|
Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]
5
4.7
13
| | Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] | |
| |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12534 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Δευ Jan 04, 2010 12:58 am | |
| εδώ _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|  | |  titormos_nikaia_g6 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 3975 Ηλικία: 17 Τόπος: Αη-Λιάς Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 01/01/2010
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Παρ Jan 29, 2010 12:39 pm | |
| Ελίνι Δημούτσος μίλησε στο επίσημο περιοδικό του Παναιτωλικού Yellow Power που κυκλοφόρησε πριν το τελευταίο παιχνίδι με τον Πιερικό και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να έρθει στο Αγρίνιο, τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα, την αγωνιστική της κατάσταση και την δίκη του φιλοδοξία για φέτος. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του 20χρόνου μέσου: ”Το κυριότερο κριτήριο για να έρθω είναι ότι ο Παναιτωλικός διαθέτει πολύ κόσμο, με ένα πρόεδρο πολύ σωστό, που έχει όραμα για την ομάδα. Έχει εγκαταστάσεις στις οποίες μπορώ να δουλέψω και μέσα από τη δουλειά να έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι, καθώς μου έλειψαν οι αγώνες τους προηγούμενους μήνες. Είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, που είναι δεμένοι μεταξύ τους και έχουν δημιουργήσει καλό κλίμα. Γνώριζα αρκετά παιδιά όπως τον Θεοδωρίδη, τον Γκούρμα, αλλά όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά”.
«Η Β’ Εθνική είναι μια κατηγορία στην οποία με δύο νίκες μπορείς να βρεθείς δεύτερος ή τρίτος και με δύο ήττες αρκετά πίσω. Η ομάδα είναι καινούργια στην κατηγορία και παρά τις δυσκολίες κάνει την προσπάθειά της. Ο υπόλοιπος χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Χρειάζεται να ήμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο. Έχουμε καλή ομάδα και διαφέρουμε από πολλές άλλες. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Η διάρκεια μετράει στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα την έχουμε. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να συνεχίσουμε την προσπάθεια και μπορούμε να μπούμε στα Play-off”.
“Ο κόσμος είναι το σημαντικότερο κομμάτι για κάθε ομάδα. Ο Παναιτωλικός έχει κόσμο και είναι μεγάλη ομάδα. Είναι λογικό να πικράθηκε από το άσχημο αποτέλεσμα, αλλά θα είναι κοντά μας στα ενενήντα λεπτά και θα μας στηρίξει. Όπως κάνει πάντα.
“Από όσες ομάδες έχω δει, η Κέρκυρα πιστεύω δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση. Οι ομάδες που είναι πάνω από μας και μέχρι τον Ολυμπιακό Βόλου, με μικρές διαφορές, είμαστε στα ίδια επίπεδα. Λέω όμως, ότι έχουμε πλεονεκτήματα σε σχέση με αυτές τις ομάδες.”
“Αυτή τη στιγμή είμαι δανεικός στην ομάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι. Στόχος μου ήταν και είναι να βρεθεί η ομάδα στην Α’ Εθνική και να μείνω εδώ και μετά το καλοκαίρι”.
|
Αριθμός μηνυμάτων: 3975 Ηλικία: 17 Τόπος: Αη-Λιάς Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 01/01/2010
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Παρ Jan 29, 2010 12:41 pm | |
| O προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Νταλακούρας (φωτό: action images) μίλησε στο www.b-united.com για το κρίσιμο ματς τον "καναρινιών" στο Βόλο με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι μια ομάδα για να είναι πετυχημένη πρέπει να αντέχει στις σύνθηκες πίεσης... Για το ματς της Κυριακής τόνισε: "Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και σίγουρα αυτό είναι σημαντικό για μία πόλη όπως είναι ο Βόλος. Από την μεριά όμως θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη που είναι και ο στόχος μας και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα με ένα καλό αποτέλεσμα θα έχουμε και πάλι το ψυχολογικό αλλά και το βαθμολογικό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας που κάνουμε για να μπούμε στην εξάδα." Για το αν δημιουργείται πίεση στην ομάδα εξαιτίας των πέντε ματς χωρίς νίκη: "Δεν πιστεύω στο άγχος ούτε στο ότι η ομάδα έχει επιπροσθέτο άγχος επειδή έχουμε πέντε ματς χωρίς νίκη. Θεωρώ ότι μια ομάδα για να είναι ψηλά και να παραμένει ψηλά πρέπει να αντέχει και να υπερνικά αυτούς τους δύο παράγοντες." |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τρι Feb 02, 2010 9:52 pm | |
| Δεχτήκαμε επίθεση»
Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό sentra fm για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και στο κομμάτι των μεταγραφών του Παναιτωλικού. "Ότι έγινε στο ματς περιγράφεται και στην ανακοίνωση της ομάδας. Όταν πήγαμε στο γήπεδο, πιο συγκεκριμένα όταν μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο, δεχτήκαμε επίθεση από οπαδούς με δυναμιτάκια και άλλα τέτοια αντικείμενα. Είναι επεισόδια που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα. Υπήρξαν απειλές, εγώ πήγα με καθυστέρηση στο γήπεδο. Εγώ βλέποντας τον πρόεδρο της ομάδας του Βόλου, τον κύριο Μπέο, πήγα να τον χαιρετήσω και δέχτηκα την επίθεση. Στο προηγούμενο ματς ήμουν συνέχεια δίπλα του για να μην γίνει το παραμικρό". Σχετικά με τη διαιτησία, τόνισε: "Είχαμε μία πολύ κακή διαιτησία, προφανώς αν είδατε τις φάσεις που το τρίτο γκολ ήταν καθαρά οφ-σάιντ. Εμείς αναδείξαμε το πρόβλημα και περιμένουμε αντίδραση. Περιμένουμε κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα". Τέλος, για το θέμα του προπονητή και τα μεταγραφικά δήλωσε: "Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα για το θέμα του τεχνικού. Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά μπορεί να γίνει κάποια κίνηση. Εμείς κοιτάμε επιθετικό, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι εξελίξεις θα έχει". |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τρι Feb 09, 2010 9:19 pm | |
| Ο πρώτος παίκτης σε λεπτά συμμετοχής του φετινού Παναιτωλικού Ανέστης Αναστασιάδης σε συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ «Yellow Power”, αναφέρθηκε στην πορεία κα τους στόχους της ομάδος του , στο πως πήρε την απόφαση να έρθει στο Αγρίνιο και φυσικά στην μεγάλη εμπειρία που αποκόμισε από τις δοκιμές που έκανε σε μικρή ηλικία με την ομάδα της Μπαρτσελόνα. - Γκολ ο Κριστέρ με ΕλαιόφυτοTα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του στόπερ του Παναιτωλικού παρατίθονται παρακάτω: - Πριν τις γιορτές ο Παναιτωλικός έβλεπε άνοδο και τώρα ρίχνει ματιές προς τα πίσω στη βαθμολογία. Γιατί δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του;Η αλήθεια είναι ότι σε μια ομάδα όπως εμείς που έχει πολύ κόσμο και είναι λογικό να υπάρχουν απαιτήσεις, πρέπει να είσαι φτιαγμένος να παίρνεις αποτελέσματα. Είχαμε βρει ένα ρυθμό και οι διακοπές μας στοίχισαν. Περνάμε ένα δύσκολο στάδιο, αλλά έχει πολύ δρόμο για να πάρουμε παιχνίδια, να επανέλθουμε στο δρόμο της επιτυχίας και να πετύχουμε το στόχο μας. - Ποιος είναι τελικά ο στόχος;Ο Παναιτωλικός διαφέρει απ’ όλες τις ομάδες της Β’ και από πολλές της Α’. Πρέπει να φτιαχτεί ένα γερό σύνολο και δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Όταν υπάρχει τέτοια δυναμική και τόσος κόσμος πίσω της, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Πρέπει να πρωταγωνιστεί και αυτό οφείλουμε να κάνουμε για να βρεθούμε στην εξάδα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Συνάμα πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις τα επόμενα χρόνια η ομάδα να πατάει πολύ γερά στα πόδια της - Στο Αγρίνιο πώς ήρθες;- Εδώ και δύο χρόνια ήξερα από τον Τάσο Δέντσα, τον Μάκη Μπελεβώνη, τον Βαγγέλη Κουτσουρέ, με τους οποίους παίξαμε μαζί στον ΟΦΗ, την προσπάθεια που γίνεται. Μάλιστα πριν δύο χρόνια είχα κάνει πρωτοχρονιά στο Αγρίνιο με τον Τάσο. Μιλούσα συχνά με τα παιδιά και οι συγκυρίες το έφεραν να φοράω φέτος τη φανέλα του Παναιτωλικού. Δεν είναι σκληρή η αμφισβήτηση και οι αποδοκιμασίες γι’ αυτόν που τις δέχεται; Δεν είναι ωραίο σαν εικόνα και σαν συναίσθημα ο δικός σου κόσμος να σε γιουχάρει. Η κριτική που είναι καλοπροαίρετη, πρέπει να τη δεχόμαστε όλοι μας. Είτε είναι από δημοσιογράφους, είτε από τους προπονητές και τους συμπαίκτες μας, είτε από τους φιλάθλους. Όταν η κριτική γίνεται με σκοπό να σε βοηθήσει, πρέπει να σκύβεις το κεφάλι και να δουλεύεις περισσότερο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Τις αποδοκιμασίες πάντως διαδέχτηκε το χειροκρότημα. Ποιες είναι οι σχέσεις σου με τον κόσμο σήμερα;Με αντιμετωπίζει πάρα πολύ καλά. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα καλά και τα κακά. Αυτό που έχω μάθει είναι, ότι όταν κάνεις κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο και δίνεις και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών σου, ο κόσμος το αναγνωρίζει και το χειροκροτεί. Ανέστη, πρέπει να είναι μεγάλο σοκ για ένα παιδί να επιλέγεται από μια τόσο μεγάλη ομάδα;Δεν ήμουν καν δεκαεπτά, όταν κλήθηκα να πάω στο τουρνουά να δοκιμαστώ για τη Μπαρτσελόνα και αρχικά ο πατέρας μου είχε πολλές επιφυλάξεις. Υπήρχε ανασφάλεια από πλευράς των γονιών μου και ήθελαν να τελειώσω πρώτα το σχολείο. Με το που πήγαμε και είδαμε τις εγκαταστάσεις, πόσο ανεπτυγμένα είναι τα πράγματα και ότι σου εξασφαλίζουν τα πάντα, τότε κατάλαβαν ότι θα είμαι σε καλά χέρια. Το πέταλο του Καμπ Νου το έχουν κάνει δωμάτια. Υπάρχει χώρος να τρώνε τα παιδιά των τμημάτων υποδομής που είναι από 12 έως 19 χρονών. Διαθέτουν καθηγητές και γενικά προσφέρουν τα πάντα. Τους πρώτους τρεις – τέσσερις μήνες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν τελείως μόνος, δεν ήξερα τη γλώσσα και οι υπόλοιποι δεν μιλούσαν αγγλικά. Αν δεν είσαι δυνατός χαρακτήρας φτάνεις στο σημείο να θέλεις να γυρίσεις πίσω. Στη συνέχεια έκανα παρέα με κάποια παιδιά όπως ο Μπαμπαγκίντα, που μαζί με τον Μότα ήταν οι μόνοι που μιλούσαν αγγλικά και με βοήθησε πολύ. Ήμουν, όμως, τόσο αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο και την καθημερινή εξέλιξη που έβλεπα και όλα τα υπόλοιπα περνούσαν σε δεύτερη μοίρα. Ζούσα και ανέπνεα γι’ αυτό, έκανα προπόνηση και δεν ασχολούμουνα με τα υπόλοιπα. Η συνύπαρξη στην ίδια ποδοσφαιρική στέγη με αστέρες παγκόσμιας εμβέλειας, πώς είναι;- Έβλεπα στην προπόνηση τον Ριβάλντο, τον Όβερμαρς τον Ράιζινγκερ, τον Λουίς Ενρίκε και όλους αυτούς τους μεγάλους αστέρες που διέθετε η ομάδα. Τους έβλεπα και δεν το πίστευα. Όσο και να φαίνεται περίεργο είναι τόσο απλοί . Όταν έκανα προπόνηση με την πρώτη ομάδα το απομυθοποίησα. Από μακριά τους βλέπεις σαν Θεούς, αλλά όταν τους ζεις καθημερινά, διαπιστώνεις πόσο απλοί άνθρωποι είναι. Καμία σχέση με αυτό που συναντάς στην Ελλάδα, όπου παίζεις σε μια ομάδα Α’ Εθνικής και νομίζεις ότι είσαι δεν ξέρω και εγώ τι. |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τρι Feb 09, 2010 9:23 pm | |
| Ο 15χρόνος Βασίλης Μεταξούλης που υπέγραψε συμβόλαιο με την επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού μίλησε στο περιοδικό yellow power, για την έκπληξη και τον ενθουσιασμό που ένιωσε στο άκουσμα της είδησης ότι θα προπονείται με την πρώτη ομάδα των ¨καναρινιών" όπως και για τις φιλοδοξίες του. Ο νεότερος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό τόνισε μεταξύ άλλων: «Όχι δεν το περίμενα, γιατί γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να βρεθείς από την παιδική στην ανδρική ομάδα. Ο Παναιτωλικός λειτουργεί υποδειγματικά στα τμήματα των υποδομών και είναι σίγουρο πως στηρίζει τις προσπάθειες όλων των παιδιών, δίνοντας την ευκαιρία να δείξουν και τις δυνατότητές τους. Ξαφνιάστηκα όταν το άκουσα, αλλά ο ενθουσιασμός μου ήταν πολύ μεγάλος»«Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι ξαφνικά μαζί με παίκτες που έχουν μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο. Συνάντησα πολύ καλό κλίμα και με αγκάλιασαν όλοι με τη συμπεριφορά τους. Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα να προπονούμαι μαζί τους».«Πιστεύω ότι με τη βοήθεια της οικογένειάς μου και της ομάδας θα τα καταφέρω. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά». |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τρι Feb 09, 2010 9:23 pm | |
| τα παραπανω ειναι απο b-united... |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τετ Feb 10, 2010 4:00 pm | |
| η ολοκληρωμενη συνεντευξη του νεου ταλεντου του παναιτωλικου απο το περιοδικο μας... 09/02/10
Ο Βασίλης Μεταξούλης γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995 στην Κατοχή του Δήμου Οινιαδών και η σχέση του με τον Παναιτωλικό είναι… οικογενειακή. Ο πατέρας του Τέλης φόρεσε την κυανοκίτρινη φανέλα τη δεκαετία του ’80. Επιθυμία του ήταν να κάνει και ο γιός του το ίδιο. Οι Ακαδημίες του Παναιτωλικού αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για κάθε παιδί που έχει ταλέντο και θέληση να δουλέψει σε επαγγελματικές συνθήκες. Έτσι ο Βασίλης, με την προτροπή του πατέρα του, εντάχθηκε πριν τρία χρόνια στην Ακαδημία. Με καθημερινές μετακινήσεις από την Κατοχή συμμετέχει ανελλιπώς σε προπονήσεις και αγώνες, ταυτόχρονα δε διαθέτει αρκετό χρόνο στις σχολικές του υποχρεώσεις. Είναι μαθητής της Γ’ Γυμνασίου με μέσο όρο βαθμολογίας πάνω από 19! Έτσι, και στο ποδόσφαιρο και στα μαθήματα παίρνει άριστα. Πέρσι ήταν βασικό στέλεχος και πρώτος σκόρερ της Παιδικής ομάδας του Παναιτωλικού. Στο παιδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΝΑ αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια και πέτυχε 29 γκολ. Ακόμα καλύτερη είναι η παρουσία του στο αντίστοιχο φετινό πρωτάθλημα. Πρόλαβε ν’ αγωνιστεί ως τώρα σε 14 παιχνίδια και σημείωσε 31 γκολ! Παράλληλα την τελευταία διετία αποτελεί βασικό στέλεχος της Μικτής ομάδας της Ένωσής μας, που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Ενώσεων έχοντας 8 συμμετοχές και 6 γκολ. Η εξέλιξη που παρουσίασε άνοιξε το δρόμο για να συμμετάσχει τον τελευταίο μήνα στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια της επαγγελματικής ομάδας. Τελικά αποφασίστηκε με εισήγηση των προπονητών του να ενταχθεί από τώρα και επίσημα στην επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού, προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδας από αυτή την ηλικία. Ο Βασίλης Μεταξούλης έγινε ο μικρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Παναιτωλικού που εντάσσεται στην επαγγελματική ομάδα. Πριν συμπληρώσει τα δεκαπέντε του χρόνια, έγινε μέλος της και θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για να αναδείξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Είναι ταυτόχρονα ο πρώτος ποδοσφαιριστής που από την Παιδική, περνάει αυτομάτως στην Ανδρική ομάδα και ο έκτος στη σειρά που από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού κάνει το άλμα. Την προηγούμενη τριετία πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές ακολούθησαν αντίστοιχη πορεία, καθώς πάγια πολιτική είναι η προώθηση των παιδιών που έχουν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στην ομάδα και να αποτελέσουν σταδιακά ένα ισχυρό ντόπιο κορμό. Πρώτα ο Δημήτρης Ρούσσης και ο Μπάμπης Νάκος. Στη συνέχεια ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Γιάννης Πασάς. Το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Μπερερής. Τώρα ο Βασίλης Μεταξούλης, ο "Βενιαμίν" της παρέας, που από την περασμένη Δευτέρα ζει το δικό του όνειρο. Παραδέχεται ότι αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα. « Όχι δεν το περίμενα, γιατί γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να βρεθείς από την παιδική στην ανδρική ομάδα. Ο Παναιτωλικός λειτουργεί υποδειγματικά στα τμήματα των υποδομών και είναι σίγουρο πως στηρίζει τις προσπάθειες όλων των παιδιών, δίνοντας την ευκαιρία να δείξουν και τις δυνατότητές τους. Ξαφνιάστηκα όταν το άκουσα, αλλά ο ενθουσιασμός μου ήταν πολύ μεγάλος» μας είπε. Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και για την υποδοχή που είχε στη μεγάλη ομάδα και το γενικότερο κλίμα που συνάντησε στ’ αποδυτήρια του Παναιτωλικού. « Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι ξαφνικά μαζί με παίκτες που έχουν μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο. Συνάντησα πολύ καλό κλίμα και με αγκάλιασαν όλοι με τη συμπεριφορά τους. Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα να προπονούμαι μαζί τους». Εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες πλέον υποχρεώσεις του και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε. Παράλληλα όμως να διατηρήσει σε ψηλό επίπεδο τις επιδόσεις του στο σχολείο. « Πιστεύω ότι με τη βοήθεια της οικογένειάς μου και της ομάδας θα τα καταφέρω. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά». Γνωρίζει ότι η δική του εξέλιξη μπορεί ν’ αποτελέσει κίνητρο και για τα υπόλοιπα παιδιά των τμημάτων υποδομής και καλεί όλους τους φίλους που απέκτησε εκεί, « να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά», ευχόμενος ν’ ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. * Από το επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ Παναιτωλικός YELLOW POWER
|
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Σαβ Feb 20, 2010 10:01 am | |
| Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιώργος Νταλακούρας (φωτό), παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή σταθμού που εδρεύει στη Δυτική Ελλάδα και σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια αλλά και τα τεκτενόμενα στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Αναλυτικά: Για τη μέχρι τώρα εικόνα του πρωταθλήματος, ο τεχνικός των "καναρινιών" είπε: "Αυτό το πρωτάθλημα έχει δυσκολίες. Είναι Γολγοθάς, είναι μακρύς και δύσκολος δρόμος μιας και οι ομάδες είναι όλες κοντά". Για την εμφάνιση της ομάδας του στη Φυλή πρόσθεσε: "Από τα στιγμιότυπα είδα ότι δείξανε τα γκολ και το δοκάρι του Θρασύβουλου. Έτσι δεν αποτυπώνεται η εικόνα του Παναιτωλικού. Σίγουρα δεν ήταν ο καλός Παναιτωλικός όμως σε αυτό το παιχνίδι κάποια πράγματα ήταν καλύτερα από το προηγούμενο. Για παράδειγμα οι φάσεις του Ζουρούδη και του Δημούτσου στο πρώτο ημίχρονο. Τα γκολ που δεχθήκαμε δεν είναι γκολ αυτής της κατηγορίας, ενώ ο χρόνος που μπήκαν δεν έδωσε περιθώρια να φανεί πως παίξαμε. Ο Θρασύβουλος μετά τα γκολ δεν μας πίεσε καθόλου σε αντίθεση με εμάς που είχαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ". www.b-united.com |
|  | |  old school6 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1024 Ομάδα:  Registration date: 10/10/2009
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τρι Feb 23, 2010 2:42 am | |
| O δρόμος για τη Σούπερ Λίγκα... Δευτέρα 22 Φεβ 2010, 17:29  Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Τάσος Δέντσας (φωτό) μίλησε στο επίσημο περιοδικό της ομάδας "Yellow Power" και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδος στην Β'Εθνική, τους προσωπικούς του στόχους ενώ αποκαλύπτει και πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Αγρίνιο. Αναλυτικά η συνέντευξη του 28χρόνου μέσου: - Τάσο, συμπληρώνοντας τρία χρόνια στην ομάδα, έγινες αγρινιώτης;Αγρινιώτης; (Γελάει). Δεν έγινα ακόμα, αλλά προς τα εκεί οδεύω… Τρία χρόνια στο Αγρίνιο, δένομαι με την πόλη, με τον κόσμο και φυσικά με την ομάδα. -Ρωτάω, γιατί το Αγρίνιο δεν μπορεί να θεωρηθεί ελκυστική πόλη για όσους δεν έχουν καταγωγή από την περιοχή.Ακόμα και αν δεν θεωρείται ελκυστική, όταν η δουλειά σου είναι εδώ, προσαρμόζεσαι στα δεδομένα. Συνηθίζεις να ζεις με αυτά που σου παρέχει η πόλη. Άλλωστε επέλεξα να έρθω στον Παναιτωλικό και στο Αγρίνιο και γνώριζα ότι δεν πάω στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο και όχι για να περάσω καλά. Αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι μια χαρά. - Έμαθες για την ομάδα από φίλους και παλιούς συμπαίκτες;
Με τον Βαγγέλη τον Κουτσουρέ και τον Μάκη τον Μπελεβώνη ήμασταν συμπαίκτες στον ΟΦΗ. Μου μίλησαν για την ομάδα και το όραμα του προέδρου. Για το πολύ καλό κλίμα, το οποίο το διαπίστωσα και εγώ ερχόμενος στο Αγρίνιο. - Τότε έπαιζες στην Α’ Εθνική με τον Ηρακλή και είχες προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση να έρθεις στην Γ’ Εθνική;Υπήρχαν διάφορες προτάσεις, αλλά δεν με ικανοποιούσαν. Ήθελα να πάω σε ομάδα νοικοκυρεμένη από την αρχή ως το τέλος. Αυτό το βρήκα εδώ, στον Παναιτωλικό. - Παρότι έζησες και δύσκολες καταστάσεις. Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκες; Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και ευχάριστες και δύσκολες στιγμές. Τον πρώτο χρόνο περάσαμε πολλές δύσκολες, όπως και τον δεύτερο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν ζήσεις τις δύσκολες στιγμές, δεν νιώθεις τόσο τη χαρά. - Η περσινή άνοδος με τον αγώνα μπαράζ διέγραψε τις άσχημες εμπειρίες;Και οι χαρές και οι λύπες είναι πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και μένουν στη μνήμη. Τ’ αφήνουμε πίσω και κοιτάμε μπροστά. - Φέτος στη Β’ Εθνική, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας. Είναι δύσκολη η σταθεροποίησή της;
Η κατηγορία είναι από μόνη της δύσκολη. Πρέπει εμείς, οι πιο έμπειροι παίκτες, να βοηθήσουμε και στους νεότερους και στους ξένους που δεν γνωρίζουν την κατηγορία, να προσαρμοστούν. Παρά τις δυσκολίες, νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να σταθεροποιηθούμε σε ψηλότερες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. - Με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο νιώθεις μεγαλύτερες ευθύνες;Σίγουρα. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα και όταν σου δίνει τη δυνατότητα να φορέσεις το περιβραχιόνιο του αρχηγού, νιώθεις υπερήφανος. Όταν έρχονται δύσκολες στιγμές οι αρχηγοί είναι αυτοί που πρέπει να βγουν μπροστά και να δείξουν το δρόμο στην ομάδα. - Με τον Ιωνικό όλοι θαύμασαν την εμφάνισή σας, αλλά με το Θρασύβουλο δεν πήγατε το ίδιο καλά. Σας προβληματίζουν αυτές οι μεταπτώσεις;Στο τέλος του 2009 είχαμε βρει ρυθμό ως ομάδα και η διακοπή δεν μας έκανε καλό. Ελπίζω να βρούμε πάλι τον ρυθμό μας, για να σταθεροποιηθούμε ψηλότερα στη βαθμολογία. - Το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αποτελεί πλέον μια δοκιμασμένη συνταγή που οδηγεί στην επιτυχία; Νομίζω ότι και το παιχνίδι με την Καρδίτσα θα κυμανθεί στο ίδιο μήκος κύματος. Ελπίζω ο αγωνιστικός χώρος να είναι καλύτερος και να είμαστε πάλι εμείς οι νικητές. - Τελικά υπάρχουν φαβορί στο πρωτάθλημα; Γιατί, ακόμα και η Κέρκυρα πλέον δεν έχει διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο.
Δεν υπάρχουν μεγάλα φαβορί. Κάποια στιγμή άνοιξε η ψαλίδα στην κορυφή, αλλά πλέον έχει κλείσει και όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Όλοι μπορούν να παίξουν στα Play-off και στα Play-out. Είναι μικρές οι διαφορές των ομάδων. - Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την τελική έκβαση και τι πρέπει να κάνει ο Παναιτωλικός;Να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, αυτές που δείξαμε τις τελευταίες αγωνιστικές του 2009. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας και αν το κάνουμε θα βρεθούμε στις πρώτες έξι θέσεις. - Συμπληρώνεις τρία χρόνια στην ομάδα. Πώς βλέπεις το μέλλον σου;Στο ποδόσφαιρο το μέλλον είναι απρόβλεπτο. Ήμουνα στον Ηρακλή και σε μια στιγμή βρέθηκα στη Γ’ Εθνική. Ευελπιστώ να βρίσκομαι στον Παναιτωλικό και τα επόμενα χρόνια και να φτάσω μαζί του όσο ψηλότερα γίνεται. - Βλέπεις, αργά ή γρήγορα, να παίζεις μαζί του στην Α’ Εθνική;Με σταθερά βήματα, όπως κάνει ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια, ο στόχος είναι εφικτός. Μπορεί να συμβεί φέτος, του χρόνου ή σε τρία χρόνια, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Με τα σταθερά βήματα που κάνει είναι θέμα χρόνου. * Όπως πριν απο κάθε εντός εδρα αγώνα έτσι και στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μοιράστηκε στους φιλάθλους του Παναιτωλικού το επίσημο περιοδικό της ομάδος , "Yellow Power". Στις σελίδες του εκτός από την παρουσίαση της αντιπάλου του Παναιτωλικού, μπορεί ο αναγνώστης να διαβάσει πλούσια θέματα όπως το αφιέρωμα στον ποδοσφαιριστή Τάσο Μακρή και την αναφορά του δημοσιογράφου Γιάννη Μπακέλα στην περιοδο 1978-1979 όπως και ειδήσεις για όλα τα τμήματα των καναρινιών και αναφορές για την ιστορία της πόλης του Αγρίνιου.* Στα αγωνιστικά ικανοποίησει επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του Παναιτωλικού για την νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας που έφερε τα "καναρίνια" και πάλι σε τροχία play off, αλλά και για την εμφάνιση του τερματοφύλακα Γιώργου Πονηρού. Να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος γκολκίπερ που χρησιμοποιείται για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας κάτι που δείχνει την πληθώρα επιλογών που υπάρχει στον Παναιτωλικο για την θέση 1. Στο ματς με το Αιγάλεω ο Γιάννης Νταλακούρας θα έχει στην διάθεση του τον Χουσείν Μουμίν (20/1) που εξέτισε την ποινή του ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάριο Γκούρμα( 15/3).* Συνέντευξη θα παραχωρήσει την Δευτέρα το βράδυ στις 10.30 στον τηλεοπτικό σταθμό "Aχελλώος tv'' ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας. www.b-united.com |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τετ Feb 24, 2010 1:28 am | |
| Στηρίζουμε Νταλακούρα αλλά..." Τρίτη 23 Φεβ 2010, 18:35  Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "Αχελλώος tv" ο πρόεδρος του Παναιτωλικόυ Φώτης Κωστούλας (φωτό: action images) μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους στόχους του συλλόγου, τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και τον προπονητή Γιαννη Νταλακούρα, ενώ αναφέρθηκε και στον Σίνισα Γκόγκιτς για τον οποίο τόνισε ότι έχουν εξοφληθεί τα δεδουλευμένα του. Ο ισχυρός ανδρας της ΠΑΕ Παναιτωλικός δήλωσε μεταξύ άλλων: Για τον Παναιτωλικό και τις μεταγραφές: «Στόχος μας είναι μια θέση στην εξάδα και η συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά αν δεν το πετύχουμε δεν σημαίνει ότι η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Με τις κινήσεις του Ιανουαρίου προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη του καλοκαιριού. Οι μεταγραφές είναι μία προσπάθεια τριών-τεσσάρων ατόμων. Προσπαθήσαμε να φέρουμε κάποιους παίκτες, αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν για διαφόρους λόγους» Για τον Γιάννη Νταλακούρα και τον Σίνισα Γκόγκιτς: «Ο Γιάννης Νταλακούρας είναι δικό μας παιδί και δεν θέλαμε να τον «κάψουμε». Αυτή τη στιγμή είναι προπονητής μας, αλλά ο Παναιτωλικός θα είναι πάντα σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή γιατί θέλουμε το καλύτερο. Επιλέξαμε τον Νταλακούρα, που έχει δώσει δείγματα πολύ καλής δουλειάς, γιατί οι περιπτώσεις που είχαμε στα υπόψη δεν προχώρησαν, Ο Σίνισα Γκόγκιτς απαιτεί όλα τα οφειλόμενα του συμβολαίου του, αλλά ο Παναιτωλικός τον έχει εξοφλήσει μέχρι και το Μάρτιο που είναι τα νόμιμα και το θέμα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια». * Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της πίτας του συνδέσμου φιλάθλων του Παναιτωλικού Warriors στο καφέ "Μορφές" παρουσία αντιπροσωπείας της διοίκησης των "καναρινιών", της ποδοσφαιρικής και μπασκετικής ομάδας όπως και πλήθος κόσμου www.b-united.com |
|  | |  πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Πεμ Feb 25, 2010 10:16 am | |
| Παλιές αμαρτίες... παιδεύουσι Παναιτωλικό Από το 2005 και ύστερα, όταν ο Φώτης Κωστούλας ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, ο Παναιτωλικός θεωρείται και είναι μία ΠΑΕ... μοντέλο και πρότυπο οικονομικής φερεγγυότητας και οργανωτικής εξέλιξης. Μέχρι τότε, αντίθετα, επρόκειτο για ένα ποδοσφαιρικό σωματείο το οποίο είχε φτάσει στο ναδίρ και σε τέτοιο σημείο παρακμής, με πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι ο νέος ισχυρός άνδρας είχε παραλάβει σε? πλαστική σακούλα σούπερ μάρκετ το αρχείο της ΠΑΕ! Η νέα διοίκηση ξεκίνησε να αποπληρώνει τα χρέη σε πρώην ποδοσφαιριστές, ενώ κατά καιρούς κατέφθαναν απαιτήσεις από πάσης φύσεως επαγγελματίες και επιχειρήσεις, που ζητούσαν επίσης οφειλόμενα. Το ίδιο διάστημα άρχισαν να παρουσιάζονται κάποια «αγκάθια» από απαιτήσεις παραγόντων προηγούμενων ΔΣ του Παναιτωλικού μέχρι να φτάσουμε στο «σήμερα», όπου μέσω αγωγής ζητούν την καταβολή των χρημάτων που είχαν βάλει, μια εξέλιξη η οποία ελλοχεύει ακόμη και τον κίνδυνο κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ που υπό προϋποθέσεις μπορεί να φέρει και βαθμολογικές συνέπειες! Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν οι Γρηγόρης Ζήσης, Γιώργος Βλάχος, Λεωνίδας Σταρακάς, Βασίλης Αντωνόπουλος και Δημήτριος Γιαννάκης, ζητώντας να πληρώσει ο Κωστούλας δάνειο 60.000 ευρώ, το οποίο είχε εξασφαλιστεί για τις ανάγκες του συλλόγου, ενώ οι δύο τελευταίοι προχώρησαν σε αγωγή για ταμειακές διευκολύνσεις την περίοδο 2003-04 (58.000 ευρώ επί συνόλου περίπου). Η αντίδραση του Κωστούλα στα παραπάνω είναι απλούστατα ότι δεν προτίθεται να δώσει ούτε... ευρώ σε κανέναν, καθώς η θέση της ΠΑΕ είναι πως «είναι αδιανόητο κάποιος να ισχυρίζεται ότι διέθεσε με τη θέλησή του στο παρελθόν για τις ανάγκες του Παναιτωλικού 10 ή 30 χιλιάδες ευρώ και έπειτα από πέντε χρόνια να τα απαιτεί πίσω». Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος παρουσιάζεται τόσο αποφασισμένος να επιμείνει, ώστε ρίχνει το μπαλάκι στους πρώην παράγοντες, προκαλώντας τους να τραβήξουν την υπόθεση, η οποία θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα την αποβολή της ομάδας και την «επιστροφή» της στη Δ' Εθνική. Ζητάει αποζημίωση ο Γκόγκιτς! Οι «πονοκέφαλοι» για τον Κωστούλα και τον Παναιτωλικό, όμως, δεν περιορίζονται στο παραπάνω, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Σίνισα Γκόγκιτς ζητάει ως αποζημίωση τα χρήματα που θα είχε λαμβάνειν αν έμενε στον πάγκο έως το τέλος της σεζόν! Ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος αποχώρησε προ κάποιων εβδομάδων, ισχυρίζεται ότι η φυγή του δεν συνάδει με την πολύ καλή πορεία της ομάδας, την οποία και άφησε εντός πλέι οφ, ενώ τώρα έχει υποχωρήσει. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=7336350 _________________ _________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Παρ Mar 05, 2010 11:49 am | |
| ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Ελίνι Δημούτσος και Δημήτρης Σιόβας μίλησαν στο epo.gr για την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Αγγλίας (3/3, ώρα 20:00 Ελλάδας, Keepmoat Stadium-Ντονκάστερ) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO U-21 2011.
Ο μέσος του Παναιτωλικού Ελίνι Δημούτσος ανέφερε: «Ο αγώνας με την Αγγλία είναι σαν τελικός. Πρόκειται για το πιο σημαντικό ματς στον όμιλό μας και σε περίπτωση που πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στα μπαράζ. Η Αγγλία είναι πολύ καλή ομάδα και θα έχει την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».
Δημήτρης Σιόβας: «Είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Βρισκόμαστε από την αρχή στην κορυφή του ομίλου και στόχος μας είναι να παραμείνουμε πρώτοι έως το τέλος. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας σπουδαίος αγώνας και ελπίζω να είμαστε οι νικητές». *Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Στιούαρτ Πιρς, δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Τετάρτης τον επιθετικό Ντάνιελ Γουέλμπεκ λόγω τραυματισμού.
|
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Σαβ Mar 06, 2010 9:39 am | |
| (Νταλακούρας): Για το ματς με τον Εθν. Αστέρα:
Είναι ίσως το πιό σημαντικό παιχνίδι. Είναι δύσκολη ομάδα όπως και όλες οι ομάδες στην Β΄Εθνική, έχει καλά στοιχεία, εμπειρία αλλά και αδυναμίες τις οποίες έχουμε μελετήσει και νιώθω ότι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι. Για τους τραυματισμούς:
Ο Γκούρμα και ο Θεοδωρίδης είναι μεγάλες απώλειες, με τον δέυτερο να κάνει αγώνα προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Για τον Σάμπα και τους επιθετικούς:
ο Σάμπα θα είναι έτοιμος σε 15 ημέρες. Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και σιγά σιγά μπαίνει στον ρυθμό της ομάδας. Ίσως να είναι στην αποστολή σε κάποιο απο τα επόμενα ματς. Γίνονται προσπάθειες να βρουν όλοι τον καλό τους εαυτό και πιστεύω μπορούν δώσουν περισσότερα. Για τον αν θα επηρεάσει η λύση της συνεργασίας του γυμναστή την ομάδα στο ματς της Κυριακής:Είμαστε όλοι επαγγελματίες και δεν πρέπει να μας επηρεάσει. |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τρι Mar 09, 2010 2:49 am | |
| Χουσεΐν Μουμίν: Δυνατοί ως το τέλος Ο Χουσεΐν Μουμίν γεννήθηκε στο χωριό Πάσος, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κομοτηνή, στις 24 Μαρτίου 1987 και σε μικρή ηλικία άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού του. Μάλιστα, όπως λέει, ξεχώριζε από τη φανέλα που έφτανε μέχρι τα γόνατα, έτσι μικροκαμωμένος που ήταν. Αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει σε ηλικία 16 ετών την πρώτη του μεταγραφή στον Πανθρακικό, ο οποίος το 2003 που τον απέκτησε έπαιζε στη Δ’ Εθνική. Τον είχε ανακαλύψει ο Αντώνης Μιχαλακόπουλος, μετά από παρότρυνση των διαιτητών που τον έβλεπαν στα παιχνίδια του τοπικού. Εκείνη τη σεζόν ο Χουσεΐν έκανε 18 συμμετοχές και την επόμενη έπαιξε σε 29 από τα 30 παιχνίδια πρωταθλήματος, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο, καθώς ο Πανθρακικός ανέβηκε στη Γ’ Εθνική. Το ταλέντο του έγινε ευρύτερα γνωστό και ομάδες Α’ Εθνικής τον παρακολουθούσαν. Η Ξάνθη έκανε επίσημη πρόταση στον Πανθρακικό, όπως και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Σαβέβσκι του ζήτησε να κατέβει για προπονήσεις στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. «Δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο ήταν το σωστό» μας λέει σήμερα. «Εγώ είχα εκεί την παρέα μου και περνούσα καλά, δεν με ενδιέφερε να πάω σε άλλη ομάδα. Μου έλεγαν από τη διοίκηση ότι με θέλει ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, αλλά εγώ επέμενα να συνεχίσω στον Πανθρακικό. Με τον πρόεδρο κ. Σαββάκη και τον πατέρα μου πήγαμε στη Θεσσαλονίκη, μου έδωσαν το συμβόλαιο και υπέγραψα. Ούτε κοίταξα τι είχε μέσα, ούτε τίποτα». Ο ΠΑΟΚ είχε προπονητή τότε τον Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα τον παρακολουθούσε για λογαριασμό της Ξάνθης και τον γνώριζε καλά. «Στην προετοιμασία είχα ξεκινήσει πολύ καλά, αλλά μόλις άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια τραυματίστηκα και έκανα αρθροσκόπηση, μένοντας εκτός τρεις μήνες. Έφυγε και ο κ. Καραγεωργίου και έτσι όλη τη χρονιά έπαιξα σε τρία παιχνίδια». Τη σεζόν 2006-2007 έπαιξε σε 18 παιχνίδια με Βούκοτιτς και Παράσχο και στο επόμενο πρωτάθλημα αρχίζει στη βασική ενδεκάδα. Η αντικατάσταση του Παράσχου από τον Σάντος, τον αφήνει εκτός αποστολής και τον Γενάρη του 2008 πάει δανεικός στον Πανσερραϊκό. Πιστεύει ότι εκείνη η επιλογή ήταν λάθος. «Με είχε ζητήσει και ο Πανθρακικός, που με ήξερε ο κ. Βασιλακάκης. Εγώ διάλεξα να πάω Πανσερραϊκό και δεν έπαιξα όπως έπρεπε». Το καλοκαίρι του 2008 ήρθε στο Αγρίνιο δανεικός από τον ΠΑΟΚ και καθιερώθηκε στη ομάδα παίζοντας σε 30 παιχνίδια. Χωρίς πολύ σκέψη ζήτησε να παραμείνει και φέτος, έχοντας μόνιμη θέση στην ενδεκάδα - Μετά τον Πανσερραϊκό η επιλογή σου ήταν περισσότερο προσεκτική; - Όποιον και να ρώτησα από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι, μου είπε τα καλύτερα. Ήξερα για την ομάδα και τον κόσμο της, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι όλοι μου έλεγαν «Παναιτωλικό με κλειστά μάτια», ακόμα και σε σύγκριση με ομάδες Β’ Εθνικής οι οποίες είχαν ενδιαφερθεί. - Στο Αγρίνιο ξαναβρήκες τον εαυτό σου; - Η προετοιμασία ήταν απ’ τις καλύτερες που έχω κάνει. Δουλέψαμε σωστά και είχαμε πολύ καλό σύνολο. Παίζαμε σε γεμάτο γήπεδο και κάναμε πρωταθλητισμό. Όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους. Σε γεμίζουν ευθύνες και δουλεύεις καλύτερα να πετύχεις το στόχο σου. Κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά και όλη η ομάδα. - Η επιβράβευση της προσπάθειας ήταν η άνοδος; -Βέβαια. Ήταν μεγάλη στιγμή ο αγώνας μπαράζ με τη Ρόδο και άξιζε η ομάδα την άνοδο. -Αμέσως μετά μπήκε δίλλημα για σένα τι θα κάνεις; - Ήμουν ευχαριστημένος από την ομάδα. Γνώριζα τους ανθρώπους, ήταν άψογοι μαζί μου. Όπως οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος. Είπα στον εαυτό μου, θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ και θέλω να μείνω εδώ. Τέλος Μαΐου τελειώσαμε τις προπονήσεις, πήγα να δω τους δικούς μου και δεν περίμενα προτάσεις. Μίλησα με τον ΠΑΟΚ και αποφασίσαμε να μείνω στον Παναιτωλικό. Αρχές Ιουνίου άρχισα ήσυχα τις διακοπές μου. - Διατηρείς επικοινωνία με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ; - Όποτε χρειάζεται. Με παίρνουν καμιά φορά εκείνοι τηλέφωνο. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε συχνά. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα δούμε τι έχουμε κάνει. - Ο βασικός σου στόχος είναι να επιστρέψεις την Τούμπα και να καθιερωθείς; - Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι. Πέρσι ήθελα να έρθω εδώ να κάνω «γεμάτη χρονιά» και ν’ ανέβει η ομάδα. Δόξα σοι ο Θεός, έγινε πραγματικότητα. Και φέτος ίδιος είναι ο στόχος. Να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να μπει η ομάδα στα Play-off. Αν βοηθήσω και εγώ να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, καλώς. Στο τέλος της χρονιάς βλέπουμε. Κακά τα ψέματα, όλοι θέλουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, όλοι θέλουν να παίξουν στην Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να δεις τι δουλειά κάνεις και αν μπορείς να παίξεις εκεί. - Πόσο έχεις δεθεί με τον Παναιτωλικό; - Πάρα πολύ. Έζησα ξεχωριστές στιγμές και έχω δεθεί πάρα πολύ με την ομάδα. - Ο Παναιτωλικός μπορεί να διεκδικήσει φέτος άνοδο; - Πιστεύω ότι μπορεί. Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς από δικά μας λάθη, αλλά είμαστε μέσα στο στόχο μας. Απομένουν έντεκα παιχνίδια και αν όλα πάνε καλά, είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουμε στην εξάδα. Αν είμαστε καλά εμείς, θα είμαστε πολύ δυνατοί ως το τέλος. - Κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό πια. Τα δύο συνεχόμενα εντός έχουν ξεχωριστή σημασία; - Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και αυτό που θέλουμε είναι πρώτα να κερδίσουμε τον Εθνικό Αστέρα. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια και μου θυμίζουν τα δύο που παίξαμε στην έδρα μας μετά τις γιορτές, με Κέρκυρα και Δράμα. Τελικά πήραμε ένα βαθμό. Πρέπει να κοιτάμε έναν-έναν τους αντιπάλους. Πρέπει να τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε τον Εθνικό Αστέρα και μετά να κοιτάξουμε τον ΟΦΗ. Είναι παιχνίδια κρίσιμα για την πορεία της ομάδας μας. - Τον Γενάρη φάνηκε να κάνει κοιλιά ο Παναιτωλικός. Το έχει ξεπεράσει; - Πιστεύω ναι. Αλλά από δω και πέρα τα παιχνίδια θα πάνε στη δύναμη και το πάθος. Όλες οι ομάδες τα δίνουν όλα στο γήπεδο για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, χωρίς να κοιτάνε το ποδόσφαιρο που παίζουν. Και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι όσο πλησιάζουμε στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι το μόνο που μετράει και οδηγεί στο στόχο. Αν έρθει παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, θα είναι το καλύτερο. - Τι είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει τον Παναιτωλικό στην εξάδα ως το τέλος; - Το αβαντάζ που έχουμε ως ομάδα είναι η έδρα μας. Αν πάρουμε τα έξι παιχνίδια που έχουμε στο Αγρίνιο, θα πετύχουμε το στόχο μας. - Απ’ τις ομάδες που έχουν ανάλογες βλέψεις, ποιες υπολογίζεις περισσότερο; - Όλες είναι δυνατές ομάδες. Αυτές που έχουν κόσμο στο πλευρό τους έχουν αβαντάζ. Για παράδειγμα, ΟΦΗ και Εθνικός Αστέρας είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά ο ΟΦΗ έχει κόσμο και θα είναι διαφορετικά. Ειδικά στα μπαράζ θα έχουν μεγαλύτερη ώθηση οι ομάδες που διαθέτουν πολύ κόσμο. - Οι επόμενες αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσουν ή θα περιπλέξουν την κατάσταση; - Νομίζω ότι θα πάει έτσι ως το τέλος. Μάχη σώμα με σώμα ως το τέλος της χρονιάς, γιατί οι διαφορές είναι μικρές. Αν μια ομάδα κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια και η άλλη χάσει δύο συνεχόμενα, αλλάζει κατευθείαν και ο στόχος. Πριν παίξουμε με την Αναγέννηση Καρδίτσας παίζαμε να μπούμε στην εξάδα ή να πάμε στα Play-out. Κερδίσαμε δύο ματς και είμαστε στην πέμπτη θέση. Με δύο ακόμα νίκες στα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, θα βρεθούμε πολύ πιο πάνω και μπορούμε να πάρουμε διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. - Από τον κόσμο που στηρίζει τις προσπάθειές σας, αλλά ταυτόχρονα έχει και απαιτήσεις, τι περιμένετε; - Λογικό είναι να έχει απαιτήσεις. Εμείς ως ομάδα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά το ποδόσφαιρο θέλει και υπομονή. Δεν γίνονται πάντα αυτά που θέλουμε. Και τον κόσμο να ρωτήσεις θα σου πει χίλιες διαφορετικές απόψεις για την ομάδα. Πρέπει να έχει υπομονή, να καταλαβαίνει τις δυσκολίες και να συνεχίσει να μας στηρίζει, προκειμένου να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε. * Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ YELLOW POWER που κυκλοφόρησε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. |
|  | | | | Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] | |
|
| Σελίδα 1 από 39 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39  |
| | Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |