|
Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις]
5
4.7
13
| | Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] | |
| |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 old school6 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1024 Ομάδα:  Registration date: 10/10/2009
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τετ Mar 10, 2010 12:14 am | |
| | ΖΟΡΜΠΑΣ: "ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ" |
Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης μίλησε ο πρώην παίχτης του Παναιτωλικού και νυν του ΟΦΗ Παναγιώτης Ζορμπάς, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στον αγώνα της Κυριακής.
Ο Ζορμπάς μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Ακολουθούν δύο κομβικά εκτός έδρας παιχνίδια τα οποία αν κερδίσουμε θα έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες για την άνοδο. Την Κυριακή παίζουμε με τον Παναιτωλικό, έχει μια πολύ δύσκολη έδρα και αυτό που πρέπει να προσέξουμε θα πρέπει να είναι τα πρώτα λεπτά του αγώνα που μπαίνει πολύ δυνατά ο αντίπαλός μας. Πιστεύω ότι αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε καλά έτσι όπως ξέρουμε δεν πρόκειται να χάσουμε. Στον Παναιτωλικό έχω περάσει καλές στιγμές, την αγαπάω αυτή την ομάδα, όπως με αγαπάει και εμένα ο κόσμος. Τώρα όμως παίζω στον Ο.Φ.Η. και υπάρχουν ακόμα 10 αγωνιστικές μέχρι το τέλος και στόχος μας είναι η άνοδος στην Super League όπως και αν έρθει». | www.allsportsmag.gr. |
|
|  | |  titormos_nikaia_g6 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 3975 Ηλικία: 17 Τόπος: Αη-Λιάς Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 01/01/2010
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Παρ Mar 12, 2010 10:20 pm | |
| /3/1926 - 9/3/2010: 84 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Παναιτωλικός, καθώς κλείνει τα 84 και μπαίνει αισίως στα 85. ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 1926
Το καταστατικό του ΓΦΣ Παναιτωλικός.
Εν Αγρινίω και εν τω Γυμνασίω Αγρινίου, σήμερον την 9ην του μηνός Μαρτίου του 1926 έτους, ημέραν της εβδομάδος Τρίτην και ώραν 5 μ.μ. συνελθόντες οι κάτωθι υπογεγραμμένοι: Αποφασίζομεν παμψηφεί. 1. Ιδρύομεν Σωματείον κατά τους Νόμους 281 και 2151 περί Σωματείων υπό την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος «Παναιτωλικός» 2. Ψηφίζομεν κατ’ άρθρον και έν τω συνόλω του το εξ’ άρθρων τεσσαράκοντα δύο (42) ανωτέρω καταστατικό αυτού. Εκλέγομεν δια την διοίκησιν αυτού, προσωρνή τριμελή επιτροπήν εκ των α) Ευθυμίου Χαβέλλα ως προέδρου β) Γεωργίου Χαντζοπούλου ως Ταμίου καί γ) Εμμανουήλ Θεοδωροπούλου ως Γραμματέως, είς ην ανατίθεμεν α) Την μέριμναν περί της εγκρίσεως υπό του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου του καταστατικού του Συλλόγου. β) Την μετά την έγκρισιν του καταστατικού υπό του δικαστηρίου εγγραφήν τακτικών μελών του Συλλόγου και πρόσκλησιν Γενικής Συνελεύσεως εντός μηνός δι’ αρχαιρεσίας δια το έτος 1926. Εφ’ ώ συνετάχθη το παρόν και βεβαιωθέν υπογράφεται. Οι ιδρυταί: Ευθύμιος Χαβέλλας, Γεώργιος Χατζόπουλος, Εμμανουήλ Θεοδωρόπουλος, Αθανάσιος Παπασωτηρόπουλος, Νικόλαος Σαραντόπουλος, Διονύσιος Έξαρχος, Ιωάννης Σελιμάς, Ανδρέας Παναγόπουλος, Γεώργιος Στύλιος, Χρήστος Σ. Γιάγκας, Λάμπρος Μπούστος, Νικόλαος Τσιτσιμελής, Χρήστος Παπαγιάννης, Γεώργιος Πάτσης, Παναγιώτης Τσιχριντζής, Γεώργιος Αλεξανδρόπουλος. Ότι ακριβές αντίγραφον εν Αγρινίω αυθημερόν Ο πρόεδρος Ευθύμιος Χαβέλλας, ο Γραμματεύς Εμμ. Θεοδωρόπουλος. Ενεκρίθη δυνάμει της υπ’ αριθ. 200/1926 αποφάσεως Πρωτοδικείου Μεσολογγίου. |
Αριθμός μηνυμάτων: 3975 Ηλικία: 17 Τόπος: Αη-Λιάς Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 01/01/2010
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Παρ Mar 12, 2010 10:21 pm | |
| ΓΚΟΥΛΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Στην συνέντευξη τύπου της Τετάρτης ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Γκουλής, χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό ομάδα με ποιότητα, για ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα του και για μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο προσεχή ντέρμπι.
Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο παιχνίδι: «Έχουμε μπροστά μας μια ομάδα με ποιότητα, ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα της και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας στην έδρα της είναι πολύ μεγάλος. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα με Σταυρακάκη, Πίτσο θα δούμε πως θα είναι τις επόμενες ημέρες και αναλόγως με την κατάσταση θα αποφασίσουμε. Θα δούμε αν αλλάξουμε κάτι αλλά πρέπει να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά παρόλο που έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε κάποια πράγματα. Είναι ένα ματς που πρέπει να καταθέσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο κόντρα σε μια ομάδα με δυναμική και ποιότητα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν μας ενθουσιάζει τίποτα και δεν μας απογοητεύει τίποτα. Πάμε από προπόνηση σε αγώνα και από προπόνηση σε αγώνα». |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Παρ Mar 12, 2010 10:27 pm | |
| ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ: "ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ" Πολλά τα θετικά της προπόνησης της Παρασκευής, με τον Νταλακούρα να βλέπει τους περισσότερους παίχτες να συμμετέχουν κανονικά. Όλο το πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαϊκαρά, Βούκοβιτς, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ και Δέντσας αλλά η συμμετοχή τους (αν θα ξεκινήσουν ή άν θα είναι στον πάγκο) θα κριθεί στην αυριανή πρωινή προπόνηση. Απο τις προπονήσεις αποχώρησε ο νεαρός Βραζιλιάνος, Ράφαελ Τόρες και για τον αν θα αποκτηθεί ή όχι θα αποφασιστεί την προσεχή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με τις ανάγκες τις ομάδας, κάτι που θα γίνει με οποιονδήποτε παίχτη δοκιμαστεί στο εξής. Ο Αγρινιώτης τεχνικός, Γιάννης Νταλακούρας, ζήτησε την ίδια στήριξη απο τον κόσμο όπως επίσης ζήτησε υπομονή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο οποίος μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες σε μία συνάντηση ιστορικών ομάδων όπως χαρακτηριστικά ανεφερε. "Είχαμε μια καλή εβδομάδα με καλή διάθεση και βαθμολογικά. Την ίδια καλή διάθεση πρέπει να έχουμε όλοι - κόσμος, διοίκηση, παίχτες και γενικά όλοι στην ομάδα, όπως επίσης δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια. Την Κυριακή έχουμε συνάντηση με δύο απο τις πιό ιστορικές ομάδες. Απο εδώ και στο εξής ο κόσμος θα βλέπει μια ομάδα που θα προσπαθεί για το καλύτερο και σιγά σιγά θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο και θέαμα. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με έμπειρους και καταξιωμένους παίχτες. Με προβληματίζει κατα κάποιο τρόπο αλλά όπως σε όλες τις ομάδες, υπάρχουν αδυναμίες". Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα υπάρξει man-to-man σε κάποιον αντίπαλο παίχτη ο Νταλακούρας ξεκαθάρισε ότι ο Παναιτωλικός αποκλείεται να αγωνιστεί με αυτο τον τρόπο σε οποιοδήποτε παιχνίδι και ότι πάντα θα επιβάλει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Ο MVP του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, Βασίλης Γκόλιας στην πρώτη συνέντευξη του νέου αυτού θεσμού ανέφερε: "Θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Πιστεύουμε στο αποτέλεσμα στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι ντέρμπι και θα συμφωνήσω με τον κόουτς στο ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θέλουμε περισσότερη βοήθεια απο τον κόσμο -όχι ότι δεν την έχουμε- σε αυτό το μάτς καθώς και υπομονή". Σε ερώτηση για το που κατατάσσει την ομάδα:
"Την ομάδα εγώ την κατατάσσω εκεί που βρίσκετε και ψηλότερα". Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα, απο την πλευρά της διοίκησης αναφέρθηκαν τα εξής:Ο Καλφούντζος κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό με τον Γκότση. Απο ένα λάθος δεν διαγράφεις και δεν ξεχνάς την προσφορά οποιουδήποτε. Ο Ζήσης συνεχίζει να είναι ιατρός της ομάδας και για το αν θα επανέλθει στο ΔΣ θα αποφασίσει ο πρόεδρος. Ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε. |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Δευ Mar 15, 2010 4:30 pm | |
| "Μπορούμε την άνοδο..."  Για τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό, τις εντυπώσεις του από την ομάδα, το ελληνικό ποδόσφαιρο και για πολλά άλλα μίλησε ο Γιάρλ Αντρέ Στόρμπαεκ (φωτό: Δερβίσης) μπακ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου, "Yellow Power". Αναλυτικά η συνέντευξη: Ήταν μια έκπληξη για σένα η πρόταση του Παναιτωλικού;Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Υπήρχαν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν και μάλιστα λίγες μέρες πριν ήμουν στη Σκωτία για να συζητήσω τη μεταγραφή μου. Συζητούσα επίσης με ομάδες στη Ρουμανία και την Τουρκία, που έπαιζαν στην Α’ Εθνική αλλά βαθμολογικά βρίσκονταν από τη μέση και κάτω, οπότε δεν είχαν ιδιαίτερους στόχους. Ήταν πιο ενδιαφέρον να έρθω στον Παναιτωλικό που ήταν μεν στη Β’ Εθνική, αλλά έχει στόχο την άνοδο. Ο μάνατζερ μου μετέφερε το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού και μπήκα στη διαδικασία να μάθω για την ομάδα. Βρήκες ανθρώπους να σε ενημερώσουν;Ο γιός του Άρνε Ντόκεν, που είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό είναι πολύ καλός φίλος μου. Του ζήτησα να πάρει πληροφορίες από την Ελλάδα. Μίλησε με κάποιον στην Αθήνα και του είπε πολύ καλά λόγια για τον Παναιτωλικό. Πριν υπογράψεις ήρθες στο Αγρίνιο και είδες την ομάδα και τους ανθρώπους της. Τι διαπίστωσες;Μίλησα τηλεφωνικά με τον πρόεδρο και μου είπε για τους στόχους της ομάδας. Ήρθα στο Αγρίνιο και είδα από κοντά το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις. Είδα πόσο καλά οργανωμένη είναι η ομάδα και ότι έχει στόχους. Έτσι αποφάσισα και υπέγραψα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Η μεταγραφή σου σε ομάδα Β’ Εθνικής προκάλεσε αίσθηση στη χώρα σου, όπως είδαμε σε δημοσιεύματα. Είναι χαμηλό το επίπεδο για τα δικά σου δεδομένα;Είναι μόλις λίγα χρόνια που είχα προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λινγκ στην Αγγλία. Η Μπόλτον και η Μπλάκμπερν είχαν ενδιαφερθεί, αλλά δεν ήμουν ελεύθερος και δεν μπόρεσα να κάνω μεταγραφή. Έτσι ήταν λογικό να συζητηθεί η απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα, από τα Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας μου. Συνάντησες δυσκολίες στην προσαρμογή σου;Δεν είχα δυσκολίες. Στη Νορβηγία το χιόνι είναι ένα μέτρο και η θερμοκρασία -30 βαθμοί. Δεν μπορείς να παίξεις μπάλα αυτή την εποχή. Εδώ ο καιρός είναι πολύ καλός και βοηθάει. Στη Νορβηγία το ποδόσφαιρο είναι σε διακοπές και εδώ βρήκες μια ομάδα στα μέσα της αγωνιστικής σεζόν. Έκανα προπονήσεις πριν έρθω και ήμουνα σε αρκετά καλή κατάσταση. Έχω πάει καλύτερα από ότι περίμενα. Έπαιξα δύο τρία ματς και τώρα έχω προσαρμοστεί στην ομάδα. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα σε ικανοποιεί;Δεν ξέρω πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι οι ομάδες που πρωταγωνιστούν στη Β’ Εθνική είναι του επιπέδου της πρώτης κατηγορίας στη Νορβηγία. Η Ελλάδα ως μεσογειακή χώρα θεωρείται πιο ζεστή απ’ ότι η Νορβηγία. Ένοιωσες αυτή τη ζεστασιά;Μου θύμισε το περιβάλλον που βρήκα στη Χάμκαμ. Πας να ψωνίσεις ή βγαίνεις για φαγητό και όλοι οι άνθρωποι σε αναγνωρίζουν και θέλουν να σου μιλήσουν. Αυτή τη ζεστασιά βρήκα και εδώ, με ρωτάνε συνέχεια αν χρειάζομαι κάτι, μου μιλούν αγγλικά και γενικά νιώθω πολύ καλά. Την ίδια ζεστασιά νιώθεις από τους φιλάθλους στο γήπεδο;Ακούω τους φιλάθλους από την κερκίδα και νιώθω πολύ καλά, είναι πολύ εκδηλωτικοί. Τους θέλουμε να είναι πάντα έτσι κοντά μας, με περισσότερη φωνή και υποστήριξη στην ομάδα, για να βοηθούν να πηγαίνουμε καλύτερα και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Το κλίμα στα αποδυτήρια και η υποδοχή από τους συμπαίκτες σου;Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι θα αισθάνονταν κάθε ποδοσφαιριστής στην Ισπανία, στην Αγγλία, σε οποιαδήποτε χώρα ή ομάδα. Παρότι δεν έχεις πλήρη εικόνα της ομάδας και του πρωταθλήματος, πιστεύεις ότι μπορεί ο Παναιτωλικός να διεκδικήσει την άνοδο;Σε όλα τα παιχνίδια στόχος είναι οι βαθμοί. Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε και να διεκδικήσουμε την 3η θέση. Αυτή μας δίνει αβαντάζ στα Play – off και πιστεύω ότι τελικά θα βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στις άλλες ομάδες. Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο όσο βελτιώνεται ο καιρός και το γήπεδο. Γιατί όχι, ν’ ανεβούμε στην μεγάλη κατηγορία. Το κεφάλαιο Εθνική Νορβηγίας έκλεισε ή περιμένεις την ευκαιρία;Ήταν πολύ καλή περίοδος για μένα όταν έπαιζα στην Εθνική ομάδα. Αν εξακολουθήσω να παίζω στη θέση που τώρα παίζω ως δεξιός οπισθοφύλακας, που είναι η θέση που έπαιζα και στην Εθνική, ίσως έχω μια ακόμα ευκαιρία. Θέλω να επιστρέψω και ν’ αγωνιστώ ξανά με τα χρώματα της Νορβηγίας. Η καλή πορεία του Παναιτωλικού και πιθανή άνοδος, θα με βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση. Οι μελλοντικοί σου στόχοι στο ποδόσφαιρο ποιοι είναι;Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι συμβαίνει την επόμενη μέρα. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου και μακάρι να καταφέρω να επιστρέψω στην Εθνική. Προσέχω το σώμα μου και προπονούμαι σωστά για να μπορέσω να αγωνιστώ αρκετά χρόνια ακόμα. Πέρα από το ποδόσφαιρο, στην προσωπική σου ζωή ποιες είναι οι προτεραιότητες;Ασχολούμαι με το σκι, το κυνήγι ζώων και πουλιών… Φαντάζομαι δεν είναι εύκολα στο Αγρίνιο που χιονίζει μία φορά στα είκοσι χρόνια…(Γελάει) Ναι, φυσικά, αλλά βλέπω αρκετούς ανθρώπους με όπλα βγαίνοντας από το Αγρίνιο προς στα βουνά. Με τη σύζυγο και το παιδάκι σας πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο στο Αγρίνιο;Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Έχουμε τακτοποιήσει το διαμέρισμά μας και συνηθίζουμε την πόλη. Ο καιρός δεν είναι ακόμα πολύ καλός για βόλτες. Τέτοια εποχή στη Νορβηγία έχει πολύ χιόνι και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις. Εδώ μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο και μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω κίνητρο να προσπαθώ κάθε μέρα. Για τον μόλις επτά μηνών μπόμπιρα της οικογένειας τι όνειρα κάνετε; Θα ήθελες να τον δεις ποδοσφαιριστή;Εξαρτάται από τον ίδιο τι θα κάνει όταν μεγαλώσει. Αν του αρέσει περισσότερο η μουσική, το ποδόσφαιρο ή κάτι άλλο. Σκοπεύαμε να είναι στο γήπεδο στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά ο καιρός δεν το επέτρεψε. Ελπίζω να είναι στο ματς με τον ΟΦΗ. Φίλους πρόλαβες να κάνεις;Είναι φίλοι μου τα παιδιά της ομάδας. Ο Ανέστης (σ.σ. Αναστασιάδης) με βοήθησε να βάλω internet στο σπίτι. Ο Γιώργος (σ.σ. Θεοδωρίδης) και ο Κώστας (σ.σ. Κωνσταντόπουλος) συνεχώς με ρωτάνε αν χρειάζεται να βοηθήσουν κάπου. Όλοι έχουν δείξει ενδιαφέρον και είναι πάντα κοντά μου. Το συμβόλαιό σου είναι μέχρι το καλοκαίρι. Έχεις αρχίσει να σκέπτεσαι το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας;Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι τα επόμενα παιχνίδια. Είναι δέκα παιχνίδια μέχρι το τέλος και αυτό που θέλω είναι να βρεθεί η ομάδα στα Play-off και να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. www.b-united.com |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Δευ Mar 15, 2010 6:22 pm | |
| περισσοτερες πληροφοριες για το παραπανω μηνυμα... Γιάρλ Αντρέ Στούρμπακ: Βρήκα ζεστασιά15/03/10Ο Γιάρλ Αντρέ Στούρμπακ γεννήθηκε στην πόλη Έλβερομ της Νορβηγίας στις 21 Σεπτεμβρίου 1978. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Όστρε Τρίσιλ. Επαγγελματικά αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη Ράουφος, αλλά θεωρεί την συμμετοχή του στην Χάμκαμ ως σημαντικότερο σταθμό της καριέρας του, καθώς με την απόδοσή του άνοιξε ο δρόμος για την Εθνική. Έχει αγωνιστεί δεκαεπτά φορές με τα χρώματα της Εθνικής Νορβηγίας και ακόμα θυμάται το ντεμπούτο του σε φιλικό παιχνίδι με το Κουβέιτ. Όπως θυμάται και την αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2008 κόντρα στην Εθνική Ελλάδας (2-2 στο Όσλο), η οποία λίγα χρόνια νωρίτερα του είχε προκαλέσει εντύπωση που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. «Είναι πολύ σημαντικό για μια μικρή χώρα να κερδίσει ένα τέτοιο τίτλο, αφήνοντας πίσω της μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μου είχε προκαλέσει εντύπωση» λέει για εκείνη την ελληνική επιτυχία. Η τελευταία επαφή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν το περασμένο καλοκαίρι στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα που αγωνίστηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια, η Βαλερένγκα, είχε γνωρίζει την ήττα με 2-1 στη Νορβηγία και ο ίδιος είχε πετύχει το μοναδικό γκολ. Ο «δικέφαλος» πήρε την πρόκριση αλλά πέρασε δύσκολες στιγμές στο γήπεδό του χάνοντας τελικά με σκορ 1-0. Στην Τούμπα ο ίδιος δεν αγωνίστηκε, καθώς την προηγούμενη μέρα γεννήθηκε ο γιός του. Τότε δεν φανταζόταν πως σε λίγους μήνες θα γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, αποδεχόμενος την πρόταση για μεταγραφή στον Παναιτωλικό. Την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, υπέγραψε συμβόλαιο με τους κυανοκίτρινους.. www.panetolikos.gr |
|  | |  old school6 Pro Member
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Τρι Mar 16, 2010 4:42 pm | |
| Αξίζαμε τη νίκη" Τρίτη 16 Μαρ 2010, 15:31  Ο μέσος του Παναιτωλικού και σκόρερ των καναρινιών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, Ελίνι Δημούτσος μίλησε στον "Athletic Radio 104,2" για την αναμέτρηση της Κυριακής, την παρουσία του στο Αγρίνιο και το πρωτάθλημα της Β'Εθνικής. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: Για το παιχνίδι της Κυριακής του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ: «Περιμέναμε τον ΟΦΗ να παρουσιαστεί πιο δυνατός. Ωστόσο μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι ιδιαίτερα δυνατά ενώ μας βοήθησε σημαντικά και ο κόσμος. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη αλλά δυστυχώς δεν ήρθε και μείναμε στην ισοπαλία. Ο ΟΦΗ δεν προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, εμείς περιμέναμε ότι θα είχε σωστή ανάπτυξη. Βέβαια και η δική μας εμφάνιση ήταν αρκετά καλή με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουμε στον ΟΦΗ να κάνει το δικό του παιχνίδι». Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: «Θεωρώ ότι Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα έχουν το προβάδισμα για την άνοδο. Θα γίνει «μάχη» για την τρίτη θέση στα πλέι οφ. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν όμως είναι σημαντικό το προβάδισμα που έχουν από τον ΟΦΗ. Είναι δύσκολο να ανατραπεί αυτό το προβάδισμα αλλά πάντα υπάρχουν ελπίδες». Για τον παρουσία του στον Παναιτωλικό: «Ήμουν για έξι μήνες χωρίς παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που έχω έρθει στον Παναιτωλικό γιατί πρόκειται για μια ομάδα με πολλές αρετές και νιώθω πολύ καλά». * Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Κώστας Τάκος ανέλαβε προπονητής στα τμήματα υποδομής των "καναρινιών"ενώ προστέθηκε και στην ομάδα σκάουτινγκ. www.b-united.com. |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Σαβ Mar 27, 2010 2:21 am | |
| "Όχι άλλα λάθη" Παρασκευή 26 Μαρ 2010, 19:43  Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα ενώ αναφέρθηκε και στο προηγούμενο ματς με τον Διαγόρα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων: Για το ματς με τον Διαγόρα: Διακαιούμασταν κάτι περισσότερο από την ήττα γιατί θεωρώ ότι αγωνιστήκαμε καλά και κάναμε ευκαιρίες. Ολοι κάνουν στο ποδόσφαιρο λάθη, είμαστε μια ομάδα και πρέπει όλοι να βοηθούμε τον καθένα ξεχωριστά για να τα ξεπεράσει. Για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα: Ο Αγροτικός Αστέρας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας ματς. Είναι καλή ομάδα και δύσκολη και πρέπει να βρούμε τρόπους για να βάλουμε γκολ. Είμαστε σε καλή κατάσταση και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ για αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού, Γιώργος Θεοδωρίδης τόνισε: Προσπαθούμε να διορθώσουμε και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που κάνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε και να είμαστε σοβαροί σε κάθε ματς και ειδικά τώρα που προερχόμαστε από ήττα. Είναι παραγωγική χρονιά για μένα, δεν είναι αυτοσκοπός μου τα γκολ αλλά αυτό δείχνει ότι περνάω καλά στην ομάδα μου. Στα αγωνιστικά ο Ντενίζ Μπαικαρά (26/6) θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Απών από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο τιμωρημένος Μόρετς (21/0) όπως και οι τραυματίες Γκούρμα (15/3) και Μπακάκης (11/0). Οι αγώνες που απομένουν μεχρι το τέλος: 28/3 Αγροτικός Αστέρας 31/3 Καλαμάτα* 11/4 Πανσερραικός 18/4 Ρόδος* 25/4 Εθνικός 2/5 Κέρκυρα* 9/5 Δόξα Δράμας* 16/5 Ηλιούπολη www.b-united.com. |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Παρ Apr 02, 2010 12:51 am | |
|  www.agrinio-6.blogspot.com. |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Πεμ Apr 15, 2010 3:17 pm | |
| «Ηταν κάτι το απίστευτο...» "Goal" 10:17 15/4 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΕΞΗΣ ΠΛΑΤΗΣ Ενα χρόνο μετά το δραματικό μπαράζ της Ρόδου με τον Παναιτωλικό, οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες την ερχόμενη Κυριακή και οι αναμνήσεις ξυπνούν. Στο κατάμεστο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, το Σάββατο 23 Μαΐου 2009, η ομάδα του Αγρινίου στο έβδομο λεπτό της παράτασης είχε κερδίσει την άνοδο στη Β' Εθνική, κάτι που συνέβη λίγο καιρό αργότερα και με τη Ρόδο διά της πλαγίας οδού.  Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν τρελά τη νίκη επί της Ρόδου Ο Σάκης Παλαιολόγος, ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ που είχε στείλει την ομάδα του Αγρινίου στη Β' Εθνική και τους οπαδούς της στα ουράνια, θυμάται για το «Goal» εκείνα τα λεπτά. «Ηταν μία ενέργεια του Ζορμπά, τότε συμπαίκτη μου. Στα στημένα είχα την εντολή από τον προπονητή μου να βγαίνω στην επίθεση. Η μπάλα ήρθε στο κεφάλι μου. Δεν το πολυσκέφτηκα, την έστειλα στην απέναντι γωνία και σκόραρα» τόνισε. Οι 8.000 οπαδοί του Παναιτωλικού που ήταν στο γήπεδο, και όχι μόνο αυτοί, βρέθηκαν στα ουράνια. «Ηταν κάτι το απίστευτο. Ηταν περίπου οκτώ με εννέα χιλιάδες και μας βοήθησαν πολύ, ειδικά μετά το γκολ που είχε σημειώσει η Ρόδος στο α' μέρος και είχε προηγηθεί» σημειώνει και συμπληρώνει: «Είχαμε στην πλάτη μας όλο το Αγρίνιο. Ηταν πολύ δύσκολη η χρονιά. Μας είχαν ξεγραμμένους. Ωστόσο το πιστέψαμε πολύ. Στα τελευταία παιχνίδια ήμασταν μία οικογένεια. Τα καταφέραμε και πήγαμε στο μπαράζ. Ηταν μοναδική ευκαιρία για να σώσουμε τη χρονιά και δεν την αφήσαμε να πάει χαμένη». Η Ρόδος σε εκείνο το παιχνίδι είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Ρόμαντσουκ στο 5ο λεπτό. Ο χρόνος περνούσε και ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να απαντήσει, μέχρι το 84', όταν ο Καραμαλίκης με σουτ ισοφάρισε. «Πάντα υπάρχει μία ανησυχία. Φοβηθήκαμε ότι μπορεί να χάσουμε. Αλλά με την εμφάνιση που κάναμε στο β' μέρος ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε. Ε, μετά το γκολ του Καραμαλίκη πιστέψαμε ακόμη περισσότερο και φτάσαμε στην ιστορική ανατροπή. Ημασταν και τυχεροί όμως». Ενα χρόνο μετά ο Παναιτωλικός διεκδικεί την είσοδό του στα πλέι οφ και από εκεί την άνοδο στη Super League. «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να ανεβεί. Εγκαταστάσεις, πολύ καλό πρόεδρο, μεγάλη δυναμική από τον κόσμο. Η ομάδα έχει μπει σε πορεία για τη Super League. Αν όχι φέτος, θα ανεβούμε την επόμενη περίοδο. Είναι θέμα χρόνου». www.sentragoal.gr |
|  | |  coldlife Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4865 Ηλικία: 36 Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 05/08/2009
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Σαβ Μαϊος 15, 2010 12:06 am | |
| Να ευχαριστησω τον υπευθυνο που τοποθετησε στο banner, το σωστο εμβλημα του Παναιτωλικου μας. |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Πεμ Μαϊος 20, 2010 4:46 pm | |
| [b]Λ. ΤΖΕΝΑΜΟ – «Έφυγα από Κύπρο μόνο για τον Παναιτωλικό»[/b] 19/05/2010 13:26
|   |
Πετύχαμε τον Λουίτζι Τζενάμο την ώρα που έπαιρνε στα χέρια του τα εισιτήρια με τα οποία σήμερα το απόγευμα πετάει για Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον Παναιτωλικό. Ο 30χρονος πορτιέρε αφού ζήτησε λίγο χρόνο να διευθετήσει το ζήτημα με τα εισιτήρια μίλησε αποκλειστικά στο Sportnet για την νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, με τον ίδιο ιδιαίτερα ενθουσιασμένο... Λουίτζι είχες προτάσεις από άλλες ομάδες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο και γιατί προτίμησες τον Παναιτωλικό;Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να έρθω στην Ελλάδα, ήμουν ευχαριστημένος από την ποιότητα ζωής στην Κύπρο, είχα πρόταση από την Δόξα Κατωκοπιάς που με κάλυπτε, όμως όταν λέμε Παναιτωλικός δεν μιλάμε για ομάδα Β΄ εθνικής. Οι εγκαταστάσεις που έχω δει από το ίντερνετ έχουν ξεφύγει, η ομάδα έχει κόσμο και η διοίκηση μία φερεγγυότητα. Οπότε δεν το πολυσκέφθηκα. Είναι τιμή μου και ελπίζω (μένουν τα τυπικά) να τελειώσουν όλα ομαλά.Έχεις πάει καθόλου στο Αγρίνιο;Είχαμε ένα ραντεβού στην Αθήνα και σήμερα οριστικοποιήθηκε η συμφωνία. Σήμερα το απόγευμα έρχομαι στην Ελλάδα και περνάω από εργομετρικά. Επειδή είπες για τις εγκαταστάσεις, ο Γ. Θεοδωρίδης όταν είχε έρθει πέρυσι το καλοκαίρι μου είπε ότι ούτε στην Γερμανία δεν είχε δει τέτοιες…Μου το έχουν πει και εμένα πολλά άτομα του ποδοσφαίρου. Όταν σου λένε κάτι 10 διαφορετικά άτομα δεν χρειάζεται να το δεις. Έχω δει κάποιες φωτογραφίες από το ίντερνετ, αλλά είμαι σίγουρος για το τι θα συναντήσω.Ξέρεις ο κόσμος της ομάδας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, αυτό σου δημιουργεί πίεση; Καλά κάνει να είναι απαιτητικός ο κόσμος, έχει όνειρα και στηρίζει την ομάδα του. Οι εκάστοτε ποδοσφαιριστές πρέπει να τα δίνουν όλα. Βέβαια δεν μπορούμε να εκβιάζουμε καταστάσεις και να λέμε ότι πρέπει να ανέβουμε σίγουρα, αλλά να δίνουμε το 100% και ότι γίνει.Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού σου εξέθεσαν τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν;Δεν μπήκαμε σε τέτοιες λεπτομέρειες αλλά θεωρώ δεδομένο ότι οι στόχοι είναι υψηλοί.Η «περιπέτεια» στην Κύπρο πως ήταν;Απόλυτα θετικά ήταν όλα όσα έζησα στην Κύπρο. Δίνω συμβουλή σε όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να έρθουν να αγωνιστούν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι Σούπερ Λιγκ, αλλά είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχει ομάδες δυνατές και γήπεδα άψογα. Να φανταστείς ότι στο γήπεδο που παίζαμε εμείς, αγωνίζονταν ακόμα 3 ομάδες και όμως κάθε Κυριακή ήταν χαλί.Μία κουβέντα για την κατρακύλα του Αιγάλεω, έχεις περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας σου…Αυτή η κατρακύλα ήρθε με μαθηματική ακρίβεια, λανθασμένη νοοτροπία από τους διοικούντες. Ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να αλλάξουν νοοτροπία, από την στιγμή που δεν έγινε, ήταν επόμενο…www.sportnet.gr. |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Δευ Jun 21, 2010 12:18 am | |
| Υπομονή και...τα καλύτερα έρχονται!» Ο έμπειρος επιθετικός Σταθης Καραμαλίκης που επέστρεψε στον Παναιτωλικό μιλάει στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ» Όταν μιλάς μ’έναν παίκτη που ξέρεις από πριν ότι θα στα πει σταράτα και όχι όπως θες εσύ να τα ακούσεις, τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ο Στάθης Καραμαλίκης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Προτιμά περισσότερο να «μιλάει» στο γήπεδο. Ο έμπειρος επιθετικός, που αγωνίστηκε στo Παναιτωλικό από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2009 , επιστρέφει καθώς υπέγραψε το Σαββάτο νέο συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών . Τον «συλλάβαμε» ενώ ακόμα το μελάνι ήταν φρέσκο στο συμβόλαιο του και είχε να μας πει καλά και ενδιαφέροντα πράγματα... Συνέντευξη στον Περικλή Καπούλα Μίλησέ μου κατ’αρχήν για τη χρονιά που προηγήθηκε για σένα στο Θρασύβουλο. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα του Θρασύβουλου, δυστυχώς μπήκαμε στη διαδικασία των play out η οποία είναι επώδυνη αλλά τουλάχιστον καταφέραμε και σωθήκαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία. Από κει και πέρα, το ότι βρέθηκε η ομάδα του Θρασύβουλου σε αυτή τη θέση είχαμε μερίδιο ευθύνης και εμείς οι ποδοσφαιριστές αλλά τέλος καλό όλα καλά. Τέλος καλό, όλα καλά και για την επιστροφή σου στο Αγρίνιο την οποία επιθυμούσες(παραμονή..)από το τέλος της προηγούμενης σαιζόν, μετά το μπαράζ; Ναι, η αλήθεια είναι αυτή. Όπως είχα ξαναπεί, οι στιγμές που ζήσαμε στο μπαράζ με τον Παναιτωλικό ήταν κάτι το συγκλονιστικό και δεν μπορεί να τις περιγράψει κανείς με λόγια. Αυτό το πράγμα λειτούργησε ως θετικό για μένα στο να θέλω πάρα πολύ να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές με την ομάδα αυτή. Δυστυχώς βέβαια, πέρυσι γίνανε προσπάθειες αλλά δεν καταφέραμε το να παραμείνω στην ομάδα.Που κόλλησε τελικά πέρυσι αυτή η «ιστορία»;Μήπως και ο Θρασύβουλος δεν ήθελε να σε δώσει σε ανταγωνιστική ομάδα; Οτιδήποτε μπορείς να πεις. Δεν ήταν κάτι το συγκεκριμένο αλλά τελικά μπορεί να πει κανείς ότι δεν ήταν διατεθειμένος ο Θρασύβουλος να μπει σε διαδικασία πώλησής μου, δανεισμού ή το οτιδήποτε θα συνηγορούσε στο να φύγω από την ομάδα. Είχες και άλλες προτάσεις εκτός του Παναιτωλικού και τι σε έκανε-πέρα από τα συναισθήματα του μπαράζ-να θες και πάλι να έρθεις στο Αγρίνιο; Είχα αρκετές προτάσεις αλλά του Παναιτωλικού ήταν η καλύτερη(οικονομικά) από όλες. Συν τοις άλλοις ο Παναιτωλικός είναι μια υγιής ομάδα που παρέχει τα πάντα σε ένα ποδοσφαιριστή. Σημαντικό ρόλο έπαιξε επίσης και το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας(χρονολογείται από τον περασμένο Δεκέμβριο..) που έδειξε με αυτό τον τρόπο το πόσο πολύ με ήθελε. Θα σου θυμήσω δύο γκολ που πέτυχες με τον Παναιτωλικό τη χρονιά της ανόδου και θέλω να μου πεις ποιο ήταν για σένα το πιο σημαντικό.Γκολ-νίκη ορόσημο στα Γρεβενά απέναντι στον Πυρσό που άνοιξε διάπλατα το δρόμο για το μπαράζ και το γκολ της ισοφάρισης στον αγώνα μπαράζ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από τα δύο σαν πιο σημαντικό. Θεωρώ πως και τα δύο ήταν εξ’ίσου σημαντικά γκολ καθώς μπήκανε και τα δύο σε χρονικές στιγμές που έδωσαν στον Παναιτωλικό την ώθηση για την άνοδο στη Β Εθνική( στο 83’ είχε σκοράρει στο 0-1 στα Γρεβενά και στο 82’ στον αγώνα μπαράζ!).Δε θα σταθώ όμως στο ότι τα πέτυχα εγώ τα γκολ. Όταν σκοράρω είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας όλης της ομάδας. Πες μου συναισθήματα ως αντίπαλος του Παναιτωλικού φέτος και στα δύο ματς και ειδικά στο ματς στη Φυλή που «αναγκάστηκες» να σκοράρεις απέναντι στην παλιά σου ομάδα... Να σου πω την αλήθεια, όταν μπαίνω στο γήπεδο και παίζω, το μόνο που σκέφτομαι είναι να κερδίσει η ομάδα μου. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι το σκεφτόμουνα αυτό και ένοιωθα κάπως περίεργα αλλά από τη στιγμή που μπήκα μες το γήπεδο το μόνο που σκέφτηκα ήταν το πώς θα κέρδιζε εκείνη τη στιγμή η ομάδα μου.Όσο αναφορά το ματς στο Αγρίνιο, η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του Παναιτωλικού δείχνει τα συναισθήματά του στο μάξιμουμ, είτε θετικά είτε αρνητικά. Επειδή λοιπόν όταν ήρθα σαν αντίπαλος στο Αγρίνιο, ήταν ακόμα πρόσφατες οι στιγμές του μπαράζ, τα συναισθήματα του κόσμου ήταν άκρως θετικά για μένα(αγκαλιές, πολύ ζεστή υποδοχή).Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και το μόνο που θα πω είναι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές. Είδες κάποιες αλλαγές στην ομάδα από την προηγούμενή σου θητεία όσον αφορά πρόσωπα, τεκταινόμενα, νοοτροπία, εγκαταστάσεις..; Αυτό που είδα είναι ότι το τιμ που απαρτίζει την ομάδα έχει όρεξη για δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο να πετύχουμε το στόχο μας γιατί αυτό που χρειαζόμαστε είναι δουλειά. Πολύ λίγα λόγια και πάρα πολύ δουλειά. Θεωρώ ότι έχουνε μπει-και ορθά-οι άνθρωποι της ομάδας σε αυτή τη διαδικασία. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, είναι γνωστό ότι ο Παναιτωλικός διαθέτει ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στην Ελλάδα, δε χρειάζεται να το πω εγώ αυτό. Το γήπεδο, οι εγκαταστάσεις και όλα τα υπόλοιπα είναι επιπέδου Super League.Αυτή είναι η αλήθεια. Τι προσδοκείς για τη νέα χρονιά με δεδομένο ότι ο στόχος είναι πλέον ξεκάθαρος: Η άνοδος. Μίλησέ μου-αν και είναι λίγο πρώιμο- και για ποιές ομάδες πιστεύεις ότι θα είναι ανταγωνιστικές τη νέα χρονιά. Σίγουρα ο στόχος είναι η άνοδος. Από κει και πέρα σίγουρα οι ομάδες που πέσανε από τη S.League θα έχουνε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα εξαρτηθεί βέβαια και από το τι κινήσεις θα κάνουνε γιατί με την οικονομία και με όλα αυτά που συμβαίνουνε στη χώρα μας είναι πιο δύσκολα τα πράγματα οπότε ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε το πώς θα κινηθούνε οι υπόλοιπες ομάδες. Ευελπιστώ ότι στο τέλος(με πολύ δουλειά όπως είπα και πριν και λίγα λόγια) θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Πες μου τη θέση σου για αυτά που γίνονται με τις ομάδες που διεκδικούν σωτηρίες και ανόδους στα χαρτιά, στημένα ματς κλπ. Όσον αφορά το πρώτο είμαι κάθετος ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Για τις υποθέσεις με τα στημένα ματς, αν όντως υπάρχουν πρέπει το μαχαίρι να φτάσει μέχρι το κόκαλο. Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις που χρειάζεται και να δρομολογήσουν μια κατάσταση αν κρίνουν ότι αυτό χρειάζεται να γίνει. Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω μπάλα μέσα στο γήπεδο. Έξω από αυτό, είναι κάτι που αφορά άλλους. Πες μου για την Εθνική Ελλάδος μια πρόβλεψη για το μουντιάλ με δεδομένο την ήττα στο πρώτο ματς από τη Ν.Κορέα και μια πρόβλεψη για το ποιος θα το σηκώσει στο τέλος. Σίγουρα η Εθνική μας ομάδα απογοήτευσε, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι για τα άλλα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Για νικητή του μουντιάλ βλέπω και θέλω την Αργεντινή! Με πόσα γκολ θα είσαι ευχαριστημένος τη σαιζόν που μας έρχεται, δεδομένης της εξαιρετικής χρονιάς που είχες στο Θρασύβουλο πετυχαίνοντας 16 τέρματα (η οποία αποτέλεσε και το «διαβατήριο» για την επιστροφή σου στον Παναιτωλικό); Σίγουρα η περυσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για μένα, αν και θεωρώ ότι θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Δεν μπορώ να σου πω με πόσα γκολ θα είμαι ευχαριστημένος ,θα σου πω όμως ότι το μόνο που με ενδιαφέρει από εδώ και πέρα είναι να κερδίζει ο Παναιτωλικός και θα προσπαθήσω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Δεδομένου ότι το προηγούμενο πέρασμά σου από την ομάδα συνδυάστηκε από μια χρονιά που φαινόταν ότι πήγαινε για αποτυχία-μετά το ματς με την Πρέβεζα-και τελικά γύρισαν όλα τούμπα και πανηγυρίσαμε, στείλε ένα μήνυμα στον κόσμο που οι αντιδράσεις του εκείνη τη σαιζόν, ήταν ανάλογες με την εξέλιξη της πορείας της ομάδας. Το μόνο που ζητάω είναι να έχουν υπομονή και να είναι κοντά στην ομάδα και...τα καλύτερα έρχονται!!! Who is who Oνοματεπώνυμο: Στάθης Καραμαλίκης Ημ/νία γέννησης: 4/12/1981 Τόπος καταγωγής: Ζάκυνθος Ύψος: 1.87 cm Βάρος: 90 kg Συμμετοχές-γκολ: 207-99 Αγαπημένη Ευρωπαϊκή ομάδα: Μπορούσια Ντόρτμουντ Αγαπημένος ευρωπαίος striker: Φαν Νίστελρόι (στα καλά του..) Χόμπι: play station Μουσικές προτιμήσεις: Τα πάντα όλα! www.e-politeia.gr |
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Σαβ Jul 10, 2010 12:46 pm | |
| Ο Γιάννης Νταλακούρας εκ βαθέων Ο προπονητής του Παναιτωλικού μιλάει στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ για την «προπονητολογία», τις μεταγραφές και τους στόχους.»Γνωρίζω καλά την ευθύνη που αναλαμβάνω» λέει χαρακτηριστικά. Ξεκινώντας την κουβέντα, πείτε μου για τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει και το αν υπάρχει ικανοποίηση από εσάς προσωπικά.Ικανοποίηση υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί νομίζω ότι έχουν έρθει παιδιά που πάνω απ’όλα ταιριάζουνε και δίνουνε κάτι παραπάνω ακόμα, στα παιδιά που κατά την άποψή μου αποτελούν τον κορμό για το νέο Παναιτωλικό. Αναφέρομαι στους παίκτες που υπήρχαν και πέρυσι και δώσανε ένα πολύ καλό αγώνα. Νομίζω ότι αυτοί που έχουν έρθει, «κολάνε» και ταιριάζουνε απόλυτα σε αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε φέτος. Παρατηρώ ότι –εδικά- φέτος στον Παναιτωλικό υπάρχει ένας ορθολογισμός, στη λογική ότι πέρυσι κατά βάση πονούσε η ομάδα στον «άσσο» και στο σέντερ φορ. Ξεκινήσατε από εκεί τις μεταγραφές και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει μια επιλεκτικότητα όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις. Είναι κάπως έτσι;Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που νιώθω ότι καταφέραμε εγώ και οι συνεργάτες μου πέρυσι, είναι ότι πέραν της εικόνας που είχε η ομάδα, επειδή εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να βλέπουμε πολύ μπροστά για την ομάδα, εμπεδώσαμε μια κατάσταση, προσπαθώντας απ’τη μεριά μας να φτιάξουμε ένα κορμό ο οποίος θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο πράγμα της περυσινής χρονιάς –πέρα από κάποια ικανοποίηση σε κάποια παιχνίδια που παίξαμε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο- ήταν αυτό. Θεωρώ ότι πάνω εκεί γίνεται το χτίσιμο αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε φέτος. Σίγουρα θα υπάρχει επιλεκτικότητα από εμάς γιατί νιώθω την ευθύνη που έχω απέναντι, και στον πρόεδρο και στον κόσμο του Αγρινίου. Τα βήματά μας λοιπόν θα είναι πολύ-πολύ προσεκτικά. Η διοίκηση έχει επανειλημμένως δηλώσει τη στήριξή της προς το πρόσωπό σας. Από κει και πέρα θα ήθελα να μου πείτε αν και κατά πόσο σας επηρεάζει εσάς προσωπικά σαν Γιάννη Νταλακούρα αυτό το βάρος που επωμίζεστε και η εκάστοτε προπονητολογία που αναπτύσσεται κατά καιρούς με πρόσφατο παράδειγμα το Σάκη Τσιώλη που ήρθε να κάνει ένα σεμινάριο προπονητικής στο Αγρίνιο και οι φήμες ότι υπάρχει «θέμα προπονητή», φούντωσαν. Σας επηρεάζει ψυχολογικά, και κατά πόσο;Κατ’αρχήν νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση που μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα να είμαι προπονητής σ’ αυτή τη χρονιά που τη θεωρώ πολύ σημαντική για τον Παναιτωλικό. Από κει και μετά, θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος ότι γνωρίζω πολύ καλά και σε βάθος την ευθύνη την οποία αναλαμβάνω, καθώς επίσης γνωρίζω και πολύ καλά το τι μπορώ να δώσω αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Αυτό δε θέλω να θεωρηθεί εγωιστικό – και πιστεύω ότι πολύς κόσμος που με ξέρει δε θα το θεωρήσει- απλώς νιώθω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει αγώνα μεγάλο στη ζωή μου, έχω αποκτήσει εφόδια για να μπορώ σε τέτοιες στιγμές να νιώθω ότι έχω τη δύναμη, ότι μπορώ να τα καταφέρω. Δε με επηρεάζει από κει και πέρα, ούτε η προπονητολογία, ούτε η ονοματολογία. Ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τι μπορώ να κάνω. Το μόνο που απέμεινε ήταν να μου δείξει την εμπιστοσύνη της ο πρόεδρος και η διοίκηση. Από τη στιγμή που μου τη δείχνει, ξέρω βήμα-βήμα το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσω. Μεταγραφικός σχεδιασμός. Κάντε μου μία αναφορά για τις υπόλοιπες θέσεις που θα αποκτηθούν παίκτες και αν θα είναι συμπληρωμένο το παζλ της ομάδας μέχρι την ημερομηνία της αναχώρησης για το Καρπενήσι. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για τις θέσεις που χρειαζόμαστε παίκτες. Θέλουμε ένα περιφερειακό επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Καούνου και Καραμαλίκη. Θέλουμε επίσης ένα παίκτη στο χώρο του κέντρου, στα αμυντικά χαφ με οργανωτικές ικανότητες (θεωρώ ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν στον ανασταλτικό τομέα στο χώρο του κέντρου). Δηλαδή δίπλα από τον Δέντσα, τον Μόρετς ή τον Μουμίν θέλουμε ένα παίκτη για να μπορεί να μας βοηθήσει με περισσότερες επιθετικές –οργανωτικές- ικανότητες. Θέλουμε να αποκτήσουμε επίσης και ένα δεξί μπακ. Αυτό είναι η βάση, οι τρεις καίριες μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα. Από κει και μετά, εάν υπάρξει κάποιος σε μικρή ηλικία ποδοσφαιριστής – γιατί θέλουμε να βλέπουμε και το μέλλον σε αυτή την ομάδα- σε οποιαδήποτε θέση, περιφερειακά, δεξιά, κάπου…μπορεί να τον πάρουμε με την έννοια της επένδυσης. Με τους τρεις πρώτους όμως που σου ανέφερα, η ομάδα μας νιώθει μια πολύ μεγάλη κάλυψη εκτός και αν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο μέχρι 31 Αυγούστου. «Ακουμπάω» θέμα γυμναστή. Υπάρχει κάτι νεότερο; Ρωτάει ο κόσμος. Πορευόμαστε με τον ίδιο; Τι γίνεται; Θα επιλεχθεί κάποιος άλλος;Εγώ νιώθω ότι πέρυσι έγινε μια πολύ καλή δουλειά. Υπήρχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον υπάρχοντα γυμναστή. Είναι δεδομένο όμως ότι σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε όλους μας. Αυτή τη στιγμή εγώ νιώθω ότι είμαστε καλά, πάντα όμως θέλουμε να γίνουμε καλύτερα, από το γυμναστή μέχρι όλους μας. Πόσο δύσκολο είναι για ένα προπονητή να λέει σε ένα παίκτη, είτε τελείωσε το συμβόλαιό του είτε όχι, (π.χ. Μανιάτης, Χάτζιτς, Ζουρούδης, Μανίκας..) «ευχαριστώ πολύ, δε σε χρειάζομαι πλέον, ψάξε για ομάδα»;Η δυσκολία του κάθε επαγγελματία προπονητή είναι πολύ μεγάλη όταν φτάσει στο σημείο να λέει σε ένα ποδοσφαιριστή.. .«ξέρεις, από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε κάτι άλλο σαν ομάδα και πιθανόν σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει χώρος για σένα». Εγώ βέβαια προσπαθώ αυτές μου τις αποφάσεις να τις παίρνω πρώτα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας αλλά μετά να δίνω και μια διέξοδο στους παίκτες αυτούς. Προσπαθώ να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί τους, ποιο είναι το σκεπτικό και ποιο είναι και το μέλλον το δικό τους στο ποδόσφαιρο. Προσπαθώ αν θέλεις να τους δώσω μια γενικότερη εξήγηση για να δούνε πως έφτασε ο προπονητής σε αυτή τη σκέψη. Σίγουρα όμως είναι μια δύσκολη στιγμή για τον κάθε προπονητή. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι πρέπει να το ξεπερνάμε. Μιλήστε μου ξεκάθαρα για το φετινό στόχο της ομάδας. Έχουν πει όλοι, ότι είναι το πρωτάθλημα. Είναι;Ακούστε, όλοι (εννοεί στην ομάδα) ξεκινάνε με αυτό το στόχο. Επειδή εγώ ξέρω πολύ πολύ καλά το τι περιμένει ο κόσμος από μένα και από την ομάδα, και επειδή το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, αυτό που θέλω να πω τώρα είναι, να τελειώσουμε πρώτα με τις μεταγραφές και να πετύχουμε πραγματικά αυτό που θέλαμε να κάνουμε (σ.σ. εννοεί όσο αναφορά τους μεταγραφικούς στόχους). Μέχρι τώρα το έχουμε πετύχει. Εάν το πετύχουμε μέχρι το τέλος, είναι σίγουρο ότι ο Παναιτωλικός μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα απ’ότι έκανε την προηγούμενη χρονιά. Ξέρω κατά βάθος τι θέλει ο κόσμος και ξέρω κατά βάθος τι θέλουμε όλοι μας, πρόεδρος, διοίκηση, άπαντες. Ποιές είναι οι βασικές προϋποθέσεις -πέρα από αγωνιστικό υλικό- που χρειάζονται να έχει η ομάδα για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου που περιμένει όλο το Αγρίνιο τόσα χρόνια;Κακά τα ψέματα, ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε πάντα τι συμβαίνει σε ένα πρωτάθλημα. Εγώ όμως πραγματικά, και το λέω με όλη την ειλικρίνεια, δε θέλω να σταθώ στο εάν έχουμε τη διαιτησία π.χ. με το μέρος μας η αν έχουμε το ένα ή δεν έχουμε το άλλο. Γνώμονας και σκέψη δική μου είναι να μπορέσουμε, με τις μεταγραφές που γίνονται, και οποιαδήποτε άλλη τέτοιου είδους δυσκολία να την ξεπεράσουμε. Να καλύψουμε με τους παίκτες μας οποιαδήποτε έξω-αγωνιστική δυσκολία παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα. Προσωπικά πέρυσι ένιωσα ότι ο Παναιτωλικός τερμάτισε έβδομος όχι γιατί μας στέρησε σε κάποια ματς η διαιτησία κάποιους βαθμούς (δεδομένα έγινε, όπως στο ματς με τον Ολ. Βόλου) αλλά πιο πολύ, αν ήμασταν πιο έτοιμοι σαν ομάδα, αν είχαμε κάποιους παίκτες σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να υπερκεράσει και αυτό το εμπόδιο. Το πιστεύω και για την περυσινή χρονιά. Νομίζω λοιπόν ότι αν είμαστε αγωνιστικά εντάξει, μπορούμε αυτό να το υπερπηδήσουμε και φέτος. Παράγοντας άγχος και πίεση κόσμου. Ειδικά εδώ στο Αγρίνιο υπάρχει σε μεγάλο βαθμό. Πώς το αισθάνεστε;Δεν έχω τίποτα να πω γι’αυτό. Δεν υπάρχει για μένα άγχος. Το έχω ζήσει, το έχω βιώσει πολλά χρόνια. Για μένα το άγχος είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τώρα, αν θα έρθουν οι παίκτες που θέλω. Από κει και μετά αγωνιστικά είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχω ξεκάθαρα τα αγωνιστικά σχέδια στο μυαλό μου και δε νιώθω απολύτως κανένα άγχος. Άρα λοιπόν, αν πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε, είμαστε «καβάλα στο άλογο»;Βέβαια. Έτσι το νιώθω. Δε θα σας επηρεάσει καθόλου ο ρόλος του φαβορί που πιθανόν να δοθεί στην ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος; Θα πρέπει να σας πω εδώ, επειδή το έψαξα το θέμα, ήδη, διάφορες στοιχηματικές εταιρείες στο διαδίκτυο, μας δίνουν σαν δεύτερο-τρίτο φαβορί για το πρωτάθλημα μετά από ΟΦΗ και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (δίνονται μαζί σαν πρώτα φαβορί με την ίδια απόδοση). Δε με επηρεάζει καθόλου. Χαίρομαι να μας έχουν φαβορί. Ξέρω τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και το τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ δυνατός για να πιστεύω ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτά τα πράγματα. Κατά πόσο θα επηρεαστεί –αν θα γίνει αυτό- η ομάδα σε ενδεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και πως ξεπερνιέται αυτό; Το ξεπερνάμε με δουλειά και προσπάθεια. Γνωρίζω καλά οι παίκτες που ήταν πέρυσι το τι δουλειά και προσπάθεια μπορούνε να κάνουνε και νομίζω ότι όταν βαδίζουμε πάνω στις πραγματικές μας δυνατότητες που έχουμε, ξέρουμε, έχουμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε και τη δύσκολη στιγμή. Την ξεπεράσαμε πέρυσι που είχαμε κάποιες αδυναμίες, πόσο μάλλον φέτος που πιθανόν θα είμαστε πιο ολοκληρωμένοι σαν ομάδα. Αυτό που θέλω να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι δυσκολίες υπάρχουν πάντα στο ποδόσφαιρο αλλά θέλω να μας έχει εμπιστοσύνη ότι έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Πάνω σε αυτές τις λεπτομέρειες αν θέλεις θα δουλέψουμε και θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Και ο Ολ. Βόλου που ανέβηκε πέρυσι, είχε πολλά άσχημα αποτελέσματα και μέσα στο γήπεδό του, ειδικά στην αρχή. Στο τέλος όμως τα κατάφερε. Έτσι πιστεύω και εμείς ότι έχουμε τις δυνατότητες να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες αρκεί να το καταλάβει ο κόσμος και να μας στηρίξει εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Αυτό μόνο ζητώ από τον κόσμο, στις 2-3 δύσκολες στιγμές που θα βρεθούν μπροστά μας να μας στηρίξει γιατί ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Λίγο πρώιμο αυτό που θα σας ρωτήσω αλλά πείτε μου ποιες βλέπετε εσείς για φέτος ανταγωνίστριες ομάδες στην προσπάθειά μας για το πρωτάθλημα, με την εμπειρία που έχετε στο χώρο και από πέρυσι αν θέλετε.Πιστεύω ότι μόνο και μόνο λόγω δυναμικής που έχει στο χώρο, ο Πας Γιάννενα που έχει μια υποδομή και σε παίχτες αλλά και σε πολλές άλλες παραμέτρους θα είναι η μία ομάδα. Από κει και πέρα είναι ο ΟΦΗ ο οποίος έχει από τη φετινή χρονιά ένα πολύ καλό υλικό (και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρέθηκε εκτός ανόδου). Αν λοιπόν μείνουν αυτοί οι παίκτες στον ΟΦΗ, θα έχει μια πολύ καλή ομάδα, όπως και η Λειβαδιά έχει καλό υλικό. Εάν παραμείνουν οι παίκτες έχει τα φόντα για να κάνει πρωταθλητισμό, καθώς και ο Πανθρακικός. Μπορεί στην πορεία να ξεπεταχτεί και καμιά άλλη ομάδα. Είναι πολλές ομάδες στην κατηγορία με όνομα και ιστορία. Μην ξεχνάμε τη Δόξα Δράμας που δεν ξέρουμε πως θα βαδίσει με την αλλαγή του σκηνικού στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, ο Πιερικός επίσης είναι μια ομάδα που έχει την υποδομή για να μπορεί να διεκδικήσει κάτι προς τα πάνω. Αυτές σε πρώτη φάση νομίζω είναι οι ομάδες που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω φέτος. Μου μιλήσατε πριν για τον κόσμο και τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που ζητάτε να δείξει στην ομάδα. Κάντε μου μια τελευταία τοποθέτηση πάνω σε αυτό το κομμάτι.Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Η διάθεση η δική μας είναι να ξεκινήσουμε από την αρχή πολύ καλά, κάτι που δεν καταφέραμε πέρυσι. Η πραγματική βοήθεια του κόσμου στην ομάδα, στον προπονητή, στους παίκτες και τη διοίκηση θα είναι σε αυτό το διάστημα της εκκίνησης . Αν σε αυτό το μικρό διάστημα δεν είναι κάτι τόσο θετικό όσο θα θέλαμε, η στήριξη και η εμπιστοσύνη ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο είναι αυτό που χρειαζόμαστε από αυτούς. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η νίκη και η ισοπαλία και η ήττα. Εγώ όμως ως προπονητής βλέπω ότι ακόμα και αν δεν κερδίσουμε ένα ματς, ξέρω τι ομάδα είμαστε και θα μας έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε στα επόμενα ματς. Αυτό το ξέρουνε και οι παίκτες και έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα. Γι’αυτό πήρανε το διπλο στη Δράμα αν θέλεις, ή κάνανε καλά αποτελέσματα μετά από κάποια άλλα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε φέρει, γιατί ακριβώς ξέρανε την προσπάθεια που έκαναν καθημερινά εδώ και ότι κάποια στιγμή θα τους έρθουν και τα καλά. Όλος ο κόσμος μιλάει, ειδικά για την περυσινή χρονιά, για το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα. Πόσο σημαντικό είναι αυτό να διατηρηθεί και φέτος και πόσο σημαντικό είναι και οι παίκτες που θα έρθουν να είναι σε αυτό το μήκος κύματος του πολύ καλού κλίματος;Βεβαίως και παίζει ρόλο και αν θέλεις και αυτό το μικρό «ψάξιμο» των παιδιών που έρχονται εδώ έχει σχέση και με αυτό. Όλοι εμείς πέρυσι, διοίκηση, προπονητής, συνεργάτες, ποδοσφαιριστές νέοι και παλιοί, έπαιξαν το ρόλο τους για να δημιουργηθεί αυτό το όμορφο κλίμα. Αυτό ακριβώς λοιπόν το κλίμα το θεωρώ μια παρακαταθήκη για τη φετινή χρονιά και ότι καινούργιο μπαίνει σε αυτή την ομάδα είναι δεδομένο ότι θα αφομοιωθεί προς το καλό και παρά προς το κακό. Είναι αδιανόητο σε μια ομάδα που έχει ένα σοβαρό πρόεδρο, μια σοβαρή διοίκηση, ένα σοβαρό προπονητικό τιμ (θέλω να πιστεύω), που έχει πνευματώδεις ποδοσφαιριστές, παίχτες με πνεύμα και τα πάντα λυμένα, να μην μπορεί να έχει ένα πολύ καλό κλίμα. Κλείνοντας, σας άκουσα πάρα πολύ αισιόδοξο αλλά και με τρομερή αυτοπεποίθηση. Ρωτάω λοιπόν ξεκάθαρα: Είναι φέτος η χρονιά μας; Το πιστεύετε;Μέσα μου πιστεύω πάρα πολλά πράγματα. Δεν τα πιστεύω ως αιθεροβάμων. Τα όνειρά μου και μένα ταυτίζονται με την πρόοδο αυτής της ομάδας, αυτών των ανθρώπων. Εδώ υπάρχει ένα τιμ ανθρώπων, και από παράγοντες ακόμα, όχι μόνο ο πρόεδρος ο οποίος έχει κάνει μεγάλα πράγματα και άπιαστα για μας. Θέλουμε λοιπόν όλοι μας που είμαστε δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο (παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, όλοι μα όλοι που είμαστε δίπλα του) να συνδέσουμε την πορεία μας με αυτή την πορεία που θα έχει ο Παναιτωλικός προς τα πάνω. Ακόμα και άνθρωποι που είναι έξω από μας, ακόμα και δημοσιογράφοι αν θέλεις, θέλουμε να συνδέσουμε την πορεία μας με την άνοδο του Παναιτωλικού. Να σου πω ένα παράδειγμα; Άλλο για σένα να γράφεις ρεπορτάζ στη Γ Εθνική, άλλο στη Β’ και άλλο στην Α’ Εθνική. Το ίδιο είναι και για μένα. Άλλο προπονητής εδώ, άλλο εκεί, άλλο παραπέρα ή οτιδήποτε άλλο. Θα είναι λοιπόν μια προσωπική δικαίωση για μένα και για πολλούς ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα να συμμετέχουμε σε μια ανοδική πορεία με τον Παναιτωλικό. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία στη νέα χρονιά.Και γω σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να τα πούμε. www.e-politeia.gr. |
|  | |  coldlife Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4865 Ηλικία: 36 Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 05/08/2009
 | Θέμα: Απ: Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] Σαβ Jul 10, 2010 2:14 pm | |
| Και ξαναγραφω την αποψη μου για το πως θα πρεπει να σκεφτομαστε εμεις οι φιλοι-οπαδοι του Παναιτωλικου μας!Στηριξη μεχρι ΤΕΛΟΥΣ στην ομαδα και στους προπονητες.Στις χαρες χαμηλα το κεφαλι και αισιοδοξια.Στις λυπες ΨΗΛΑ το κεφαλι και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!Ειμαστε Αγρινιωτες και Παναιτωλικοι!!!Καλοπιστη και δικαια κριτικη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.Μακαρι να μας πανε ολα καλα φετος! |
|  | | | | Παναιτωλικός - Γενικα [αρθρα-αφιερωματα-συνεντευξεις] | |
|
| Σελίδα 2 από 39 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 39  |
| | Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |