...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Share | 

ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4, 5

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
0%
 0% [ 0 ]
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
58%
 58% [ 20 ]
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
5%
 5% [ 2 ]
ΑΙΓΑΛΕΩ
11%
 11% [ 4 ]
ΙΩΝΙΚΟΣ
23%
 23% [ 8 ]
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
0%
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 34

ΣυγγραφέαςΜήνυμα

Michael
Team Moderator
Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11146
Ομάδα:
Ομάδα: Εθνικάρα
Registration date: 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ;   Τετ Oct 21, 2009 11:12 pm

Αρχίσαμε τα EDIT ;;;
Άντε σβήστο το ριμάδι το τόπικ, δεν έχει νόημα...

Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
Επιστροφή στην κορυφή Go down

sellos
Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 20009
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα:
Registration date: 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ;   Τετ Oct 21, 2009 11:18 pm

Μου αρεσει η ιδεα του Μιχαλη,
αν θελει ο Spyrpoul14
να δημοσιευσει κατι καλο περιμενω σκουντηγμα..

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ;   Πεμ Oct 22, 2009 2:49 pm

Παράθεση:
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΧΘΕΣ ΦΟΥΝΤΩΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..

ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΗΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ????
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΕΘΝΙΚΟΣ,ΑΠΟΛΛΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΑ?
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 5.000 ΚΟΣΜΟ Ο ΑΟ ΜΑΝΗΣ!!! ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ 1 ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΙΚΝΙΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΝΗΣ ΜΕ 5000 ΚΟΣΜΟ!! ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΝΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΟ, ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ
ΑΚΟΥ 5000 ΚΟΣΜΟ Ο ΑΟ MONEYS ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΔΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΣΑΡΤΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ 4000 ΚΟΣΜΟ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ 2006 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ Γ ΣΤΗ Β(ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΤΡΕΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ). ΑΟ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ?????Ο ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 5000 ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ 1000 ΕΘΝΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ...ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ...
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΟΠΑΔΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ, ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΦΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΙΚΟΣ, ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΝΙΑ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΡΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Α ΕΣΚΑΝΑ ΡΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΙΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ(ΦΕΤΟΣ)
http://www.youtube.com/watch?v=eAfuJaBa-t0 ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

μου ζητησε ο Spyrpoul14 να δημοσιευσω το παραπανω κειμενο και επειδη το υποσχέθηκα
το ανεβαζω..
αν θέλει ο Γιωργος ας δωσει μια απάντηση και να κλειδωσει οριστικά μετά..

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ;   Πεμ Oct 22, 2009 7:18 pm

και η απαντηση του Γιωργου..

Παράθεση:

ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΗΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ

Το να λες ότι μια ομάδα έχει περισσότερο κόσμο από κάποια άλλη, δεν είναι ισοπέδωση. Ο ΠΑΣ ή ο Παναιτωλικός για παράδειγμα, έχουν σίγουρα περισσότερο κόσμο από τον Ιωνικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι "ισοπεδώνεται" η ομάδα μου.

ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ????

Είναι αστείο να λες τους Ιωνικούς "κομπλεξικούς" με τον Εθνικό. Θα μπορούσα να το αντιστρέψω. Συνήθως κόμπλεξ αισθάνεται κάποιος για κάτι καλύτερο. Και ο Ιωνικός τα τελευταία 20 χρόνια έχει χάσει από τον Εθνικό μόνο δύο φορές (η πρώτη πέρυσι, με το στημένο 0-4), πάντοτε τερματίζει πιο ψηλά στη βαθμολογία, ενώ ο Εθνικός δεν έχει να επιδείξει ούτε τους τίτλους του Ιωνικού. Αρα, κόμπλεξ αισθάνονται άλλοι, όχι οι Ιωνικοί.
Στο δεύτερο σκέλος, συνήθως βρίζουμε όλες τις ομάδες, όχι μόνο της Αθήνας και του Πειραιά και ναι, δεν υπάρχει καμία ομάδα καλύτερη από τον Ιωνικό.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Φυσικά όχι. Αναμφισβήτητα ο Εθνικός έχει πολύ μεγαλύτερη ιστορία από τον Ιωνικό. Αναμφισβήτητα ο Ιωνικός έχει πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες και κόσμο από τον Εθνικό.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 5.000 ΚΟΣΜΟ Ο ΑΟ ΜΑΝΗΣ!!! ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ 1 ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΙΚΝΙΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΝΗΣ ΜΕ 5000 ΚΟΣΜΟ!! ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΝΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΟ, ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ

Συγνώμη, δεν κρατάω αρχείο για άλλες ομάδες, ειδικά για παιχνίδια Δ' Εθνικής. Ελληνικά μιλάω κι όχι τούρκικα: Δεν ήταν οπαδοί του ΑΟ Μάνης, ήταν μανιάτες γαύροι που πήγαν μόνο και μόνο γι' αυτό το παιχνίδι, που παιζόταν η άνοδος στην Γ'. Ξέρεις πολύ καλά τη σχέση του Πηρούνια με τους γαυρομανιάτες. Αλλωστε τους είχε φωνάξει και σε παιχνίδι του Εθνικού, όταν ήταν πρόεδρός σας να σας βαρέσουν. Τα επεισόδια στο ματς Μάνης - Μεσσηνιακού είχαν παιχτεί και στην τηλεόραση και αν διαβάσει κάποιος καλαματιανός το post, ας απαντήσει.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΣΑΡΤΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ 4000 ΚΟΣΜΟ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ,

Εξαρτάται πώς ορίζεις τον τρελό κόσμο. Αν μια ζωή είσαι στα 400-1000 άτομα, τότε 2 ή 3 χιλιάδες για ένα δυό παιχνίδια είναι σίγουρα τρελός κόσμος. Και μιας και ανέφερες τον Τζιοβάνι, οι γαύροι με τη μαλακία που κουβαλάνε στον εγκέφαλο, πηγαίνανε και βλέπανε τον βραζιλιάνο μέχρι και στο μπιτς βόλει εκείνο το καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ...

Τα γεγονότα δείχνουν άλλη εικόνα. Ο Ιωνικός 4000 κόσμο την τελευταία 10ετία δεν έχει μαζέψει ούτε μία, ούτε πέντε, ούτε είκοσι φορές. Ακόμα και πριν 3 χρόνια που πέσαμε με μηδέν βαθμούς, το γήπεδο είχε πάνω από 3000 με αντιεμπορικές ομάδες σαν τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή.
Στον Ιωνικό ο διαχωρισμός μεταξύ "καθαρόαιμων" και "ορθόδοξων" έγινε το 1997 σε ζωντανή μετάδοση από το CNN, επομένως ο χαρακτηρισμός δεν αφορά την ομάδα μου.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΟΠΑΔΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟ, ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΦΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΥ

Σύγκριση Ιωνικού - Εθνικού γίνεται μόνο στα φόρουμ και στα φέιςμπουκ, όχι στα γήπεδα. Αν μιλάς για αριθμούς προ 40ετίας και 50ετίας, ναι, δεν τους έχω πιάσει ποτέ. Οχι μόνο του Εθνικού, αλλά και του Απόλλωνα και της Προοδευτικής. Επειδή όμως πριν 40 χρόνια ήμουν απλά σκέψη στο κεφάλι του πατέρα μου, μιλάω για όσα έχω ζήσει. Από το 1982 που πάω συστηματικά γήπεδο, ποτέ δεν έχει τεθεί θέμα σύγκρισης. Στα μεταξύ μας παιχνίδια πάντοτε είμασταν πολλαπλάσιοι, είτε εντός, είτε εκτός. Τους ΜΟ εισιτηρίων μας, ούτε καν τους πλησιάσατε ποτέ. Το ότι φέτος γίνεται αποχή και ήμασταν ίση βάρκα ίσα πανιά, δεν σημαίνει τίποτα. Μην το παραξηλώνουμε... Ξέρετε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποιοι είσαστε.
Κι επειδή μιλάμε για κόσμο, κόσμος υπάρχει και στα εκτός, όχι μόνο μέσα. Κι εμείς έχουμε πάει ΠΑΝΤΟΥ. Τα "ιστορικά" μας εκτός ούτε μπορείτε να τα ονειρευτείτε (800 στο Αλκαζάρ, 300 στη Βέροια, 200 στην Ξάνθη, 2500 στο Ναύπλιο, 600 στη Λαμία, 200 στο Βόλο, 1000 στην Κόρινθο, 3000 στη Θήβα) για να μην πω τα εντός Αττικής (1000 Φιλαδέλφεια, 2500 Ριζούπολη, 2000 Καραϊσκάκη, 700 Λεωφόρο, 2500 Βύρωνα, 2000 Νέα Σμύρνη, 1500 Καλλιθέα και και και). Ακόμα και τα τελευταία χρόνια που ξεφτυλιζόμαστε σαν ομάδα, το πουλμανάκι μέχρι πέρυσι ήταν σταθερό ΠΑΝΤΟΥ. Γιάννενα, Καστοριά, Κέρκυρα, Καβάλα, Βόλος, ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΝΙΑ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συμφωνώ απόλυτα και μπράβο σας που υπάρχετε. Και η Νίκαια, Πειραιάς είναι και ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η επιβίωση. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.

ΡΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Α ΕΣΚΑΝΑ ΡΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΙΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ(ΦΕΤΟΣ)

Μπράβο σας, χαίρομαι. Εμείς στο μπάσκετ (φέτος) γεμίσαμε ολόκληρο κλειστό στην Πάτρα, σε μπαράζ για να μην πέσουμε από την Γ' Εθνική στην Α' ΕΣΚΑΝΑ.

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

sellos
Admin

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ;   Πεμ Oct 22, 2009 7:23 pm

εδώ νομιζω η συζητηση ολοκληρωθηκε
(με αυτόν τον ιδιαιτερο τροπο )

ακουστηκαν αρκετες αποψεις,ο καθενας εχει την δικια του
και δεν νομιζω πως βοηθαει σε κατι η συνεχιση της..

betafans.net - facebook

τι ομαδα είσαι..??

mario4
Forum Adict

Αριθμός μηνυμάτων: 12534
Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date: 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ;   Πεμ Oct 22, 2009 7:39 pm

βασικά βρήκα τη συζήτηση κατώτερη των προσδοκιών μου!
κυρίως διότι δεν έμαθα ποιες ομάδες της Αττικής είναι ιστορικές και εκτός του λεκανοπεδίου.. :P

OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5
Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP !
ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ανακοινώσεις :: Ψηφοφορίες-