Είμαστε εννοείται off topic μιας που βρισκόμαστε σε τέτοιο για καλωσορίσματα.
Τέλος πάντων, δεν πειράζει, αρκεί η κουβέντα να μην ξεφύγει και καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Φίλε mario4, μεγάλες και βαριές κουβέντες λες και μακάρι να είναι έτσι.
Κάποια πράματα όμως δεν κάθονται καλά.
Λες:
Στα @@ μας η Σ.Λ. ............Η άνοδος είναι το τελευταίο πράγμα που μας νοιάζει.. Δεν το πιστεύω φίλε μου, μα με τίποτε λέμε.
Λες:
Την σαπίλα που έχει διαποτίσει κάθε τι στο ελλαδικό ποδόσφαιρο δεν μπορούμε.Ποια σαπίλα marios4 ? Αυτή που είχατε τόσα χρόνια στις πλάτες σας και που καταφέρατε να διώξετε με πολλούς αγώνες τελικά πέρυσι, κάτι που συνεχώς φωνάζετε και διατυμπανίζετε και πολύ καλά κάνετε ?
Λες:
για να ανεβούμε στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.Το ποιο? Αυτό που ζούσατε εσείς? η'' αυτό που ζούσαν κάποιοι πολλοί άλλοι? η'' είναι το ίδιο? Αν και πάλι λέω πως δεν πιστεύω πως δεν θέλετε να ανεβείτε στο αποκαλούμενο από σένα σάπιο Ελλαδικό ποδόσφαιρο.
Άλλα καταλαβαίνω εγώ τις τελευταίες μέρες με τις ανακοινώσεις της ομάδος σας, του Κουράκη, του Τζόρτζογλου και των συνδέσμων και πολλών άλλων.
Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις, καθώς και το συλλαλητήριο που ετοιμάζετε στην Αθήνα την Δευτέρα που μας έρχεται, γιατί γίνονται?
Μήπως για να παραμείνετε στην Α`Εθνική του σάπιου Ελληνικού ποδοσφαίρου?
Μάλλον εκεί θέλετε να παίζετε στην επόμενη σεζόν και για να λέμε και την αλήθεια, καλά κάνετε. Το θέμα είναι αν θα καταφέρετε κάτι, γιατί το βλέπω λίγο δύσκολο. Περισσότερο βλέπω εγώ προσωπικά να μην υπάρξει πρόβλημα με τον Ηρακλή στο τέλος κι από κει και πέρα, όλα θα φτιάξουν ως δια μαγείας σε όλες τις ομάδες, τουλάχιστον για φέτος....
Να ξέρεις φίλε mario4, πως
όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σάπιο, απ`άκρη σ`άκρη, με ελάχιστες εξαιρέσεις κι αυτές μέχρι να καταλάβουν πλήρως τι γίνεται.....
Και στην Α` σάπιο είναι και στην Β` σάπιο είναι και στην Γ` σάπιο είναι κι ακόμη παρακάτω περισσότερο ακόμη, φτάνοντας μέχρι και τα ερασιτεχνικά - τοπικά πρωταθλήματα, όπου με ένα πενηνταράκι τσίπουρο μετά μεζέ, κερδίζεις αγώνα....!
Μόνο που υπάρχει μια διαφορά, εσείς θέλετε μόνο αυτό της Α` κατηγορίας.
Δυστυχώς η'' ευτυχώς όμως όλοι αυτή κυνηγούν κι αυτή θέλουν.
Η αλήθεια είναι πως αν δεν καταφέρετε να ανεβείτε στην Α`Εθνική φέτος, με όλα αυτά που ορθώς για εσάς κάνετε, βλέπω δύσκολες μέρες για την ομάδα σας.
Διάβασα για ανοίγματα και χρέη 5.000.000 ευρώ, τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν, αν αληθεύουν όμως, τότε μάλλον βλέπω πράματα που σίγουρα δεν θέλετε με τίποτε.....
Λες:
γιουσουφάκια οπαδούς να χειροκροτάνε ανόδους μια χρήσης δεν είμασταν ούτε θα γίνουμε ποτέ.Το γιουσουφάκια δεν μου άρεσε, αν και δεν ξέρω πως το εννοείς, πάντως για τις ανόδους μιας χρήσης που λες, θα σου ξαναπώ και πάλι να μην λες μεγάλες κουβέντες....
Αυτά και να ξεκαθαρίσω πως στα γραφόμενά μου δεν υπάρχει αντιπαράθεση η'' αντιπαλότητα, απλά λέω την άποψή μου προσέχοντας μάλιστα πολύ και τις εκφράσεις μου.
Φίλε mario4 λες:
Η Β' έχει και γαμώ τις εκδρομές άλλωστε 
Συμφωνώ και το ξέρω πάρα πολύ καλά....