...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις] 5 4.4 28
Share | 

Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

on tour-6
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 322
Ομάδα:
Registration date: 02/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 1:24 pm

Σορυ ρε φιλε τωρα,εσυ Eddy ησουνα στο γηπεδο?Και αν ησουνα που ειδες το πεναλτι?
Επιστροφή στην κορυφή Go down

eddy
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1061
Ομάδα:
Ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Registration date: 17/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 1:31 pm

στο β΄ημιχρονο στην περιοχη σας φιλε πριν γινει αυτο στο 85΄
εσυ τι λες να μιλουσα χωρις να δω?
απ το κλουβι που καθομουνα φανηκε καθαρη ανατροπη και αυτος ο κορακας ο σφαγεας το συνεχισε
και μπορει ισως απο τυψεις να μη εδωσε το πεντακαθαρο πεναλντι στον Παναιτωλικο.

iason
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2710
Τόπος: Ν. Δημητριάδα - Βόλος
Ομάδα:
Ομάδα: Ολυμπιακός Βόλου
Registration date: 04/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 1:32 pm

Εισαστε εκτος θεματος.... :kitrini:

http://www.youtube.com/watch?v=7tf4w4suFMU&
feature=email
http://www.youtube.com/watch?v=rfAgUgR43kM
[URL=http://img188.imageshack.us/i/graphic27473217.jpg/][img]

on tour-6
Advanced Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 1:33 pm

Ρε φιλε μου λες τωρα οτι ειδες την ανατροπη απο αποσταση 100 μετρων περιπου?

eddy
Pro Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 1:43 pm

on tour-6 έγραψε:
Ρε φιλε μου λες τωρα οτι ειδες την ανατροπη απο αποσταση 100 μετρων περιπου?

εσυ δηλαδη δεν την ειδες?

on tour-6
Advanced Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 1:48 pm

θυμαμαι ενα πεσιμο μεσα στην περιοχη αλλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα γιατι δεν ειχα καλο οπτικο πεδιο αν και ημουνα στο κεντρο της μικρης εξεδρας.Αυτο μου κανει εντυπωση πως εσυ απο τοσο μακρια εισαι κατηγορηματικος οτι ηταν πεναλτι

eddy
Pro Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 1:54 pm

αυτο λεω φιλε μου αυτο λεω αλλα να το κανω πιο λιανα
εγω απο εκει που καθομουν το ειδα πεναλντι
αλλοι το ειδαν βουτα οκ?
εκει δεν καθοτανε κανενας να μεις αντικειμενικα και εγω θα το βουλωσω
εκει φωτος και βιντεος δεν υπαρχουν?
μονο στη φαση του 85΄που ειναι ο ορισμος του πεναλντι?

on tour-6
Advanced Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 2:02 pm

Λοιπον φωτο και βιντεο προς το παρον δεν υπαρχουνε γιατι δεν ειμαστε εμεις οι φωτογραφοι.Αν ομως καποια στιγμη ανεβει στο ιντερνετ η φαση που λες τοτε θα μας λυθουν οι αποριες και θα παρουμε τις απαντησεις μας.Γιατι και εμεις ναι μεν φωναζαμε στο γηπεδο για το πεναλτι αλλα αν δεν δεις το βιντεο δεν μπορεις να εισαι 100/100 σιγουρος.Τελος απο εμενα

panetos6
Senior Member

Αριθμός μηνυμάτων: 185
Ομάδα:
Registration date: 14/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 3:33 pm

ΡΕ ΦΙΛΕ ΗΜΑΡΤΟΝ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΙΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΣΕΠΗ.ΣΕ ΕΡΩΤΩ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟΣ?

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΟΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ 1 ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ(ΦΑΝΑΤΣΟΥ ΠΟΣΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΗΤΑΝ)

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Η ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΑΦΗΝΕ Ο ΜΠΕΟΣ Η Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ?

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΠΩΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

ΤΑ ΣΑΙΤ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ CONNX ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΘΙΞΑΝ.

ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ Η ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΑΙΤ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ,3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ 1 ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ-ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΒΡΕΣ ΕΣΥ 1 ΑΡΘΡΟ,ΟΧΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΘΡΟ,ΓΡΑΠΤΟ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΥΜΕΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΚΩΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΒΓΔΕΛΙΜΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ......ΛΑΛΑΚΙΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑ,ΜΑΘΕ,ΑΚΟΥ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ 2ΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΦΣΑΙΤ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΓΕ Η ΦΑΣΗ,ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ,ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

kodeG6
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1153
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Ομάδα:
Ομάδα: Τίτορμος Αιτωλός Ούτος Άλλος Ηρακλής
Registration date: 26/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Δευ Sep 21, 2009 7:15 pm

Ο φίλος αναφέρεται στη φάση του 2ου ημιχρόνου που έγινε στα όρια της μεγάλης περιοχής.Εγώ που το είδα το παιχνίδι από το κόννεξ και είδα και ριπλέι μπορώ να σας βεβαιώσω ότι δεν υπάρχει πέναλτι.Η φάση είναι καθαρή-δεν επιδέχεται καν συζήτηση αφού ο παίχτης βρίσκει τη μπάλα και ο παίκτης του Ολυμπιακού προσπαθεί να εκβιάσει το πέναλτι.Καμία παράβαση δεν υπάρχει.

eddy
Pro Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Τρι Sep 22, 2009 8:19 am

kodeG6 έγραψε:
Ο φίλος αναφέρεται στη φάση του 2ου ημιχρόνου που έγινε στα όρια της μεγάλης περιοχής.Εγώ που το είδα το παιχνίδι από το κόννεξ και είδα και ριπλέι μπορώ να σας βεβαιώσω ότι δεν υπάρχει πέναλτι.Η φάση είναι καθαρή-δεν επιδέχεται καν συζήτηση αφού ο παίχτης βρίσκει τη μπάλα και ο παίκτης του Ολυμπιακού προσπαθεί να εκβιάσει το πέναλτι.Καμία παράβαση δεν υπάρχει.

αρα υπηρχε φαση
και δεν εχω λογο να αμφισβητισω αυτο που λες
ειναι απο αυτα που δινονται και δεν δινονται
βουτα και οτι γινει
αυτο λεω και τιποτα παραπανω
αυτο λεω paneto6 τωρα αν εσυ θες να με χαρακτηρισεις γραφικο και απολυτο
να σου πω οτι ειμαι ο πρωτος που ειπα στην κερκιδα στο Αγρινιο οτι η φαση του 85΄ηταν ο ορισμος του πεναλντι.
εδω μετα απο τοσα και τοσα παντως βρεθηκε και ενας να δει και να μας πει οτι ειδε την βουτα του Ροτζεριο
οκ απο εκει που καθομουν το ειδα για μεσα αλλα φυση αδυνατο απο εκεινο το σημειο να ειμαι απολυτος
οσο για τα ρεπορταζ των δημοσιογραφων ασε καλυτερα
στην επομενη σφαγη που θα σας κανουνε να δω τι θα λενε και τι ειδαν αυτοι
οι περισοτεροι ειναι του 50ευρου το τσακωνουνε και λενε παπαγαλια το μαθηματακι
Τελος εδω καλη συνεχεια στον Παναιτωλικο και μακαρι να ειναι στην 6αδα γιατι ειναι ομαδα της Περιφερειας και εχει κοσμο που ομαδες της λιγκας δεν θα τον δουν ουτε σε 1000 χρονια

coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4865
Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα:
Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date: 05/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Τρι Sep 22, 2009 12:22 pm

Πως θα παμε την κυριακη στη Νικαια?Θα μαζευτουμε στον συνδεσμο?Ενημερωστε...

Μας κλεβουν το ποδοσφαιρο..κι'εμεις σκοτωνομαστε μεταξυ μας.Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους.ΟΧΙ βια στα γηπεδα.Ο Τιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...ΟΧΙ δεξια...!!!

madbullslc
Senior Member

Αριθμός μηνυμάτων: 131
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Πεμ Sep 24, 2009 1:21 pm

Παιδιά άσχετο, αλλά ήμουν χθες Αγρίνιο και έκανα μια βόλτα
στη πόλη...
Έχετε κάνει υπέροχα graffiti για την ομάδα σας... με αποκορύφωμα αυτά έξω από
το γήπεδο. Μπράβο πολύ καλή δουλεία...

kodeG6
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1153
Τόπος: Θεσσαλονίκη
Ομάδα:
Ομάδα: Τίτορμος Αιτωλός Ούτος Άλλος Ηρακλής
Registration date: 26/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Πεμ Sep 24, 2009 7:34 pm

Γίνεται μια καλή προσπάθεια σε αυτό το τομέα αλλά θέλει πολύ ακόμα.Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι βαζελοι που ακόμα γράφουν στους τοίχους και μας πάνε πίσω.Οι υπόλοιποι σέβονται τη πόλη και τον Παναιτωλικό αλλά αυτοί την έχουν δει μπογιατζήδες.

madbullslc
Senior Member

Αριθμός μηνυμάτων: 131
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]   Πεμ Sep 24, 2009 9:04 pm

Βασικά φίλε εγώ είδα πάρα αυτοκόλλητα του βάζελου, και μερικά
συνθήματα σε τοίχους... αλλά graffiti μόνο του Πανε...

Παναιτωλικός - Οπαδικα [νεα συνδεσμων-ανακοινωσεις]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 22  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ομάδες :: Α Εθνική :: Παναιτωλικός-