...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Ζντένκο Μουφ 5 3.7 3
Share | 

Ζντένκο Μουφ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

sellos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 20009
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Ζντένκο Μουφ   Παρ Jul 24, 2009 2:15 am

Ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες που φόρεσαν τη φανέλα του «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν ο Ζντενκο Μουφ. Θα μπορούσε άνετα να ανήκει στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΣ, αλλά δυστυχώς ήρθε σε μια εποχή που η ομάδα παρέπαιε,παρόλα αυτά έδειξε το μεγαλο ταλέντο του..
Γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1971 στην Παλάνκα της πρώην Γιουγκοσλαβίας και με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα μέτρησε συνολικά 62 συμμετοχές και 38 γκολ. Μικρό μεν το διάστημα αλλά λατρεύτηκε όσο κανείς στα Γιάννινα. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του ’93. Την πρώτη χρονιά είχε 29 γκολ σε 33 ματς (!), την επόμενη 12 γκολ σε άλλα 33 παιχνίδια και άλλα 9 γκολ σε 21 ματς με τη φανέλα του ΠΑΣ στο πρώτο μισό της σεζόν 1995-96.
Μετά πήγε στην Καλαμάτα 9 συμμετοχές και 3 γκολ και το καλοκαίρι του ’96 πήγε στην ισπανική Μπανταχόθ, χωρίς ωστόσο να «πιάσει». Επέστρεψε στην Ελλάδα και στον β’ γύρο της σεζόν 1996-97 έπαιξε στον Πανελευσινιακό με 10 γκολ σε 16 ματς.
Εκτοτε ξεκίνησε μια μεγάλη καριέρα στο Μεξικό, με τη φανέλα της Τέκος όπου αγωνίστηκε ως το καλοκαίρι του 2002 με συνολικά 43 γκολ σε 152 ματς ενώ είχε και ένα σύντομο πέρασμα ως δανεικός από τη Λεόν. Επέστρεψε στον ΠΑΣ το 2002 αλλά έμεινε ελάχιστα… Στην Ελλαδα συνολικάο Μουφ, σε 134 αγώνες πέτυχε 67 γκολ…
Ο Μουφ βρίσκεται στην 6η θεση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΣ! Ο Κοντογιωργάκης σταμάτησε στα 91 γκολ, ο Αλβαρεζ στα 77, ο Γκλασμάνης στα 75, ο Μπελά στα 52, ο Σεϊταρίδης στα 45 και ο Μουφ στα 38.
Το καλοκαίρι του ‘93 έφτασαν στα Γιάννενα δύο μεταγραφικέ αποκτήματα της τελευταίας στιγμής, οι Ζντένκο Μουφ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σε ένα φιλικό προετοιμασίας με το Βελισσάριο κανείς δεν ασχολήθηκε με το 5-0 αλλά με τις εκπληκτικές ενέργειες των δύο Σέρβων που βρίσκοταν με… κλειστά μάτια. Χατ τρικ από τον Μουφ που σε σουλούπι θύμιζε τον Αλβαρεζ
Ο Μουφ ξεκίνησε με 5 γκολ σε ισάριθμα ματς στο Κύπελλο και άλλα 12 στις επτά πρώτες αγωνιστικές!
Στο ματς με τον Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη, στη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ (7-0), ο Μουφ σημείωσε χατ τρικ. Από ένα γκολ σε εκείνο το ματς σημείωσαν Μπελά, Κακανούλιας, Βότσικας και Μιλόγεβιτς και τη σύνθεση ολοκλήρωσαν του ΠΑΣ Παπαδόπουλος, Τάτσης, Τζούμπα, Οικονόμου, Λάππας και Ευθυμιάδης.
Σε εντός έδρας ματς με την Καλαματα (5-0) έκανε το εξής καταπληκτικό: σκόραρε στο 44′ και με τη σέντρα στο β΄μέρος πήρε την μπάλα, πέρασε οκτώ παίκτες και έκανε το 2-0! Ο Μουφ τελειώνει τη χρονιά με 29 γκολ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον συμπατριώτη του Γιόβισιτς του Εθνικού με 21 γκολ.
[i]Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε στο Μεξικό ποιοί είναι οι καλύτεροι Ευρωπαίοι που έχουν περάσει από εκεί θα σου πούνε δύο ονόματα: Μπουτραγκένιο και Μουφ![/i]».
Σήμερα ο Μουφ μένει μόνιμα στη Σμεντρέβσκα Παλάνκα, 80 χλμ. μακριά από το Βελιγράδι και έχει ένα μαγαζί με χρυσαφικά συνεταιρικά με τον κουμπάρο του. Την καρδιά του βέβαια πλέον μονοπωλεί ο μικρός Μίλαν, το πανέμορφο αγοράκι του που του έχει κλέψει το μυαλό…
Ο Μουφ ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος, χαμογελαστός όπως όταν πανηγύριζε τα τέρματα με ταύρο στο στήθος μα πάνω από όλα παραμένει πιστός στην μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΣ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο gianninasports.gr.
Ο Ζντένκο θυμάται: «Ένα γεγονός που θα δεν ξεχάσω ποτέ και μπορώ να στο συγκρίνω σε συναισθήματα όπως όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήταν ένας αγώνας με την Προοδευτική στην Πρέβεζα λόγο τιμωρίας. Εκεί λοιπόν έχασα πέναλτι και 6.000 Γιαννιώτες σηκώθηκαν όρθιοι και φώναζαν το όνομα μου σαν να είχα σκοράρει. Απίστευτη στιγμή».
Από το 2002 και μετά που επέστρεψε από το Μεξικό έχει βρεθεί αρκετές φορές στην κερκίδα των ΠΑΣολέδων να τραγουδάει για τον ΠΑΣ.
Σιγουρα ο Μουφ,μετα την μεγαλη παρεα των Αργεντινων ήταν αυτος που δημιουργισε νεα γενια ΠΑΣολέδων

και κάποια βιντεακια
http://www.youtube.com/watch?v=3UiaWfmQsX8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=q_0jPoYxYB8&feature=related

πηγή pas.gr

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sellos στις Τρι Aug 18, 2009 2:38 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Go down

Pierikos1961
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 6814
Ομάδα:
Ομάδα: Pierikos
Registration date: 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Κυρ Jul 26, 2009 2:13 am

sellos έγραψε:
Ο Ζντένκο θυμάται: «Ένα γεγονός που θα δεν ξεχάσω ποτέ και μπορώ να στο συγκρίνω σε συναισθήματα όπως όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήταν ένας αγώνας με την Προοδευτική στην Πρέβεζα λόγο τιμωρίας. Εκεί λοιπόν έχασα πέναλτι και 6.000 Γιαννιώτες σηκώθηκαν όρθιοι και φώναζαν το όνομα μου σαν να είχα σκοράρει. Απίστευτη στιγμή».

Ένα μπράβο από μένα στους Γιαννιώτες για την κίνηση τους... :xei:

KALAMATA OLE
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 256
Ομάδα:
Ομάδα: KALAMATA
Registration date: 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Σαβ Oct 03, 2009 7:39 am

πολυ καλος παικτης,κριμα που δεν εμεινε πιο πολυ στην καλαματα.

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 1:08 pm

Ο θρυλικός Ζντένκο Μουφ στον SUPER FM

Τα πρώτα του προπονητικά βήματα κάνει πλέον ο παλιός άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Ζντένκο Μουφ, ο οποίος σήμερα στην εκπομπή "Επικίνδυνη Ζώνη" με τους Νίκο Σκούμπο και Θανάση Μυριούνη θα μιλήσει τηλεφωνικά σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η εκπομπή θα αρχίσει εκτάκτως στις 8 το βράδυ.

http://www.super-fm.gr/component/option,com_frontpage/Itemid,1/lang,el/

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 1:17 pm

Η τελευταια συνενεντευξη που ειχε δωσει στο gianninasports...

Ήταν αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου 1993-1994 όταν ένας μακριμάλλης Σέρβος περιτριγυρισμένος από μια τριάδα «θαυμάτων» θα έμελλε να γαλουχήσει γενιές φιλάθλων που θα παραμείνουν αιώνια πιστοί. Ο Ζντένκο Μουφ λατρεύτηκε όσο λίγοι στα Γιάννενα και όχι σαν ποδοσφαιριστής αλλά κάτι παραπάνω, δίχως υπερβολή σαν θεός…Με μία κίνηση του ήταν ικανός να καταφέρει ένα ολόκληρο γήπεδο να σείεται από της ιαχές. Ακόμα και σήμερα πολλοί «ρομαντικοί» φίλαθλοι του ΠΑΣ ευελπιστούν πως την θύρα των Ζωσιμάδων θα διαβεί ο δικός τους άνθρωπος ο Ζντένκο ώστε και ως απλός φίλαθλος. Το κοίταγμα του και μόνο προς τις κερκίδες των εκάστοτε γηπέδων όπου βρέθηκαν φίλαθλοι του ΠΑΣ ήταν αρκετό ώστε η ατμόσφαιρα να δονείται και στην κυριολεξία να τρέμει η γη από τις εκδηλώσεις αγάπης με 3-4 λέξεις , τόσο σημαντικές όμως….Μουφ, Μουφ,Μουφ,Μουφ. Παρότι αγωνίστηκε μόνο σε 63 αγώνες με τον ταύρο στο στήθος κατάφερε να μπει της καρδιές των Γιαννιωτών(και όχι μόνο) και να παραμένει σε ξεχωριστή θέση ακόμα και σήμερα. Δεν πρόκειται μόνο για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα που τον έκαναν τόσο αγαπητό και ξεχωριστώ όσο ο χαρακτήρας του. Από την πρώτη γνωριμία του με το κοινό των Ιωαννίνων δημιουργήθηκε μια σχέση πάθους που παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και γίνεται εύκολα αντιληπτό από την συνέντευξη που μας παραχώρησε αλλά και από τις αντιδράσεις του κόσμου στο άκουσμα του ονόματος Ζντένκο Μούφ.
Την καρδιά του βέβαια πλέον μονοπωλεί ο μικρός Μίλαν, το πανέμορφο αγοράκι του που του έχει κλέψει το μυαλό.…. Ως υπογράφων και με πλήρης ειλικρίνεια μπορώ να ομολογήσω πως παραμένει ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος , χαμογελαστός όπως όταν πανηγύριζε τα τέρματα με ταύρο στο στήθος , μα πάνω από όλα παραμένει πιστός στην μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ . Ο δικός μας άνθρωπος λοιπόν μίλησε από το Βελιγράδι όπου ζει τα τελευταία χρόνια και δεν μπόρεσε αρκετές φορές να κρύψει την συγκίνηση του…
Ένα θερμό ευχαριστώ στον φίλο μου Αλέκο για την βοήθεια που προσέφερε ώστε σήμερα να έχετε στα χέρια σας αυτή την ξεχωριστή συνέντευξη.

To όνομα Ζντένκο Μουφ ακόμα και σήμερα το βλέπουμε γραμμένο στους τοίχους του Ζωσιμάδες για να μας θυμίζει το παρελθόν , αν και ο χρόνος έχει φθείρει την ζωντάνια των χρωμάτων…Η σχέση του Ζντένκο με τους φιλάθλους του ΠΑΣ είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται να φθαρεί ;

Πολύ δύσκολο…Δεν έγινε τόσα χρόνια, λες να συμβεί στο μέλλον; Δεν νομίζω…Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές στα Γιάννενα και θα τις έχω στην καρδιά μου μέχρι να πεθάνω.

Πως νιώθεις μετά από τόσα χρόνια που βρίσκεσαι μακριά από τα Γιάννενα και ο κόσμος δεν σε ξεχνά και σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει στο δείχνει απλόχερα ;

Λυπάμαι που δεν κατάφερα να παίξω περισσότερα χρόνια στα Γιάννενα. Το τελευταίο εξάμηνο , το έχω διαγράψει τελείως και κρατάω την αμοιβαία αγάπη με τους «Παγουράδες» Ένα γεγονός που θα δεν ξεχάσω ποτέ και μπορώ να στο συγκρίνω σε συναισθήματα όπως όταν γεννήθηκε ο γιος μου ήταν ένας αγώνας με την Προοδευτική στην Πρέβεζα λόγο τιμωρίας. Εκεί λοιπόν έχασα πέναλτι και 6000 Γιαννιώτες σηκώθηκαν όρθιοι και φώναζαν το όνομα μου σαν να είχα σκοράρει. Απίστευτη στιγμή

Πως κυλάει η ζωή σου στο Βελιγράδι ;

Έχω ένα μαγαζί συνεταιρικά με τον κουμπάρο μου. Είναι πάνω στο αντικείμενο του, τα χρυσαφικά , ξέρεις δαχτυλίδια, αλυσίδες κτλ. Είναι δύσκολα βέβαια την δεδομένη περίοδο αλλά τι να κάνουμε….

Παραμένεις ροκάς ;

Πάντα….

Και αχτύπητος στο φλιπεράκι ;

Ξέρεις εμείς εδώ λέμε «χωρίς τον παλιό δεν υπάρχει χτύπημα»….Οπότε συνεχίζω κανονικά…!

Oi Γιαννιώτες αναπολούν μέχρι και σήμερα την τετράδα Μουφ , Μιλόγεβιτς , Μπελλά και Τζούμπα.. Δύσκολο θεωρείς να ξαναβρεθούν τόσο καλοί παίχτες μαζί και ειδικά σε μια μεταγραφική περίοδο ;

Οι μετέπειτα καριέρες μας απέδειξαν πως αξίζαμε σαν ποδοσφαιριστές και ίσως επειδή προερχόμασταν από άλλες χώρες αυτό να το έκανε ξεχωριστό. Δεν ήμασταν μόνο εμείς οι τέσσερις όμως , όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική και παρά τα προβλήματα μείναμε μία οικογένεια και παίζαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο

Διατηρείς επαφές με τα Γιάννενα ;

Βεβαίως. Έχω φίλους με τους οποίος μιλάω τηλεφωνικά και ενημερώνομαι τόσο για τα γεγονότα της πόλης όσο και για τον ΠΑΣ

Αν γινόταν γκάλοπ με ερώτηση ποιον ποδοσφαιριστή επιθυμείται να μείνει μόνιμα στα Γιάννενα θεωρώ πως θα ήσουν από την διεκδικητές της πρωτιάς , παρόλα αυτά από την αξέχαστη τετράδα είσαι ο πρώτος που αποχώρησες από την Ελλάδα. Τι σε έκανε να φύγεις από τα Γιάννενα για το Βελιγράδι ενώ τα χρόνια που μετρούσες στην Ελλάδα ήταν πολλά ;

Πρώτα είμαι Σέρβος και ύστερα «Παγουράς». Έφυγα μικρός από την χώρα μου και επειδή άλλαξα πολλές ομάδες και πόλεις στην καριέρα μου πάντα σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω. Μπορώ να σου πω με σιγουριά πως αν έπαιζα περισσότερα χρόνια στα Γιάννενα δεν θα έφευγα ποτέ

Τι συναισθήματα δημιουργήθηκαν την πρώτη φορά που ήρθες ως αντίπαλος στα Γιάννενα με την φανέλα της Καλαμάτας ;

Πολύ δύσκολη ημέρα.. Και πολύ παράξενη.. Άρχισα να το σκέφτομαι από το ξενοδοχείο.. Δεν θα σου κρύψω πως ήθελα να γίνει ένας αγώνας κλειστός και να καταλήξει ο-ο , όπως και ευτυχώς έγινε. Έλεγα τι θα γίνει αν βάλω γκολ ; Βαθιά μέσα μου ήξερα πως δεν ήθελα να βρεθεί στα πόδια μου η μπάλα και να πετύχω γκολ…

Δε έφυγες όμως και τις καλύτερες αναμνήσεις από τα Γιάννενα….Και αναφέρομαι στην τελευταία χρονιά!

Έγιναν πολλά και δεν άξιζα τέτοια συμπεριφορά , πρώτα σαν άνθρωπος και μετά ως ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου ούτε με τους Μπελά και Τάτση που έπαιξαν από 300 παιχνίδια , ούτε με τους Αργεντινούς. Πιστεύω όμως πως κάτι έδωσα και εγώ σε αυτή την ομάδα. Με πονάει ακόμα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήθελα και άντεχα να παίξω και άλλα χρόνια στον ΠΑΣ και να κλείσω την καριέρα με τον ταύρο στην φανέλα. Μόλις αποχώρισα από τον ΠΑΣ δέχτηκα προτάσεις από αρκετές ομάδες όμως αρνήθηκα τα πάντα και σταμάτησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 32 ετών γιατί όπως σου είπα ήθελα το φινάλε να είναι στα Γιάννενα.

Πιστεύεις ακόμα και σήμερα πως την τρίτη φορά που επέστρεψες στα Γιάννενα αν ο κόσμος δεν φώναζε διαρκώς το όνομα σου δεν θα είχες αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι όπως είχες δηλώσει και τότε, και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό ;

Με τον τρόπο τους μου έδειχναν πως δεν άξιζα. Στις προπονήσεις όμως άλλα φαινόταν. Με έλεγαν χοντρό αλλά δεν με άφηναν να αποδείξω μέσα στο γήπεδο αν όντως ήμουν.

Υπάρχει πικρία για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος την ανανέωση του συμβολαίου σου κάτι που τελικά δεν έγινε δεν πραγματοποιήθηκε ;

Και βέβαια υπάρχει. Μου μίλαγε αντιφατικά. Την μία μέρα υπέγραφα, την άλλη κάνε υπομονή τελειώνει το θέμα. Δεν με κοίταξαν ποτέ στα μάτια να μου πουν Ζτένκο δεν μας κάνεις. Ούτε η διοίκηση του Κολέμπα μου φέρθηκε καλά. Μπορούσα να προσφέρω όμως δεν πίστεψαν και το χειρότερο δεν με κοίταξαν ποτέ στα μάτια και να μου το πούνε. Υπάρχει πικρία γιατί δεν ήθελα να φύγω με αυτό τον τρόπο από τα Γιάννενα.

Είσαι από τους ανθρώπους που έχεις μιλήσει με θετικά σχόλια για τον Χρηστίδη και την συμπεριφορά του απέναντι σου και ειδικά για τις συγγνώμες που σου είχε ζητήσει για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα….

Και τώρα τα ίδια θα σου πω. Μακάρι ο Χριστοβασίλης να είναι σαν τον Χρηστίδη, όχι οικονομικά αλλά σαν γνώστης του ποδοσφαίρου και συμπεριφοράς. Τον κρίνω σαν πρόεδρο και όχι για τις εξωγηπεδικές του ασχολίες. Μου μίλαγε πάντα ειλικρινά και αν αυτός ο άνθρωπος είχε λεφτά θα πήγαινε τον ΠΑΣ πολύ ψηλά. Ξέρει από ποδόσφαιρο όσο λίγοι και σου επαναλαμβάνω πιστεύω θα φτάναμε ως Ευρώπη.

Εμμένεις στην δήλωση σου στο pas.gr πως με τα τότε δεδομένα που επικρατούσαν στα Γιάννενα καλύτερα να γινόσουν υδραυλικός παρά να παίζεις ποδόσφαιρο και μάλιστα είχες αναφερθεί στον εκκολαπτόμενο τότε Γιώργο Ντάσιο τονίζοντας «τι μπορεί να περιμένει ο Ντάσιος για το μέλλον του» ;

Κοίταξε η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Ανέφερα τον Ντάσιο όχι γιατί τον θεωρούσα κακό ποδοσφαιριστή αλλά επειδή ήταν ο μικρότερος και είχε πολλά όνειρα.
Τον Γιώργο τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Πάντα κάνω πλάκα μαζί του. Άλλωστε είναι αρχηγός…τι μπορώ να πω εγώ για τον αρχηγό του ΠΑΣ;;;(Γέλια!!!) Γνωρίζεις και εσύ πως δεν γίνεσαι εύκολα αρχηγός στον ΠΑΣ και ειδικά σε τέτοια ηλικία, Κάποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο Γιώργος για να είναι αρχηγός.

Στην ίδια συνέντευξη σου δήλωσες πως γυρνάω με τα πόδια από το Βελιγράδι αν η ομάδα είναι υγιείς….. Εννοούσες σαν ποδοσφαιριστής η από οποιοδήποτε πόστο ;

Και τα δύο. Για το πρώτο είναι λίγο δύσκολο αλλά για κάποιο άλλο πόστο θα το σκεφτόμουν και αν υπήρχαν οι κατάλληλες προοπτικές θα ερχόμουν…

Ας μιλήσουμε για το σήμερα… Ενημερώνεσαι για την πορεία του ΠΑΣ ;

Πάντα θα ενημερώνομαι…Έχει πολύ καλό προπονητή. Είδα 2-3 παιχνίδια δορυφορικά και διαπίστωσα πως παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά καθώς έχω δει μόνο λίγα παιχνίδια. Αν συνεχίσει έτσι θα ανέβει στην Ά Εθνική και ελπίζω να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ και να μην ξαναγίνει ομάδα ανσασερ…

Θα σε ξαναδούνε οι φίλαθλοι του ΠΑΣ έστω και σαν φίλαθλο στο Ζωσιμάδες ;

Υπόσχομαι πως θα έρθω.. Το θέλω πολύ! Δεν ξέρω το πότε αλλά θα έρθω. Μακάρι να είναι τον Μάιο και η ομάδα να πανηγυρίζει την άνοδο. Πρώτος θα ανέβω στα κάγκελα να πανηγυρίσω….

Αν υπάρξει πρόταση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα να παρευρεθείς σε κάποιο παιχνίδι η να γίνει φιλικό προς τιμής σου θα απαντήσεις θετικά ;

Περπατώντας έρχομαι αύριο το πρωί..

Κλείνοντας , και αφού σε ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανες , θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους που σε λάτρεψαν όσο λίγους ;

Τους αγαπώ πολύ και τους έχω στην καρδιά μου. Υποσχέθηκα σε σένα πως θα έρθω να τους δω και θα το κάνω. Η καρδιά μου χτυπάει στα Γιάννενα… Ελπίζω να τους δω σύντομα και ευχαριστώ μου μπόρεσα να επικοινωνήσω ξανά με τους «Παγουράδες». Σας αγαπώ.

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

PAS
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1785
Τόπος: Αποσπερίτης
Ομάδα:
Registration date: 11/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 1:47 pm

Και μεις.

boukoumtsa
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1401
Τόπος: Γεντί Κουλέ
Ομάδα:
Registration date: 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 1:56 pm

http://www.fmgreece.gr

PAS
Pro Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 2:00 pm

Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11146
Ομάδα:
Ομάδα: Εθνικάρα
Registration date: 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 2:01 pm

Όταν έμπαινε στην περιοχή κλείναμε τα μάτια μας.....

Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 2:18 pm

Ήταν "φωνιας"...η αληθεια ειναι...
νομιζω ειχε βαλει και στο Καραισκακι με Εθνικο
σιγουρα στο 1-0 στους Ζωσιμαδες...

Αρκετα γκολ με τον ΠΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=3UiaWfmQsX8
http://www.youtube.com/watch?v=q_0jPoYxYB8&feature=related

και περισσοτερα (ισως και καλυτερα) στο Μεξικο
http://www.youtube.com/watch?v=s2zbHtzxjNc
http://www.youtube.com/watch?v=-V3pAIAYtLg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=J-7Pj1VelRA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=asCB6EvsLeY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6V-c8ivcR_E&feature=related

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

PAS
Pro Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 3:59 pm

Αυτός είναι ο ΠΑΣ...

Όλο λέει ότι θα ρθει ο Σέρβος παγουρας αλλά
δεν έχει έρθει ακομα.

Αυτός μας αγαπάει,και μεις τον αγαπάμε αλλά
εμείς του χρωστάμε κιόλας ένα ευχαριστώ από κοντά.
Γιατί μερικοί από εμάς
χάρη σε αυτόν και στην παρέα του γιναμε ΠΑΣ.

9 χρονών ήμουνα όταν με πήγαν πρώτη φόρα να τον δω τον
Ζντενκαρο.....ξυπνάνε μνήμες....

Να ναι πάντα καλά ο τζες.

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 4:04 pm

Αντε επειδη διαβασα την συνεντευξη του και μου αρεσε
δεν θα κανω καλαμπουρι... Very Happy

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 4:28 pm

Δεν το γραψαμε, αν και φαινεται στο πρωτο ποστ...
εχει και γενεθλια σημερα, οπου κλεινει τα σαραντα...

Χρονια πολλα και ΠΑΣολέδικα...!!!!

Υ.Γ. 20.00 στο super-fm λοιπον...

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

ayuto PAS
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1309
Τόπος: korinthos
Ομάδα:
Ομάδα: PAS RE KOUFALES
Registration date: 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 4:51 pm

Για παντα στην καρδια μας Ζντενκο

Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ

Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ Μουφ

ayuto PAS
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1309
Τόπος: korinthos
Ομάδα:
Ομάδα: PAS RE KOUFALES
Registration date: 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζντένκο Μουφ   Πεμ Jul 21, 2011 9:07 pm

Πως γινεται ο Μυριουνης που ειναι passport να το παιζει πασολες..ελεος,μια ζωη τυχαρπαστο τυπακι ηταν και θα παραμεινει απο την Πατρα που τον γνωριζα

Ο muff για αλλη μια φορα απεδειξε την αγαπη του για μας,κ οπως αναφερε ο PAS του χρωσταμε πολλα και θα τον περιμενουμε

Ζντένκο Μουφ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ομάδες :: Α Εθνική :: ΠΑΣ Γιάννινα-