|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Κυρ Jul 04, 2010 7:54 pm | |
| καλα δεν εχει κανα φορουμ ο λεβαδειακος,ωστε να τους γνωστοποιησουμε το δικο μας φορουμ εκει? _________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 κεμπαπ-δοξαρα Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2010 Τόπος: δραμααααααα Ομάδα:  Ομάδα: ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ! Registration date: 13/02/2010
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Κυρ Jul 04, 2010 9:26 pm | |
| εστειλα μηνυμα στο μπλογκ που εχουνε...αυτο ειναι ... http://levadeiakosgate1.blogspot.com/ |
|
 | |
Αριθμός μηνυμάτων: 2010 Τόπος: δραμααααααα Ομάδα:  Ομάδα: ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 11:49 am | |
| για να μπηκε εδω μεσα ο φιλος του λεβαδειακου ο ζαπατας σημαινει οτι ειδε το μηνυμα μου εκει περα...  |
|
 | |
 zapatistas Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 191 Τόπος: Λιβαδεια Ομάδα:  Ομάδα: ¨ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΦΥΤΑ" Registration date: 04/07/2010
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 1:51 pm | |
| | κεμπαπ-δοξαρα έγραψε: | για να μπηκε εδω μεσα ο φιλος του λεβαδειακου ο ζαπατας σημαινει οτι ειδε το μηνυμα μου εκει περα...  |
ετσι ακριβως ειναι φιλε μου....  |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 3:43 pm | |
| χαιρομαι ειλικρινα και καλως ηρθες φιλε ζαπατα  |
|
 | |
 Mitsos14 Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1950 Ηλικία: 16 Τόπος: Άγιος Στέφανος Ομάδα:  Ομάδα: Περήφανος Εθνικός
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14 Registration date: 19/01/2010
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 3:53 pm | |
| να τος !! βρεθηκε ο ΕΝΑΣ λεβαδειακος !! |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11113 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 4:35 pm | |
| Και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Σιγά σιγά. Καλοκαίρι είναι, κάτσε να κάνει τα μπανάκια του ο κόσμος. Και όταν τελειώσουν οι διακοπές μαζεύονται όλοι.... Καλώς ήρθατε παλικάρια, από την Λιβαδειά. _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 zapatistas Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 191 Τόπος: Λιβαδεια Ομάδα:  Ομάδα: ¨ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΡΕ ΦΥΤΑ" Registration date: 04/07/2010
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 7:06 pm | |
| Καλώς σας βρήκα μάγκες ..έχουμε όλοι την ιδία καψουρα…το γήπεδο ..την ομάδα μας. .τη φωνή μας… Εθνικε.. δεν είμαστε μόνο ένας!!! Είμαστε 40!!! Και που είστε μάγκες…να κανονίζουμε σιγά σιγά καμιά συνάντηση όλοι μας…από κοντά λέγονται περισσότερα..  |
|
 | |
 Serraios-5- Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 2629 Ομάδα:  Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 7:10 pm | |
| Μακάρι να δούμε κι άλλους οπαδούς του Λεβαδειακού στα μέρη μας. Συναντήσεις έχουν γίνει ήδη αρκετές και γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κυρίως στην Αθήνα, αλλά και αλλού. _________________ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...ΓΙΝΕΣΑΙ! ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ...ΔΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!
|
|
 | |
 COOPER 14 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 616 Ηλικία: 54 Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ομάδα:  Ομάδα: ΕΘΝΙΚΟΣ Registration date: 15/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 7:26 pm | |
| Καλως ορίζω το φίλο από τη Λειβαδιά! Καλά posts |
|
 | |
 nea dimitriada.VOLOS fans Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 393 Τόπος: Νέα Δημητριάδα-ΒΟΛΟΣ Ομάδα:  Ομάδα: ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 Registration date: 07/11/2009
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 9:30 pm | |
| καλωσόρισες φίλε ΖΑΠΑΤΙΣΤΑ....καλά Post να έχεις !!!! |
|
 | |
 apaixtos Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1649 Ηλικία: 26 Τόπος: ΔΡΑΜΑ Ομάδα:  Ομάδα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 10:27 pm | |
| καλως ηρθες φιλε!! _________________ ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ! ! ! ! ! المجد أكثر من كل http://www.youtube.com/watch?v=2XJzsKmWsU4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5oOW9mdQhuk
|
|
 | |
 Serraios-5- Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 2629 Ομάδα:  Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Δευ Jul 05, 2010 10:36 pm | |
| Tα posts καλωσορίσματος του φίλου μας του Λεβαδειακού μεταφέρθηκαν στο σωστό σημείο και συνεχίζουμε! _________________ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...ΓΙΝΕΣΑΙ! ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ...ΔΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!
|
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Τρι Jul 06, 2010 7:45 am | |
| | zapatistas έγραψε: | | κεμπαπ-δοξαρα έγραψε: | για να μπηκε εδω μεσα ο φιλος του λεβαδειακου ο ζαπατας σημαινει οτι ειδε το μηνυμα μου εκει περα...  |
ετσι ακριβως ειναι φιλε μου....  | ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ!!!ΕΝΑΣ ΝΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΟΙΩΤΕ_________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Τρι Jul 06, 2010 11:33 am | |
| ζαπατα αν εχεις για νονο τον παμμαχον ....ενα εχω να σου πω...ωχχχχχχχχχ  |
|
 | |
|