Πω πω.....Χρόνια περίμενα κάποιον να ανεβάσει βίντεο από αυτό το παιγνίδι, είχα απογοητευτεί, πίστευα πως τελικά δεν υπήρχε εικόνα.
Είναι από τις πιο δυνατές αναμνήσεις που έχω από το γήπεδο του Παναιτωλικού.
Εχω πάει με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου...Εχουμε καθυστερήσει και φτάνουμε στο γήπεδο 10 λεπτά μετά την έναρξη...Εξω από το γήπεδο δεν υπάρχει ψυχή, κοιτάζω τη Μεγάλη κερκίδα και στο πλάι της (πάνω από την τωρινή μουτίκ του Παναιτωλικού) ο κόσμος κρέμεται σαν τσαμπιά από τα κάγκελα...Μπαίνουμε μέσα χωρίς εισιτήριο( από ότι έμαθα αργότερα είχαν τυπώσει 10000 τα οποία εξαφανίστηκαν με τη μία)....Στη μεγάλη δεν χωράμε ούτε να περπατησουμε στο διαδρομο από κάτω, ο κόσμος κρεμασμένος στα κάγκελα.....Καταφέρνουμε και πάμε στο χώρο πίσω από το τέρμα, πρέπει να είχε κι εκεί πάνω από 500 άτομα στα κάγκελα (ισα-ισα που βλέπαμε ) και πολύς κόσμος πιο πισω (χωρις να βλέπει, μόνο μυρωδιά να παίρνει από την ατμόσφαιρα) και κόσμος πάνω στη μάντρα στην Προυσιωτίσσης...
Είναι η χρονιά που η ΑΕΜ είχε ανέβει Δ' από τοπικό και είχε καλή ομάδα, στο τέλος της χρονιάς ανεβήκαμε και οι δύο στη Γ' (ανεβήκανε τελικά 5 ομάδες από κάθε έναν από τους 4 ή 5 ομίλους της τότε Δ' εθνικής).
Το ρεκόρ εισιτηρίων του γηπέδου είναι 11000 από το 1977 με το Γαύρο, πιστεύω εκείνη τη μέρα πρέπει να είχε ανάλογη προσέλευση....