| | O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 mauri_thiella Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2709 Τόπος: Καλαματα Ομάδα:  Ομάδα: η ζωη μου ΜΑΥΡΗ η ψυχη μου ΘΥΕΛΛΑ Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Σαβ Jan 16, 2010 1:59 pm | |
| |
|
 | |
 Stef-Pierikos Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4401 Τόπος: Kaτερίνη: Η μελανόλευκη πόλη ! Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
GATE-5
www.sop-pierikos.gr/forum Registration date: 19/11/2008
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Σαβ Jan 16, 2010 3:02 pm | |
| Pierikos1961 γιατι το γελιο που εχω ριξει με αυτον δεν το εχω ριξει πουθενα αλλου...  (κυριως παλαιοτερα, μην με βαζετε να ψαχνω ποστ)! Ειναι ο ανθρωπος της ...ατακας ! Φερτε του την κουπα, την αξιζει !!! _________________ http://www.youtube.com/watch?v=BERdMkl6njQ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σημαίνει φως, χαρά, ζωή, επανάσταση, αγώνας, δικαίωση, αποκάλυψη , μεταμόρφωση, υγεία !!! ΠΙΕΡΙΚΟΣ = ΛΑΤΡΕΙΑ !!! Θ.5 |
|
 | |
giorgos37 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 3191 Ηλικία: 40 Τόπος: Νεάπολη Ομάδα:  Registration date: 18/11/2008
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Σαβ Jan 16, 2010 3:47 pm | |
| Στο νούμερο 3 έχουμε τον διαγορίτη φενταγίν (!!!) με τους πολλούς λογαριασμούς που τελειώνουν σε 6. Τα μηνύματά του είναι όλα παρόμοια: | Παράθεση: | ........... Edit by moderator |
| Παράθεση: | ........... Edit by moderator |
| Παράθεση: | ........... Edit by moderator |
Στο νούμερο 2 έχω δύο παρουσίες. Ο kostas3 μόνο και μόνο γιατί είχα γελάσει πραγματικά με ένα post του:
| kostas3 έγραψε: | @Ιωνικοι: η παραμικρη φραση (ακομα και θετικη) που θα γραφτει για τον Ιωνικο απο Ατρομηταιο, Γιαννιωτη, Καρδιτσιωτη θα εχει οργιλες αντιδρασεις απο μερους τους. Και γενικοτερα ειναι με διαφορα οι πιο καυγατζηδες του φορουμ
|
Και ο zaxos, που το χιούμορ του είναι έμφυτο και ανήκει στους αγαπημένους μου. Μπορώ να κάνω quote 20 σελίδες με post του, ενδεικτικά μόνο:
| zaxos4snakes έγραψε: | εγω παντως το παραδεχομαι αν πιω τον αμπακο με πιανει μια νυστα.βεβαια εξαρταται αν εχω φαει καλα και εχει κερδισει ο ΟΦΗ αντεχω πολυ ποτο  |
Στο νούμερο ένα - έκπληξη - ο φίλος μου ο στάρμπακς που καταφέρνει περίφημα κάθε φορά να αναμιγνύει αυτά που ακούει για τον Ιωνικό με την ταξική πάλη και το ποδόσφαιρο και να παρουσιάζει post, που ενίοτε έχουν και... εξωγήινους μέσα
| ANTIFA_KALOGREZA έγραψε: | εγώ που δεν είμαι fentagin,(πλέον) που δεν έχω πατήσει στο γήπεδό τους, που δεν πάω γήπεδο, που είμαι και άλλες ομάδες, πες κι άλλα μαγκίτη νικαιώτη να τους κάνεις ΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΛΕΩ. ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ UFO ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ρε μήπως και για τους ιωνικούς ότι υπάρχουν έχετε ενδείξεις, γιατί από αποδείξεις... ..... Ρε οκ καλοί είστε από χουλιγκανιλίκι, εξάλλου δυτικά προάστεια είστε και εσείς, αλλά ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ..."ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ Τ'ΑΛΛΑΞΩ.." ΥΓ. ακολουθεί απάντηση από νικαιώτες που έχει γέλιο για τους περισσότερους εδώ: απόδοση 1.05 στο ανταλλακτήριο της betfair...xaxaxaxaxa!!!!!!!!!!! |
|
|
 | |
 Spyrpoul14 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1139 Τόπος: ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικοί....εκ φύσεως ανώτεροι Registration date: 12/05/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Σαβ Jan 16, 2010 4:39 pm | |
| | giorgos37 έγραψε: | Στο νούμερο ένα - έκπληξη - ο φίλος μου ο στάρμπακς που καταφέρνει περίφημα κάθε φορά να αναμιγνύει αυτά που ακούει για τον Ιωνικό με την ταξική πάλη και το ποδόσφαιρο και να παρουσιάζει post, που ενίοτε έχουν και... εξωγήινους μέσα
| ΚΑΛΟ :P :P |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 10399 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Κυρ Jan 17, 2010 1:21 pm | |
| Είναι πολλοί..... Ο Κώστας από την Φυλή, που όταν δεν ανακοίνωνε μούφα μεταγραφές (αριστουργηματικά γραμμένα κείμενα πάντως), έκανε μπουρδέλο όλα τα θέματα με τις εμπρηστικές παρεμβάσεις του. ΘΕΟΣ, κρίμα που μας άφησε χρόνους... Το ντουέτο Ζάχος - Ρινόκερος... Φοβεροί, όταν κάνουν παρεμβάσεις και οι δυο είναι απόλαυση... Είναι ικανοί στην πραγματική ζωή, ένα φιλανθρωπικό τσάι, να το μετατρέψουν στην πιο τρελή παρτούζα που και ο Ταραντίνο ντρέπεται να σκεφτεί. Οι Ιωνικοί, όλοι τους..... Παίζει να έχουν λάμπα συναγερμού και σειρήνα σπίτι τους, όταν υπάρξει ένταση ή κινητικότητα στα θέματα τους, ειδοποιούνται άμεσα και λαμβάνουν μέτρα εξόντωσης του οχτρού με απανωτά post... Γενικώς έχει πολύ φαί... Και για τους παλαιούς, ΜΙΧΟΣ.... Πρέπει να κάνω ανασκαφές για να βρώ κείμενα, απίστευτα πράγματα... _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 elena6agrinio Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 263 Ηλικία: 19 Τόπος: Αγία Τριάδα - Αγρίνιο Ομάδα:  Registration date: 03/07/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Κυρ Jan 17, 2010 6:01 pm | |
| ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΠΟ KOSTAS-FILI...! XAXAXAXXAXA ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Στο αγρίνιο βρίσκεται απο σήμερα το μεσημέρι ο Πάτρικ Ογκουνσότο οπου σύμφωνα με πληροφορίες συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες του διετούς συμβολαίου που του έχουν προτείνει οι άνθρωποι του παναιτωλικού. Ο πρόεδρος της ομάδας μάλιστα Φώτης Κωστούλας φέρεται διατεθειμένος να ξοδέψει μια ''περιουσία'' για να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ το χρόνο.! ΜΠΑΜ ΜΕ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.! Κάτοικος σερρών είναι απο σήμερα το μεσημέρι ο Μπερνάρ Κουμορτζί. Ο μεσοεπιθετικός από την Γκάνα που την περασμένη περίοδο αγωνιζόνταν στον πανιώνιο συμφώνησε σε όλα με τον πανσερραικό και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2 ετών με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 200.000 ευρώ.! Ο ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί προτάσεις και από ομάδες τις σουπερλιγκ αλλα η πρόταση του πανσερραικού ήταν με διαφορά η καλύτερη οικονομικά. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Πήρε Τσίγκα ο παναιτωλικός..! Συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του παναιτωλικού ο πρώην παίχτης της ΑΕΛ και έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 250.000 ευρώ... Ευχαριστημένος με το νέο του συμβόλαιο εμφανίστηκε ο Θανάσης Τσίγκας. Ο πρόεδρος του παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας προανήγγειλε και τον ερχομό του χιλιανού Πίντο που έστειλε μετά απο ένα μήνα περίπου υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας. Οπότε και αυτή η υπόθεση αναμένεται να κλείσει θετικά. |
|
 | |
 ederson Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 978 Ηλικία: 22 Ομάδα:  Ομάδα: Κέρκυρα Registration date: 28/02/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Κυρ Jan 17, 2010 6:21 pm | |
| Oλοι δύο χρόνια υπογράφανε;  |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 11793 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Κυρ Jan 17, 2010 9:51 pm | |
| | rebels agia marina έγραψε: | | ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙ....ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΗΣΑΣΤΕ ΗΔΗ Α!!!!!!!!!! |
| sun city rebels 9 έγραψε: | | ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ |
_________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 7494 Ηλικία: 31 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Κυρ Jan 17, 2010 10:25 pm | |
| *********************** Το post διαγράφηκε γιατί τα γραφώμενα στο ''quote'', διαγράφηκαν επίσης στο topic που υπήρξαν. Οπότε δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν ούτε και εδώ.
|  |
|
_________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PasGiannina στις Δευ Jan 18, 2010 11:12 am, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : **) |
|
 | |
 kodeG6 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1153 Ηλικία: 22 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδα:  Ομάδα: Τίτορμος Αιτωλός Ούτος Άλλος Ηρακλής Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Κυρ Jan 17, 2010 11:10 pm | |
| Ο Κώστας από τη Φυλή..απλά ανεπανάληπτος όπως είπε και ο Μιχάλης.Κρίμα που δεν είναι πια κοντά μας.. |
|
 | |
 zaxos4snakes Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 6756 Ηλικία: 30 Τόπος: therissos city Ομάδα:  Ομάδα: ΟΦΗ Registration date: 07/06/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Δευ Jan 18, 2010 2:31 am | |
| ρε warrior6 μιλας λες και εισαι καμια τριφυλλη ντουλαπα ρε μπας και εισαι?  |
|
 | |
 rodfan Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4784 Ηλικία: 99 Τόπος: ΡΟΔΟΣ Ομάδα:  Ομάδα: ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ Registration date: 26/08/2009
 | |
 | |
 PasGiannina Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 7316 Ηλικία: 99 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ομάδα:  Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Δευ Jan 18, 2010 3:49 pm | |
| Ο rinokeros του ΟΦΗ σήμερα έγραψε..... Προσωπικά έριξα πολύ γέλιο (αν και μία λεξούλα και η οποία διαγράφηκε δεν μου άρεσε). Χάρμα οφθαλμών ειλικρινά το μικρό του post: | Παράθεση: | μαριο μα την παναγια πιο πολλα ειναι τα μυνηματα που μου χεις σβησμενα παρα τα αφημενα εδω μεσα,απο δω και περα θα στα στελνω πμ και αν περνανε θα τα γραφω και εδω,οχι πραμα αλλο αλλα γραφει 250 οτι εχω ποσταρισμενα και αναθεματο και βρεις τα 100.μπετα*****φανσ  |
http://www.betafans.net/forum-f93/topic-t2616-585.htm?sid=55c66dad6782728c5e6832a2380a668f#118844 _________________ BLUE VAYEROS
|
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 11793 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Δευ Jan 18, 2010 3:55 pm | |
| | Παράθεση: | | [16:54:17] rinokeros-OFARA : mario xounta ta leme stin elounta! |
καταγγέλω! :lol:_________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 vour Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2943 Ηλικία: 101 Τόπος: Στο νησί των φαιάκων,με τα καντούνια τα στενά και τσι όμορφες κοπέλες Ομάδα:  Ομάδα: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ.ΟΜΙΛΟΣ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ Registration date: 11/02/2009
 | Θέμα: Απ: O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! Δευ Jan 18, 2010 11:14 pm | |
| ρε μαριε εμενα τι με βαζεις στους υποψηφιους(εδω ειμαι ωρε κοπελι) αφου εγω δεν πιανω μια μπροστα στα παιδια εδω απλα ο τροπος οπου μιλαω και πειραζω καποιυς θελω να τον περασω και εδω αλλα αλλο να τον ακους και αλλο να το διαβαζεις παιδια το καλυτερο ηταν περσι μιχος, μαυρη θυελλα,σελλος,αντιφα,πας γιαννενα,πιερικος,ιντεφιξ,στεφ μα εχω ξεσκιστει στρα γελια...τρελη φαση μια μαλακια πεταγε ο μιχος και αυτο συνεχιζοταν μεχρι τις 7 το πρωι κκαι το καλυτερο ηταν τα παρατσουκλια οπου ειχαμε βγαλει αχχχχχ ωραιες εποχες εγω ψηφιζω δαγκωτο μιχος _________________ ΑΟΚ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ!!! το loverboy του Betafans |
|
 | |
| | O πιο δημοφιλής πόστερ του betafans - μηνύματα που έγραψαν ιστορία! | |
|