| | ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 vour Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2339 Ηλικία: 101 Τόπος: Στο νησί των φαιάκων,με τα καντούνια τα στενά και τσι όμορφες κοπέλες Ομάδα:  Ομάδα: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ Registration date: 11/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jun 07, 2009 11:21 pm | |
| ααα ακομα καλυτερα _________________ ΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ!!! το loverboy του Betafans |
|
 | |
 vour Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2339 Ηλικία: 101 Τόπος: Στο νησί των φαιάκων,με τα καντούνια τα στενά και τσι όμορφες κοπέλες Ομάδα:  Ομάδα: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ Registration date: 11/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jun 07, 2009 11:21 pm | |
| αστο παιδι να κανει την δουλεια του _________________ ΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ!!! το loverboy του Betafans |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jun 07, 2009 11:36 pm | |
| | ANTIFA_KALOGREZA έγραψε: | | mario5 έγραψε: | | ANTIFA_KALOGREZA έγραψε: | | σύντεκνη |
συντέκνισσα το λέμε αλλά δεν πειράζει :lol: |
Mαθήματα ξένων γλωσσών "Ο Mario5"!  | οχι ξενων γλωσσων-ανακαλεσε-κρητικων ιδιοματισμων |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12505 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 12:04 am | |
| Μην τσακωστείτε! Η κρητική είναι ελληνική διάλεκτος με δωρικά στοιχεία σαν τα Ποντιακά και με μερικές προσθήκες βενετο-αραβο-τουρκικές. (λιγότερες τουρκικές από τα "πρωτευουσιάνικα" πάντως Πάμμαχον :P ) επίσης έχουμε πολλές κοινές λέξεις με νότιες κυκλάδες, δωδεκάνησα και επτάνησα λόγω πολλών Κρητών που προσέφυγαν εκεί όταν κατέλαβαν οι Οθωμανοί το νησί από τη Γαληνοτάτη.. (πχ κουλούκι! ) |
|
 | |
 vour Team Moderator

| Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 12:08 am | |
| πρωτο κοινοχαρακτηριστικο το <τσι> μετα το ορε δεν ξερω αν εχετε εσεις _________________ ΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ!!! το loverboy του Betafans |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 9:13 am | |
| το ορέ το λένε μόνο στη Σητεία στη Δυτική Κρήτη λένε "μρε" αν και στα ορεινά ακούγεται σα βέλασμα προβάτου :lol: _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 766 Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ομάδα:  Ομάδα: ΟΜΙΛΙΤΙΣΣΑ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΗ
Registration date: 06/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 11:04 pm | |
| Ρε Μαριε φροντιστηριο εκανες το τοπικ μου εδω θελω να γκρινιαζω για τη λευτερια και για τη πιο βασανισμενη ομαδα της χωρας Αμα θελετε καντε μου παρεα εννοω στη γκρινια γιατι δε ξερω τι γινεται στις ομαδες σας (θα μαθω) αλλα η δικια μας η ξευτιλα ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια Δε τη πουλανε δε τη πουλανε!!! και γω σημερα περηφανα και κρητικα την εριξα στη καλπη τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΟΥ Στις επομενες εκλογες θα κατεβασουμε συνδυασμο να βγαλουμε ΟΜΙΛΙΤΗ δημαρχο μιας και ο σημερινος πασοκος κανει τη παπια :mmmmm: |
|
 | |
 vour Team Moderator

| Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 11:12 pm | |
| απο οτι βλεπω εσυ εισαι δυναμικη γυναικα _________________ ΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ!!! το loverboy του Betafans |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 11:21 pm | |
| και μιας και το κανατε φροντιστηριο να προσθεσω πως η αρχαιζουσα μορφη της Κρητικης διαλλεκτου(αρχαιοτερης διαλλεκτου στον Ελλαδικο χωρο) της διδει τη δυνατοτητα τη συνθεσης της γνωστης σε ολους σας μαντιναδας Σας παραθετω λοιπον εδω μερικες που γραφτηκαν απο την ΑΛΕΚΑ πασιγνωστη στο Ηρακειο ΟΜΙΛΙΤΙΣΣΑ γραφτηκαν τις μερες που παλευαμε να τον κρατησουμε στη κατηγορια και εκλαψαν πολλοι... ΟΦΗ μου σε παρακαλώ μην πέσεις μην λυγίσεις πάλεψε για να σωθείς πάλεψε για να ζήσεις!!!! ΟΦΗ μου σε παρακαλώ ετούτη δω την ώρα γίνε θεριό για να σωθείς στη μανιασμένη μπόρα! Γιατί αν πέσεις ΟΦΗ μου πως θα σε αντικρίσω αφού δεν ήμουν άξια για να σε βοηθήσω Παρακαλώ και το θεό με δάκρυα στα μάτια να λυπηθεί τον ΟΦΗ μας πριν γίνει δυο κομμάτια Δεν του φτανε ο βαρύς σταυρός Θέε μου απου σηκώνει να κι χαριστική βολή κι ολο κοντοζυγώνει.... Γι αυτο ΟΦΗ σε παρακαλώ μέσα απο την καρδιά μου βάλε περισεύμα ψυχής μην πέσεις ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΟΥ!!! |
|
 | |
 vour Team Moderator

| Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 11:23 pm | |
| πολυ ωραιο ποιημα το φωναξατε στο γηπεδο ή οχι; _________________ ΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ!!! το loverboy του Betafans |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 11:48 pm | |
| ε οχι δεν εχουν μορφη συνθηματων αυτες Η Αλεκα εχει γραψει εκατονταδες για τον ΟΦΗ Εχει το ιδιαιτερο χαρισμα (γιατι ειναι οντως χαρισμα)να συνθετει μαντιναδες στη στιγμη Στο γηπεδο λεγαμε αλλα πολυ!!! ενδιαφεροντα οπως Ο ΟΦΗ δεν ειναι κουρτινες και χαλια ειναι μια ιδεα μαλακα Βατσινα (Ο "προεδρος " μας ως γνωστον ειναι εμπορος χαλιων και κουρτινων" τρομαρα του) |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jun 08, 2009 11:51 pm | |
| αλλα...στις συνενδριασεις της λιγκας πηγαινε με αν αγαπατε το θεο σας με...ferari δανεικη και αυτη ... |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Τρι Jun 09, 2009 12:45 am | |
| Excusez-moi. mon Madame! δικό σου! κατές ότι δεν είμαι τση γκρίνιας ε;  η Αλέκα, η κυρία προέδρου, είναι ιστορία ολόκληρη! _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Τρι Jun 09, 2009 8:15 pm | |
| ρε Μαριε απο που εισαι και δηλωνεις Λασηθι φανς και γω απο Νομο Λασηθιου ειμαι |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Τρι Jun 09, 2009 9:03 pm | |
| απαντησά σου με πμ, εσύ από που? _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
| | ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! | |
|