| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|
|
| Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | | 19% | [ 56 ] | | ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | | 3% | [ 10 ] | | ΟΦΗ | | 38% | [ 110 ] | | ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | | 18% | [ 54 ] | | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | | 4% | [ 14 ] | | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | | 10% | [ 30 ] | | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | | 4% | [ 14 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 288 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 agrinio6 Banned

Αριθμός μηνυμάτων: 297 Τόπος: Aγρινιο Ομάδα:  Registration date: 01/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 8:21 am | |
| φιλε ο λαος της καθε ομαδας θα φανει στα γηπεδα φετος...κανε το γηπεδακι σου καμινι να σε παραδεχτουμε..και ασε τις πολλες κουβεντες....... |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12528 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 4:07 pm | |
| | Παράθεση: | | ΖΑΧΟΣ: το γηπεδακι μου χωραει 11,000 κοσμο.α και που σαι.δε θελω να με παραδεχτεις.μεινε με τη φαντασιωση οτι εχεις περισσοτερο κοσμο απο ΟΦΗ.δε θα στο χαλασω εγω.αν θες φαντασιωσου οτι εχεις περισσοτερο κοσμο κι απο ΠΑΟΚ κι απο ΑΕΚ.εδω αλλοι λενε οτι συνουσιαζονται με τη Μονικα.καλοκαιρι ειναι.εχουνε χτυπησει και κατι σαρανταρια... |
Συγγνώμη Ζάχο! πήγα να διορθώσω το λινκ σου και το έσβησα κατά λάθος. Πάντως ας κατεβούμε ρε παιδιά απ το καλάμι! Δεν μας ταιριάζει η υπεροψία.. α, και το γεντί δεν βάνει 11 χιλιάδες μπλιο αλλά λίγο λιγότερους_________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 zaxos4snakes Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 7758 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city 4 not normal fans Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 4:25 pm | |
| δε πειραζει ρε Μαριε!εξαλλου εσυ εισαι ο moderator εσυ κανεις τα κουμαντα :cool2: παντως ενταξει αφου εχω καβαλησει καλαμια το παραδεχομαι. φετος η πρωτη ομαδα που θα πεσει θα μαστε εμεις. θα παιζουμε με αδειο γεντικουλε απο το οποιο θα περναει και η κουτση μαρια. εχουμε λιγοτερο κοσμο οχι μονο απο παναιτολικο και καρδιτσα και δοξα αλλα και απο εργοτελη και θρασυβουλο θελετε να παραδεχτω και τιποτα αλλο παραλογο? ρε σεις εγω πινω εσεις μεθατε?ελεος...  |
|
 | |
 agrinio6 Banned

| Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 5:01 pm | |
| φιλε τα σαρανταρια μαλλον εσενα εχουν πειραξει και εχεις καψει εγκεφαλικα κυτταρα.. 4η πολη στην ελλαδα το ηρακλειο και ολη η κρητη πανω απο 500.000 και θα γεμιζεις ενα γηπεδακι 10.000..... σιγα το κατορθωμα ρε μεγαλε..χαλαρωσε. τον οφη τον συμπαθω να σου πω την αληθεια αλλα κατι τυποι σαν εσενα που καβαλανε τα καλαμια μου και πανε μου τη σπανε αφανταστα. και σου ξαναλεω οπως ακριβως το ειπα.. γιατι αλλα εγραψα και απαντας σε οτι να ναι.. ο κοσμος θα φανει στη γηπεδαρα σου των 11.000 οταν ξεκινησει το πρωταθλημα.. |
|
 | |
Αριθμός μηνυμάτων: 7758 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city 4 not normal fans Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 5:39 pm | |
| το πα και πριν.το ξαναλεω και τωρα.ολα ενταξει.ο παναιτολικος εχει πολυ περισσοτερο κοσμο απο τον ΟΦΗ.τι αλλο θες να πω?να πω κι απο τον αρη?τον παοκ?θα στε ευχαριστημενοι? |
|
 | |
 agrinio6 Banned

| Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 5:59 pm | |
| καλα μυαλα φιλε.. οσο για την παναιτωλικαρα ο λαος της ειναι μοναδικος... |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 6:07 pm | |
| αδερφε εμενα το μυαλο μου εχει γινει ρακη οπως λεει και η υπογραφη μου.πιστεψε με δε θελω να αποδειξω τιποτα.απλα σχολιαζω.δεν εχω δικαιωμα?οταν ακουω ασυναρτησιες του στυλ μετρανε και οι χαρες-λυπες ή οτι επειδη το ηρακλειο εχει 300,000 ο κοσμος του ΟΦΗ ειναι μικρος κτλ τι θες να κανω?να μη σχολιασω?να μην ειρωνευτω?οποιος σηκωνει ειρωνεια τον ειρωνευονται.αν σηκωνω κι εγω τη δεχομαι ευχαριστως.και για να τελειωνουμε μακαρι ολες οι επαρχιακες ομαδες να ειχαν παρα πολυ κοσμο.εγω τους 3 της αθηνας σιχαινομαι.θελω ισχυρη επαρχια!!!! |
|
 | |
 agrinio6 Banned

| Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 6:24 pm | |
| ο οποιοσδηποτε εχει δικαιωμα να σχολιασει.. οι χαρες και οι λυπες ειναι μεγαλο κεφαλαιο και οχι ασυναρτησιες.. ειδικα για την ομαδα μου που ειναι τοσα χρονια στην αφανεια και το γηπεδο ειναι παντα γεματο. φιλε ετσι ειναι δεν θα ειναι κατορθωμα να γεμισεισ ενα γηπεδο 10.000... εμεις μπορουμε να μαζεψουμε 10.000 για πλακα και το αγρινιο ειναι 80.000.. σκεψου το λιγο... |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 6:34 pm | |
| ρε φιλε 7,000 ατομα πρωτη προπονηση σου λεει κατι?παγκρητιο που ειχαμε γεμισει για πλακα 30,000 και με τσατσοδιοικησεις που δε γουσταραμε σου λεει κατι?συνεχομενα συλλαλητηρια χιλιαδων οπαδων τις τελευταιες βδομαδες μεχρι τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ σου λενε κατι? και βεβαια 10,000 δε λεει κατι.το γηπεδο σας εσας ποσο χωραει δηλαδη?εμεις εχεις την εντυπωση οτι ζοριζομαστε να το γεμισουμε? οταν βγουν τα διαρκειας και γινουν αφαντα θα πειστεις? μια παραμετρο ξεχασατε ολοι...διωξαμε τη δυναστεια βαρδινογιανεων.τωρα φαινεται ο πραγματικος κοσμος του ΟΦΗ.σε 2 μερες εχουν πλακωσει ολοι και αγοραζουν μετοχες και περιμενουν πως και πως τα διαρκειας... τωρα για ποιο γηπεδο γεμιζετε εσεις για πλακα και τι μου τσαμπουνες δε γνωριζω... αλλα θα σας δω και σας... ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΡΧΙΑ!!!! τιποτα αλλο... |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 6:36 pm | |
| άσε ρε Ζάχο το παλικάρι ήσυχο, δεν καταλαβαίνεις ότι ο τρόπος σκέψης που έχουμε εμείς είναι διαφορετικός από τον δικό τους? άμα λες ότι το μυαλό σου έχει γίνει ρακή και δεν το "πιάνει" τα υπόλοιπα περισσεύουν. |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 6:46 pm | |
| μαλλον εχεις δικιο αδερφε ofi1955.απλα μαρεσει να διαβαζω για τις ομαδες.σοβαρα και να ξανανεβουμε με τις 3 των αθηνων δε θα διαβαζω ουτε νεα τους.ομαδες τις επαρχιας μονο.αλλα διαβαζοντας ορισμενα θεματακια αναψανε λιγο τα λαμπακια μου.ειναι ιεροσυλια να λες ο ΟΦΗ ειχε παλια και τωρα τελειωσε...ειδικα αν δε γνωριζεις πραγματα.να μου πεις θα μας δουν και θα μας γνωρισουν.υπομονη μεχρι τοτε.συγγνωμη αν παραφερθηκα. ο ΟΦΗ αυτη τη στιγμη εχει περισσοτερους συνδεσμους απο ποτε... οποιος θελει το πιστευει οποιος θελει οχι... δεν αποδεικνυω αλλο οτι δεν ειμαι ελεφαντας... |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 6:55 pm | |
| |
|
 | |
warriors1981 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 769 Ομάδα:  Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 7:21 pm | |
| OΦΗΤΖΙΔΕΣ ακομα να ξεμεθυσετε μου φαινεται..  |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12528 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 8:40 pm | |
| | warriors1981 έγραψε: | OΦΗΤΖΙΔΕΣ ακομα να ξεμεθυσετε μου φαινεται..  |
γάμησέ τα!  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20004 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 10:37 pm | |
| Φανταζομαι πως κανένας δεν πιστευει ότι ο ΟΦΗ δεν έχει κόσμο,το αν θα έχει περισσότερο η λιγότερο απο τον Παναιτωλικο,την Δόξα,τον Ολυμπιακό Βόλου ή τον Πανσερράικο ενα καλο μετρο είναι το γηπεδο,που δεν είναι και πάντα ασφαλες για συμπερασματα αφου η παρουσία του κόσμου σε μια χρονια εξαρτάτε κι απο την πορεία που θα έχει η ομαδα στη χρονια.Πολλοι ανθρωποι ενθουσιαζονται ή απογοητευονται πολυ ευκολα. Ως παλιος της κατηγορίας θεωρώ πως με ένα Μ.Ο πανω απο 4.000 χιλιάδες μιλάμε αυτοματως για μια πολύ καυτη εδρα,ειδικα σε γήπεδα που χωράνε κάτω απο 10.000,όπως είναι τα περισσότερα στην Β' Εθνική. Εδω θα είμαστε να τα συζητάμε στη διαρκεια της χρονίας...  |
|
 | |
| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|