Κάπως έτσι έχω τα πράγματα στο μυαλό μου.
Άλλοι στήνουν για να κερδίσει η ομάδα τους, ταυτόχρονα πετάνε και κανένα δελτιάκι με την νίκη τους.
Ποσοστό αποτυχία μικρό εάν έχεις πιάσει τους πάντες.
Άλλοι κάνουν μπουρδέλο ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, λειτουργούν ακόμα και εις βάρος των ομάδων τους, με σκοπό την κονόμα.
Δυο κατηγορίες έχω βρει εγώ.
Δεν θέλει και πανεπιστήμιο για να καταλάβει κάποιος που ασχολείται ειδικά με την Β' Εθνική για να βγάλει τις λίστες.
Από εκεί και πέρα συμφωνίες, σου το δίνω τώρα που είμαι χαλαρός, μου το δίνεις του χρόνου ή μου δίνεις τον τάδε παίκτη, πάντα υπήρχαν αυτά και θα υπάρχουν.
Όπως και να πιάνεις διαιτητές, αντίπαλους παίκτες κ.τ.λ.
Το να στήνεις όμως την ομάδα σου να χάνει για να οικονομήσεις είναι νέα μόδα...
Από την άλλη εγώ οπαδός είμαι, ούτε εισαγγελέας, ούτε παράγοντας, ούτε κάτι άλλο.
Το ίδιο και εσείς...
Μπάλα θέλουμε να βλέπουμε, γήπεδα, εκδρομές, εξέδρες.....
Το ότι μπλέκουμε με όλα αυτά, τα συζητάμε, τους δίνουμε και αξία, άλλοι παρατάνε οικογένειες και τρέχουν σε συλλαλητήρια, άλλοι πηδάνε τα κάγκελα και ορμάνε σε προέδρους, άλλους τους μαζεύουν και τους τρέχουν αυτόφωρα...
Δεν είναι ρε γαμώτο η δουλειά μας αυτή, μπάλα είναι, διασκέδαση, μικρόβιο, αρρώστια, οπαδιλίκι, όπως το αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας μας.
Έχουμε γίνει παράγοντες και ασχολούμαστε...
Και φτάνει η αηδία σε τέτοιο βαθμό που λέμε τα ονόματα των προέδρων και όχι των ομάδων.
Θα κερδίσει ο Μπέος τον Καλογιάννη ;;;
Εάν όμως χάσει ο Πηρούνιας από τον Μητρόπουλο και φέρει Χ ο Ριαβόγλου με τον Κανελλάκη κ.τ.λ.
Με όλα αυτά εδώ και καιρό έχουμε αρχίσει να χάνουμε τις ομάδες μας...
Οπαδοί είμαστε...
Υ.Γ. Brewster μαζεύω πράγματα από εδώ και από εκεί, οργανωμένος δεν είμαι δυστυχώς.
Θα κάνω μια προσπάθεια να μαζέψω ότι μπορώ.
Δυστυχώς επικρατεί το χάος από χαρτούρα...