| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|
|
| Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | | 19% | [ 56 ] | | ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | | 3% | [ 10 ] | | ΟΦΗ | | 38% | [ 110 ] | | ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | | 18% | [ 54 ] | | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | | 4% | [ 14 ] | | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | | 10% | [ 30 ] | | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | | 4% | [ 14 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 288 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
paneforever Banned

Αριθμός μηνυμάτων: 28 Ομάδα:  Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 7:55 pm | |
| ΛΟΙΠΟΝ... 1) ΟΦΗ (χαλαρα) 2) ΔΟΞΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ(πανω κατω εχουν τον ιδιο λαο) 3)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΑ |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12528 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 7:57 pm | |
| αν κερδίζανε οι εξέδρες αντί για τις ομάδες και το παρασκήνιο τους αγώνες, και οι 6 ομάδες που αναφέρεις θα παίζανε στην Α χεχε και μιλάμε για οπαδούς όχι απλώς για φιλάθλους έτσι;  |
|
 | |
warriors1981 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 769 Ομάδα:  Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 9:23 pm | |
| | paneforever έγραψε: | ΛΟΙΠΟΝ...
1) ΟΦΗ (χαλαρα) 2) ΔΟΞΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ(πανω κατω εχουν τον ιδιο λαο) 3)ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΑ |
Μας βαζεις στην ιδια θεση με Δοξα και με Πανσεραικο?? Σκεψου το καλυτερα και ειδικα σκεψου το θεμα περι ''χαρες κ' λυπες'' και μην κοιτας ενα και 2 ματς...Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις αλλα μου κανει εντυπωση να πιστευει κατι τετοιο ενας δικος μας...  |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 9:36 pm | |
| ειναι ατοπο-α)γιατι εμεις εχουμε εναν γαβρο πανω απο το κεφαλι μας(οταν ειχαμε την μεγαλη ομαδα του 1980-1990)φανταστειτε να ειχαμε εδρα πχ το ηρακλειο ή το αγρινιο β)ολες αυτες οι ομαδες οφη-δοξα-παναιτωλικος ειναι μακρια απο το ποκ κ την θεσσαλονικη-μετρατε διαφορετικα πραγματα |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 10:05 pm | |
| Δεν είναι τυχαίο. Θυμάμαι τι γινόταν και τον Νοέμβρη. Νέοι όλοι τότε εδώ μέσα -αφού το φόρουμ ξεκίνησε τέλη Οκτωβρίου- και καθημερινοί τσακωμοί για το ποιός έχει λαό και ποιός θα την πει στους άλλους... Οι βολιώτες να υποστηρίζουν ότι ήρθαν 650 στην Κατερίνη, κι εγώ να υποστηρίζω 400. Επί δυο βδομάδες το ίδιο σκηνικό. Λες και είχε σημασία... Αν μας βάλετε τώρα σε αντιπαράθεση, αποκλείεται να το ξανασυζητήσω το θέμα. Και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουν και οι βολιώτες. Σιγά τα ωά. Άλλα μας καίνε σαν οπαδούς. Μέσα σε έξι μήνες μεγαλώσαμε. Ωριμάσαμε. Βρήκαμε πράγματα που μας ενώνουν. Καταλάβαμε ότι τα πράγματα αυτά είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Έτσι κοιτάμε να χαιρόμαστε αυτή την διαδικτυακή παρέα μας... Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι αισθανόμουνα και γω όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα. "Τι να μας πείτε ρε, εμείς είμαστε οι πρώτοι"... Τσάμπα η έπαρση φίλοι μου. Τσάμπα ο θυμός. Τσάμπα οι καυγάδες. Θυμηθήτε το. Ο καιρός περνάει γρήγορα. Σε κάνα δίμηνο δεν θα σκέφτεστε έτσι... |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11138 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 10:33 pm | |
| Συμφωνώ με Κρόνιο ! Δεν έχει νόημα... Δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ... Υ.Γ. Εμείς 10 άτομα πάμε στο γήπεδο. Οι άλλοι στις φωτογραφίες είναι Photoshop. Πολύ δουλειά... |
|
 | |
Todis_GolfTSI New member
Αριθμός μηνυμάτων: 28 Ομάδα:  Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 10:37 pm | |
| Eπειδη βλεπω οτι μπηκε θεμα για τις χαρες και τις λυπες,και το κοσμο που στηριζει τις ομαδες,και επειδη δεχομαι να ειμαι στιν ιδια θεση με τον Παναιτωλικο που παρολο που βολοδερνει στα ταρταρα της Γ εθνικης πολλα χρονια,και ειναι και μικροτερη πολη εχει πολυ λαο,δε δεχομαι να μπω στην ιδια θεση με την Δοξα ή στην ιδια θεση με τον ΟΦΗ. Με λιγα λογια και χωρις να θελω να μιλησω υποτιμητικα ή ειρωνικα,ποια Δοξα ρε παιδια?Στις φιεστες μετρατε το κοσμο?????????? Και για να ξαναγυρισω στο θεμα χαρα-λυπη και οπαδοι που πηγαινουν στο γηπεδο,σας παραθετω το παρακατω βιντεο: |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 10:38 pm | |
| | Michael έγραψε: | Εμείς 10 άτομα πάμε στο γήπεδο. Οι άλλοι στις φωτογραφίες είναι Photoshop. Πολύ δουλειά... |
Γι' αυτό δουλεύεις μέχρι τέτοια ώρα; Γι' αυτό έπηξε το αιδοίο σου; Φωτομαντάζ κάνεις, για να μας την πεις; Γειά σου ρε Μιχάλη με τα ωραία σου! |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11138 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 10:43 pm | |
| Γειά σου και σένα Κρόνιε... Με ανακάλυψες... Todi πολύ ελπιδοφόρο αυτό που έγινε με τον Βάζελο. Μακάρι να κρατήσει. Γιατί πριν από χρόνια δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία σας να κάνετε μια πολύ γερή νέα γενιά οπαδών και να ξαναφέρετε τους παλιούς για τα καλά πίσω. Από το στόμα μου και στου ... Πετράν το αυτί. |
|
 | |
warriors1981 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 769 Ομάδα:  Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 10:46 pm | |
| Φιλε πανσεραικε το σχολιο μου και μενα για τη Δοξα ηταν,και φυσικα οχι για τον Πανσεραικο.Ο Πανσεραικος οπως εγραψα και στην αρχη δεν νομιζω να χει τον κοσμο του Παναι και του ΟΦΗ αλλα σιγουρα εχει δικους του οπαδους που του ειναι πιστοι και τον ακολουθουν σε χαρες και λυπες.Να διευκρινησω και παλι λοιπον οτι το σχολιο περι ''χαρες και λυπες'' δεν ηταν για σας.Το βιντεακι αυτο την πρωτη φορα που το δα (και τα 10 τελευταια λεπτα) ανατριχιασα,πρωωθηστε το παντου,δειχνει πολλα! |
|
 | |
Todis_GolfTSI New member
Αριθμός μηνυμάτων: 28 Ομάδα:  Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 11:06 pm | |
| Σε ευχαριστω αδερφε,και δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης........ Μια και βρηκα ευκαιρια παντως,σας αναφερω και μια απο τις μεγαλυτερες εκδρομες στη συγχρονη ιστορια του Πανσερραικου στις 30-3-2007,οπου και παιζαμε μεσα στη Καστορια και το παρων εδωσαν 1200 Σερραιοι.Συνολικα ειχαμε 8 λεωφορεια(αν θυμαμαι καλα) και ολοι οι αλλοι ημασταν με αυτοκινητα............Αξεχαστες στιγμες που προσωπικα εμενα μονο ο Παναιτωλικος και οι φιλαθλοι του μου τις θυμιζουν http://www.panserraikos.net/albums/kast_pans2/index_2.html (φωτος 27-28) |
|
 | |
 Dracula Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 338 Τόπος: Καρπάθια Ορη Ομάδα:  Ομάδα: Forza Agriniara!!!!!! Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 11:45 pm | |
| | warriors1981 έγραψε: | | PASantreas έγραψε: | αλλα για λυσε μου μια απορια. :arrow: Γιατι εκει στο Αγρινιο δεν χωνευετε και τοσο τον ΠΑΣ ? Μηπως το βλεπετε κοντρα δυτικης ελλαδας για την καλυτερη ομαδα και τετοια ? Οι περισσοτεροι τουλαχιστον απο οσο ξερω δεν τον πανε( τον ΠΑΣ ε?)  |
Δεν παμε τους Γιαννιωτες οπως δεν πατε σεις εμας.Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα σιγουρα θα ξερεις για την κοντρα που υπαρχει.Λιγες φορε εχουμε συναντηθει αλλα εχει πεσει πολυ ξυλο.Αυτη η κοντρα οπως ολες παει απο γενια σε γενια. Βλεπεις πιτσιρικαδες να αλληλοβριζονται στο youtube χωρις να χουν δει καν αγωνα αναμεσα στον Παναιτωλικο και τον ΠΑΣ.Οπως ο πιτσιρικας ο βαζελος ξερει απο μικρος οτι εχει κοντρα με το γαυρο ετσι κι ο πιτσιρικας ο Αγρινιωτης ξερει οτι εχει κοντρα με τους γιαννιωτες,τους πατρινους και τους αρτινους.Αυτοι ειναι οι διαχρονικοι εχθροι μας. Τελευταια,εχει σβησει λιγο η κοντρα με γιαννιωτες γιατι εχουμε καιρο να βρεθουμε,με τους αρτινους το ιδιο γιατι πια δεν υπαρχουν και αναζοπυρωθει με τους Πατρινους.Αναμεσα σε Γιαννιωτες κι Αγρινιωτες παντος υπαρχει σιγουρα αλληλοσεβασμος,αλλο που πολλοι δεν θελουν να το λενε... |
Ακριβώς έτσι είναι.Οπαδικά δεν είχαμε τίποτα να μοιράσουμε,οι αιτίες της κόντρας ήταν εξωγηπεδικές κυρίως.Παρότι εγω τουλάχιστον θυμάμαι τις μονομαχίες μας σε αντίθεση με κάποιους νεότερους σε ηλικία,πάντα σέβομαι το ότι ο ΠΑΣ έιχε και θα έχει λαό που υποστηρίζει την ομάδα και στα καλά και στα άσχημα! |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12528 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Παρ Μαϊος 29, 2009 11:50 pm | |
| Σέρρες - Καστοριά; Η αναλογία εδώ θα ήταν Ιεράπετρα-Χανιά. (τυχεροί εσείς οι Βαλκάνιοι) Για μας τους νησιώτες, άμα τρως 2 μέρες και 200 ευρώ είναι λίγο δύσκολο.. _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 mauri_thiella Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2672 Τόπος: Καλαματα Ομάδα:  Ομάδα: η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Σαβ Μαϊος 30, 2009 12:13 am | |
| | mario5 έγραψε: | Σέρρες - Καστοριά; Η αναλογία εδώ θα ήταν Ιεράπετρα-Χανιά. (τυχεροί εσείς οι Βαλκάνιοι) Για μας τους νησιώτες, άμα τρως 2 μέρες και 200 ευρώ είναι λίγο δύσκολο.. |
οντως... πανω στο βορρα οι ομαδες ειναι διπλα διπλα! εμεις στο νοτο τι κανουμε!! το λιγοτερο 7 ωρες ταξιδη το καθενα!! ας παει βεβαια η ομαδα καλα και οχι 7 17 ...
πρεπει να παρουμε τα πανω μας εδω στο νοτο παντως! |
|
 | |
 tasosvolos New member
Αριθμός μηνυμάτων: 34 Τόπος: Νεα δημητριαδα,ΒΟΛΟΣ Ομάδα:  Registration date: 30/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) Σαβ Μαϊος 30, 2009 1:57 am | |
| Γεια σας παιδια!Καινουριος στην παρεα σας αν και παρακολουθω το forum καιρο , και ειπα να συνδεθω και εγω στην διαδικτυακη σας παρεα.Το ονομα μου ειναι Τασος οπως ειναι προφανες και ειμαι απο τον Βολο.Φιλε Paneforever δεν μπορω να καταλαβω πως εβγαλες αυτα τα συμπερασματα και εβαλες το πανσερραικο μαζι με την δοξα και τον παναιτολικο και τον ολυμπιακο μαζι με την ασα?Εχεις δει τους φιλαθλους του ολυμπιακου και την ασα και αν μη τι αλλο ξερεις ποσα εισητηρια κοβουν?Δηλαδη ο παναιτολικος εχει οσους η σερρες και η δοξα ?Και αυτες οι τρεις περισσοτερο απο οτι η ασα και ο ολυμπιακος?Πραγματικα νιωθω λυπη για την υποτιμηση που βλεπω οτι υπαρχει προς την ομαδα μου.Ο κοσμος του ολυμπιακου ειναι ενας κοιμωμενος γιγαντας που αν ξυπνησει θα κλεισει παρα πολλα στοματα. |
|
 | |
| | Ποιος εχει τον περισσότερο κόσμο; (09-10) | |
|