|
|
| ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ? | | Μπάγερν | | 54% | [ 12 ] | | Ίντερ | | 45% | [ 10 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 22 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 Fredericks -5- Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 4305 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: 
Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Πεμ Apr 29, 2010 4:17 pm | |
| Το Σάββατο 22 Μαϊου 2010 για πρώτη φορά ημέρα Σάββατο θα διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα σε Μπάγερν και Ίντερ, ελπίζουμε να είναι άλλη μια γιορτή του ποδοσφαίρου με ωραίο θέαμα και ας το σηκώσει ο καλύτερος! Η προτίμησή μου είναι στην Μπάγερν! |
|
 | |
 rodos-4- Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1256 Ηλικία: 25 Τόπος: ΡΟΔΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ομάδα:  Registration date: 26/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Πεμ Apr 29, 2010 4:23 pm | |
| Αδιαφορες και οι 2!!!Μακαρι τουλαχιστον να δουμε μπαλα!!!Αν επρεπε να διαλεξω μια θα ελεγα και εγω μπαγερν επειδη πεταξε τον σερ αλεξ εξω!!!  _________________ ΕΛΑΦΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΕΛΑΦΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ!!!
|
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20003 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Πεμ Apr 29, 2010 4:33 pm | |
| Ποιος τελικος? συνεχιζει κι αλλο η διοργανωση... Τελος παντων.. αχωνευτος ο Μουρινιο,αχωνευτη και η Μπαγερν... νομιζω οτι θα κερδισει η Ιντερ,ειναι σαφως καλυτερη ομαδα.. βεβαια ειναι σαφως πιο βαρια η φανελα της Μπαγερν και σε έναν τελικο παιζει τον Ρολο του.. δεν μπορω να ψηφισω..!! να βαλετε επιλογη "αλλη" ή Δ.Ξ/Δ.Α.  |
|
 | |
 ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 5441 Ηλικία: 23 Τόπος: Δοξα-το Ομάδα:  Ομάδα: ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ Registration date: 23/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Πεμ Apr 29, 2010 5:02 pm | |
| ΨΗΦΙΣΑ ΖΟΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΡΙΜΠΕΡΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΦΡΑΝΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΠΙΣΤΕΥΩ...''ΑΛΛΑ''ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΡΟΜΠΕΝ.. |
|
 | |
 Nem 4 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 360 Ομάδα:  Registration date: 06/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Πεμ Apr 29, 2010 7:51 pm | |
| Και οι δύο ομάδες έχουν παίχτες και προσωπικότητες που θαυμάζω.. Από την μία Μαικόν, Λούσιο, Σνάιντερ, Καμπιάσο, Μιλίτο, Μουρίνιο, Φίγκο και από την άλλη Ριμπερί, Ρόμπεν. Σαν Μερένχε όμως, θα πάω κόντρα στη Μπάγερν με την οποία έχω μεγάλη αντιπαλότητα... άρα, Forza Inter! |
|
 | |
 paranoia_trikala Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2383 Τόπος: Trikala City Ομάδα:  Ομάδα: ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! Registration date: 11/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Πεμ Apr 29, 2010 9:38 pm | |
| Μπάγερν Μονάχου λόγω του οτι ειναι η δεύτερη μου ομάδα μετά την Μπάρτσα που αποκλείστηκε ευτυχώς που τα πράγματα ήρθαν έτσι και αποκλείστηκε η Μπάρτσα...γιατί άμα έπαιζαν αυτές οι 2 στον τελικό δεν ήξερα ποια ακριβώς θα υποστήριζα...  |
|
 | |
 κεμπαπ-δοξαρα Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2010 Τόπος: δραμααααααα Ομάδα:  Ομάδα: ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ! Registration date: 13/02/2010
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Παρ Apr 30, 2010 1:48 am | |
| | Nem 4 έγραψε: | Και οι δύο ομάδες έχουν παίχτες και προσωπικότητες που θαυμάζω.. Από την μία Μαικόν, Λούσιο, Σνάιντερ, Καμπιάσο, Μιλίτο, Μουρίνιο, Φίγκο και από την άλλη Ριμπερί, Ρόμπεν. Σαν Μερένχε όμως, θα πάω κόντρα στη Μπάγερν με την οποία έχω μεγάλη αντιπαλότητα... άρα, Forza Inter! |
Ετο,Ζουλιο Σεζαρ,Ζανεττι,Κορντομπα ΜΟΡΑΤΙ....Σβαινσταιγκερ,Βαν Μπουιτεν,Φαν Μπομελ,Φαν Γκαλ ΜΠΕΝΚΕΝΜΠΑΟΥΕΡ....
FORZA INTER ΡΕ!!! κανε το τρεμπλ να γουσταρουμε καργα...  |
|
 | |
 ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 5441 Ηλικία: 23 Τόπος: Δοξα-το Ομάδα:  Ομάδα: ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ Registration date: 23/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Παρ Apr 30, 2010 4:20 pm | |
| ΑΠΟ ΣΠΟΡ 24: H απίστευτη ατάκα Μουρίνιο σε Γκουαρντιόλα! Έχουν περάσει σχεδόν τρεις ημέρες από την πρόκριση της Ίντερ εις βάρος της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ζοσέ Μουρίνιο εξακολουθεί να φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν ασχολούνται μαζί του μόνο οι Καταλανοί (Μπάρτσα), οι Μαδριλένοι (Ρεάλ) και οι Ιταλοί (Ίντερ) αλλά και οι συμπατριώτες του, με έναν πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό να αποκαλύπτει τί ψιθύρισε ο "special one" στο αυτί του Πεπ Γκουαρντιόλα κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα-Ίντερ την ώρα που ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" μιλούσε στη γραμμή του πλαγίου άουτ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! "En condiciones normales vamos a ser campeones", είπε ο Μουρίνιο στον συνάδελφό του, το οποίο και σημαίνει "Υπό κανονικές συνθήκες εμείς θα παίρναμε το τρόπαιο", με την απίστευτη ατάκα του Πορτογάλου στον Γκουαρντιόλα να ξεστομίζεται λίγο μετά την αποβολή του Τιάγκο Μότα στο 28', την οποία ο τεχνικός των "νερατζούρι" θεώρησε άδικη για την ομάδα του. Η συγκεκριμένη είδηση η οποία δημοσιεύτηκε αρχικά από την ιστοσελίδα της καταλανικής "El Mundo Deportivo" κάνει ήδη το γύρο ολόκληρης της Ισπανίας αλλά και του κόσμου, με το συγκεκριμένο μάλιστα μέσο να διατυπώνει την άποψη πως μετά από αυτό το γεγονός ο Μουρίνιο απέδειξε πως μόνο "special one" δεν είναι... ΥΓ UNBELIEVABLE  |
|
 | |
 guerrero6 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 647 Ηλικία: 27 Τόπος: GUERREROS Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ-ΑΡΛΑΟΙ!!!!! Registration date: 10/10/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Τρι Μαϊος 18, 2010 9:40 pm | |
| προτιμω να το σηκωσει η μπαγερν!!! |
|
 | |
 paranoia_trikala Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2383 Τόπος: Trikala City Ομάδα:  Ομάδα: ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! Registration date: 11/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Τρι Μαϊος 18, 2010 10:16 pm | |
| ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. |
|
 | |
 ofi athens Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 377 Ηλικία: 82 Τόπος: αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: OFI MIA ZWH KAI STHN ALLH TH ZWH
 Registration date: 31/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Τρι Μαϊος 18, 2010 10:28 pm | |
| δεν γουσταρω ιντερ καθολου! forza ΜΙΛΑΝ !!!! ΛΕΩ ΜΠΑΓΕΡΝ ! ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!  |
|
 | |
 psixiatros Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 3899 Ηλικία: 100 Τόπος: kardistan Ομάδα:  Ομάδα: MONO Α.Σ.Α. Registration date: 26/03/2009
 | |
 | |
 elvetos 14 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 240 Ηλικία: 27 Τόπος: Πειραιας - Ελβετια Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικος θρησκεια κ στην Ελβετια Registration date: 15/04/2010
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Τρι Μαϊος 18, 2010 10:41 pm | |
| απο Γερμανια ΔΕΝ ειμαι Μπαγερν κ απο Ιταλια σιχαινομαι την Ιντερ επειδη ομως ειδα πολλα παιχνιδια τις Μπαγερν φετος σε Μπουντεσλιγκα,κυπελο Γερμανιας κ Σ.Λ. πιστευω πως θα το παρει αερα η Ιντερ ειναι απλα μια υπερεκτιμημενη ομαδα κ τπτ παραπανω.επειδη δλδ οι αλλοι ειναι αχρηστοι να την κοντραρουν δε σημαινει οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ιταλια απλα οι αλλοι ειναι κατωτεροι των προσδωκιων γιαυτο λοιπον,στο συγκεκριμενο,Μπαγερν κ παλι Μπαγερν κ ειμαι σιγουρος πως τουλαχιστον απτην Γερμανικη πλευρα θα δουμε μπαλα |
|
 | |
 Fredericks -5- Top Poster

Αριθμός μηνυμάτων: 4305 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: 
Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Τετ Μαϊος 19, 2010 11:38 am | |
| H ψηφοφορία τα λέει όλα,η Ιντερ ειναι μισητή στους περισσότερους! Άλλος ένας οπαδός της Μίλαν ο ofi athens,μπράβο! Στον τελικό σαφέστατα είμαι με την Μπάγερν,δηλαδή την ομάδα που θα παίξει μπάλα! |
|
 | |
 elvetos 14 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 240 Ηλικία: 27 Τόπος: Πειραιας - Ελβετια Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικος θρησκεια κ στην Ελβετια Registration date: 15/04/2010
 | Θέμα: Απ: Ο ΤΕΛΙΚΟΣ! Τετ Μαϊος 19, 2010 11:43 am | |
| Φρεντερικ καραλολ...στο μυαλο μου εισαι... χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα |
|
 | |
|