Θα γίνουν μάχες ομηρικές, τόσο μέσα στα γήπεδα, όσο και έξω από αυτά στο παρασκήνιο....
Πολύ φοβάμαι πως θα παιχτεί στο δεύτερο που προείπα το πράμα....
Συμπάθειες έχω ξαναπεί πως έχω και δύο από αυτές, ίσως και τρεις να συμμετάσχουν στα play off, αλλά.......είπαμε το παρασκήνιο ζει και βασιλεύει!
ΟΦΗ - Εθνικός - Πανσεραικός - Πιερικός - διαγόρας και Παναιτωλικός είναι οι ομάδες που θα παλαίψουν.
Παλιές πουτάνες στο κουρμπέτι είναι ο περουκάκιας και ο Πηρούνιας!!!!!
Ο ΟΦΗ δυνατή, καθαρή και καλή ομάδα με πολύ κόσμο, αλλά από παρασκήνιο μάλλον είναι πίσω από τους προαναφερώμενους.
Άσε που φοβάμαι πως θα κυνηγηθεί από την πράσινη οικογένεια μιας που την βρίζουνε τόσα χρόνια, παρ`όλα αυτά που έχει κάνει για την ομάδα εννοώντας τα πολλά χρόνια στην Α`Εθνική, τα κύπελλα, τις Ευρώπες κλπ....
Μακάρι να έχει αποτραβηχτεί τελείως η πράσινη οικογένεια και να μην εμπλακεί καθόλου.....μακάρι.
Πιστεύω πως έχει καλύτερη ομάδα από τις άλλες, θα δούμε αν θα τα καταφέρει.
Προσωπικά θα ήθελα να ανέβει για να μην τον έχουμε μπροστά μας του χρόνου, αν και πάρα πολλοί παγουράδες για να μην πω οι περισσότεροι, θέλουν το αντίθετο....
Ο Πιερικός, ο Διαγόρας και ο Παναιτωλικός σαν ομάδες είναι καλές και παίζουν καθαρά....θα πάνε με ψηλά το κεφάλι μέχρι τέλος και με θετικά αγωνιστικά σχόλια στο φινάλε θα χειροκροτηθούν....μέχρι εκεί όμως...του χρόνου θα είμαστε παρεούλα!!!!
Βλέπω να παίζεται η τρίτη θέση ανόδου μεταξύ Πανσεραικού και Εθνικού.
Αν επιμείνετε να σας πω μία ομάδα απ`όλες, θα σας έλεγα τον Πανσεραικό, μιας που κάποιοι έμπειροι αυτό λένε εδώ και πολύ καιρό!
Θα δούμε!
Εγώ ως οπαδός θα ευχηθώ σε όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες καλή επιτυχία και
μακάρι να ανέβει η καλύτερη!