|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
ΝΙΚΟΣ 14 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 602 Ομάδα:  Registration date: 14/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Σαβ Oct 03, 2009 11:08 am | |
| Wenger: "Κάθε μέρα αναρωτιέμαι..." Στην ομολογία πως κάθε μέρα αναρωτιέται για την επιτέλεση του έργου του στην Arsenal προέβη ο Arsene Wenger. Ο Αλσατός τεχνικός που συμπλήρωσε την Τετάρτη 13 συνεχόμενα χρόνια στους λονδρέζους, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, αποκάλυψε πως δεν θέλησε ποτέ να φύγει από την ομάδα, τονίζοντας την αγωνία που έχει για την εκτέλεση του έργου του. "Κάθε μέρα αναρωτιέμαι για το έργο μου στην Arsenal. Για το πως μπορώ να γίνω καλύτερος, πως μπορώ να βελτιωθώ και πως η ομάδα μπορώ να καταφέρνει πράγματα", τόνισε ο 59χρονος τεχνικός της Arsenal. Και κατέληξε ο τεχνικός της Arsenal, σχετικά με την μεγάλη του αγάπη: "Στην Arsenal βρίσκομαι τόσα χρόνια και ποτέ μου δεν σκέφτηκα να φύγω από την ομάδα. Είναι η ομάδα που αγαπάω και θέλω να προσφέρω σε αυτήν". ΑΠΟ englishfootball.gr |
|
 | |
ΝΙΚΟΣ 14 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 602 Ομάδα:  Registration date: 14/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Σαβ Oct 03, 2009 11:13 am | |
| Διθύραμβοι Wenger για Arshavin Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Andrey Arshavin ο τεχνικός του στην Arsenal, Arsene Wenger. Ο Αλσατός μάνατζερ έπλεξε το εγκώμιο του Ρώσου μεσοεπιθετικού, που τόσο πολύ ήθελε να φέρει στο Emirates, τονίζοντας πως ο Arshavin έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας από τους κορυφαίους που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα με το κανόνι στο στήθος. “Μου αρέσει ο Arshavin γιατί είναι ένας έξυπνος παίκτης, ο οποίος κάθε φορά κάνει κάτι το οποίο δεν το περιμένεις. Έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά του καθώς αν πραγματοποιεί τις εμφανίσεις που πραγματοποιούσε με τη Zenit θα γίνει ένας από τους κορυφαίους της ιστορίας του συλλόγου. Έχει τη δυνατότητα να το πετύχει. Έχει αρχηγικό χαρακτήρα και είναι νικητής ενώ παράλληλα έχει χαμηλό κέντρο βάρους, είναι ταχύς και διαθέτει φοβερή ντρίμπλα” ανέφερε ο Wenger. ΑΠΟ englishfootball.gr |
|
 | |
 Fredericks -5- Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 6973 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: 
Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Τρι Oct 20, 2009 11:38 am | |
| Βενγκέρ: "Θυμίζει Φαν Μπάστεν ο Φαν Πέρσι"
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ στις δηλώσεις του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Άλκμααρ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. http://www.sport24.gr/html/ent/495/ent.322495.asp |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Τρι Oct 20, 2009 11:39 am | |
| Εκτός για ένα μήνα ο ΓουόλκοτΧωρίς τον Tίο Γουόλκοτ θα πορευτεί για περίπου ένα μήνα η Αρσεναλ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στο σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέρμιγχαμ, στον οποίο αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, στο ξεκίνημα της οποίας ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα στον ώμο. http://www.sport24.gr/html/ent/455/ent.322455.asp |
|
 | |
 aoktshs777 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1928 Ηλικία: 19 Τόπος: ΚΑΒΑΛΑ...Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΗ!!! Ομάδα:  Ομάδα: Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά Registration date: 06/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Δευ Nov 09, 2009 9:36 pm | |
| ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΜΕ! |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Κυρ Nov 15, 2009 8:05 pm | |
| Ρήξη συνδέσμων για τον Φαν ΠέρσιΗ ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιβεβαιώσε τους χειρότερους φόβους των ανθρώπων της Άρσεναλ, ανακοινώνοντας πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο. http://sport24.gr/html/ent/844/ent.327844.asp |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Δευ Nov 16, 2009 3:48 pm | |
| Άρσεναλ καλεί Παπασταθόπουλο
Στο στόχαστρο της Άρσεναλ έχει μπει ο άσος της Τζένοα Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. http://sport24.gr/html/ent/917/ent.327917.asp |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Παρ Nov 20, 2009 10:31 pm | |
| Ανανέωσε με Άρσεναλ ο Εντουάρντο http://www.gazzetta.gr/content/view/55393/5/ |
|
 | |
 aoktshs777 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1928 Ηλικία: 19 Τόπος: ΚΑΒΑΛΑ...Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΛΗ!!! Ομάδα:  Ομάδα: Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά Registration date: 06/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Παρ Nov 20, 2009 11:46 pm | |
| ΑΑΑ ρε Εντουαρντο παιχτουρα! ΑΑΑ ρε φρεντς πρεπει να σου δοσουν ενα αξιωμα για τις ειδησεις που βαζεις... Ρεπορτερ ας πουμε  |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Σαβ Nov 21, 2009 11:17 am | |
| Αν ήταν δικές μου ειδήσεις με πληροφορίες που έψαξα εγώ τότε ναι, αλλά είναι από άλλα σάϊτ,γράφω και τις διευθύνσεις από κάτω,οπότε δεν μου αξίζει αυτό το αξίωμα... :P |
|
 | |
 aoktshs777 Pro Member
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Σαβ Nov 21, 2009 12:24 pm | |
| Οχι φιλε με βρισκεις αντιθετο και δεν το εννοουσα ετσι... Θα περνεις τις ειδησεις απο σιατ και θα τις βαζεις εδω οπως κανεις και τωρα  Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ  |
|
 | |

| Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Σαβ Nov 21, 2009 6:11 pm | |
| Αν το θέτεις έτσι τότε ναι, μου αξίζει αυτό το προσωνύμιο... :P |
|
 | |
 aoktshs777 Pro Member
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Δευ Dec 14, 2009 12:48 pm | |
| Μεγαλη νικη μεσα στην λιβερπουλ και τωρα αμα κερδισουμε το ματς που δεν εχουμε παιξει πιανουμε την γιουναιντετ στην σευτερη θεση και απεχουμε 3 βαθμους απο την κορυφη  |
|
 | |
 titormos_nikaia_g6 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4998 Ηλικία: 17 Τόπος: Αη-Λιάς Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 01/01/2010
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Σαβ Feb 20, 2010 10:53 am | |
| Κατά των πλέι οφ και ο Βενγκέρ http://www.sport-fm.gr/article/218278 |
|
 | |
 paranoia_trikala Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2617 Τόπος: Trikala City Ομάδα:  Ομάδα: ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! Registration date: 11/08/2009
 | Θέμα: Απ: ΑΡΣΕΝΑΛ Παρ Μαϊος 14, 2010 7:40 pm | |
| Φάμπρεγας: "Θα φύγω μόνο για την Μπάρτσα"  Για πρώτη φορά ο Σεσκ Φάμπρεγας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν για την Αρσεναλ. Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως αν ποτέ φύγει από "κανονιέρηδες" θα το κάνει μόνο για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, από την οποία έφυγε σε ηλικία 16χρόνων για να πάει στο Λονδίνο. "Είμαι 23χρόνων και έχω μπροστά μου αρκετά χρόνια μπάλας. Δεν έχω σχεδιάσει να φύγω από την Αρσεναλ, αλλά όποτε συμβεί αυτό θα γίνει μόνο για να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα. Δεν έχω κρύψει ποτέ, ότι αποτελεί όνειρο μου να φορέσω ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να κατακτήσω τίτλους μαζί της", είπε συγκεκριμένα ο Φάμπρεγας. |
|
 | |
|