| | Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? | |
|
|
| Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? | | Αγροτικός Αστέρας | | 0% | [ 3 ] | | Αναγέννηση Καρδίτσας | | 1% | [ 5 ] | | Βέροια | | 4% | [ 16 ] | | Δόξα Δράμας | | 7% | [ 26 ] | | Διαγόρας | | 1% | [ 4 ] | | Εθνικός Αστερας | | 0% | [ 1 ] | | Εθνικός Πειραιώς | | 4% | [ 17 ] | | Ηλιούπολη | | 0% | [ 2 ] | | Θρασύβουλος | | 1% | [ 4 ] | | Ιωνικός | | 1% | [ 5 ] | | Καλλιθέα | | 0% | [ 0 ] | | Λεβαδειακός | | 8% | [ 30 ] | | Ο.Φ.Η | | 19% | [ 71 ] | | Παναιτωλικός | | 18% | [ 67 ] | | Πανθρακικός | | 2% | [ 10 ] | | ΠΑΣ Γιάννινα | | 20% | [ 74 ] | | Πιερικός | | 4% | [ 16 ] | | Τρίκαλα | | 2% | [ 10 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 361 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 savas-pane Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 851 Ηλικία: 21 Τόπος: Panetolikos pantou... Ομάδα:  Ομάδα: PANETOLIKOS Registration date: 20/01/2010
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 10:34 am | |
| ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ  |
|
 | |
 coldlife Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4506 Ηλικία: 35 Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 05/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 10:52 am | |
| ο Ο.Φ.Η ΠΡΕΠΕΙ(!!! !!!) να ανεβει?Μηπως θα ηταν καλυτερα αν εγραφες...αν αξιζει....ν'ανεβει....φιλε του Διαγορα? _________________ Αλλοι μας κλεβουν το ποδοσφαιρο...κι'εμεις...σκοτωνομαστε μεταξυ μας... Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους... ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο Tιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του συλλογου μας,ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΟΧΙ δεξια...!!!! Στις χαρες ΚΑΙ στις ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ! Οτι και να συμβει...ΠΑΛΙ... ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Hmz91Hjnw8U&feature=related
|
|
 | |
 savas-pane Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 851 Ηλικία: 21 Τόπος: Panetolikos pantou... Ομάδα:  Ομάδα: PANETOLIKOS Registration date: 20/01/2010
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 11:34 am | |
| δεν το καταλαβαινω ουτε εγω το ΠΡΕΠΕΙ... και βασικα ειναι και αλλες ομαδες που αξιζουν να βρισκονται στην Αεθνικη.. παραδειγμα παναιτωλικος, δοξα δραμας, τρικαλα.! οι καλυτεροι να ανεβουν...εξω τα κωλοπαρασκηνιακα και αλλα.... |
|
 | |
 panetolikos83 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 328 Ηλικία: 28 Τόπος: Αγρινιο Ομάδα:  Ομάδα: Παναιτωλικος
ACAB Registration date: 25/06/2010
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 11:36 am | |
| | savas-volos έγραψε: | οι καλυτεροι να ανεβουν...εξω τα κωλοπαρασκηνιακα και αλλα.... |
 |
|
 | |
 anexartitos-4- Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 93 Ομάδα:  Registration date: 09/11/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 12:29 pm | |
| | savas-volos έγραψε: | δεν το καταλαβαινω ουτε εγω το ΠΡΕΠΕΙ... και βασικα ειναι και αλλες ομαδες που αξιζουν να βρισκονται στην Αεθνικη.. παραδειγμα παναιτωλικος, δοξα δραμας, τρικαλα.! οι καλυτεροι να ανεβουν...εξω τα κωλοπαρασκηνιακα και αλλα.... |
Βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ να είχε ανέβει φίλε του παναιτωλικού, από την περυσινή χρονιά....Φυσικά και σαν όνομα είναι πολυτέλεια για την κατηγορία κατά την άποψη μου τουλάχιστον!!! |
|
 | |
 coldlife Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4506 Ηλικία: 35 Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ Registration date: 05/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 1:26 pm | |
| Σε ενα ΤΙΜΙΟ πρωταθλημα...ΑΝ ΑΞΙΖΕΙΣ...θα ανεβεις φιλε του Ο.Φ.Η.Αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες. _________________ Αλλοι μας κλεβουν το ποδοσφαιρο...κι'εμεις...σκοτωνομαστε μεταξυ μας... Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους... ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο Tιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του συλλογου μας,ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΟΧΙ δεξια...!!!! Στις χαρες ΚΑΙ στις ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ! Οτι και να συμβει...ΠΑΛΙ... ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
|
|
 | |
 savas-pane Expert Member
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 1:39 pm | |
| | anexartitos-4- έγραψε: | | savas-volos έγραψε: | δεν το καταλαβαινω ουτε εγω το ΠΡΕΠΕΙ... και βασικα ειναι και αλλες ομαδες που αξιζουν να βρισκονται στην Αεθνικη.. παραδειγμα παναιτωλικος, δοξα δραμας, τρικαλα.! οι καλυτεροι να ανεβουν...εξω τα κωλοπαρασκηνιακα και αλλα.... |
Βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ να είχε ανέβει φίλε του παναιτωλικού, από την περυσινή χρονιά....Φυσικά και σαν όνομα είναι πολυτέλεια για την κατηγορία κατά την άποψη μου τουλάχιστον!!! |
φιλε οφητζη περυσι σου επαιξαν πουστια, ηταν ολοι εναντιον σου, τερματισες με 10 βαθμους διαφορα απ τον τεταρτο, εννοειται οτι αξιζες να βγεις.. δεν αντιλεγει κανενας.....αλλα αγωνιστικα παντα...αν εισαι και φετος το ιδιο καλος που το πιστευω εννοειται ΝΑ ΒΓΕΙΣ.... αλλα αν το παμε με ΠΡΕΠΕΙ ουτε εγω ΕΠΡΕΠΕ να ειμαι τοσες και τοσες χρονιες στη γ εθνικη αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη...  |
|
 | |
 anexartitos-4- Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 93 Ομάδα:  Registration date: 09/11/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 4:29 pm | |
| Είδωμεν...πάντως όποιος πιστεύει σε <<τίμια>> πρωταθλήματα κ.λπ. θα απογοητευτεί από πολύ νωρίς!!! Γνώμη μου είναι το ότι πέρασε πέρυσι ο ΟΦΗ θα το περάσει φέτος ο πάναιτωλικός...μακάρι να διαψευστώ βέβαια γιατί τέτοιες ομάδες από επαρχία χρειάζονται!!! |
|
 | |
 coldlife Moderator

| Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Aug 25, 2010 4:37 pm | |
| Aς ελπισουμε να ΜΗΝ επαληθευτεις φιλε του Ο.Φ.Η _________________ Αλλοι μας κλεβουν το ποδοσφαιρο...κι'εμεις...σκοτωνομαστε μεταξυ μας... Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους... ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. Ο Tιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του συλλογου μας,ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΟΧΙ δεξια...!!!! Στις χαρες ΚΑΙ στις ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ! Οτι και να συμβει...ΠΑΛΙ... ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
|
|
 | |
 sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 18769 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Aug 26, 2010 5:51 pm | |
| Ας βάλουμε και λιγο παρασκήνιο στην υποθεση.. απο την σημερινη στηλη του "Goal", που έχει τίτλο "Goal-άρες" -Είναι δυνατόν μία μέρα μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League (Β’ Εθνική) να είναι γνωστές οι ομάδες που θα προβιβαστούν στη Super League;
-Θα δικαιωθούν άραγε αυτοί που προβλέπουν ότι Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα ανέβουν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία και θα διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο στα πλέι οφ οι Εθνικός, Πανθρακικός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα (με τη σειρά να έχει σημασία);
-Γιατί στον ΟΦΗ πανηγύριζαν με την εκλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League;
-Τι σχέση μπορεί να έχουν τα δίδυμα Νικόλας Πατέρας - Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Μαρινάκης - Νίκος Μαχλάς;
-Με ποιον παράγοντα της Β’ Εθνικής συναντήθηκε προ ημερών ο Νίκος Μαχλάς και τι συζήτησαν για τη νέα σεζόν; _________________ toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
betafans.net - facebook
|
|
 | |
 proedrini Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1550 Τόπος: Ηρακλειο Ομάδα:  Ομάδα: ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Registration date: 10/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Aug 26, 2010 6:53 pm | |
| Εχει κι αλλο παρασκηνιο σελλε....αλλα αμα στα πω θα βαλεις τα κλαματα!!!! |
|
 | |
 ILIOS9_ANTI-POK Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2065 Τόπος: ΠΕΤΑΛΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ομάδα:  Ομάδα: ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ...ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Registration date: 04/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Aug 26, 2010 6:59 pm | |
| Ναι γιατι αλλιως δεν τα ξερουμε αυτα.....!!! :mlk: |
|
 | |
 sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 18769 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Παρ Aug 27, 2010 12:00 am | |
| Σιγα..σιγα..μην παθουμε και τιποτα, νταξ,εγω δεν τα πιστευω αυτα,αλλα στο χωριο μου λενε "κι αν δεν δειχνει η γιδα,δειχνει το κερατο" αλλα ειναι κι αυτοι οι δημοσιογραφοι περίεργοι εκει στο Μαρουσι αρχισαν να λενε για αλλαγη τακτικης του "αιώνιου" εμενα μ'αρεσουν τα παρασκηνια και οι ιντρικες θα το διασκεδάσουμε.. _________________ toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
betafans.net - facebook
|
|
 | |
 duhan Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 881 Ομάδα:  Registration date: 29/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Παρ Aug 27, 2010 12:43 am | |
| | proedrini έγραψε: | Εχει κι αλλο παρασκηνιο σελλε....αλλα αμα στα πω θα βαλεις τα κλαματα!!!! |
Πες του βρε, και ασε τον να πλανταξει μετα στο κλαμα. |
|
 | |
 iason Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 2622 Τόπος: Ν. Δημητριάδα - Βόλος Ομάδα:  Ομάδα: Ολυμπιακός Βόλου Registration date: 04/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Παρ Aug 27, 2010 8:12 am | |
| Aπλά ο ΟΦΗ ειναι πλεον στο ερυθρόλευκο μπλόκ.... Βρε πως αλλάζουν οι καιροί... _________________  http://www.youtube.com/watch?v=7tf4w4suFMU& feature=email http://www.youtube.com/watch?v=rfAgUgR43kM [URL=http://img188.imageshack.us/i/graphic27473217.jpg/][img] |
|
 | |
| | Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? | |
|