...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Ετσι στήνονται οι αγώνες 5 4 40
Share | 

Ετσι στήνονται οι αγώνες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67  Next

τι θα θελατε να γινει με τις ομαδες που υπαρχουν στη λιστα?
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
7%
 7% [ 9 ]
ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΝ,καποτε θα πρεπει να γινει κι αυτο
78%
 78% [ 93 ]
ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ,τοσα χρονια όλοι την γλιτωνουν
6%
 6% [ 8 ]
ΝΑ ΜΗ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ,ο φακελλος στοχοποιει συγκεκριμενες ομαδες
7%
 7% [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 119

ΣυγγραφέαςΜήνυμα

Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11146
Ομάδα:
Ομάδα: Εθνικάρα
Registration date: 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 9:21 pm

Τι να μάθεις παραπάνω ;;;
Εδώ έκανε εκπομπές και ο Τριανταφυλλόπουλος τότε...
Και ο Ευαγγελάτος νομίζω... :lol:
Τότε με τις κασέτες...
Τώρα δεν υπάρχει παράγκα με αυτήν την δομή.
Υπάρχουν όμως άλλα συμφέροντα, κυρίως το στοίχημα.
Και λειτουργούν οι παρεούλες...

Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
Επιστροφή στην κορυφή Go down

IONIKARA
Senior Member

Αριθμός μηνυμάτων: 191
Ομάδα:
Registration date: 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 9:56 pm

Σαπίλα Μιχάλη και το κακό είναι ότι εμείς οι ίδιοι τη συντηρούμε παίζοντας στοίχημα. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι γνωρίζουμε περί στημένων και δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας με βαρβάτα @rχiδια να τους ξεσκονίσει

sellos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 20009
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 10:47 pm

κι οχι μονο παιζουμε,αλλα ψαχνουμε και κανα στημένο
να τα σπρώξουμε..

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

palios-4
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2213
Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα:
Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date: 30/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 10:50 pm

Αλλα οπως βλεπω καθε φορα ο κοσμος το χει τουμπανο κι εμεις, εδω στο φορουμ, κρυφο καμαρι.

brewster
Expert Member

Αριθμός μηνυμάτων: 968
Ομάδα:
Ομάδα: ΙΩΝΙΚΟΣ
Registration date: 08/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 11:02 pm

Ρε Μιχαλη επειδη σε βλεπω πολυ οργανωμενο θα σου ημουν ευγνωμον οποτε
μπορεις κ εχεις ελευθερο χρονο να ανεβασεις οσα δημοσιευματα εχεις για τον Ιωνικο.
Οταν μπορεις κ αν θες βεβαια.
Ευχαριστω.

Michael
Team Moderator
Team Moderator

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 11:20 pm

Κάπως έτσι έχω τα πράγματα στο μυαλό μου.
Άλλοι στήνουν για να κερδίσει η ομάδα τους, ταυτόχρονα πετάνε και κανένα δελτιάκι με την νίκη τους.
Ποσοστό αποτυχία μικρό εάν έχεις πιάσει τους πάντες.
Άλλοι κάνουν μπουρδέλο ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, λειτουργούν ακόμα και εις βάρος των ομάδων τους, με σκοπό την κονόμα.
Δυο κατηγορίες έχω βρει εγώ.
Δεν θέλει και πανεπιστήμιο για να καταλάβει κάποιος που ασχολείται ειδικά με την Β' Εθνική για να βγάλει τις λίστες.
Από εκεί και πέρα συμφωνίες, σου το δίνω τώρα που είμαι χαλαρός, μου το δίνεις του χρόνου ή μου δίνεις τον τάδε παίκτη, πάντα υπήρχαν αυτά και θα υπάρχουν.
Όπως και να πιάνεις διαιτητές, αντίπαλους παίκτες κ.τ.λ.
Το να στήνεις όμως την ομάδα σου να χάνει για να οικονομήσεις είναι νέα μόδα...
Από την άλλη εγώ οπαδός είμαι, ούτε εισαγγελέας, ούτε παράγοντας, ούτε κάτι άλλο.
Το ίδιο και εσείς...
Μπάλα θέλουμε να βλέπουμε, γήπεδα, εκδρομές, εξέδρες.....
Το ότι μπλέκουμε με όλα αυτά, τα συζητάμε, τους δίνουμε και αξία, άλλοι παρατάνε οικογένειες και τρέχουν σε συλλαλητήρια, άλλοι πηδάνε τα κάγκελα και ορμάνε σε προέδρους, άλλους τους μαζεύουν και τους τρέχουν αυτόφωρα...
Δεν είναι ρε γαμώτο η δουλειά μας αυτή, μπάλα είναι, διασκέδαση, μικρόβιο, αρρώστια, οπαδιλίκι, όπως το αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας μας.
Έχουμε γίνει παράγοντες και ασχολούμαστε...
Και φτάνει η αηδία σε τέτοιο βαθμό που λέμε τα ονόματα των προέδρων και όχι των ομάδων.
Θα κερδίσει ο Μπέος τον Καλογιάννη ;;;
Εάν όμως χάσει ο Πηρούνιας από τον Μητρόπουλο και φέρει Χ ο Ριαβόγλου με τον Κανελλάκη κ.τ.λ.
Με όλα αυτά εδώ και καιρό έχουμε αρχίσει να χάνουμε τις ομάδες μας...
Οπαδοί είμαστε...

Υ.Γ. Brewster μαζεύω πράγματα από εδώ και από εκεί, οργανωμένος δεν είμαι δυστυχώς.
Θα κάνω μια προσπάθεια να μαζέψω ότι μπορώ.
Δυστυχώς επικρατεί το χάος από χαρτούρα...

IONIKARA
Senior Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 11:40 pm

Τι έχουμε κρυφό καμάρι παλιέ ; παρεμπίπτοντος θα έχεις ενημερωθεί ότι πολλά πρακτορεία στη Νίκαια παίζανε το x του Ατρόμητου με τον Ηρακλή στα στάνταρ

Το ότι είμαστε οπαδοί δεν σημαίνει ότι είμαστε και κοροΐδα. Ασχολούμαστε γιατί μας δίνουν τροφή Μιχάλη. Για την καψουρα μου χαλάω χρόνο, χρήμα και την υγεία μου και δεν ανέχομαι να παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου. Είναι σαν να ψωνίσεις από το σούπερ μάρκετ χαλασμένο γιαούρτι, όταν το πάρεις χαμπάρι δεν θα πεις ο πούστης μου την έφερε

palios-4
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 2213
Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ομάδα:
Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ
Registration date: 30/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 11:44 pm

Kαλα ο καθενας με τον πονο του.Περιμενω μια φορα να γραψετε κατι κι εδω απο πριν να κονομησουμε.Ουτε για το εθν.αστερας-πιερικος δεν ειχε γραψει κανεις απο πριν.

IONIKARA
Senior Member

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τρι Nov 24, 2009 11:53 pm

Παλιέ μεγάλος άνθρωπος είσαι τι περιμένεις να βρεθεί κάποιος από δω μέσα και να σου πει π.χ παίξε διπλό το παιχνίδι Αστέρα – Ιωνικού, άντε και στο λέω εγώ λοιπόν βάλε φράγκα να οικονομήσεις..

mario4
Forum Adict

Αριθμός μηνυμάτων: 12534
Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date: 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τετ Nov 25, 2009 12:04 am

άσχετο, το "ζωντανό" γιαούρτι "χαλάει" πιο γρήγορα..

OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5
Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP !
ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου..

Michael
Team Moderator
Team Moderator

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τετ Nov 25, 2009 12:19 am

ΙΩΝΙΚΑΡΑ εννοείται ότι εάν ψωνίσω χαλασμένο γιαούρτι από Σούπερ Μάρκετ θα του το τρίψω στην μούρη.
Βέβαια θα έχει επάνω ημερομηνία λήξεως που εάν την δω δεν θα το αγοράσω.
Εάν δεν την δω όμως θα την πατήσω και θα έχουμε ιστορίες.
Θα είμαι όμως και εγώ υπεύθυνος...
Έτσι και στο ποδόσφαιρο.
Πας και βλέπεις την ομάδα σου.
Σου σκάνε κανένα δυο περίεργα, λες ιδέα μου είναι, μετά άλλα δυο, αγριέυεις, μετά άλλο ένα, μπουκάρεις μέσα.....
Και κάποια στιγμή το κόβεις το γήπεδο.
Μόνο κάποιοι βαριά άρρωστοι πάνε ακόμα, ανήκω σε αυτήν την κατηγορία...
Έτσι φεύγει ο κόσμος από τα γήπεδα...
Παλιέ, το Χ με τον Διαγόρα το δικό μας το λέγαμε μια βδομάδα πριν ότι θα κάτσει.
Το επίμαχο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και τον Πιερικό είχα γράψει εγώ ότι παίζονται πολλά λεφτά στο διπλό και έχει φραγή, και ότι κάτι τρέχει πριν το παιχνίδι....
Στοίχημα εγώ δεν παίζω, υπάρχουν άλλοι άρρωστοι που με τσιγκλάνε, πολλές φήμες, πολλά παρασκήνια...
Τα λεφτά μου δεν θα τα βάλω εκεί, ούτε θα πω σε κάποιον άλλον να τα βάλει, υπάρχουν όμως φορές που οι φήμες και ο θόρυβος βγαίνουν αληθινά.
Να είναι σύμπτωση ;;;;;
Πάντως μιλώντας για την ομάδα μου το περσινό 2-2 με τον Διαγόρα στην Ρόδο ήταν σούπερ.
Σε εκπομπή στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, εκπομπή της πλάκας, 3 ώρες πριν το παιχνίδι μάθαμε το Χ και το τελικό σκόρ από έναν τύπο που ήταν και τρομερά σίγουρος κιόλας.
Τι να πιστέψω, πως ήταν σύμπτωση ;;;
Υπάρχουν οι συμπτώσεις, υπάρχουν και οι φούσκες.
Αυτό όμως ήταν κραυγαλέο...
Όπως και κάποια άλλα...

giorgos37
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 3372
Τόπος: Νεάπολη
Ομάδα:
Registration date: 18/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τετ Nov 25, 2009 11:41 am

Το κακό για μας τους απ' έξω είναι ότι με τόσα που ακούμε κάθε κυριακή είναι δύσκολο να φιλτράρουμε τα πραγματικά λαβράκια. Και το Χ στο Καυταντζόγλειο ακούστηκε πολύ έντονα και ο Πιερικός, όπως επίσης ακούστηκαν και πολλά άλλα τα οποία δεν επιβεβαιώθηκαν.
http://www.rangers.gr

Michael
Team Moderator
Team Moderator

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τετ Nov 25, 2009 2:25 pm

Πιλάβιος: Συνεννόηση με πολιτεία για τους "στημένους" αγώνες

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε στον ΑRRENA 89,2 για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεσή τους, μετά την παράδοση του σχετικού φακέλου από την ΟΥΕΦΑ, καθώς επίσης και το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ελληνική διαιτησία. (25/11/2009)

Για το θέμα των στημένων αγώνων και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση των ματς που αφορούν την Ελλάδα: «Ο φάκελος, ολοκληρωμένος, μου δόθηκε από τον κύριο Λιμάχερ εδώ και μία εβδομάδα πριν το ματς με την Ουκρανία στις 17 Νοεμβρίου τον οποίο μελετούμε και θα κάνουμε αυτό που είναι σωστό πολύ σύντομα. Υπάρχουν στοιχηματικές ενδείξεις που δείχνουν ότι τα παιχνίδια ήταν «φτιαγμένα» μέσω των πληροφοριών που συνέλεξαν οι άνθρωποι της UEFA από κυκλώματα που έχουν στην Ασία ή και σε άλλες χώρες. Η εντύπωση του κυρίου Λιμάχερ που ψάχνει το θέμα είναι ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Τα στημένα παιχνίδια αφορούν την δεύτερη Εθνική και όχι την Superleague».

Τι προτείνει η ομοσπονδία: «Σκέφτομαι ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την πολιτεία ώστε αυτό το πράγμα να πάει στις αρμόδιες αρχές. Μιλώ για εισαγγελία και για τις αρχές που διώκουν το οικονομικό έγκλημα. Η αθλητική δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδείξει και να κατηγορήσει τις ομάδες με τα στοιχεία που έχουμε. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά το ταξίδι για την κλήρωση στη Νότιο Αφρική να κάνουμε μια ενέργεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού. Θα προτείνουμε ως ομοσπονδία από την πολιτεία ένα όργανο, μια ανεξάρτητη αρχή για να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτά τα ζητήματα».

Για την ελληνική διαιτησία: «Εμμένω στην άποψη μου ότι είναι μεμονωμένα τα λάθη. Δεν λέω πως είναι πολλά ή λίγα. Χρειάζεται 100% μεγαλύτερη προσπάθεια και τα λάθη που γίνονται να είναι λιγότερα. Η ομοσπονδία κάνει μια μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι με την αλλαγή του κανονισμού της ομοσπονδίας της διαιτησίας που θα φανεί σε βάθος χρόνου η βελτίωση της . Όσον αφορά το θέμα της νοοτροπίας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

http://www.mikriliga.com/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=6291%3A2009-11-25-12-36-37&catid=1%3Alatest-news&lang=en

Έχω υπογραμμίσει αυτά που θεωρώ ότι δείχνουν το πόσο φούσκα είναι το συγκεκριμένο θέμα.
Απλά κάποιοι στην ΟΥΕΦΑ θέλουν δημοσιότητα και δικαιολογούν τον μισθό τους.
Με "στοιχηματικές ενδείξεις" και "ελλειπή στοιχεία" δεν γίνεται δουλειά.
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ... Neutral

mario4
Forum Adict

Αριθμός μηνυμάτων: 12534
Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date: 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τετ Nov 25, 2009 3:54 pm

http://www.exedrasports.gr/football/bnational/article/?aid=45728

Φιλοξενούμενος σε τοπική εκπομπή ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στην πορεία στην πορεία της ομάδας

«Θα τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι. Δεν θα χρειαστεί να αγωνιστούμε στα μπαράζ, πιστεύω ότι τον Μάιο θα πάρουμε τον τίτλο».
».

«Η Β' Εθνική είναι το πιο καθαρό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν στημένα παιχνίδια. Δηλαδή πέρυσι που η Λάρισα κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ήταν στημένο;»

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να πει και δύο λόγια για τους αδελφούς Μητρόπουλους, με τους οποίους βρίσκεται σε κόντρα: «Αυτούς τους έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο.Αλλά εγώ έχω φάρμακο για όλα τα ποντίκια!».

no comments

OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5
Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP !
ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου..

sellos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 20009
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ετσι στήνονται οι αγώνες   Τετ Nov 25, 2009 5:55 pm

«Έδωσε» πέντε ομάδες η UEFA

Πρόκειται για τις KF Τίρανα, Βιλάζνια (Αλβανία), Ντίναμπουργκ (Λετονία), ΝΚ Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) και Χόνβεντ (Ουγγαρία), οι οποίες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για στήσιμο επτά συνολικά αγώνων στα προκριματικά του Champions League και του Europa League μεταξύ 16 Ιουλίου και 6 Αυγούστου.

http://www.sport-fm.gr/article/206039

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

Ετσι στήνονται οι αγώνες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 67Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ομάδες :: Β εθνική-