| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|
|
| Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | | 19% | [ 56 ] | | ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | | 3% | [ 10 ] | | ΟΦΗ | | 38% | [ 110 ] | | ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | | 18% | [ 54 ] | | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | | 4% | [ 14 ] | | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | | 10% | [ 30 ] | | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | | 4% | [ 14 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 288 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 11794 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 10:54 pm | |
| Μερικές αλήθειες: 1) Ο ΟΦΗ δεν έχει τους αριθμούς οπαδών που θα θέλαμε στην Κρήτη. Πολλά πράγματα φτάινε για αυτό, με την απαξίωση λόγω της της σχέσης υποτελούς με την πρώτη ομάδα της οικογένειας να έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι κάποιοι πήγαν με τα κεντρικά, αφού ήταν "το ίδιο" κάποιοι με τον αντίπαλο πόλο, κ κάποιοι που δε γούσταραν κανέναν από τους 2 με την ΑΕΚ. Αυτά όσον αφορά τις προσωπικές επιλογές, ορισμένων κάποια στιγμή και τις οποίες μεταδίδουν στα παιδιά τους σαν καλοί γονείς, γενίτσαροι μεν αλλά γονείς. 2) παρόλαυτά ο ΟΦΗ έχει φανατικούς οπαδούς, οπαδούς που για δεκαετίες βλέπουν τον ΟΦΗ ως τη μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και φυσικά έχουν και τον φανατισμό οπαδού μεγάλης ομάδας. Αυτό ίσως ενοχλεί κάποιους εδώ μέσα αλλά είναι έτσι. 3) Ο ΟΦΗ έχει οπαδούς σε ΟΛΗ την Ελλάδα, στο Εξωτερικό, σε ξένους και αλλοδαπούς όχι μόνο σε Κρητικούς. Γιαυτό και είναι μεγάλη ομάδα, όχι γιατί μαζεύει μερικές χιλιάδες κόσμου. 4) Αν όλα πάνε κατ'ευχήν θέλουμε μια δεκαετία για να δούμε τα αποτελέσματα της ανεξαρτησίας, στον κόσμο. Γιαυτό επαναλαμβάνω ότι απελευθερωθήκαμε μεν από το ζυγό όπως όλα δείχνουν αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά ακόμα για να είμαστε σε θέση να αυτοπαινευόμαστε. 5) Προσωπικά και γω νοιώθω ότι αυτή τη στιγμή είναι σαν να έχουμε κατακτήσει το κύπελλο Ευρώπης αλλά δεν πιστεύω ότι είμαστε ακόμα έτοιμοι να πανυγηρίσουμε. Και δε μιλώ αγωνιστικά μιλώ οπαδικά. _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 18771 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Δευ Jul 27, 2009 11:09 pm | |
| Εγω δεν πιστευω πως ενόχλει κανέναν πως οι οπαδοι του βλέπουν τον ΟΦΗ ως τη μεγάλη ομαδα της Ελλάδας γιατί είναι μεγάλη ομαδα.. Δεν ενοχλει κανέναν που ο ΟΦΗ έχει οπαδους σε όλη την Ελλαδα αλλα δεν έχει ο ΟΦΗ μονο οπαδους σε ολη την Ελλάδα,δεν είναι μονο ο ΟΦΗ μεγαλη ομαδα ουτε σε επίπεδο επιτυχιων,ούτε σε επίπεδο κόσμου... Θεωρώ δηλαδη πως δειγματα υπεροψίας πάντα στεναχωρούν και προκαλουν ακομη κι αν έχουν μικρες ή μεγάλες δόσεις αλήθειας.. _________________ toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
betafans.net - facebook
|
|
 | |
 duhan Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 881 Ομάδα:  Registration date: 29/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τρι Jul 28, 2009 2:06 am | |
| Ρε sello να στο πω και αλλιως, γιατι μου φαινεται πως η λεξη υπεροψια που χρησιμοποιησες ειναι λαθος. Αν επαιζες στην Β φετος εσυ ή η ΑΕΛ για παραδειγμα, θα ειχες το δικαιωμα να μιλησεις για υπεροψια. Ολοι οι αλλοι της κατηγοριας, πλην ημών και των εθνικών (αυτοι κυριως για λογους νοοτροπιας και ιστοριας), ειναι "ανειδικευτοι". Θελουν 3 χρονια στην Α΄ μινιμουμ για να δουν και αυτοι οι ιδιοι ποιοι ειναι και τι δυναμικη εχουν. Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν αρκετοι κρυφογενιτσαροι σε ολη την επαρχια και φυσικα εδω μεσα. Εγω την δυναμικη μου την εχω δειξει. Ξερω ποια ειναι. Αν και υπαρχουν λογοι, κυριως ευγενιας, που θα επρεπε να κραταμε χαμηλους τονους, δεν εχουμε παρολα αυτα κανενα λογο να σκυψουμε το κεφαλι απεναντι σε κατι που απο την φυση μας το θεωρουμε μικροτερο. Ειμαι σιγουρος πως και ενας οπαδος του ΠΑΣ στην προκειμενη περιπτωση θα το εβλεπε ετσι. |
|
 | |
 sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 18771 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Jul 29, 2009 12:12 am | |
| | duhan έγραψε: | Ρε sello να στο πω και αλλιως, γιατι μου φαινεται πως η λεξη υπεροψια που χρησιμοποιησες ειναι λαθος.
|
Δεκτό τωρα που το ξαναβλέπω σαν να έχεις δίκιο,υπερβολική λέξη.. την δύναμη των ομαδων μας ο καθένας μας την ξέρει,οπως την ξέρουν και οι άλλοι,δεν υπάρχει λόγος να την διατυμπανίζουμε,καλυτερα να κρατάμε χαμηλους τόνους για λόγους ευγένειας έστω.. _________________ toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
betafans.net - facebook
|
|
 | |
 agrinio6 Banned

Αριθμός μηνυμάτων: 297 Τόπος: Aγρινιο Ομάδα:  Registration date: 01/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 6:30 pm | |
| | duhan έγραψε: | Ρε sello να στο πω και αλλιως, γιατι μου φαινεται πως η λεξη υπεροψια που χρησιμοποιησες ειναι λαθος.
Αν επαιζες στην Β φετος εσυ ή η ΑΕΛ για παραδειγμα, θα ειχες το δικαιωμα να μιλησεις για υπεροψια. Ολοι οι αλλοι της κατηγοριας, πλην ημών και των εθνικών (αυτοι κυριως για λογους νοοτροπιας και ιστοριας), ειναι "ανειδικευτοι". Θελουν 3 χρονια στην Α΄ μινιμουμ για να δουν και αυτοι οι ιδιοι ποιοι ειναι και τι δυναμικη εχουν. Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν αρκετοι κρυφογενιτσαροι σε ολη την επαρχια και φυσικα εδω μεσα. Εγω την δυναμικη μου την εχω δειξει. Ξερω ποια ειναι. Αν και υπαρχουν λογοι, κυριως ευγενιας, που θα επρεπε να κραταμε χαμηλους τονους, δεν εχουμε παρολα αυτα κανενα λογο να σκυψουμε το κεφαλι απεναντι σε κατι που απο την φυση μας το θεωρουμε μικροτερο. Ειμαι σιγουρος πως και ενας οπαδος του ΠΑΣ στην προκειμενη περιπτωση θα το εβλεπε ετσι. |
ρε φιλε ασε ρε τωρα... ελα φετος μια βολτα απο το καμινι το κλουβι και θα σου πω εγω μετα για ανωτεροτητες και υπεροψιες και ανειδικευτους και τις αλλες *****που εγραψες.... μιλα για την oμάδα σου και ασε τις αλλες ομαδες.. οκ φιλος..? και θα τα πουμε στο ΚΛΟΥΒΙ...!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Betafans στις Τετ Aug 12, 2009 6:36 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : βρισιά) |
|
 | |
 zaxos4snakes Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 6764 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 6:37 pm | |
| ναι σιγουρα ο ΟΦΗ ειναι ομαδουλα μπροστα στην παναιτολικαρα :xaxa: ρε μη λετε οτι να ναι και εχω ορεξη για ειρωνεια... και φιλε μη νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις κλουβι.εχουν και αλλοι γκεγκε? και σιγα γιατι τα χουμε κλασει πανω μας  |
|
 | |
 agrinio6 Banned

Αριθμός μηνυμάτων: 297 Τόπος: Aγρινιο Ομάδα:  Registration date: 01/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 6:46 pm | |
| πιες καμια ρακη και κατεβα απο το καλαμι φιλε κι εσυ και ο αλλος... και φυσικα δεν θα τα κλασεις πανω σου γιατι δεν θα ερθεις ποτε αγρινιο...μηπως πατε και εκδρομες πουθενα..?δεν εχει καραβι ε?χαχαχχα και μην πιανεις στο στομα σου την παναιτωλικαρα γιατι θα αρχισω τα καντηλια και θα με κανουν μπαν φιλαρακο..κριμα ειναι. ασε να μιλαμε και λιγο.. |
|
 | |
 kodeG6 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1153 Ηλικία: 22 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδα:  Ομάδα: Τίτορμος Αιτωλός Ούτος Άλλος Ηρακλής Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 7:04 pm | |
| | zaxos4snakes έγραψε: | ναι σιγουρα ο ΟΦΗ ειναι ομαδουλα μπροστα στην παναιτολικαρα :xaxa: ρε μη λετε οτι να ναι και εχω ορεξη για ειρωνεια... και φιλε μη νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις κλουβι.εχουν και αλλοι γκεγκε? και σιγα γιατι τα χουμε κλασει πανω μας  |
Καλά ρε φίλε είσαι σοβαρός?Δε φτάνει που ο φίλος σου προκαλεί..θες να βγεις και από πάνω?Δηλαδή μόνο οι ομάδες που παίζαν ή παίζουν χρόνια Α εθνική μπορούν να μιλάνε για κόσμο? |
|
 | |
Αριθμός μηνυμάτων: 6764 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 7:24 pm | |
| ρε φιλε εσυ ειπες τον ΟΦΗ ομαδουλα.προσωπικα εχω παει σε εκτος με τον ΟΦΗ.δεν μπαινω σε διαδικασιες να αποδειξω τιποτα.απλα γελασα που ειπες τον ΟΦΗ ομαδουλα.και για αρχισε τα καντηλια μεσω του διαδικτιου.πλακα θα χει.ωραια μαγκια.σταματα γιατι αρχιζω και φοβαμαι.  |
|
 | |
 Dracula Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 338 Τόπος: Καρπάθια Ορη Ομάδα:  Ομάδα: Forza Agriniara!!!!!! Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 7:26 pm | |
| Δεν παίζουν κανένα ρόλο τα φράγκα που έχει μια ομάδα,ή τα χρόνια που έχει στην Α' με την ποσότητα και την ποιότητα του κόσμου που διαθέτει! Τρανταχτά παραδείγματα: Αστέρας Τρίπολης,Θρασύβουλος,Λεβαδειακός . |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 7:27 pm | |
| | Dracula έγραψε: | Δεν παίζουν κανένα ρόλο τα φράγκα που έχει μια ομάδα,ή τα χρόνια που έχει στην Α' με την ποσότητα και την ποιότητα του κόσμου που διαθέτει! Τρανταχτά παραδείγματα: Αστέρας Τρίπολης,Θρασύβουλος,Λεβαδειακός . |
ειπε κανενας κατι τετοιο?  |
|
 | |
 kodeG6 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1153 Ηλικία: 22 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδα:  Ομάδα: Τίτορμος Αιτωλός Ούτος Άλλος Ηρακλής Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 7:47 pm | |
| Ποιος είπε τον ΟΦΗ ομαδούλα ρε φίλε?Ψάχνω να βρω κάποιο ποστ που να αναφέρεται κάτι τέτοιο και δε το βρίσκω..αν μπορείς βάλτο να το δούμε όλοι.. |
|
 | |
 Betafans Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 5016 Ομάδα:  Ομάδα: Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ Registration date: 28/10/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 9:21 pm | |
| | kodeG6 έγραψε: | Ψάχνω να βρω κάποιο ποστ που να αναφέρεται κάτι τέτοιο και δε το βρίσκω..
|
Το διόρθωσα τζάμπα ψάχνεις  |
|
 | |
 coldlife Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4506 Ηλικία: 35 Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 05/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 9:25 pm | |
| θα κοιτανε οι χανουμογαυροβαζελοπαοκσκουλικαραιοι αυτα που γραφετε και θα γελανε με ολους μας...ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!! Απευθυνομαι στους ΦΙΛΟΥΣ του Παναιτωλικου μας.Ανεβηκαμε στην Β' κατηγορια μετα απο 8 χρονια...Ας ασχοληθουμε μεν τα του οικου μας λοιπον.Ο φιλος του ΟΦΗ ανεπτυξε το σκεπτικο του.ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ????Με γεια του με χαρα του.Δικαιωμα του ειναι να λεει οτι λεει.Εμεις απο την πλευρα μας μπορει να εχουμε ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη αποψη.Ειναι λοιπον λογος αυτος να εκτοξευουμε απειλες(ελα στο κλουβι και τα ρεστα)?Φιλοι του Παναιτωλικου...Ας ειμαστε εμεις,που θα ξεχωρισουμε με τη συμπεριφορα μας αυτη τη χρονια στα γηπεδα που θα εκδραμουμε!!!Στο κατω-κατω,ολοι αγαπαμε τους συλλογους μας.Ας προσεξουμε τι κανουμε και τι γραφουμε. _________________ Αλλοι μας κλεβουν το ποδοσφαιρο...κι'εμεις...σκοτωνομαστε μεταξυ μας... Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους... ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο Tιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του συλλογου μας,ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΟΧΙ δεξια...!!!! Στις χαρες ΚΑΙ στις ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ! Οτι και να συμβει...ΠΑΛΙ... ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Hmz91Hjnw8U&feature=related
|
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 11794 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Τετ Aug 12, 2009 9:25 pm | |
| εγώ την είπα ρε σεις. Υπάρχει κανένα πρόβλημα? αν υπάρχει σας περιμένω στα λιοντάρια στις 0015, και είμαι όλος μύες.. http://www.betafans.net/forum-f7/topic-t1155-75.htm#54663| Παράθεση: | Εμείς μια ομαδούλα πάμε να κάνουμε.. |
:P_________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|