| | ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 zaxos4snakes Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 7759 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city 4 not normal fans Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 1:55 pm | |
| mario4 το ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ!!!! καλο θα ηταν να εχει μονο 4 θαυμαστηκα.συμβολικα.θυρα 4.ολα εγω πρεπει να σας τα λεω?  |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12528 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 2:17 pm | |
| μάλιστα. πράμα άλλο? κάνα ξεροτήγανο να φέρουμε?  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
Αριθμός μηνυμάτων: 7759 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city 4 not normal fans Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 2:42 pm | |
| ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ εχω αρωστησει μεσα στο γεντικουλε ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΦΗ ΟΛΕ και εχω λιωσει με ρακι και ναργιλε...  |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 2:49 pm | |
| το σύνθημα έχει χασμωδίες.. _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 2:51 pm | |
| ηντα ναι μρε και σας οι χασμωδιες?τρωγονται? |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 3:00 pm | |
| | Παράθεση: | Η χασμωδία: χασμωδία δημιουργείται όταν δύο φωνήεντα, αντί με τη συνίζηση να αποτελούν μια συλλαβή, μπαίνουν έτσι, ώστε να νοούνται ως χωριστές συλλαβές :
π.χ. «Έπλεε πάνω στο θολό, απέραντο ουρανό.»
Όταν τα δύο φωνήεντα είναι διαφορετικά η κακή εντύπωση είναι μικρότερη (ο - α). Όταν όμως είναι ίδια (ε -ε) έπλεε, αποτελεί ελάττωμα. |
http://paroutsas.jmc.gr/verses.htm
εχω-αρρωστήσει και-έχω = χασμωδίες
αμάν!_________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 3:35 pm | |
| ποιητικη αδεια ρε φιλε.τι θες τωρα?μπορει να ναι και ποιητικη αηδια βεβαια αλλα τεσπα...  |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 766 Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ομάδα:  Ομάδα: ΟΜΙΛΙΤΙΣΣΑ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΗ
Registration date: 06/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 10:19 pm | |
| απο τα ποστ που γραφετε εδω συμπεραινω πως ειστε διαρκως μεθυσμενοι απο τις 23-7-09 |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 10:51 pm | |
| και για πρωτη φορα το ποτο ισως να ναι περιττο :cool2: οπως λεει κι ενα κρητικο τραγουδι εμεθυσα χωρις να πιω απο τον ερωτα σου ΟΦΗ  |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Κυρ Jul 26, 2009 11:15 pm | |
| Πίνω κρασί, δε με μεθεί ρακή δε με ζαλίζει ως με μεθούν τα μάθια τζη όντε μ' ανατρανίζει?  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jul 27, 2009 6:31 pm | |
| Σαν το σκληρό ναρκωτικό κυκλοφορείς στο αιμα, και το θωρω πως δε μπορώ να ζώ χωρις εσένα!!!!! ΟΦΑΡΑ ΜΟΥ :blackshmaia: :blackshmaia: :blackshmaia: :blackshmaia: |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Δευ Jul 27, 2009 7:00 pm | |
| Aλλη μια ετσα για το καλο!!!!!!!!!! Σαν το χοχλιό στα κάρβουνα να μ' έχεις δε θα κλαίω μόνο να τσιτσιρίζομαι και σ' αγαπώ να λέω!  |
|
 | |
 omilitissa Expert Member
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Τρι Jul 28, 2009 7:40 am | |
| Αγορασα και τις μετοχουλες μου και ειμαι ακομα καλυτερα!!!!!!!!!! Οσο θα περνα ο καιρος και η ομαδα θα αφηνει πισω της ,χωρις ποτε να ξεχνα το παρελθον και τους " κακους" εγω κανω θα ονειρα τρελλα ταξιδια ονειρεμενα!!! Εφιαλτες τελος!!!! |
|
 | |
 fanatic.4 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 200 Τόπος: ...OFI... Ομάδα:  Registration date: 18/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Τρι Jul 28, 2009 5:53 pm | |
| ΟΦΗ μου για πάρτη σου και το πιοτό θα κόψω να βλέπω θέλω καθαρά τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ να νιώσω κι αφού ετα καταφέραμε με κούτελο καθάριο μια κούπα ράκα έβαλα για το Μηνά τον Άγιο που ήβαλε τη χέρα ντου μας έκανε τη χάρη και ο βαρδινοβατσινάς στο διάβολο εστάλει θα βάλω κι άλλη μια ρακή και για τους Ομιλίτες που βγήκανε οι νικητές περήφανοι είναι Κρήτες Που χρόνια τώρα πολεμούν μα η δικαίωση ήρθε για αυτό κι εγώ τώρα θα πιώ έτσι για το γαμώτο (πάει δεν πάει ο ΟΦΗ σας μαμάει :tongue: ) |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
4 χιλιάδες έτη
 | Θέμα: Απ: ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! Τρι Jul 28, 2009 9:57 pm | |
| κοίτα φανατικ.4 ξάνοιξε να γιαείρεις ογλήγορα! θαρρώ πως η ξενητιά σου κάνει κακό κ ντάκαρες να μιλείς άλλη γλώσσα! :P Μην με παίρνεις στα σοβαρά ρε! αφού κατές το κόλλημά μου με τη γλώσσα μας!  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
| | ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ EIMAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ! ! ! ! | |
|