...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

κεμπαπ-δοξαρα
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2151
Τόπος: δραμααααααα
Ομάδα:
Ομάδα: ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ!
Registration date: 13/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Παρ Jun 11, 2010 11:26 pm

http://www.youtube.com/watch?v=CgVLhG9R5wQ&feature=related

βαζω αυτο το βιντεακι για το τελευταιο κομματι περι συνθηματος...με ολιγην διαιτησια μεσα...

15 χρονια ητανε πολλα...αλφα εθνικη ερχομαστε ξανα....
Επιστροφή στην κορυφή Go down

mario4
Forum Adict

Αριθμός μηνυμάτων: 11794
Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date: 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 1:59 am

PasGiannina έγραψε:

Τελειώνοντας και μη αντέχοντας μιας που από καιρό το σκεφτόμουν θα ήθελα να ρωτήσω και χωρίς παρεξήγηση βέβαια: πόσες φορές έχετε πει το σύνθημα '''Α`Εθνική - θέλω να σε δω - και να τρελλαθώ''' ?
Ένα σύνθημα που πάρα πολλές ομάδες λένε, με ορισμένους από τους φιλάθλους των, να τους σηκώνεται η τρίχα η'' και να δακρύζουν ακόμη.
Για ρωτήστε κάποιους άλλους πολλών ομάδων μάλιστα να σας πουν, αυτό το απλό πραματάκι και θα καταλάβετε....
Ένα σύνθημα που μακάρι να μην το πείτε, αλλά πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να αρχίσετε να το μαθαίνετε.......και υπ`όψιν δεν το λέω προσβλητικά, το ξεκαθαρίζω.

καμμία και ούτε θα το πούμε ποτέ!
Α Εθνική θέλω να σε δω? όχι βέβαια!
Αυτό λέγαμε κ σήμερα. Στα @@ μας η Σ.Λ.
Η άνοδος είναι το τελευταίο πράγμα που μας νοιάζει..
Την σαπίλα που έχει διαποτίσει κάθε τι στο ελλαδικό ποδόσφαιρο δεν μπορούμε.
Η Β' έχει και γαμώ τις εκδρομές άλλωστε :lolll:

Δεν μας ενδιαφέρουν οι κατηγορίες κ το σημαντικότερο δεν θα ξεπουλήσουμε την ψυχή
μας για να ανεβούμε στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε ΟΦΗ, σε όποια κι αν παίζεις εθνική,
κ αν έπαιζες στον ουρανό θα πέθαινα για να σου πω ΟΦΑΡΑ πόσο σ αγαπώ.
Αυτό τραγουδάμε. Όποιος γουστάρει είναι μαζί μας, δεν σκύβουμε για κανέναν πούστη
ούτε ψάχνουμε για υποκριτικές φιλίες. Είμαστε ΟΦΗ και γουστάρουμε.
Είμαστε Κρητικοί και γουστάρουμε κ δεν φοβόμαστε κανέναν κ πράμα.

Αν θέλαμε Σουπερ Λίγκες δεν θα πολεμούσαμε τόσα χρόνια ανένδοτο σε μαφιόζους και παρακράτος,
γιουσουφάκια οπαδούς να χειροκροτάνε ανόδους μια χρήσης δεν είμασταν ούτε θα γίνουμε ποτέ.

OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5
Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP !
ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου..

mario4
Forum Adict

Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 2:17 am

και θα μου πείτε, ίντα θέλετε και αντιδράτε τότε αφού δεν θέλετε να ανέβετε?

Αυτό που προσωπικά γουστάρω είναι να τιμωρηθεί αυτό το κράτος της πουστιάς
και της ατιμωρισίας, το κράτος των Αθηνών, και να μην μπορεί να παίξει στο εξωτερικό
ελληνική ομάδα για 10 χρόνια. Μόνο τότε θα ευχαριστηθώ.

1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου..

tzonnis4
Senior Member

Αριθμός μηνυμάτων: 196
Ομάδα:
Ομάδα: Odiati e Fieri ΘΥΡΑ 4
Registration date: 27/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 2:19 am

+444444444 μαριε συμφωνω σε ολα, μακαρι ολοι να σκεφτονταν ετσι...

δυστυχως παντου υπαρχουν και οι αλλοι... να πα να ******** ομως!! να πα να γινουν γαυροι και βαζελια αμα γουσταρουν επιτυχιες και βρωμοπρωταθληματα!! ουστ ρε!!

Εντιτ:100 ποστ!! απο ποτε ρε θα μπορω να βαζω +1 και -1???

PasGiannina
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 7317
Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 31/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 3:23 am

Είμαστε εννοείται off topic μιας που βρισκόμαστε σε τέτοιο για καλωσορίσματα.
Τέλος πάντων, δεν πειράζει, αρκεί η κουβέντα να μην ξεφύγει και καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Φίλε mario4, μεγάλες και βαριές κουβέντες λες και μακάρι να είναι έτσι.
Κάποια πράματα όμως δεν κάθονται καλά.

Λες: Στα @@ μας η Σ.Λ. ............Η άνοδος είναι το τελευταίο πράγμα που μας νοιάζει..
Δεν το πιστεύω φίλε μου, μα με τίποτε λέμε.

Λες: Την σαπίλα που έχει διαποτίσει κάθε τι στο ελλαδικό ποδόσφαιρο δεν μπορούμε.
Ποια σαπίλα marios4 ? Αυτή που είχατε τόσα χρόνια στις πλάτες σας και που καταφέρατε να διώξετε με πολλούς αγώνες τελικά πέρυσι, κάτι που συνεχώς φωνάζετε και διατυμπανίζετε και πολύ καλά κάνετε ?

Λες: για να ανεβούμε στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το ποιο? Αυτό που ζούσατε εσείς? η'' αυτό που ζούσαν κάποιοι πολλοί άλλοι? η'' είναι το ίδιο? Αν και πάλι λέω πως δεν πιστεύω πως δεν θέλετε να ανεβείτε στο αποκαλούμενο από σένα σάπιο Ελλαδικό ποδόσφαιρο.
Άλλα καταλαβαίνω εγώ τις τελευταίες μέρες με τις ανακοινώσεις της ομάδος σας, του Κουράκη, του Τζόρτζογλου και των συνδέσμων και πολλών άλλων.
Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις, καθώς και το συλλαλητήριο που ετοιμάζετε στην Αθήνα την Δευτέρα που μας έρχεται, γιατί γίνονται?
Μήπως για να παραμείνετε στην Α`Εθνική του σάπιου Ελληνικού ποδοσφαίρου?
Μάλλον εκεί θέλετε να παίζετε στην επόμενη σεζόν και για να λέμε και την αλήθεια, καλά κάνετε. Το θέμα είναι αν θα καταφέρετε κάτι, γιατί το βλέπω λίγο δύσκολο. Περισσότερο βλέπω εγώ προσωπικά να μην υπάρξει πρόβλημα με τον Ηρακλή στο τέλος κι από κει και πέρα, όλα θα φτιάξουν ως δια μαγείας σε όλες τις ομάδες, τουλάχιστον για φέτος....
Να ξέρεις φίλε mario4, πως όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σάπιο, απ`άκρη σ`άκρη, με ελάχιστες εξαιρέσεις κι αυτές μέχρι να καταλάβουν πλήρως τι γίνεται.....
Και στην Α` σάπιο είναι και στην Β` σάπιο είναι και στην Γ` σάπιο είναι κι ακόμη παρακάτω περισσότερο ακόμη, φτάνοντας μέχρι και τα ερασιτεχνικά - τοπικά πρωταθλήματα, όπου με ένα πενηνταράκι τσίπουρο μετά μεζέ, κερδίζεις αγώνα....!
Μόνο που υπάρχει μια διαφορά, εσείς θέλετε μόνο αυτό της Α` κατηγορίας.
Δυστυχώς η'' ευτυχώς όμως όλοι αυτή κυνηγούν κι αυτή θέλουν.
Η αλήθεια είναι πως αν δεν καταφέρετε να ανεβείτε στην Α`Εθνική φέτος, με όλα αυτά που ορθώς για εσάς κάνετε, βλέπω δύσκολες μέρες για την ομάδα σας.
Διάβασα για ανοίγματα και χρέη 5.000.000 ευρώ, τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν, αν αληθεύουν όμως, τότε μάλλον βλέπω πράματα που σίγουρα δεν θέλετε με τίποτε.....

Λες: γιουσουφάκια οπαδούς να χειροκροτάνε ανόδους μια χρήσης δεν είμασταν ούτε θα γίνουμε ποτέ.
Το γιουσουφάκια δεν μου άρεσε, αν και δεν ξέρω πως το εννοείς, πάντως για τις ανόδους μιας χρήσης που λες, θα σου ξαναπώ και πάλι να μην λες μεγάλες κουβέντες....

Αυτά και να ξεκαθαρίσω πως στα γραφόμενά μου δεν υπάρχει αντιπαράθεση η'' αντιπαλότητα, απλά λέω την άποψή μου προσέχοντας μάλιστα πολύ και τις εκφράσεις μου.

Φίλε mario4 λες: Η Β' έχει και γαμώ τις εκδρομές άλλωστε :lolll:
Συμφωνώ και το ξέρω πάρα πολύ καλά.... Very Happy

mario4
Forum Adict

Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 8:51 am

Το πιστεύεις ή δεν το πιστεύεις, έτσι νοιώθω εγώ και οι περισσότεροι
όπως διαπίστωσα οψές. Η άνοδος δεν είναι ο σκοπός που θα αγιάσει τα μέσα. Στην αδικία φρικάρουμε, κ αν η ομάδα μου αδικούσε άλλους
για να ανέβει θα έκανα το παν για να το καταγγείλω.
Δεν λέω ότι μόνο εμείς έχουμε περηφάνια αλλά, ο καλύτερος
τρόπος να υπερασπίσεις αυτά που πιστεύεις είναι
να μην γίνεις σαν κ τσ άλλους.
Και αυτό που φοβάμαι δεν είναι η κατηγορία που θα παίζουμε
ούτε οι γενίτσαροι της Κρητης που θα λιγοστέψουνε έτσι κ αλλιώς.
Αυτό που δεν γουστάρω είναι να υπάρχει νοοτροπία
γαβροβάζελου σε μυαλά Ομιλιτών. Αυτό με νοιάζει.

omilitissa
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 770
Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ομάδα:
Ομάδα: ΟΜΙΛΙΤΙΣΣΑ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΗ

Registration date: 06/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 10:29 am

Και ομως υπαρχει φως

και ομως υπαρχει ελπιδα

και ομως καποιοι βλεπουν

και ομως υπαρχει ψυχη

http://www.youtube.com/watch?v=_zt0_KFtK-Y

PasGiannina
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 7317
Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 31/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 10:29 am

Eντάξει mario4, απλώς άλλα κατάλαβα από τις ανακοινώσεις της ομάδος και άλλων, καθώς επίσης και από το συλλαλητήριο που έγινε και που θα γίνει μεθαύριο στην Αθήνα.
Τέλος πάντων κουβέντα κάνουμε και τις απόψεις μας λέμε.

Αnyway, καλά ξεμπερδέματα να έχετε, γιατί όντως η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη φάση.

omilitissa
Expert Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 10:44 am

Από την διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Καταγγέλουμε όλους αυτούς που προετοίμασαν και εκτέλεσαν το έγκλημα στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών.
Καταγγέλουμε τους εκτελεστές με τα μαύρα και κίτρινα που ασέλγησαν σε βάρος της ιστορίας της ομάδας μας και των φιλάθλων μας.
Καταγγέλουμε το φιάσκο και την απάτη των αγώνων των play- offs .
Καταγγέλουμε όλους τους θλιβερούς παραγοντίσκους που επαγγέλονται την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Καταγγέλουμε τους «πόντιους πιλάτους» που ποτέ δεν είδανε τίποτα δεν ξέρουνε τίποτα και ποτέ δεν τιμώρησαν κανέναν.
Καταγγέλουμε τους κάθε λογής τυχάρπαστους που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και ζουν απ' αυτό.
Καταγγέλουμε όλους όσους αποφάσισαν την εξόντωση μιας από τις πιο καθαρές και έντιμες ομάδες του πρωταθλήματος.
Δεν σας λέμε να παραιτηθείτε κύριοι.
Σας λέμε να παραμείνετε στις θέσεις σας και στα πόστα σας και να συνεχίσετε να αποτελείτε παράδειγμα προς αποφυγή. Ούτως ή άλλως η υγιής φίλαθλη κοινωνία και η κοινή γνώμη σας έχουν θέση στο περιθώριο.
Με την συμπεριφορά σας αναγκάζετε όλο το υγιές κομμάτι της αθλητικής κοινότητας να αποχωρήσει από τα αθλητικά δρώμενα.
Εμείς ούτε ποτέ υπήρξαμε, ούτε θα γίνουμε μέρος του βρώμικου κυκλώματος σας.

Απαιτούμε εάν έχει μείνει ίχνος αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας έστω και την τελευταία στιγμή την διαγραφή των διαιτητών Καλόπουλου, Δαλούκα, Σταθόπουλου, Δάλα, γιατί με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν τα αποτελέσματα στους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας. (10/6/2010 - 9:23 μμ)

Τη μεταφερω εδω γιατι ειναι σαν να την εχω γραψει εγω .......

titormos_nikaia_g6
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 4998
Τόπος: Αη-Λιάς
Ομάδα:
Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date: 01/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Σαβ Jun 12, 2010 10:54 am

PasGiannina έγραψε:
Είμαστε εννοείται off topic μιας που βρισκόμαστε σε τέτοιο για καλωσορίσματα.

φταιω εγω τωρα να αρχισω τα warn?

omilitissa
Expert Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Κυρ Jun 13, 2010 10:17 am

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=738470&srv=94

δεν ξερω αν θα δικαιωθει ο αγωνας μας αλλα σιγουρα ενα λιθαρακι θα προστεθει
για μπει φρενο σε κεινα τα λαμογια της ΕΠΟ -ΕΠΑΕ παραγοντισκων για τη καταντια της ποδοσφαιρικης μας αλητειας....

mario4
Forum Adict

Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Κυρ Jun 13, 2010 10:55 am

Όλα για τη δικαίωση στον ΟΦΗ, την Δευτέρα στην Αθήνα
12/06/2010

Το άδικο δεν θα περάσει! Αυτό βροντοφώναξαν όλοι όσοι βρέθηκαν χτες στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με την πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ και των Ενώσεων της Κρήτης να στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρόν (πάνω από 2000) και παρά την πίκρα και την οργή για την αδικία εις βάρος της ομάδας, έδειξε στον ύψιστο βαθμό την διάθεση να στηρίξει τον αγώνα που ξεκινά. Η συζήτηση έγινε μέσα στην αίθουσα του Εργατικό Κέντρο και τέθηκαν όλα τα θέματα που "καίνε" τον ΟΦΗ, με την ΕΠΣΗ να μοιράζει σε όλους ένα φυλλάδιο στο οποίο ανέφερε τα άρθρα των κανονισμών Πειθαρχικού Κώδικα και ΚΑΠ τα οποία έχουν καταστρατηγηθεί. Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Τζώρτζογλου (ΕΠΣΗ), Σταράκης (Ρέθυμνο), Σταυρακάκης (Λασίθι), οι βουλευτές Παρασύρης, Κεγκέρογλου, Αυγενάκης, Κεφαλογιάννης και σαφέστατα οι διοικήσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Επίσης πολλά σωματεία του Ηρακλείου (ΠΟΑ, ΠΑΟΚ, Πατούχας, ΑΕΚ, Εθνικός κλπ.), οι εκπρόσωποι της Νομαρχίας Ηρακλείου κ.κ. Πατεμτζής, Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος του ΕΚΗ κ. Σκουλατάκης, ο δήμαρχος Κρουσώνα κ. Τζουλιαδάκης και άλλοι. Ακούστηκαν πολλές απόψεις αλλά όλες επικεντρωμένες στην αδικία εις βάρος της ομάδας, με ζητούμενο να δοθεί πλέον η "μάχη" για να αποκατασταθεί! Πως θα γίνει αυτό; Με μία σειρά ενεργειών και κινήσεων προς τα κέντρα αποφάσεων, όπου θα ζητηθεί να γίνει το αυτονόητο: Να υπάρξει δικαιοσύνη και ισονομία.

Ο ΟΦΗ στην Αθήνα!
Το ζητούμενο είναι σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις να μην υπάρχουν μόνο λόγια. Άλλωστε τα όσα ακούστηκαν σχετικά με παρασκήνια, στημένες διαιτησίες, καταστρατήγηση ΚΑΠ, σκάνδαλα και στημένα ματς, αδειοδοτήσεις κλπ. έχουν ειπωθεί πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες. Το θετικό είναι ότι όλοι έφυγαν από την συνάντηση έχοντας πλέον βάλει κοινό στόχο με δυναμικό τρόπο και γνωρίζοντας την επόμενη κίνηση! Ποια είναι αυτή; Ένα… πανομιλίτικο ταξίδι στην Αθήνα, την Δευτέρα κιόλας παρουσία ΕΠΣΗ, βουλευτών και εκπροσώπων της ομάδας! Την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνει συνάντηση στην ΕΠΣΗ παρουσία όλων των βουλευτών για να συγκροτηθεί η αποστολή και την Δευτέρα θα πάνε στην Αθήνα με διπλό σκοπό. Αφενός για να συναντηθούν με τον υπουργό πολιτισμού κ. Γερουλάνο και να του θέσουν όλα τα ζητήματα και αφετέρου να υπάρξει παρουσία στην Ένωση Β'-Γ' Εθνικής για να "μπλοκαριστεί" η επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ. Ήδη έχει σταλεί και εξώδικο για το συγκεκριμένο λόγο ενώ "παίζει" δυνατά να κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα, όπως πρότεινε και ο πρόεδρος του Ερ. ΟΦΗ κ. Ξημέρης.

"Θα παλέψουμε"
Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ήταν διάχυτη η πικρία για τον "πόλεμο" που δέχτηκε ο ΟΦΗ. Όμως υπήρχε και μεγάλη αποφασιστικότητα ότι η τελευταία και πιο κρίσιμη πλέον μάχη θα είναι υπέρ της κρητικής ομάδας. Στην τοποθέτησή του ο κ. Κουράκης τόνισε ότι "δώσαμε όρκο τιμής να παίξουμε καθαρά. Να μη γίνουμε σαν κι αυτούς! Όλος ο κόσμος της Κρήτης έχει βιώσει την αδικία. Στηρίζουμε την ομάδα και δεσμευόμαστε να παλέψουμε. Όλοι μαζί συνεχίζουμε μια γροθιά για τη δικαίωση!". Οι βουλευτές με τη σειρά τους τόνισαν όλοι ότι πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι, είναι δυναμικά στο πλάι του ΟΦΗ για τη δικαίωση και θα κάνουν συντεταγμένες κινήσεις με την ομάδα και την ΕΠΣΗ.

Αποκαλυπτικός!
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου και πρωτεργάτης της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας ενώ ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με "σκάνδαλα" στις αδειοδοτήσεις: "Υπάρχει φάκελος ομάδας με πλαστά έγγραφα, με πλαστές αποδείξεις και υπάρχουν καταγγελίες ποδοσφαιριστών για αυτά" είπε (υπάρχει φημολογία για τον Ηρακλή) ενώ αναφέρθηκε και στον Εργοτέλη: "Προσκαλώ την ΠΑΕ Εργοτέλης να πάρει θέση σε όσα γίνονται και πλήττουν το κρητικό ποδόσφαιρο". Έδειξε επίσης αποφασιστικότητα με τα παρακάτω λόγια: "Θα φτάσουμε το πράγμα ως το CAS. Εγώ δεν κωλώνω!". Μεγάλη σημασία ήταν και οι τοποθετήσεις του Γιώργου Σταράκη (Ρέθυμνο) και του Μανόλη Σταυρακάκη. "Χειμαρρώδης" ο κ. Σταράκης προκάλεσε πολλές φορές το χειροκρότημα της αίθουσας, αποκαλώντας τους φιλάθλους του ΟΦΗ "αγνούς προδομένους φιλάθλους". Πολλές φορές έκανε λόγο για ισότητα και ισονομία ενώ από την ομιλία του δεν θα μπορούσε να λείψει μία μαντινάδα, η οποία ανέφερε: "Τη βία την καλλιεργούν συμφέροντα ατόμων, που θέλουν ψυχανάλυση πεντακοσίων τόνων". Στο ίδιο μήκος ήταν και ο κ. Σταυρακάκης, τονίζοντας ότι το Λασίθι δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στην αδικία που υπέστη ο ΟΦΗ. Να τονίσουμε ότι στην αίθουσα υπήρχαν πανό από την ΕΠΣΗ που έγραφαν "Προσοχή, ο ΟΦΗ δαγκώνει", "Όχι στα πλαστογραφημένα έγγραφα των φακέλων", "Όλα για όλα", "Απαιτούμε δικαιοσύνη και ισονομία".

EUANDROSIPEIROS7
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 323
Ομάδα:
Ομάδα: ajax
Registration date: 24/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: ΕΠ   Κυρ Jun 13, 2010 11:14 am

omilitissa έγραψε:
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=738470&srv=94

δεν ξερω αν θα δικαιωθει ο αγωνας μας αλλα σιγουρα ενα λιθαρακι θα προστεθει
για μπει φρενο σε κεινα τα λαμογια της ΕΠΟ -ΕΠΑΕ παραγοντισκων για τη καταντια της ποδοσφαιρικης μας αλητειας....

το 2000 δεν θυμαμαι να απιαιτουσατε τα ιδια μετα το μπαραζ της ροδου,εκει ομως τα λαμογια των ΕΠΟ-ΕΠΑΕ και οχι μονο σας ευνοησαν αγαπητη μου

γιαυτο και ποτε δεν θα αλλαξει τιποτα σε αυτον εδω τον τοπο

omilitissa
Expert Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Κυρ Jun 13, 2010 11:56 am

ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ?

ΟΤΙ ΘΕΣ ΛΕΣ

EUANDROSIPEIROS7
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 323
Ομάδα:
Ομάδα: ajax
Registration date: 24/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !   Κυρ Jun 13, 2010 12:00 pm

χαχα οτι θελω λεω ναι...

την σφαγη στον πας απο την παραγκα που παραδεχθηκε ολη η ελλαδα και παραλληλα την ευνοια και το στησιμο τοσων ομαδων και διαιτητων για να φτασεις εσυ στα μπαραζ μαλλον στον υπνο μου θα τα ειχα δει

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΛΕΩ

καληνυχτα απομεσημερο

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 13 από 14Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ανακοινώσεις :: Καλωσόρισμα στους νέους χρήστες-