|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 savas-pane Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 884 Ηλικία: 21 Τόπος: Panetolikos pantou... Ομάδα:  Ομάδα: PANETOLIKOS Registration date: 20/01/2010
 | Θέμα: savas-volos....! Τετ Jan 20, 2010 5:10 pm | |
| καλησπερα σε ολους.με λενε σαββα. μενω στο βολο απο τα 14 αλλα η καταγωγη μου ειναι απο αγρινιο. ομαδες------>παναιτωλικαρα και βολαρα..... ειμαι παναιτωλικος γιατι εχω ζησει ολα τα παιδικα μου χρονια στο αγρινιο οπου με μυησε ο πατερας μου που με επαιρνε στο γηπεδο απο μικρο αλλα και με τον ολυμπιακο βολου καθως η μητερα μου εχει καταγωγη απο βολο και φυσικα ζω αισιως 6 χρονια στον πανεμορφο βολο........!!! |
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20009 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Τετ Jan 20, 2010 8:06 pm | |
| Καλώς ήρθες φιλε! καλες δημοσιευσεις να έχεις! |
|
 | |
 titormos_nikaia_g6 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 3975 Ηλικία: 17 Τόπος: Αη-Λιάς Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 01/01/2010
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Τετ Jan 20, 2010 8:24 pm | |
| γεια σου φιλε σαββα..καλα ποστ να εχεις... |
|
 | |
 SiDiS GATE -5- Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1172 Ηλικία: 20 Τόπος: ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: MONO ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 07/08/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Τετ Jan 20, 2010 9:14 pm | |
| αντε παιδιαν το παιδιν περιμενει της ευχες σας αντε λαλιστε τον λιγακι.... τεσπα καλα ποσταρισματα φιλε μου.... |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 1:09 am | |
| | savas-volos έγραψε: | καλησπερα σε ολους.με λενε σαββα. μενω στο βολο απο τα 14 αλλα η καταγωγη μου ειναι απο αγρινιο. ομαδες------>παναιτωλικαρα και βολαρα..... ειμαι παναιτωλικος γιατι εχω ζησει ολα τα παιδικα μου χρονια στο αγρινιο οπου με μυησε ο πατερας μου που με επαιρνε στο γηπεδο απο μικρο αλλα και με τον ολυμπιακο βολου καθως η μητερα μου εχει καταγωγη απο βολο και φυσικα ζω αισιως 6 χρονια στον πανεμορφο βολο........!!! | καλως ηρθες φιλε.........και οταν παιξουν μεταξυ τους να σαι με τους εποπτες_________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 PasGiannina Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 7050 Ηλικία: 99 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ομάδα:  Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 2:26 am | |
| Kαλώς ήρθες φίλε savas-volos στην betafans παρέα μας! Καλά posts να έχεις! Λύσε μου όμως και μία απορία, ποιον αγαπάς περισσότερο? Τον πατέρα η'' την μητέρα?  _________________ BLUE VAYEROS
|
|
 | |
 eddy Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1061 Ομάδα:  Ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 8:31 am | |
| καλως ηρθες savas pasgiannina ΜΑΝΑ ειναι μονο μια χαχαχαχχαχαχ ας μας πει κι savas αλλα τα λεει ολα στη αρχη το παλληκαρι |
|
 | |
 iason Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2710 Τόπος: Ν. Δημητριάδα - Βόλος Ομάδα:  Ομάδα: Ολυμπιακός Βόλου Registration date: 04/02/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 8:50 am | |
| kαλως ηρθες φιλε Σάββα και μια και μενεις Βόλο θελουμε να σε γνωρίσουμε και απο κοντα θα ειναι χαρα μας _________________  http://www.youtube.com/watch?v=7tf4w4suFMU& feature=email http://www.youtube.com/watch?v=rfAgUgR43kM [URL=http://img188.imageshack.us/i/graphic27473217.jpg/][img] |
|
 | |
mono pane Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 399 Ηλικία: 31 Τόπος: agrinio Ομάδα:  Ομάδα: panetolikos Registration date: 14/10/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 9:56 am | |
| καλα posts σαββα.εγω αν κ εμενα 3 χρονια βολο μονο panetolikos......... |
|
 | |
 elena6agrinio Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 263 Ηλικία: 20 Τόπος: Αγία Τριάδα - Αγρίνιο Ομάδα:  Registration date: 03/07/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 10:22 am | |
| α ρε αδερφακι....χαχαχχα..παναιτωλικαρα πρωτα και μετα βολος |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 10:39 am | |
| σωστα.....πρωτα παναιτωλικος.........μετα βολος...........μετα τρικαλα...........μετα αο καρδιτσας,,,,,,,,,μετα νικη βολου............μετα............μετα..........μετα............... _________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 elena6agrinio Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 263 Ηλικία: 20 Τόπος: Αγία Τριάδα - Αγρίνιο Ομάδα:  Registration date: 03/07/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 10:55 am | |
| | πάμμαχον έγραψε: | | σωστα.....πρωτα παναιτωλικος.........μετα βολος...........μετα τρικαλα...........μετα αο καρδιτσας,,,,,,,,,μετα νικη βολου............μετα............μετα..........μετα............... |
ετσι παμ........χαχαχα...................  |
|
 | |
 MAciVOL Streaming member

Αριθμός μηνυμάτων: 3264 Ηλικία: 24 Τόπος: volos Ομάδα:  Ομάδα: VOLARA AUSTRIAN BOYS G1 Registration date: 29/11/2008
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 2:53 pm | |
| ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.. ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ |
|
 | |
 old school6 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1024 Ομάδα:  Registration date: 10/10/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 3:46 pm | |
| ΣΑΒΒΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙΣ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΤΙΤΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ. |
|
 | |
 monoDOXA!!! Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 3645 Ηλικία: 29 Τόπος: ΞΑΝΘΗ ΠΛΕΟΝ! Ομάδα:  Registration date: 17/09/2009
 | Θέμα: Απ: savas-volos....! Πεμ Jan 21, 2010 4:51 pm | |
| ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!! |
|
 | |
|