| | ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ | |
|
|
| ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ | | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | | 5% | [ 18 ] | | ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ | | 2% | [ 9 ] | | ΚΑΛΛΙΘΕΑ | | 0% | [ 2 ] | | ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ | | 1% | [ 7 ] | | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | | 1% | [ 5 ] | | ΟΦΗ | | 31% | [ 113 ] | | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | | 11% | [ 40 ] | | ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | | 1% | [ 4 ] | | ΠΙΕΡΙΚΟΣ | | 5% | [ 18 ] | | ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | | 16% | [ 59 ] | | ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ | | 1% | [ 6 ] | | ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | | 10% | [ 38 ] | | ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | | 0% | [ 3 ] | | ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ | | 0% | [ 3 ] | | ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | | 0% | [ 3 ] | | ΙΩΝΙΚΟΣ | | 3% | [ 12 ] | | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | | 5% | [ 19 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 359 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 zaxos4snakes Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 6756 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 5:09 pm | |
| ωραια.η αγαπη μου ειναι ο ΟΦΗ  |
|
 | |
 Spyrpoul14 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1139 Τόπος: ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι Registration date: 12/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 5:14 pm | |
| | zaxos4snakes έγραψε: | οχι.δεν με καλυψες.ο ΟΦΗ ειναι η πιο ιστορικη ομαδα. την ευρωπη γιατι την ξεχασες?α πηγαμε και μια φορα φιναλιστ.α και δεν και την γενικη βαθμολογια.α και δες ποια ειναι η καλυτερη θεση που εχουμε τερματησει  | ε ολα αυτα που λες τα ισοφαριζω με τις πορειες του Εθνικου πριν γινει η πρωτη εθνικη που γαμαγε την μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας(οσφπ) οποτε ηθελε που εφερε πουσκας που μετα πηρε 5 ευρωπαικα με την ρεαλ(σαν να λεμε σημερα C.RONALDO και βαλε) ειχε καλκαντερα μανταλοζη, γαμισε την ΛΑΡΙΣΑ 6-2 τον καιρο που επρνε πρωταθλημα, γαμισε τον ΜΠΑΟΚ 7-2 το 56, μοιραζε τριαρες σε παο αεκ οσφπ, επαιζε στα ισα τον ολυμπιακο στο καραισκακι (ειτε ως γηπεδουχος ειτε οχι) σε ολη την σταδιοδρομια του(και τα τελεφταια χρονια) εριξε 6 γκολακια στον βαζελα εκτος εδρας εν ετη 87', του εκλεψαν πρωταθλημα το 57' με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ(δες το βιντεακι και θα δεις τι εννοω) Για να καταλαβεις και το ποσο μεγαλη ομαδα ηταν ο Εθνικος την δεκαετια του 50, ερχοτανε η Ιντερ για να παιξει με τον Εθνικο φιλικο στην Ελλαδα και με κανεναν αλλο, αυτο και μονο πιστευω λεει πολλα. Εριξε 4αρα στην πρωταθλητρια τουρκιας φενερ μπαχξε μες την κωνσταντινουπολη, κανονιζε φιλικα με τεραστιες ομαδες του εξωτερικου(οι οποιες δεν ερχοντουσαν για περιοδια εδω, επαιζαν ΜΟΝΟ με τον εθνικο και εφευγαν) και απειρα πρωταθληματα πειραιως πριν γινει Α εθνικη Και τον καιρο εκεινο επαιζε παντα με γεματο καραισκακη ο ΕΘνικος, συμπολιτης με την μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας και καταφερε να ειναι μια απο τις πιο δυνατες ομαδες της ελλαδας μεχρι και τα τελη της δεκαετιας του 80'. Εγω θα εχω να λεω για τον πουσκας, εσυ θα εχεις να λες για τον μαχλα! Βλεπεις διαφορα επιπεδου???
δεν αρνουμε οτι ο ΟΦΗ στα χρονια της πρωτης εθνικης καταφερε περισσοτερα απο τον Εθνικο, ομως μην ξεχνας και τα προ-Α εθνικης χρονια.... δεν θελω να τσακωθουμε τωρα για αυτα τα θεματα τα οποια ειναι λιγακι υποκειμενικα γιατι ο καθενας το βλεπει διαφορετικα το πραγμα |
|
 | |
Αριθμός μηνυμάτων: 6756 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 5:40 pm | |
| δεν ηταν μονο ο μαχλας φιλε.iordaneskou,giagianin κτλ κτλ |
|
 | |
 Spyrpoul14 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1139 Τόπος: ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι Registration date: 12/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 5:41 pm | |
| | zaxos4snakes έγραψε: | | δεν ηταν μονο ο μαχλας φιλε.iordaneskou,giagianin κτλ κτλ | συγκρινεις αυτους με πουσκας? |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 5:44 pm | |
| επαιξε σε σας?σε μας ομως επαιξαν.και τους εκαναν γιογιο ολους :lol: |
|
 | |
grafikos Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 133 Ομάδα:  Registration date: 26/10/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 6:18 pm | |
| ρε σπυρπουλ μην παρασέρνεσαι από την κάβλα σου, ο Πούσκας δεν έπαιξε ποτέ σε μας, δε μπορούμε να γράψουμε ιστορία με υποθέσεις. Φίλε Ζάχο, ο Εθνικός έχει βγει δεύτερος (όπως κι ο ΟΦΗ δηλαδή) 2 φορές, το 1928 και το 1956 (και τις δυο φορές έχασε το πρωτάθλημα για 1 βαθμό). Επειδή έγινε πριν την ενοποίηση της Α' Εθνικής δε σημαίνει ότι δε μετράει. Με αυτή τη λογική πες στους Αρειανούς ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα... (το λέω ειδικά για τον Άρη επειδή είναι η μόνη ομάδα που έχει πάρει 3 πρωταθλήματα με αυτόν τον τρόπο διεξαγωγής πρωταθλήματος και κανένα με την ενιαία Α' Εθνική) Όσο για την Ευρώπη, τα έχω ξαναγράψει, όταν ο Εθνικός έκανε τις μεγάλες πορείες του δεν υπήρχαν ευρωπαϊκά κύπελλα, ή έβγαιναν μόνο οι πρώτοι 3 κι ο κυπελλούχος (χαρακτηριστικό παράδειγμα το 74-75 που βγήκαμε 4οι και δε βγήκαμε Ευρώπη) Σαφώς κι ο ΟΦΗ έχει τεράστια ιστορία, πολύ μεγαλύτερη από του Εθνικού τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά δε νομίζω ότι στο συγκεκριμένο τόπικ ασχολούμαστε με την ιστορία των τελευταίων 30 χρόνων. Και κάτι τελευταίο, το οποίο με παρακίνησε να γράψω το ποστ του Σάκη από τον Ηλυσιακό: η ιστορία δε μετριέται πάντα με αντικειμενικά μέσα (επιτυχίες, κύπελλα κτλ) αλλά και με την αγάπη που σου βγάζει η ομάδα, την πώρωση και το πόσο έχεις τρέξει για αυτήν. Και σ' αυτόν τον τομέα, εντελώς υποκειμενικά βγάζω το καπέλο στην ομάδα μου και στον πιστό της κόσμο, όσος κι αν είναι αυτός, που επί 7.5 χρόνια έβλεπε τον Εθνικό να παίζει πάντα εκτός έδρας, χάρη στους αγαπημένους μας συμπολίτες. Και για όσους πιθανόν δεν το ξέρουν, ο Εθνικός δεν είχε έδρα από το Μάρτιο του 2000 (τελευταίο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, Β' Εθνική Εθνικός-Παναιτωλικός 2-2) μέχρι τον Οκτώβριο του 2007 (Β' Εθνική Εθνικός-Ιωνικός 1-1, πρώτο ματς στο Ελληνικό). 7.5 χρόνια φιλοξενούμενοι, έχοντας γυρίσει όλη την Αττική, κάθε Κυριακή κι αλλού. Οι περισσότεροι οπαδοί πάτε στην έδρα σας με τα πόδια, ή έστω σε 5-10' με το αυτοκίνητο, εμείς κάθε βδομάδα κάναμε από 10- 30 χιλιόμετρα για να δούμε το εντός μας. Είναι κι αυτό μια ξεχασμένη στιγμή της ιστορίας μας, ίσως όχι τόσο ένδοξη, αλλά νομίζω σίγουρα άξια καταγραφής. |
|
 | |
Sakis Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 613 Ομάδα:  Registration date: 02/11/2009
 | |
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 11793 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 7:30 pm | |
| πέστα Σάκη! | Παράθεση: | | Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΄Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η Α' ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΜΑΔΩΝ |
πότε έγινε αυτό!  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 7:33 pm | |
| φιλε σακη εδω τα βαζελια λιγο να μην πανε για πρωταθλημα και πεφτουν στα 3 χιλιαδες εισητηρια στο οακα :lol: για δες την αεκ πχ.αυτοι ειναι οπαδοι του κερδιζω  |
|
 | |
Sakis Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 7:40 pm | |
| ΦΙΛΕ "ΓΡΑΦΙΚΕ" ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ....ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ Γ' ΕΒΓΛΑΛΑ 38 ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..... ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ, ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΗ ΦΥΛΗ, ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ, ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ, ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΑΜΑΤΗ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥΣ (ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ) ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑ Β' ΚΑΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ....ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ..... ΑΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝ0ΟΜΑΙ ΤΩΡΑ.....ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ....ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΑ....ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.... Α' ΤΟΠΙΚΟ (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) ΑΘΗΝΩΝ ΓΗΠΕΔΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2002.... ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ.....ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ 3000 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....ΑΜΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΠΟΤΕ 3000 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ...... ΕΔΩ 2 ΣΕΡΙ ΗΤΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.... ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.....ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ....ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 10401 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 7:44 pm | |
| Παιδιά υπάρχει τόπικ με την ιστορία του Εθνικού από την ίδρυση του μέχρι σήμερα. Καλό είναι να οργανωθούν και οι άλλες ομάδες εδώ μέσα. Λείπουν κάτι χρονιές μόνο που δεν πετύχαμε κάτι σπουδαίο..... Ιστορία είναι τα πάντα. Νίκες, ήττες, διασυρμοί, επιτεύγματα, αναμνήσεις, παίκτες, φίλαθλοι, δημοσιεύματα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Για μένα η ιστορία μιας ομάδας είναι τι έχει στο μυαλό του ένας φίλαθλος που ακούει ένα όνομα. Θα πρέπει να ξέρει όμως 5 πράγματα... Καλό είναι να γνωρίζουμε πράγματα για τις ιστορίες των ομάδων. Γιατί κάποιες ομάδες έχουν προσφέρει πολλά πράγματα και έχουν γράψει στο βιβλίο του ποδοσφαίρου, χωρίς όμως να έχουν στατιστικά που να τους κατατάσσουν στην λεγόμενη Ελίτ. Ωραία τα στατιστικά, ωραίοι οι τίτλοι, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα οι ομάδες της Αθήνας που επέζησαν από την κατοχή του '40. Πως και τι έγινε τότε ;; Πολύ ιστορική ομάδα ήταν το Γουδή. Πήρε κάποια πρωταθλήματα πριν εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός. Με το που εμφανίστηκε τους ...εξαφάνισε, όπως και όλο το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο... Το Γουδή έπαψε να υπάρχει όταν το '40 τους έστησαν στον τοίχο. Αντίσταση... Σεβόμαστε τις ιστορίες όλων των ομάδων, κάτι έχουν να μας πουν... Υ.Γ. Ά ρε Σάκη, διέγραψα το μισό μου κείμενο γιατί με πρόλαβες... :lol: _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 Spyrpoul14 Pro Member
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 7:46 pm | |
| σακης->ποιητης γεια σου ρε σακη παικταρα, εισαι και Εθνικαρα απο τα νοτια!!! επισης, δεν ειπα πως ο πουσκας επαιξε εθνικο, εγω απλα ειπα οτι ο Εθνικος ειχε τοσο μεγαλη ισχυη σαν ομαδα που μπορουσε να φερει ακομα και τον πουσκας, ο οποιον δεν αγωνιστηκε στον Εθνικο μονο και μονο εξετοιας του ΟΣΦΠ. Και εγω Εθνικος δεν εγινα οταν επιασα στα χερια μου τα στατιστηκα του Εθνικου και ειπα απο μεσα μου θα ειμαι εθνικος επειδη εχει μεγαλα νουμερα, εγινα εθνικος(απο παναθηναικος) γιατι οταν πηγαινα να δω τον Εθνικο στη ριζουπολη και βαζαμε γκολ στο παρατσακ ΦΩΝΑΖΕ ΟΛΗ Η ΕΞΕΔΡΑ ΓΚΑΥΛΩΜΕΝΗ......ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, μολις το ακουσα αυτο ερωτευτηκα την Εθνικαρα και δεν ηταν μονο το ετσι γαμαει ο πειραιας, αλλα και το ολο σκινικο που ηταν καυλα, γουσταρα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο οτι στο οακα με τον παναθηναικο. Πειραιωτης πραγμα και να ειμαι παο? ξευτιλα! τον ολυμπιακο τον συχενομουν,αρα τι μας μενει? το αγαπημενο μας χρωμα! το χρωμα της θαλασσας και της Εθνικαρας(δεν λεω της ελλαδας γιατι θα τα ακουσουμε απο την αναρχο4 :lol: ) οσο για το ποιος εχει τη μεγαλυτερη ιστορια ο καθε ενας μας εχει δικια του αποψη δεν πειραζει, δεν χαλασε και ο κοσμος, μπορει αυτο να μας χωριζει αλλα μας ενωνει η MILLWALL....ετσι ζαχο? |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 7:48 pm | |
| και εχουν τους ηλιθιους απο επαρχια και δηλωνουν ολυμπιακος και παναθηναικος μονο και μονο για να κανουν καζουρα στα σχολεια και στις δουλειες και στα καφενεια.και αφηνουν τις ομαδες του τοπου τους υποδουλες και να ρημαζουν.ου να μου χαθειτε ζωα  υγ:σπυρπουλ τωρα με τη millwall το διορθωσες  |
|
 | |
Sakis Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 7:50 pm | |
| | Παράθεση: | πέστα Σάκη! Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΄Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η Α' ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΜΑΔΩΝ πότε έγινε αυτό! . |
αρχαια ιστορια..... 1932-1933 δεν ζει κανένας σήμερα
| Παράθεση: | Πολύ ιστορική ομάδα ήταν το Γουδή. Πήρε κάποια πρωταθλήματα πριν εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός. Με το που εμφανίστηκε τους ...εξαφάνισε, όπως και όλο το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο... Το Γουδή έπαψε να υπάρχει όταν το '40 τους έστησαν στον τοίχο. Αντίσταση...
|
και καποιοι άλλοι παίζαν φιλικά με τα ss
spyrpoul14..... κι εγω πιτσιρικάκι που δεν καταλάβαινα βάζελος ήμουνα.....μέχρι που έψαξα και διάβασα την ιστορία του Ηλυ και πήγα σε έναν αγώνα....τέλος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sakis στις Τρι Dec 01, 2009 8:02 pm, 1 φορά |
|
 | |
 Spyrpoul14 Pro Member
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Τρι Dec 01, 2009 8:00 pm | |
| αυτο που μου την σπαει ειναι να βλεπω ατομα που ειναι δυο ομαδες... ρε φιλε εγω ολυμπιακαρα ειμαι αλλα υποστιριζω και εθνικο..... η το αλλο το κορυφαιο..... τι εισαι? εθνικος? ΓΙΑΤΙ? ενταξει να εισουν παο, αεκ εχεις μια ομαδα, κι ας εισαι μια ζωη δευτερο-τριτος εχεις μια καλη ομαδουλα, αλλα ο εθνικος δεν εχει τιποτα! ομαδα Β εθνικης, γιατι τον υποστιριζεις? (λογια ολυμπιακου σε εμενα) και το πιο σπαστικο απο ολα βεβαια ειναι να ειναι απο επαρχια και να βριζει την ομαδα του τοπου του για τον παο και τον οσφπ |
|
 | |
| | ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ | |
|