΕ.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 58Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4 ... 30 ... 58  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ανακοινώσεις :: Ψηφοφορίες-