| | ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? | |
|
|
| ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? | | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | | 30% | [ 39 ] | | ΚΕΡΚΥΡΑ | | 19% | [ 25 ] | | ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ | | 1% | [ 2 ] | | ΕΘΝΙΚΟΣ | | 3% | [ 4 ] | | ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | | 0% | [ 1 ] | | ΟΦΗ | | 16% | [ 21 ] | | ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | | 2% | [ 3 ] | | ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | | 8% | [ 11 ] | | ΔΙΑΓΟΡΑΣ | | 0% | [ 0 ] | | ΠΙΕΡΙΚΟΣ | | 5% | [ 7 ] | | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | | 0% | [ 1 ] | | ΡΟΔΟΣ | | 0% | [ 1 ] | | ΚΑΛΑΜΑΤΑ | | 0% | [ 1 ] | | ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | | 0% | [ 0 ] | | ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ | | 0% | [ 0 ] | | ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | | 1% | [ 2 ] | | ΙΩΝΙΚΟΣ | | 0% | [ 1 ] | | ΑΙΓΑΛΕΩ | | 5% | [ 7 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 126 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 MAciVOL Streaming member

Αριθμός μηνυμάτων: 3341 Ηλικία: 24 Τόπος: volos Ομάδα:  Ομάδα: VOLARA AUSTRIAN BOYS G1 Registration date: 29/11/2008
 | Θέμα: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 12:29 am | |
| ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MAciVOL στις Τετ Nov 11, 2009 1:05 am, 1 φορά |
|
 | |
 zaxos4snakes Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 6667 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 12:37 am | |
| sorry αλλα δεν μπορω να ψηφισω αντικειμενικα εδω :pale: ψηφισα την ομαδα μου  |
|
 | |
 MAciVOL Streaming member

Αριθμός μηνυμάτων: 3341 Ηλικία: 24 Τόπος: volos Ομάδα:  Ομάδα: VOLARA AUSTRIAN BOYS G1 Registration date: 29/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 12:40 am | |
| ΕΓΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ |
|
 | |
 kodeG6 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1153 Ηλικία: 22 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδα:  Ομάδα: Τίτορμος Αιτωλός Ούτος Άλλος Ηρακλής Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 12:56 am | |
| Αντικειμενικά ψήφισα Κέρκυρα.Η μόνη αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.Αν συνεχίσει έτσι δε θα έχει πρόβλημα να πάρει το πρωτάθλημα. |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 11788 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 12:57 am | |
| Κέρκυρα _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
Αριθμός μηνυμάτων: 6667 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 12:59 am | |
| καποιος απο τους δυο σας λεει ψεμματα. εχει μια ψηφος η κερκυρα ακομα  |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 11788 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 1:02 am | |
| εγώ ψήφισα τη Δόξα. Αλλά πιστεύω ότι θα βγει η Κέρκυρα. :lol: _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 1:04 am | |
| μην ξαναψωνισεις αλβανικο.εχουμε ντοπιο πραμα καλο  |
|
 | |
 nik.18 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 286 Ηλικία: 41 Ομάδα:  Registration date: 26/09/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 6:53 am | |
| Ιταλικο θελεις να πεις..... Ευχαριστω που αναγνωριζεις,οτι δεν ειμαστε ντοπιο πραμα.Αυτο λεμε και μεις,αλλα δεν μας ακουει κανεις!!! |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 7:23 am | |
| xaxa ρε νικ.δεν μιλησα για σας ρε συ.μιλησα για την παραζαλη του σουπερμαριο.εξαλλου η κερκυρα δεν φημιζεται για προιντα παραζαλης. εμεις και η καλαματα βγαζουμε το καλο  |
|
 | |
 _KALOGREZA Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2175 Τόπος: KAΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ... Ομάδα:  Registration date: 29/10/2008
 | |
 | |
 ofi athens Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 384 Ηλικία: 81 Τόπος: αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: OFI MIA ZWH KAI STHN ALLH TH ZWH
 Registration date: 31/08/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 10:41 am | |
| | Παράθεση: | sorry αλλα δεν μπορω να ψηφισω αντικειμενικα εδω ψηφισα την ομαδα μου |
ουτε εγω για αυτο ψηφισα τον οφη μας  |
|
 | |
 warrior-6 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 502 Τόπος: Αγρινιο Ομάδα:  Ομάδα: Παναιτωλικος Registration date: 13/10/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 11:10 am | |
| κερκυρα και ολυμπιακος βολου θα παλεψουν.. πιστευω θα το παρει η κερκυρα. καλυτερη ομαδα ο βολος αλλα πιο σταθερη η κερκυρα.. |
|
 | |
 vtec Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 733 Ηλικία: 100 Τόπος: yellow city Ομάδα:  Ομάδα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 2:18 pm | |
| Εγω οσο και να προσπαθησα να ριξω την ψηφο μου σε αλλη ομαδα ξαφνικα κολλησε το ποντικι πανω στην Αναγεννηση δεν φταιω εγω :lol: :lol:  ((καλη δικαιολογια εε????))  |
|
 | |
 coldlife Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4501 Ηλικία: 35 Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 05/08/2009
 | Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? Τετ Nov 11, 2009 3:21 pm | |
| Εγω ψηφισα τσακο....ε,συγνωμη....ηλ.....λη!!!! _________________ Αλλοι μας κλεβουν το ποδοσφαιρο...κι'εμεις...σκοτωνομαστε μεταξυ μας... Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους... ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο Tιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του συλλογου μας,ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΟΧΙ δεξια...!!!! Στις χαρες ΚΑΙ στις ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ! Οτι και να συμβει...ΠΑΛΙ... ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Hmz91Hjnw8U&feature=related
|
|
 | |
| | ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ? | |
|