| | ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 zaxos4snakes Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 7760 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city 4 not normal fans Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευ Apr 19, 2010 12:40 pm | |
| kempamp στην Κρητη αν η νεα δημοκρατια παρει πανω απο 20% και ο λαος πανω απο 0% χαχα,θεωρειται δεξιο το μερος  |
|
 | |
 Akis-Pinezes Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 79 Ηλικία: 31 Τόπος: ΠΑΝΤΟΥ Ομάδα:  Ομάδα: ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΧΑΡΑΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΛΑΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.. Registration date: 28/04/2010
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 9:58 am | |
| ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΡΕ...PINEZES...LOYAL TO NONE... |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 10:01 am | |
| | Akis-Pinezes έγραψε: | | ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΡΕ...PINEZES...LOYAL TO NONE... | καλως ηρθες φιλε ακη!!!!!!!!!!!!!!!!!εθνικαρα μια ζωη_________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 elena6agrinio Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 263 Ηλικία: 20 Τόπος: Αγία Τριάδα - Αγρίνιο Ομάδα:  Registration date: 03/07/2009
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 11:49 am | |
| | Akis-Pinezes έγραψε: | | ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΡΕ...PINEZES...LOYAL TO NONE... |
καλωσορισες φιλε ακη..  |
|
 | |
 lefkada14 New member
Αριθμός μηνυμάτων: 44 Ηλικία: 16 Τόπος: Λευκαδα Ομάδα:  Ομάδα: ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !! Registration date: 28/04/2010
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 4:22 pm | |
| Καλησπερα μολις μπηκα και εγω σε αυτο το φορουμ ειμαι εθνικαρα και γνωρισα αυτο εδω το φορουμ μεσω facebook  |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11146 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 4:32 pm | |
| Καλώς τον λεβέντη μας. Λευκάδα μόνιμα μένεις ;;;; Η μόνο τα καλοκαίρια ;;;; Τυχερός είσαι εάν μένεις εκεί, βέβαια δύσκολο να είσαι στο γήπεδο, δεν πειράζει όμως. Καλώς ήρθες !!!!!!!!!  _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 lefkada14 New member
Αριθμός μηνυμάτων: 44 Ηλικία: 16 Τόπος: Λευκαδα Ομάδα:  Ομάδα: ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !! Registration date: 28/04/2010
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 6:07 pm | |
| Οχι μενω Αθηνα μονιμα αλλα εχω καταγωγη απο εκει και παω καθε καλοκαιρι  παω στο γηπεδο καθε Κυριακη δεν εχω χασει εντος εδρας αγωα φετος :P Y.Γ μπορειτε να μου πειτε πως βαζουμε φοτο ??? |
|
 | |
 rebels agia marina Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2776 Ηλικία: 28 Ομάδα:  Registration date: 02/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 6:12 pm | |
| ΠΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΤΑ ΑΒΑΤΑΡ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΟΥ |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12534 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 6:33 pm | |
| καλώς ήλθες! Τυληκράτης ρε! http://www.tilikratisfc.gr/gr/  _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 6:34 pm | |
| | lefkada14 έγραψε: | Οχι μενω Αθηνα μονιμα αλλα εχω καταγωγη απο εκει και παω καθε καλοκαιρι παω στο γηπεδο καθε Κυριακη δεν εχω χασει εντος εδρας αγωα φετος :P
Y.Γ μπορειτε να μου πειτε πως βαζουμε φοτο ??? | καλως ηρθες εθνικαρα μου!!!!!!!!!!!!!_________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 lefkada14 New member
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Τετ Apr 28, 2010 6:35 pm | |
| ναι ρε φιλε ΤΥΛΗΚΡΑΤΗΣ !!!!  |
|
 | |
Nick El Musicologo New member
Αριθμός μηνυμάτων: 3 Τόπος: Πειραιάς Ομάδα:  Registration date: 03/05/2010
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευ Μαϊος 03, 2010 9:48 pm | |
| Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την παρέα του betafans! Κάποιοι με ξέρετε από το φόρουμ μας (Ethnikos 4EVER Jr), κάποιοι θα με μάθετε!  |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11146 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευ Μαϊος 03, 2010 9:49 pm | |
| Καλώς τον, καλώς τον !!!!!!!!!! Καλώς μας βρήκες και σε βρήκαμε... _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 Fredericks -5- Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 4305 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: 
Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευ Μαϊος 03, 2010 10:03 pm | |
| Καλώς ήρθες!!!  |
|
 | |
 PasGiannina Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 7050 Ηλικία: 99 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ομάδα:  Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευ Μαϊος 03, 2010 10:35 pm | |
| Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε του Εθνικού Nick El Musicologo! Καλά posts να έχεις! _________________ BLUE VAYEROS
|
|
 | |
| | ΝΑΙ ΡΕ....... ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ | |
|