...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 49  Next

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
5%
 5% [ 18 ]
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
2%
 2% [ 9 ]
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
0%
 0% [ 2 ]
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
1%
 1% [ 7 ]
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
1%
 1% [ 5 ]
ΟΦΗ
31%
 31% [ 113 ]
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
11%
 11% [ 40 ]
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
1%
 1% [ 4 ]
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
5%
 5% [ 18 ]
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
16%
 16% [ 59 ]
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
1%
 1% [ 6 ]
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
10%
 10% [ 38 ]
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
0%
 0% [ 3 ]
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
0%
 0% [ 3 ]
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
0%
 0% [ 3 ]
ΙΩΝΙΚΟΣ
3%
 3% [ 12 ]
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
5%
 5% [ 19 ]
Σύνολο Ψήφων : 359

ΣυγγραφέαςΜήνυμα

zaxos4snakes
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 6756
Τόπος: therissos city
Ομάδα:
Ομάδα: ΟΦΗ
Registration date: 07/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 5:03 pm

ας ανεβει ο ΟΦΗ και ας με πατε -1000
Επιστροφή στην κορυφή Go down

RED_LION-5-
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 598
Ομάδα:
Registration date: 17/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 5:09 pm

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΤΑ - ??
ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ BETAFANS!!!

Pierikos1961
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 9923
Ομάδα:
Ομάδα: Pierikos
Registration date: 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 5:12 pm

sellos έγραψε:
Παντως αυτος που το εβαλε σε μενα,δεν τον χαλασε η ωρα..
να μου σπασει τα νευρα θελει..
αλλα τον έχω εντοπισει και θα ειναι λιγα το ψωμια του εδω μεσα.. Very Happy

Κατά τα άλλα μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς γιατί για πλάκα μπαίνουν...

Mitsos14
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2195
Τόπος: Άγιος Στέφανος
Ομάδα:
Ομάδα: Περήφανος Εθνικός
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14
Registration date: 19/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 5:14 pm

kodeG6 έγραψε:
Mitsos14 έγραψε:
εγω ενα παραπονο εχω να κανω για την ψηφοφορια και τον τροπο που ψηφιζουν τα μελη.
Δεν ψηφιζουμε την ομαδα μας ...Ψηφιζουμε την ομαδα με την μεγαλυτερη ιστορια ..
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 29 ΨΗΦΟΥΣ
ΟΥΤΕ Η ΑΣΑ 15
ΟΥΤΕ Ο ΒΟΛΟΣ 17
ΟΥΤΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 15

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΦΗ ΔΡΑΜΑ ΕΘΝΙΚΟ

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΙ

Είσαι λάθος φίλε.Εγώ ψήφισα Παναιτωλικό λόγω της κοινωνικής προσφοράς του συλλόγου σε όλη την κοινωνία του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας.Αυτό ούτε ο ΟΦΗ,ούτε η ομάδα σου το έχουν κάνει.Για μένα αυτό εχει γράψει ιστορία από μόνο του και δε μπορεί να μου το βγάλεις από το μυαλό ακόμα και αν εχεις πάρει 40 πρωταθλήματα.

αυτο δεν λεγεται ιστορια ομαδας αλλα κοινωνικη προσφορα ...
http://www.gate14.gr/forum

RED_LION-5-
Advanced Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 5:17 pm

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ!
ΕΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!Κ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ 2-3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΛΙΣ!ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΥΑΛΛΙΑ ΜΑΣ

Spyrpoul14
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1139
Τόπος: ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ομάδα:
Ομάδα: Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι
Registration date: 12/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:26 pm

RED_LION-5- έγραψε:
ΕΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!Κ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ 2-3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΛΙΣ!ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΥΑΛΛΙΑ ΜΑΣ

ΕΤΗΝΙΚΟΣ, ΟΦΗ 36 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 26 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΛΑΡΙΣΑ 25 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ 23 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ 2-3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ 13 ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΙΤΣΑ ΜΩΡΕ
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΟΥΛΙΔΕΣ ΜΩΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

RED_LION-5-
Advanced Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:29 pm

Spyrpoul14 έγραψε:
RED_LION-5- έγραψε:

ΕΤΗΝΙΚΟΣ, ΟΦΗ 36 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 26 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΛΑΡΙΣΑ 25 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ 23 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ 2-3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ 13 ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΙΤΣΑ ΜΩΡΕ
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΟΥΛΙΔΕΣ ΜΩΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΓΥΑΛΙΑ

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΡΕ!ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ!ΦΥΣΙΚΑ Κ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΟΟΥΣΑ!
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ

Spyrpoul14
Pro Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:33 pm

καλα ρε φιλε παρανοησα συγγνωμη μην με αποπερνεις.....ανθρωποι ειμαστε σφαλματα κανουμε
μην με λες μακακα ομως και εσυ

RED_LION-5-
Advanced Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:36 pm

ΤΕΣΠΑ!ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΟΞΥΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!ΑΝΑΚΑΛΩ...

znick
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1264
Τόπος: ΣαλόνικαΦαν...
Ομάδα:
Ομάδα: Αναγέννηση
Registration date: 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 10:43 pm

Δηλαδή ιστορικές είναι οι ομάδες που έχουνε παίξει τις πιο πολλές φορές στην Α';

Εγώ ξέρω μια αγγλική ομαδούλα που βολοδέρνει από το 1862 στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά αναμφίβολα όλοι στον κόσμο ξέρουν και τις κατατάσσουν ως ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: τη Νότις Κάουντι (ή και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που πάλι είναι μια απο τις αρχαιότερες στον κόσμο).

Νομίζω ότι ιστορική ομάδα δεν σε κάνει ένα κριτήριο μόνο... Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όπως και η προσφορά σου σαν σύλλογος γενικά στην κοινωνία (όπως είπε ο φίλος ο παναιτωλικός πριν) Επίσης η αρχαιότητα του συλλόγου, γιατί μιλάμε για ιστορία, και πρέπει να έχεις κάποια χρόνια στο κουρμπέτι...

Φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο παίζουνε οι επιτυχίες μιας ομάδας, δεν θέλω να πείσω κανέναν οτι ο Εθνικός ή ο Πανσερραικός δεν είναι μεγάλες ομάδες.. Αυτό που θέλω να πώ είναι να μην περιορίζεστε σε 1-2 πράγματα που πιθανώς να σας συμφέρουν να τα αναδυκνείετε.

giorgos37
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 3191
Τόπος: Νεάπολη
Ομάδα:
Registration date: 18/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 11:02 pm

Οι ομάδες Ω εθνικής της Αγγλίας τραβάνε κι ένα δεκάρικο μίνιμουμ από πίσω τους. Στηρίζουν τις ομάδες του τόπου τους και δεν τους νοιάζει είτε παίζει στην Α' είτε στην Ω εθνική. Εμείς στην Ελλάδα αν έχουμε μια ομάδα που έχει 3-4 χιλιάρικα στο γήπεδο λέμε ότι πιάσαμε τον παπά από τ' αρχ#*δια. Αμ το άλλο: Οπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη... ο ένας που μένει Αλεξανδρούπολη φωνάζει "έτσι γ@$ει ο Πειραιάς" κι ο άλλος που μένει Καστελόριζο "έτσι γ#Εει η Λεωφόρος".
http://www.rangers.gr

sellos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 18769
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 11:05 pm

Φαινεται πως ειναι ερωτικες περιοχές ο Πειραίας και η Λεωφόρος.. Smile

betafans.net - facebook

RED_LION-5-
Advanced Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 11:11 pm

sellos έγραψε:
Φαινεται πως ειναι ερωτικες περιοχές ο Πειραίας και η Λεωφόρος.. Smile

ΕΙΝΑΙ Κ BYSEXUAL ΓΙ'ΑΥΤΟ!ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ...
ΜΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ Κ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΜΑΜΙΕΤΑΟ Ο ΠΑΟ Κ Η ΛΕΟΦΩΡΟΣ...

Spyrpoul14
Pro Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 11:17 pm

ΣΩΣΤΟ.....
ΑΛΛΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ!!!!!! ΜΟΝΟ ****** ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Τρι Μαϊος 25, 2010 1:21 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : **)

veteranos-6-
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2563
Τόπος: ΙΑΛΥΣΟΣ
Ομάδα:
Ομάδα: Ο Γιωργης και ο Ορεστης στον παραδεισο ειναι τωρα
και απο εκει ψηλα θα βλεπουνε Διαγορα
1905.....keep walking
Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6
Registration date: 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ   Δευ Μαϊος 24, 2010 11:17 pm

ιστορια ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!~!
ΑΛΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΤΕ Ο ΟΦΗ!!! ΜΕΤΑ -ΕΘΝΙΚΟΣ-ΣΕΡΡΕΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ,ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!!

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 37 από 49Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 49  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ανακοινώσεις :: Ψηφοφορίες-