...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Κυρ Oct 09, 2011 8:05 pm

«Δείχνουμε ανταγωνιστικοί»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του έπειτα από την ισοπαλία (2-2) με τον ΠΑΟΚ.
Αήττητη για 15ο φιλικό παιχνίδι έμεινε η Αναγέννηση Επανομής και ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε φανερά ικανοποιημένος από την απόδοση των «πράσινων» απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε διάθεση και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Αρχίσαμε καλά, αλλά μετά το 20΄ μας πίεσε ο ΠΑΟΚ και κάπου σταθήκαμε και τυχεροί, στις ευκαιρίες του αντιπάλου. Στο δεύτερο μέρος χάθηκε λίγο η συνοχή, δεδομένου ότι έπαιξαν 25 παίκτες. Είναι σημαντικό ότι δεν χάνουμε και συνεχίζουμε την δουλειά. Έχουμε στο μυαλό μας ότι τα επίσημα παιχνίδια μετράνε. Εκεί είναι η ουσία και οι βαθμοί. Στα φιλικά μένει μόνο η ικανοποίηση και οι εντυπώσεις. Δείχνουμε ανταγωνιστικοί, έχοντας ένα βασικό «κορμό», αλλά και αρκετούς παίκτες που μπορούν να δώσουν πολύτιμες λύσεις ανά πάσα στιγμή. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και δεν παίρνουμε... αέρα. Στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις.
Περιμένουμε πως και πώς να αρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτή η καθυστέρηση έχει ταλαιπωρήσει όλες τις ομάδες. Όσο για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι υπερτερεί από εμάς σε ποιότητα και είναι μια ταχύτητα πάνω. Είναι καλό και για τις δυο πλευρές που αναπτύσσεται μια ευρύτερη συνεργασία σε επίπεδο παικτών. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει βάθος στο ρόστερ και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

onsports.gr
Επιστροφή στην κορυφή Go down

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Τετ Oct 26, 2011 8:34 pm

Μπαλασάς: «Φεύγω με την πρώτη ευκαιρία»

Στην αποκάλυψη ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Αναγέννησης Επανομής, προέβη με δηλώσεις του ο Μιχάλης Μπαλασάς.
Ο ισχυρός άνδρας της Επανομής, μίλησε στην «Metrosport» και τόνισε ότι ήταν αναμενόμενη η δικαίωση, ωστόσο, φανερά ενοχλημένος από την εμπλοκή του στην ιστορία με τα «στημένα», αποκάλυψε ότι σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.
«Η δικαίωση ήταν αναμενόμενη. Η σπίλωση και η αμαύρωση της εικόνας ενός ανθρώπου όμως που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, δε διορθώνονται εύκολα στην κοινή γνώμη. Δε σας κρύβω ότι αυτή η κατάσταση με έχει απογοητεύσει τόσο πολύ, που σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αποχώρησή μου από το ποδόσφαιρο. Εφόσον βρεθεί λύση για την ομάδα, σας το λέω ότι με την πρώτη ευκαιρία θα φύγω. Πρέπει φυσικά να βρεθεί και διάδοχη κατάσταση. Τελικά διαπίστωσα σε αυτό το χώρο πως ό,τι και να κάνεις, η αξιοπρέπειά σου θα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες. Χωρίς κάποιο λόγο, κινδυνεύεις να εκτεθείς χωρίς να ευθύνεσαι. Όλοι μπαίνουμε στο ίδιο καζάνι. Απορώ για το πώς θα ανοίξει καινούργια σελίδα στο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Μπαλασάς και συμπλήρωσε:
«Για να καταλάβατε τι συνέβη, στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι στοιχημάτιζα στον ΟΠΑΠ τα παιχνίδια της ομάδας μου. Προφανώς δεν γνώριζαν ότι οι αγώνες της Επανομής δεν παίζονταν στον ΟΠΑΠ. Εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα, πόσο μάλλον να στοιχηματίσω για την ομάδα μου. Από την πρώτη στιγμή δεν ανησύχησα για αυτή την ιστορία. Απλά, στην κοινή γνώμη περνάει η εικόνα μιας ομάδας μπλεγμένης και αυτό δε διορθώνεται εύκολα. Πέρασα δύσκολες στιγμές και αυτή η ιστορία με έχει αποκαρδιώσει για την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο».

onsports.gr

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Σαβ Nov 12, 2011 8:46 pm

Μεγάλες στιγμές στο «Νίκος Σαράφης»

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/138722-Megales-stigmes-sto-Nikos-Sarafis

πάμμαχον
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103
Τόπος: πειραιας
Ομάδα:
Ομάδα: www.ethnikos.org
Registration date: 08/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Παρ Nov 18, 2011 3:12 pm

Έτοιμη για δράση η Αναγέννηση Επανομής

Το σαββατιάτικο (19/11) ματς της Αναγέννησης Επανομής με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες πλησιάζει και οι νεοφώτιστοι δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή (18/11) η προετοιμασία της Αναγέννησης Επανομής για το εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό. Ο τεχνικός του συλλόγου, Αλέκος Βοσνιάδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπούτρικς, Ταταρίδης και Μπεκιάρης, ενώ επανέρχονται από τιμωρία οι Πολίτης και Δανίδης.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή του νεαρού ποδοσφαιριστή της Επανομής, Δημήτρη Ασλανίδη, σε ρόλο μοντέλου αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στην προπόνηση της ομάδας με τον 22χρονο μέσο να γίνεται αποδέκτης των πειραγμάτων των συμπαικτών του

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League/item/140921-Etoimi-gia-drasi-i-Anagennisi-Epanomis

www.ethnikos.org
http://ethnikos14.blogspot.com

http://www.ethnikos.org

billbong 6
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 777
Τόπος: Ρόδος
Ομάδα:
Ομάδα: Είμαι Διαγόρας, παίζω για την Νίκη.
Registration date: 24/12/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Παρ Dec 30, 2011 1:25 pm

Απ' ότι διάβασα ο Γκέσιος και ο Δεινόπαπας πηγαίνουν να λύσουν το πρόβλημα της Δόξας Δράμας επιθετικά.Δύο πολύ ταλαντούχοι επιθετικοί που μέχρι στιγμής η Αναγέννηση τους οφείλει πολλά για την μέχρι τώρα πορεία της.

john gate-5-
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 7538
Τόπος: Κατερίνη
Ομάδα: Πιερικός

Registration date: 27/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Παρ Dec 30, 2011 1:32 pm

Ο Γκέσιος ήταν κοντά στον Πανσερραϊκό.
Χάλασε η μεταγραφή του;
http://www.pierikosfc.gr

billbong 6
Expert Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Παρ Dec 30, 2011 1:49 pm

Δεν ξέρω να σου πω john.Στο sport24 το διάβασα όπου λέει οτι θεωρούνται κλεισμένοι και ότι επίσης η Δόξα θα ψάξει και για ελεύθερους της Football League προκειμένου να ενισχυθεί.

billbong 6
Expert Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Παρ Dec 30, 2011 8:12 pm

Παγώνης ο αντί – Παπαστεργίου στην Επανομή

Η Αναγέννηση Επανομής βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Παπαστεργίου στο πρόσωπο του Τάσου Παγώνη.
Η Αναγέννηση Επανομής ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Παγώνη, ο οποίος ανοίγει τον κύκλο της χειμερινής ενίσχυσης.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ έχει εμπειρία στην κατηγορία από τη θητεία του σε Πανσερραϊκό και μέχρι πρότινος Βέροια, ενώ ενδιάμεσα συνεργάστηκε στον Εορδαϊκό με τον Αλέκο Βοσνιάδη, του οποίου αποτελεί προσωπική επιλογή.

Ο Παγώνης έκανε την Παρασκευή (30/12) την πρώτη του προπόνηση με την Αναγέννηση, ενώ προορίζεται για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Παπαστεργίου. Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές εξελίξεις, ειδικά για τη θέση του επιθετικού.

onsports

billbong 6
Expert Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Κυρ Jan 01, 2012 10:41 am

Τελικά μάλλον Πανσερραϊκό θα πάνε.

http://www.flnews.gr/teams/panseraikos/item/3909-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82.html

billbong 6
Expert Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Παρ Jan 13, 2012 2:33 pm

Έκλεισε Αστέρα Τρίπολης ο Γκέσιος.

http://www.sport24.gr/football/omades/AsterasTripolis/sthn_tripolh_apo_to_kalokairi_o_gkesios.1573773.html

rodfan
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 3487
Τόπος: ΡΟΔΟΣ
Ομάδα:
Ομάδα: ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ
Registration date: 26/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Παρ Jan 13, 2012 3:05 pm

Μπράβο στο Γιαννάκη. Και εις ανώτερα του εύχομαι. Σε εμάς εκτός από τις ατυχίες (είχε πάθει ρήξη χιαστών), τον ...άφησε να φύγει για πενταροδεκάρες ο ..."bianco-rosso-dry" No ....
http://kakiaskala.blogspot.com

zaxos4snakes
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 7759
Τόπος: therissos city 4 not normal fans
Ομάδα:
Ομάδα: ΟΦΗ
Registration date: 07/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ   Δευ Jan 16, 2012 5:49 pm

έριξε 6 στη Παναχαική,κέρδισε και μέσα στα Γιαννιτσά,λέτε να αρχίσει
κάνα τσαφ τσουφ? Suspect

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ομάδες :: Αναγέννηση Επανομής-