| | Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? | |
|
|
| Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? | | Αγροτικός Αστέρας | | 0% | [ 3 ] | | Αναγέννηση Καρδίτσας | | 1% | [ 5 ] | | Βέροια | | 4% | [ 16 ] | | Δόξα Δράμας | | 7% | [ 26 ] | | Διαγόρας | | 1% | [ 4 ] | | Εθνικός Αστερας | | 0% | [ 1 ] | | Εθνικός Πειραιώς | | 4% | [ 17 ] | | Ηλιούπολη | | 0% | [ 2 ] | | Θρασύβουλος | | 1% | [ 4 ] | | Ιωνικός | | 1% | [ 5 ] | | Καλλιθέα | | 0% | [ 0 ] | | Λεβαδειακός | | 8% | [ 30 ] | | Ο.Φ.Η | | 19% | [ 71 ] | | Παναιτωλικός | | 18% | [ 67 ] | | Πανθρακικός | | 2% | [ 10 ] | | ΠΑΣ Γιάννινα | | 20% | [ 74 ] | | Πιερικός | | 4% | [ 16 ] | | Τρίκαλα | | 2% | [ 10 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 361 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 trelenomai_4 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 340 Ηλικία: 25 Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΕΜΕ Ομάδα:  Ομάδα: A.O. ΤΡΙΚΑΛΑ Registration date: 24/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Jul 14, 2010 12:32 am | |
| ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΠΑΣ-ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΡΑΜΑ, ΚΟΜΠΟΤΗ, ΠΙΕΡΙΚΟ, ΠΑΝΘΡΑΞ Κ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ! |
|
 | |
 ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 5441 Ηλικία: 23 Τόπος: Δοξα-το Ομάδα:  Ομάδα: ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ Registration date: 23/09/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Jul 14, 2010 3:53 am | |
| ΔΟΞΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΔΡΑΜΑ... |
|
 | |
 panetolikos83 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 328 Ηλικία: 28 Τόπος: Αγρινιο Ομάδα:  Ομάδα: Παναιτωλικος
ACAB Registration date: 25/06/2010
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Jul 14, 2010 11:59 am | |
| ΑΝΟΔΟ ΑΝΟΔΟΟΟΟΟ ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ...!!!  |
|
 | |
 giraios 6 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 569 Τόπος: ΡΟΔΟΣ (ΔΙΑΓΟΡΑΣ) Ομάδα:  Ομάδα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?ΜΟΝΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΕ! Registration date: 20/01/2010
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Τετ Jul 14, 2010 10:03 pm | |
| ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΡΕ ΔΙΑΓΟΡΑΡΑ!  |
|
 | |
 trelenomai_4 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 340 Ηλικία: 25 Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΕΜΕ Ομάδα:  Ομάδα: A.O. ΤΡΙΚΑΛΑ Registration date: 24/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Jul 15, 2010 12:07 am | |
| | ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε: | ΔΟΞΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΔΡΑΜΑ... |
ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ |
|
 | |
 SiDiS GATE -5- Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1172 Ηλικία: 20 Τόπος: ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: MONO ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 07/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Jul 15, 2010 9:39 am | |
| ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΝΕ ΟΙ: ΠΑΝΘΡΑΞ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ |
|
 | |
 PAS Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1786 Ηλικία: 28 Τόπος: Αποσπερίτης Ομάδα:  Registration date: 11/03/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Jul 15, 2010 11:58 am | |
| |
|
 | |
 john gate-5- Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 7538 Ηλικία: 18 Τόπος: Κατερίνη Ομάδα: Πιερικός
Registration date: 27/11/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Jul 15, 2010 12:00 pm | |
| Δεν ανεβαίνει μία ομάδα φίλε μου.Μπορείς να συμπλρώσεις και τις άλλες δύο άν θέλεις. |
|
 | |
 sakaflias_4 Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 512 Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ Ομάδα:  Ομάδα: Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ Registration date: 25/08/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Jul 15, 2010 1:16 pm | |
| ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ... ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ.... ΔΗΣΤΗΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.... _________________ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΑΜΜΕΝΗ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ...  ΑΟΤ-ΛΑΟΣ-ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ |
|
 | |
 savas-pane Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 884 Ηλικία: 21 Τόπος: Panetolikos pantou... Ομάδα:  Ομάδα: PANETOLIKOS Registration date: 20/01/2010
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Jul 15, 2010 1:26 pm | |
| οφη, παναιτωλικος, πας, βεροια, λεβαδειακος, πανθρακικος.. γνωμη μου αυτες θα παλεψουν για τις 2 θεσεις και λογικα αυτες θα μπουνε εξαδα..με τις μεχρι τωρα μεταγραφες ενοειται.. γιατι δεν ξερουμε τι μπορει να γινει στη συνεχεια..!!! |
|
 | |
 john gate-5- Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 7538 Ηλικία: 18 Τόπος: Κατερίνη Ομάδα: Πιερικός
Registration date: 27/11/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Jul 15, 2010 1:28 pm | |
| Βιάζεσαι φίλε μου και θα την πάθεις.Γιατί και εμείς πέρυσι σίγουρη την είχαμε την άνοδο.Φέραμε Κατσαβάκη και ότι καλή μεταγραφή μπορείς να φανταστείς.Και τελικά είμαστε ακόμα εδώ,οπότε βιάζεσαι και θα με θυμηθείς. |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Πεμ Jul 15, 2010 5:45 pm | |
| | john gate-5- έγραψε: | | Βιάζεσαι φίλε μου και θα την πάθεις.Γιατί και εμείς πέρυσι σίγουρη την είχαμε την άνοδο.Φέραμε Κατσαβάκη και ότι καλή μεταγραφή μπορείς να φανταστείς.Και τελικά είμαστε ακόμα εδώ,οπότε βιάζεσαι και θα με θυμηθείς. |
ειναι νωρις ακομα αυτο ειναι σιγουρο.. δεν νομιζω να λεει ενας το αντιθετο... κρινουμε με βαση τις μεταγραφες..δεν εχουμε κατι αλλο.. ειναι καμια δδεκαρια ομαδες που πανε για ανοδο αλλες ανοιχτα και αλλες πιο μετρημενα.. η γνωμη μου ειναι τελικα η ανοδος θα κριθει αναμεσα σε παναιτωλικο, οφη, πας, λεβαδειακο με αυτα που βλεπω μεχρι στιγμης...αν τωρα κανουν τιποτα μπαμ και αλλες ομαδες οπως δοξα, πιερικος, διαγορας, βεροια δεν το γνωριζω η αν καποια δεν παιξει μπαλα απο τις πρωτες που ειπα...!!! |
|
 | |
 PAS Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1786 Ηλικία: 28 Τόπος: Αποσπερίτης Ομάδα:  Registration date: 11/03/2009
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Παρ Jul 16, 2010 12:32 am | |
| | Παράθεση: | Δεν ανεβαίνει μία ομάδα φίλε μου.Μπορείς να συμπλρώσεις και τις άλλες δύο άν θέλεις. |
Δεν θελω.  |
|
 | |
 giraios 6 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 569 Τόπος: ΡΟΔΟΣ (ΔΙΑΓΟΡΑΣ) Ομάδα:  Ομάδα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?ΜΟΝΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΕ! Registration date: 20/01/2010
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Παρ Jul 16, 2010 11:25 am | |
| ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΚΟΠΗ.ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΠΕΡΣΥ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ....ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΟΥΛΗΣ.ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΣΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΔΛΔ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!!ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ!ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ......ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... |
|
 | |
 | Θέμα: Απ: Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? Παρ Jul 16, 2010 12:34 pm | |
| ολοι αυτο θελουμε να παιχτει στα ισια το πρωταθλημα.. και να ανεβουν αυτοι που αξιζουν... αλλα δεν νομιζω να γινει ετσι.. θα παιχτει και καμια πουστια μεσα μεσα..!!! |
|
 | |
| | Ποιες ομαδες θα προβιβαστουν στην Α'? | |
|