| | Τι ομάδα είσαι? (2010-11) | |
|
|
| τι ομαδα είσαι? | | Αγροτικός Αστέρας | | 1% | [ 6 ] | | Αναγέννηση Καρδίτσας | | 3% | [ 11 ] | | Βέροια | | 2% | [ 7 ] | | Δόξα Δράμας | | 10% | [ 34 ] | | Διαγόρας | | 3% | [ 11 ] | | Εθνικός Αστέρας | | 1% | [ 4 ] | | Εθνικός Πειραιώς | | 8% | [ 28 ] | | Ηλιούπολη | | 1% | [ 6 ] | | Θρασύβουλος | | 0% | [ 2 ] | | Ιωνικός | | 5% | [ 18 ] | | Καλλιθέα | | 2% | [ 8 ] | | Λεβαδειακός | | 2% | [ 8 ] | | Ο.Φ.Η. | | 15% | [ 50 ] | | Παναιτωλικός | | 12% | [ 41 ] | | Πανθρακικός | | 2% | [ 8 ] | | ΠΑΣ Γιάννινα | | 10% | [ 35 ] | | Πιερικός | | 4% | [ 14 ] | | Τρίκαλα | | 3% | [ 11 ] | | ΑΛΛΗ | | 9% | [ 30 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 332 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 zapatistas Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 188 Τόπος: Λιβαδεια Ομάδα:  Ομάδα: ¨ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΦΥΤΑ" Registration date: 04/07/2010
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Δευ 16 Aug 2010 - 13:37 | |
| ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΟΧΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΜΑΓΚΑΣ...ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΟΧΛΩ...ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΡΑΣ ΜΑΣ...ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ Π Ο Τ Ε ΟΜΩΣ... ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΡΟΔΙΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΑΜΑΩ...
|
|
 | |
 barbarians g1 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 234 Ηλικία: 28 Τόπος: ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ομάδα:  Ομάδα: ΑΠΟΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΑΠΟΛΑΡΑ Registration date: 16/07/2010
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Δευ 16 Aug 2010 - 13:41 | |
| ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΘΕΙΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ. |
|
 | |
 zapatistas Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 188 Τόπος: Λιβαδεια Ομάδα:  Ομάδα: ¨ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΦΥΤΑ" Registration date: 04/07/2010
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Δευ 16 Aug 2010 - 13:46 | |
| και για να κλεισω και εγω αυτην την ωραια μας κουβεντουλα .. για τους 50 που ειπα και πιο πανω..ναι τους προτημω αυτουσ γιατι εχω 50 ατομα μονο που βαρανε παλαμακια και φωναζουν για την αρρωστια τους..δεν εχω κανα 1000ρικο που 800 εχουν ψηλα τα κινητα και τραβανε βιντεο για το youtybe kai ΕΦΕΤΖΗΛΙΚΗ... ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ..ΓΑΜΩ ΤΟ YOYTUBE ΟΧΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... |
|
 | |
Επισκέπτ Επισκέπτης
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Δευ 16 Aug 2010 - 13:49 | |
| | zapatistas έγραψε: | ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΟΧΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΜΑΓΚΑΣ...ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΟΧΛΩ...ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΡΑΣ ΜΑΣ...[b]ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ Π Ο Τ Ε ΟΜΩΣ... ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΡΟΔΙΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΑΜΑΩ... [/b]
|
Ετσι ειναι... Αν μπορουσα θα σου εβαζα +1.. |
|
 | |
 barbarians g1 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 234 Ηλικία: 28 Τόπος: ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ομάδα:  Ομάδα: ΑΠΟΛ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΑΠΟΛΑΡΑ Registration date: 16/07/2010
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Δευ 16 Aug 2010 - 13:51 | |
| ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΜΑ ΚΑΣΚΟΛ ΜΑΣ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΒΑRBARIANS GATE 1 ANTIFA HOOLIGANS |
|
 | |
 zapatistas Senior Member
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Δευ 16 Aug 2010 - 13:52 | |
| | gomez4 έγραψε: | | zapatistas έγραψε: | ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΟΧΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΜΑΓΚΑΣ...ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΟΧΛΩ...ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΡΑΣ ΜΑΣ...[b]ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ Π Ο Τ Ε ΟΜΩΣ... ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΡΟΔΙΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΑΜΑΩ... [/b]
|
Ετσι ειναι... Αν μπορουσα θα σου εβαζα +1.. |
ετσι ειναι φιλε μου..επιτελους κοταξτε την πραγματικοτητα καταματα ο εχθρος ειναι διπλα σας... καλα τα φορουμ..καλο το ιντερνετ..καλα ολα.. αλλα με μετρο μαγκες.... |
|
 | |
 duhan Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 881 Ομάδα:  Registration date: 29/05/2009
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Τρι 17 Aug 2010 - 2:09 | |
| Οι λεβαδειακοι γιατι τα πηρατε? Ακομα να καταλαβω. Επειδη γραφτηκε απο οπαδο αλλης ομαδας το ευνοητο? Εγραψε κανεις κατι ασχημο για την πολη ή την ομαδα? Εγω εκανα μια επισημανση στον κολντ. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι οι απολαρες που γραφουν παραπανω δεν νομιζω να διαφωνουν με τις σκεψεις που εξεφρασαν ο Σερραιος, ο Πας, ο Δοξαιος και εγω. Προς τι λοιπον η αναταραχη? SUPPORT YOUR LOCAL TEAM |
|
 | |
 coldlife Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4506 Ηλικία: 35 Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 05/08/2009
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Τρι 17 Aug 2010 - 7:42 | |
| Πολυ κακο για το τιποτα...
_________________ Αλλοι μας κλεβουν το ποδοσφαιρο...κι'εμεις...σκοτωνομαστε μεταξυ μας... Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους... ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο Tιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του συλλογου μας,ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΟΧΙ δεξια...!!!! Στις χαρες ΚΑΙ στις ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ! Οτι και να συμβει...ΠΑΛΙ... ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Hmz91Hjnw8U&feature=related
|
|
 | |
 Spyrpoul Pinezas Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 448 Ομάδα:  Ομάδα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ Registration date: 09/07/2010
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Τρι 17 Aug 2010 - 23:34 | |
| | barbarians g1 έγραψε: | | ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΚΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ | εμεις ειμαστε μονο εθνικος, στα επιπεδα του πανιωνίου ενα πραμα |
|
 | |
 zapatistas Senior Member
 | |
 | |
 zapatistas Senior Member
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Σαβ 21 Aug 2010 - 11:44 | |
| | duhan έγραψε: | Οι λεβαδειακοι γιατι τα πηρατε? Ακομα να καταλαβω. Επειδη γραφτηκε απο οπαδο αλλης ομαδας το ευνοητο? Εγραψε κανεις κατι ασχημο για την πολη ή την ομαδα?
Εγω εκανα μια επισημανση στον κολντ. Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι οι απολαρες που γραφουν παραπανω δεν νομιζω να διαφωνουν με τις σκεψεις που εξεφρασαν ο Σερραιος, ο Πας, ο Δοξαιος και εγω.
Προς τι λοιπον η αναταραχη?
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM |
για πες μου ρε ψηλε εσυ πιο ειναι το ευνοητο...??? μην ανχωσεσε δε τα πηραμε..απλα μας προκαλει γελιο το γεγονος οτι καπιοι το παιζουν και καλα και πουλανε παραμυθια οτι στις πολης τους και στην εξεδρα τους ειναι μονο υποστηρικτες των ομαδων τις περιοχης τουσ..λες και εμεις ηρθαμε απο τον αρη και δε ξερουμε τι γινετε... χαλαρωστε γιατι πολυ ομορφα τα παρουσιαζετε για να ειναι αληθινα... |
|
 | |
 sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 18769 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Τρι 24 Aug 2010 - 2:32 | |
| Καλο Χειμώνα! Εχει γραφτει πολυ πραμα φανταζομαι... το παλευω κανα μισάωρο και μεχρι εδω έφτασα.. Υ.Γ μην χαλιεστε ολοι στην ίδια χώρα ζούμε και ξερουμε τι γινετε.. Υ.Γ1 Η επισημανση των παιδιων πιο πανω παντως δεν ειχε να κανει με την ομαδα του Λεβαδειακου (αποκλειστικα), απλα αναφερθηκαν σε μια συνηθεια.. Υ.Γ2 Πανω σ'αυτη τη συνηθεια ομως,γνωμη μου ειναι πως ακομη και (απλα) να συμπαθει καποιο παιδι την ομαδα του τόπου του θετικο ειναι. Ειναι ενα βημα πιο κοντα στο SUPPORT YOUR LOCAL TEAM _________________ toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
betafans.net - facebook
|
|
 | |
 Thanos-5- Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 305 Τόπος: Ελλάδα Ομάδα:  Ομάδα: PIERIKOS RE Registration date: 20/12/2009
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Τετ 1 Sep 2010 - 17:14 | |
| ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Βέροια ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
 Pierikos1961 Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 9923 Ομάδα:  Ομάδα: Pierikos Registration date: 04/11/2008
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Τετ 1 Sep 2010 - 18:28 | |
| | Thanos-5- έγραψε: | | ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Βέροια ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Εκτός από αδέλφια1 έχουμε και αδέλφια2 ;  |
|
 | |
 paranoia_trikala Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2617 Τόπος: Trikala City Ομάδα:  Ομάδα: ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! Registration date: 11/08/2009
 | Θέμα: Απ: Τι ομάδα είσαι? (2010-11) Τετ 1 Sep 2010 - 18:36 | |
| Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ΈΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1963!!!! |
|
 | |
| | Τι ομάδα είσαι? (2010-11) | |
|