|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 anwdynos Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 61 Ηλικία: 47 Τόπος: Αιγάλεω Ομάδα:  Ομάδα: Αιγάλεω Α.Ο. Registration date: 23/07/2010
 | Θέμα: ANWDYNOS Παρ Jul 23, 2010 12:27 pm | |
| Καλημέρα αγαπητοί φίλοι. Θα ήθελα αρχικά να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για το site σας. Καιρό αναζητούσα κάτι αντίστοιχο, απαλλαγμένο από "στενή" οπαδική τοποθέτηση, για να εκφράζω τις απόψεις μου. Τυγχάνω συγγραφέας αθλητικών και άλλων βιβλίων, ενώ δεν κρύβω ότι υποστηρίζω το Αιγάλεω, από τα παιδικά μου χρόνια. Ωστόσο, για τη σημερινή κατάσταση στην ομάδα αυτή, αλλά και τη θέση μου στο θέμα της διαβόητης "συγχώνευσης", μπορείτε να προστρέξετε εδώ http://www.savegaleo.gr όπου θα πληροφορηθείτε τις ενέργειες και τον αγώνα που έδωσα, μαζί με τους υπόλοιπους φίλους. Θα ήθελα να σας ενημερώσω επίσης, για το ιστολόγιο που έχω δημιουργήσει στη διεύθυνση http://athlometro.blogspot.com/, σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, του παρελθόντος και του παρόντος. Είσθε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε. Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να γίνω δεκτός στην ιστοσελίδα σας |
|
 | |
 sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 18767 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Παρ Jul 23, 2010 12:37 pm | |
| Καλως ήρθες φιλε anwdynos! καλα ποστ να εχεις! Υ.Γ ενδιαφέρον φαινεται το blog..τουλαχιστον για μενα.. _________________ toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
betafans.net - facebook
|
|
 | |
 Spyrpoul Pinezas Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 448 Ομάδα:  Ομάδα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ Registration date: 09/07/2010
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Παρ Jul 23, 2010 1:51 pm | |
| ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.....ΚΑΛΑ ΠΟΣΤ |
|
 | |
 Mitsos14 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2195 Ηλικία: 16 Τόπος: Άγιος Στέφανος Ομάδα:  Ομάδα: Περήφανος Εθνικός
Περήφανος Πειραιώτης ...
ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14 Registration date: 19/01/2010
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Παρ Jul 23, 2010 2:12 pm | |
| καλησπερα και καλη (μακροχρονια) παραμονη στο φορουμ ... |
|
 | |
 Serraios-5- Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 2559 Ομάδα:  Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Παρ Jul 23, 2010 4:54 pm | |
| Καλώς ήρθες φίλε στο forum μας! _________________ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ...ΓΙΝΕΣΑΙ! ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ...ΔΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!
|
|
 | |
 PasGiannina Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 7316 Ηλικία: 99 Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ομάδα:  Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Παρ Jul 23, 2010 4:57 pm | |
| Καλώς ήρθες στην betafans παρέα φίλε anwdynos του Αιγάλεω! Πιστεύω μιας που είσαι συγγραφέας αθλητικών και άλλων βιβλίων, πως η παρουσία σου στο forum μας θα είναι χρήσιμη. Καλές και οι ιστοσελίδες που ανέφερες, έχουν πολλές λεπτομέρειες. Anyway, καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλές δημοσιεύσεις να έχεις! Θα ήθελα αν γνωρίζεις λεπτομέρειες από τον προπονητή Κο Ντε Μόλ, να μας τις πεις, εννοείται στο αντίστοιχο topic του ΠΑΣ Γιάννινα και όχι εδώ. Η έστω την άποψή σου, γιατί έχουμε ακούσει τα καλύτερα για τον Ντε Μόλ όταν ήταν προπονητής στο Αιγάλεω. Κάποιος μάλιστα είπε πως καλύτερος δεν είχε περάσει από την ομάδα. Είναι έτσι? Θα ήθελα την γνώμη σου. _________________ BLUE VAYEROS
|
|
 | |
 KAMENOS12 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 208 Ομάδα:  Registration date: 10/09/2009
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Παρ Jul 23, 2010 5:21 pm | |
| Μονο κ μονο που δεν δεχοταν "χαρτακια" για τις αλλαγες κ σηκωθηκε κ εφυγε ηταν ο καλυτερος |
|
 | |
 fotis gate12 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 383 Ηλικία: 44 Ομάδα:  Registration date: 18/10/2009
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Παρ Jul 23, 2010 7:29 pm | |
| KAΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΝΩΔΥΝΕ!ΚΑΛΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΟΣ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
 anwdynos Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 61 Ηλικία: 47 Τόπος: Αιγάλεω Ομάδα:  Ομάδα: Αιγάλεω Α.Ο. Registration date: 23/07/2010
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Σαβ Jul 24, 2010 3:26 am | |
| Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και την υποδοχή σας. Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο είναι αυτή που μου δίνει δύναμη να αντιστέκομαι όπως και εσείς στη σαπίλα και την ανυποληψία που ταλανίζει το χώρο. Τέλως πάντων, ας ελπίσουμε τα πράγματα να αλλάξουν σύντομα και η αναβάθμιση της Ένωσης των ΠΑΕ Β'-Γ' Εθνικής να μη μείνει μόνο στο επίπεδο του ονόματος, αλλά να προχωρήσει σε βάθος, σε αλλαγή δομών και γενικότερης νοοτροπίας, όσων κρατούν τα διοικητικά ηνία. Για τον Ντεμόλ βάζω αμέσως τη γνώμη μου στον σχετικό τομέα. Να είστε όλοι καλά και θα τα λέμε συχνά.  |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 7494 Ηλικία: 31 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Σαβ Jul 24, 2010 10:13 am | |
| καλως ηρθες φιλε αιγαλεωτη-ελπιζω και τα ποστς σου να ναι ανωδυνα  _________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 panetolikos83 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 328 Ηλικία: 28 Τόπος: Αγρινιο Ομάδα:  Ομάδα: Παναιτωλικος
ACAB Registration date: 25/06/2010
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Κυρ Jul 25, 2010 12:03 am | |
| |
|
 | |
 miazwipierikos Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 619 Ηλικία: 29 Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ Registration date: 19/10/2009
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Κυρ Jul 25, 2010 1:31 am | |
| Γεια σου φιλε.... ΥΓ Στο αβαταρ εσυ εισαι??? |
|
 | |
ilisios Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 842 Ηλικία: 44 Τόπος: ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ομάδα:  Ομάδα: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Registration date: 15/09/2009
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Δευ Aug 02, 2010 11:54 pm | |
| ............ εμενα παντως οι συζητησεις μας μου εχουν λειψει.... ευχομαι και ελπιζω οτι ολα πηγαν καλα στο προσωπικο σου θεμα........ |
|
 | |
 anwdynos Senior Member
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Τρι Aug 03, 2010 11:42 am | |
| Ναι φίλε μου, σ' ευχαριστώ πολύ! |
|
 | |
 john gate-5- Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 7664 Τόπος: Κατερίνη Ομάδα:  Ομάδα: Πιερικός
Registration date: 27/11/2009
 | Θέμα: Απ: ANWDYNOS Τρι Aug 03, 2010 11:42 am | |
| Καλώς ήρθες φίλε και καλά πόστ!  |
|
 | |
|