...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42 ... 49  Next

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
5%
 5% [ 18 ]
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
2%
 2% [ 9 ]
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
0%
 0% [ 2 ]
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
1%
 1% [ 7 ]
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
1%
 1% [ 5 ]
ΟΦΗ
31%
 31% [ 113 ]
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
11%
 11% [ 40 ]
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
1%
 1% [ 4 ]
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
5%
 5% [ 18 ]
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
16%
 16% [ 59 ]
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
1%
 1% [ 6 ]
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
10%
 10% [ 38 ]
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
0%
 0% [ 3 ]
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
0%
 0% [ 3 ]
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
0%
 0% [ 3 ]
ΙΩΝΙΚΟΣ
3%
 3% [ 12 ]
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
5%
 5% [ 19 ]
Σύνολο Ψήφων : 359

ΣυγγραφέαςΜήνυμα

zaxos4snakes
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 6756
Τόπος: therissos city
Ομάδα:
Ομάδα: ΟΦΗ
Registration date: 07/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Σαβ Μαϊος 22, 2010 11:07 pm

http://www.youtube.com/watch?v=nyk5THe4NzY
Επιστροφή στην κορυφή Go down

Mitsos14
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2195
Τόπος: Άγιος Στέφανος
Ομάδα:
Ομάδα: Περήφανος Εθνικός
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14
Registration date: 19/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Κυρ Μαϊος 23, 2010 10:59 am

zaxos4snakes έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=nyk5THe4NzY

σπυρπουλ θυμασαι εκτη δημοτικου που ο διονυσης μας δουλευε οτι εβγαλε αυτο το τραγουδι ?
http://www.gate14.gr/forum

Akis-Pinezes
Senior Member

Αριθμός μηνυμάτων: 81
Τόπος: ΠΑΝΤΟΥ
Ομάδα:
Ομάδα: ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΧΑΡΑΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΛΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ..
Registration date: 28/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Κυρ Μαϊος 23, 2010 12:32 pm

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ (ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΚ) ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ,ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΡΟΣΙΤΣ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ( ΤΟ ΠΟΚ) ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ( ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ 30.000 ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ ΓΚΡΟΣΙΤΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ( ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ( ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ-INTERNATIONALE) THΣ OPOIAS KAPOIOI ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.

Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ,ΑΛΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΚ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ...Α ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ,ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ( 3-6 ΜΕ ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ) ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΣΤΟ WIKIPEDIA H MOY ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ....ΤΣΠ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΟΞΑ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ,Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Ο ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ..ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΟΦΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...
ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠ ΟΤΙΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ..

Spyrpoul14
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1139
Τόπος: ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ομάδα:
Ομάδα: Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι
Registration date: 12/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Κυρ Μαϊος 23, 2010 5:57 pm

παρτε και το πρωτοσελιδο εφημεριδας κυριοι για να πιστεψετε γιατι πολλοι νομιζουνε πως πουλαμε φουμαρα

και δειτε οτι αυτοι που μας κατηγορισαν για επαγγελματισμο ειχαν λειτουργησει πριν απο εμας επαγγελματικα αλλα φυσικα κανεις δεν τους εκανε τιποτα

giorgos37
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 3191
Τόπος: Νεάπολη
Ομάδα:
Registration date: 18/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 9:52 am

Δυστυχώς σε αυτή την ψηφοφορία δεν την έχουμε μεγαλύτερη
http://www.rangers.gr

Mitsos14
Super Member

Ομάδα:
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 9:56 am

εγω ενα παραπονο εχω να κανω για την ψηφοφορια και τον τροπο που ψηφιζουν τα μελη.
Δεν ψηφιζουμε την ομαδα μας ...Ψηφιζουμε την ομαδα με την μεγαλυτερη ιστορια ..
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 29 ΨΗΦΟΥΣ
ΟΥΤΕ Η ΑΣΑ 15
ΟΥΤΕ Ο ΒΟΛΟΣ 17
ΟΥΤΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 15

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΦΗ ΔΡΑΜΑ ΕΘΝΙΚΟ

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΙ

znick
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1264
Τόπος: ΣαλόνικαΦαν...
Ομάδα:
Ομάδα: Αναγέννηση
Registration date: 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:30 am

Ρε φίλε άμα ξέρατε το αποτέλεσμα από πρίν τότε γιατί κάνετε ψηφοφορία;
Δηλαδή εσύ εδώ προσπαθείς να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ την ανώτερη ιστορία του Εθνικού (που δεν θα διαφωνήσω οτι μπορεί να είναι όντως η πιο ιστορική ομάδα) αλλά δε γίνεται να κατηγορείς και αυτούς που ψήφισαν κάτι άλλο.

Μπορεί για σένα να φαίνεται παράλογο, αλλά υπάρχουν άνθρωπου που πιστεύουν οτι ο Παναιτωλικός ή η ΑΣΑ ή ο Ολυμπιακός ή ο Πιερικός να έχουνε μεγαλύτερη ιστορία.

Mitsos14
Super Member

Ομάδα:
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:40 am

Δεν ειπα οτι το αποτελεσμα της ψηφοφοριας πρεπει να ειναι προκαθορισμενο ...
Και ουτε ειπα οτι ο εθνικος εχει ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ιστορια ( γιατι αυτην την εχει οφη )
Δεν υπαρχει κατεμε πιστευω οταν μιλαμε για ιστορια
ειναι για παραδειγμα σαν να εχεις δυο φαλλους ο ενας 20 και ο αλλος 23 και να λες εγω πιστευω πως ο 20αρης ειναι μεγαλυτερος
δεν παει ετσι ( ο συνειρμος ασχολιαστος )

znick έγραψε:

Δηλαδή εσύ εδώ και πόσα ποσταρίσματα προσπαθείς να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ την ανώτερη ιστορία του Εθνικού

Αυτο που λες δεν το καταλαβαινω εχω κανει εγω τετοιο πραγμα ? ψαξε προηγουμενα ποσταρισματα μου στην ενοτητα αυτη και πες μου !!!

zaxos4snakes
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 6756
Τόπος: therissos city
Ομάδα:
Ομάδα: ΟΦΗ
Registration date: 07/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:48 am

καλυτερα να υπαρχει ποικιλια αποψεων

znick
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1264
Τόπος: ΣαλόνικαΦαν...
Ομάδα:
Ομάδα: Αναγέννηση
Registration date: 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:48 am

Mitsos14 έγραψε:
Αυτο που λες δεν το καταλαβαινω εχω κανει εγω τετοιο πραγμα ? ψαξε προηγουμενα ποσταρισματα μου στην ενοτητα αυτη και πες μου !!!
το διόρθωσα! Very Happy
Σόρι φίλε, απλά μπήκα στη σελίδα και είδα κάτι τεράστιες φωτο απο εφημερίδες, και μετά που σχολίαζες για τοπικισμό και το παραλλήλισα έτσι...

Mitsos14
Super Member

Ομάδα:
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:49 am

οκ

kodeG6
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1153
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Ομάδα:
Ομάδα: Τίτορμος Αιτωλός Ούτος Άλλος Ηρακλής
Registration date: 26/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 2:33 pm

Mitsos14 έγραψε:
εγω ενα παραπονο εχω να κανω για την ψηφοφορια και τον τροπο που ψηφιζουν τα μελη.
Δεν ψηφιζουμε την ομαδα μας ...Ψηφιζουμε την ομαδα με την μεγαλυτερη ιστορια ..
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 29 ΨΗΦΟΥΣ
ΟΥΤΕ Η ΑΣΑ 15
ΟΥΤΕ Ο ΒΟΛΟΣ 17
ΟΥΤΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 15

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΦΗ ΔΡΑΜΑ ΕΘΝΙΚΟ

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΙ

Είσαι λάθος φίλε.Εγώ ψήφισα Παναιτωλικό λόγω της κοινωνικής προσφοράς του συλλόγου σε όλη την κοινωνία του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας.Αυτό ούτε ο ΟΦΗ,ούτε η ομάδα σου το έχουν κάνει.Για μένα αυτό εχει γράψει ιστορία από μόνο του και δε μπορεί να μου το βγάλεις από το μυαλό ακόμα και αν εχεις πάρει 40 πρωταθλήματα.

Spyrpoul14
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1139
Τόπος: ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ομάδα:
Ομάδα: Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι
Registration date: 12/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 4:31 pm

εμενα ποιος κομπλεξικος μου εβαλε πλιν??? μονο ενας που ειναι οπαδος του ποκ θα το εκανε, γιατι στο ποκ την μπηκα
ο ποκιτης που το εκανε να μας το πει

Pierikos1961
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 9923
Ομάδα:
Ομάδα: Pierikos
Registration date: 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 4:49 pm

Ρε σεις, μην παίρνετε τόσο προσωπικά τα + και τα -.

Εδώ ο sellos ανοίγει τα παιχνίδια στα ενιαία topics γράφοντας μόνο την ώρα και κάποιος πάει και του χώνει -.
Γιατί ; Επειδή δεν τον βολεύει η ώρα για να πάει στο γήπεδο ;

sellos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 18769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 4:59 pm

Χαχαχα..
σωστος ο μελανολευκος.. Smile

Παντως αυτος που το εβαλε σε μενα,δεν τον χαλασε η ωρα..
να μου σπασει τα νευρα θελει..
αλλα τον έχω εντοπισει και θα ειναι λιγα το ψωμια του εδω μεσα.. Very Happy

Τ'ακους Κωστακη..???? lol!

Υ.Γ Γενικοτερα έχει δικιο ο μελανολευκος,μην τα παιρνετε της μετρητοίς
οκ, τις περισσοτερες φορες για πλακα μπαινουν..

betafans.net - facebook

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 36 από 49Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42 ... 49  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ανακοινώσεις :: Ψηφοφορίες-