ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ551

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Σελίδα 4 από 4 Previous  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Δευ 28 Feb 2011 - 18:07

Πως περνάμε τα διόδια μετά την δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ


Πως περνάμε μετά την δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ Ακολουθούν νέες οδηγίες για το πως περνάμε τα διόδια αφού γίνει νόμος η ντροπολογία του Ρέππα. Ακόμη δεν έχει τυπωθεί η τροπολογία σε ΦΕΚ συνεπώς δεν είναι νόμος. Συνεχίζουμε να σπρώχνουμε τις μπάρες μέχρι να τυπωθεί. Όταν τυπωθεί σε ΦΕΚ θα είναι νόμος και ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες.
Ζητάμε έκδοση Επί πιστώσει απόδειξης.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ;
Δηλώνουμε στον υπάλληλο ότι «δεν μπορούμε να πληρώσουμε» δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός μας. Ζητάμε να εκδοθεί απόδειξη με πίστωση και να ανοίξουν την μπάρα. Αν καθυστερούν προειδοποιούμε ότι: α) αν δεν ανοίξουν αμέσως την μπάρα καταστρατηγούν το συνταγματικό μας δικαίωμα για ελεύθερη μετακίνηση και διαπράττουν το ποινικό αδίκημα της παράνομης κατακράτησης. β) αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου. γ) αν αρνηθούν να ανοίξουν διαπράττουν και το αδίκημα της πρόκλησης για εκτέλεση παράνομης πράξης. Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει τροχαία ανοίγουμε την μπάρα με απλή ώθηση προς τα εμπρός και συνεχίζουμε την πορεία μας. Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και υπάρχει τροχαία τότε ζητάμε την συνδρομή του αστυνομικού ώστε να κοπεί πιστωτικό και να ανοίξει η μπάρα. Αν μας ζητηθεί να συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους». Σε περίπτωση που ο τροχονόμος δηλώσει αναρμόδιος ή αρνούνται να μας ανοίξουν την μπάρα καλούμε την αστυνομία στο 100 και ζητάμε να συλληφθεί ο ταμίας και ο υπεύθυνος των διοδίων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με την αυτόφορη διαδικασία για παράνομη κατακράτηση.
Τι άλλαξε στον ΚΟΚ; Στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προστέθηκε η εξής παράγραφος: «Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων σε αυτοκινητοδρόμους, οδούς ταχείας κυκλοφορίας, σήραγγες και γέφυρες που διακρίνονται με ειδικές πινακίδες σήμανσης χωρίς την καταβολή διοδίου τέλους, όταν και όπου προβλέπεται η καταβολή αυτή. Για την καταβολή του διοδίου τέλους είναι υπόχρεοι εις ολόκληρον ο κύριος και ο οδηγός του οχήματος. Η βεβαίωση της παράβασης γίνεται από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα που τη διαπιστώνουν αυτοπροσώπως.»
Μπορεί ο παραχωρησιούχος να βεβαιώσει την τροχαία παράβαση ή να μου επιβάλλει πρόστιμο; Μπορεί ο παραχωρησιούχος να διαβιβάσει στην τροχαία ποιοι δεν πλήρωσαν και να κοπεί κλήση; Όχι, ο παραχωρησιούχος είναι ιδιωτική εταιρία και δεν μπορεί να βεβαιώσει τροχαία παράβαση ούτε μπορεί να επιβάλει πρόστιμο. Ρητά προβλέπεται από την τελευταία διάταξη του νόμου, ότι πρόστιμο επιβάλει μόνο ο τροχονόμος και μάλιστα όταν διαπιστώσει την παράβαση αυτοπροσώπως.
Ποιά είναι τα αρμόδια αστυνομικά όργανα; Αρμόδια να βεβαιώσει παραβάσεις του ΚΟΚ είναι η τροχαία.
Μπορεί να με σταματήσει μετά τα διόδια τροχονόμος και να μου ζητήσει απόδειξη ότι πλήρωσα; Δεν υπάρχει κάποια διάταξη που να μας υποχρεώνει να κρατάμε τις αποδείξεις. Εξάλλου αν έχουμε περάσει με ΤΕΟ-pass ή με e-pass δεν θα έχουμε απόδειξη. Επίσης η βεβαίωση της παράβασης πρέπει να γίνει «αυτοπροσώπως», δηλαδή να μας δει ο ίδιος ο τροχονόμος να μην πληρώνουμε.
Μπορεί ο τροχονόμος να μου κόψει κλήση στηριζόμενος σε μαρτυρία άλλου ότι δεν πλήρωσα; Όχι, ο τροχονόμος μπορεί να βεβαιώσει την παράβαση μόνο αν έχει διαπιστώσει ο ίδιος «αυτοπροσώπως» να μην πληρώνουμε.
Μπορεί να βεβαιωθεί η τροχαία παράβαση από τις κάμερες που υπάρχουν στα διόδια; Όχι, διότι οι κάμερες που ο παραχωρησιούχος έχει τοποθετήσει, είναι παράνομες, έχουν τοποθετηθεί χωρίς άδεια της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και ως εκ τούτου, τα προϊόντα τους αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα, που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια. Επιπλέον η διάταξη λέει ότι ο τροχονόμος το διαπιστώνει «αυτοπροσώπως» και όχι μέσω της χρήσης τεχνικών μέσων.
Μπορεί ο παραχωρησιούχος να αρνηθεί να μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την οδό; Όχι, δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να χρησιμοποιήσουμε την υποδομή ακόμα κι αν δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε.
Έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω την οδό χωρίς να πληρώσω εκείνη τη στιγμή; Ναι, έχουμε το δικαίωμα να πληρώσουμε αργότερα. Συγκεκριμένα ο Ν. 3535 (Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης άρθρο 3ο, παρ.2 ΦΕΚ 41Α 23/2/2007) αναφέρει: «Ο υπόχρεος δικαιούται να καταβάλει το οφειλόμενο τέλος, χωρίς άλλη επιβάρυνση, εντός της προθεσμίας των δεκαπέντε ημερών από την έκδοση της βεβαιώσεως του Παραχωρησιούχου με τον τρόπο που θα υποδείξει ο τελευταίος.»
Μπορεί ο παραχωρησιούχος να αρνηθεί να μας κόψει επί πιστώσει απόδειξη αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πληρώσουμε; Όχι, πρέπει να μας κόψει επί πιστώσει απόδειξη. Αν δεν κόψει απόδειξη διαπράττει το φορολογικό αδίκημα της άρνησης έκδοσης επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου. Καταγγελία του φορολογικού αδικήματος μπορούμε να κάνουμε στη ΣΔΟΕ καλώντας το 1517.
Δίνουμε τα στοιχεία μας; Όχι, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα στοιχεία μας. Αν υποχρεωθούμε να τα δώσουμε για να ξεμπερδέψουμε καλό είναι να δώσουμε τα κανονικά μας στοιχεία γιατί σε περίπτωση που η υπόθεσή μας δικαστεί θα είναι εις βάρος μας να έχουμε δώσει ψευδή στοιχεία.
Υπογράφουμε; Όχι, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υπογράψουμε κανένα έγγραφο. Αν συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής, υπογράφουμε, πριν όμως από την υπογραφή μας, γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους».
Αν δεν υπάρχει τροχαία μπορώ να σπρώξω την μπάρα όπως και πριν; Ναι.
Αν είμαι απρόσεκτος και με δει ο τροχονόμος να μην πληρώνω τι μπορεί να μου συμβεί; Το πρόστιμο είναι 200 ευρώ και είναι στην κρίση του τροχονόμου το αν θα αφαιρέσει τις πινακίδες, την άδεια και το δίπλωμα για 20 ημέρες.
Αν ο τροχονόμος με γράψει ενώ έχω ακολουθήσει τις οδηγίες τι γίνεται; Με αντίγραφο της επί πιστώσει απόδειξης καταθέτουμε αναφορά στον διοικητή του τμήματος της τροχαίας για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, με την ένδειξη «Κοινοποίηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη» και ζητάμε την ακύρωση της κλήσης και την επιστροφή πινακίδων, άδειας και διπλώματος.
Τι θα συμβεί αν μου στείλουν ειδοποίηση να πληρώσω; Αν το έγγραφο μας το επιδίδουν με δικαστικό επιμελητή τότε απευθυνόμαστε σε δικηγόρο, αν δεν έχουμε τηλεφωνούμε στα μέλη των επιτροπών αγώνα για να μας συστήσουν κάποιο δικηγόρο μέλος των επιτροπών αγώνα. Αν το έγγραφο μας το στέλνουν με ταχυδρομείο μπορούμε να το στείλουμε για ανακύκλωση.
Που μπορώ να απευθυνθώ για διευκρινήσεις ή για βοήθεια; Ηλεκτρονικά στο e-mail epitropes2010@gmail.com ή καλώντας στα τηλέφωνα των μελών του πανελλαδικού συντονιστικού των επιτροπών αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων ενάντια στα διόδια που είναι αναρτημένα στο site www.oxidiodia.gr και epitropesdiodiastop.blogspot.com


_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Δευ 28 Feb 2011 - 18:08


_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από ???????? στό Πεμ 3 Mar 2011 - 11:07

http://anemo-milos.blogspot.com/2011/01/blog-post_7796.html
απο μια περυσινή δράση στο γήπεδο.

Έχω είδη εκτυπώσει το χαρτί με τις οδηγίες...τα πράγματα παντως εγινα ποιο περίπλοκα....πρέπει η δράσεις κατα των διόδιων να πάρουν κι άλλη μορφή.


????????
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από $tef-Pierikos στό Πεμ 3 Mar 2011 - 21:44

Φετινη ειναι η συγκεκριμενη δραση (τον Ιανουαριο εγινε)... Wink

_________________
... ΠΙΕΡΙΚΟΣ, και δόξα σοι ο Θεός!

$tef-Pierikos
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1307
Τόπος: Greece, Olympus, Pieria, Katerini
Ομάδα: Πιερικός
Ομάδα: Aπό πολύ μικρός ...μονάχα ΠΙΕΡΙΚΟΣ !
Registration date: 22/07/2010

http://www.melanoleykoi.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Τρι 8 Mar 2011 - 10:47

Διόδια ε???
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!

_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Παρ 11 Mar 2011 - 13:51

Μηνύσεις κατά της Αττικής Οδού από μέλη του «Δεν Πληρώνω»

Στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» και εργαζόμενοι και εκπρόσωποι της Αττικής Οδού, ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν μηνύσεις, έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε στα διόδια στο ύψος της Κατεχάκη.

Ειδικότερα, όπως εξηγεί στο tvxs.gr, ο κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, μέλος του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», o K.K., μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μενιδίου, περνώντας από τα διόδια της Αττικής Οδού στην Κατεχάκη, δήλωσε αδυναμία πληρωμής και ζήτησε την έκδοση πιστωτικού σημειώματος. «Πρόκειται για δικαίωμά του, μπορεί να περάσει τα διόδια χωρίς να πληρώσει, μεταθέτοντας την ημερομηνία πληρωμής όταν θα μπορέσει, βάσει βεβαίως του χρονοδιαγράμματος που θέτει η κάθε εταιρεία», τονίζει και συνεχίζει: «Η υπάλληλος της Αττικής Οδού αρνήθηκε να εκδώσει πιστωτικό και κράτησε τον κύριο με κλειστή τη μπάρα των διοδίων στο σημείο. Κοντά στο σημείο υπήρχαν άντρες της Τροχαίας, και ο οδηγός τους κάλεσε για να επέμβουν, τονίζοντάς τους πως τον κρατούν παρανόμως».

Η αντίδραση της Τροχαίας, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου αυτή που περίμενε ο οδηγός. Η Τροχαία ζήτησε από τον οδηγό να μεταβεί στην άκρη του δρόμου για να μην εμποδίζει. Η μπάρα των διοδίων άνοιξε και ο οδηγός έκανε στην άκρη για να λυθεί το ζήτημα. «Επειδή πέρασε τα διόδια χωρίς να πληρώσει(!), η Τροχαία έκοψε κλήση στον οδηγό, βάσει σχετικής διάταξης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ακόμη, του αφαίρεσε άδεια και πινακίδες. Αφού οι ίδιοι του είπαν να κάνει στην άκρη και άνοιξαν τα διόδια», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος. «Αντί η Τροχαία να αναγκάσει τον υπάλληλο να κόψει πιστωτικό, αφού αυτό που είχε κάνει ήταν παράνομο, είπε στον οδηγό να κάνει στην άκρη για να μην εμποδίζει και στη συνέχεια του έκοψε κλήση επειδή πέρασε... χωρίς να πληρώσει!».

Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν όλοι στο αστυνομικό τμήμα Παπάγου, όπου έσπευσαν άμεσα και άλλα μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω». Το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μενιδίου άσκησε μήνυση κατά της υπαλλήλου της Αττικής Οδού και του επόπτη βάρδιας της εταιρείας για παράνομη κατακράτηση και άρνηση έκδοσης νόμιμων φορολογικών στοιχείων. Μήνυση κατατέθηκε και σε βάρος των ανδρών της Τροχαίας για παράβαση καθήκοντος, καθώς «λειτούργησε μεροληπτικά υπέρ της εταιρείας και όχι υπέρ του πολίτη όπως έπρεπε εκείνη την ώρα να πράξει», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της, η εταιρεία απάντησε με αντιμηνύσεις. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, αποτελεί μια συνηθισμένη πρακτική της εταιρείας, ιδιαίτερα τώρα που ολοένα και περισσότερος κόσμος δηλώνει αδυναμία πληρωμής. Μάλιστα, παρόμοιο περιστατικό συνέβη και με πρωταγωνιστή τον ίδιο την περασμένη Παρασκευή, το οποίο κατέληξε επίσης με μηνύσεις εκατέρωθεν. Ο κ. Παπαδόπουλος και άλλα μέλη του Κινήματος κατέθεσαν μηνύσεις για παράνομη κατακράτηση, «διότι δεν έκοβαν πιστωτικό και μας κράτησαν εκεί επί 45 λεπτά μέχρι να παρέμβει η Τροχαία, αφού στη δική μου περίπτωση δεν βρισκόταν κοντά η τροχαία και έπρεπε να την καλέσουμε». Επίσης, για παρακώλυση συγκοινωνιών, «γιατί αφού δεν άνοιγαν τη μπάρα να περάσουμε, παρακωλυόταν η κυκλοφορία των οχημάτων». Η Αττική Οδός, πάλι, μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε αντιμηνύσεις επίσης για παρακώλυση συγκοινωνιών, αφού «έπρεπε να σπρώξουμε τη μπάρα, όπως το έχουμε ξανακάνει και να μην περιμένουμε να σας κόψουμε πιστωτικό παρακωλύοντας τη συγκοινωνία, όπως είπαν». Ακόμη, για δυσφήμιση προς την υπάλληλο και τον επόπτη βάρδιας διότι με τις μηνύσεις τους εγκαλούν ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και τους εκθέτουν στην εργοδοσία. Τέλος, μήνυση για ψευδή καταμήνυση στη βάση ότι δεν κρατήθηκαν 45 λεπτά άλλά 20, όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες της Αττικής Οδού για να εκδοθεί η αδυναμία πληρωμής. Ακολούθησε μήνυση για ψευδή καταμήνυση από τα μέλη του «Δεν Πληρώνω», σε απάντηση στις μηνύσεις της εταιρείας.

«Είναι γενικά τακτική της Αττικής Οδού μετά τη δημοσίευση του ΚΟΚ να μην κόβει πιστωτικά στους οδηγούς με τη δικαιολογία ότι έχουν ξαναπεράσει χωρίς να πληρώσουν – κάτι για το οποίο δεν έχουν κανένα δικαίωμα βεβαίως – είτε με οποιαδήποτε άλλη πρόφαση... Αυτό είναι και παράνομη κατακράτηση, δηλαδή ποινικό αδίκημα, και φορολογικό αδίκημα, ως άρνηση έκδοσης φορολογικού στοιχείου. Πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης», καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.

tvxs.gr

_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Πεμ 17 Mar 2011 - 10:56

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – Γραικύλοι: 1 – 0
http://filologos10.wordpress.com/2011/02/23/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BD%CF%89-%E2%80%93-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CE%B9-1-%E2%80%93-0/

_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Παρ 1 Apr 2011 - 1:30

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται αντιπροσωπεία του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων, όπου θα συναντηθεί με αρμόδιους και αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα, στο οποίο θα επισημαίνεται ότι στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη των 450 χλμ λειτουργούν 10 μετωπικοί σταθμοί και δεκάδες πλευρικοί.

http://www.tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD

_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από Barbabilios στό Σαβ 9 Apr 2011 - 12:02

Διόδια Αγ. Τριάδας: Επίθεση σε βουλευτή που ήθελε να... πληρώσει
Τελευταία Ενημέρωση 10:43, 08/04/2011

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/166748/vouleutis-diapliktistike-sta-diodia-me-meli-tou-den-plirono/


Barbabilios

Αριθμός μηνυμάτων: 2116
Ηλικία: 39
Ομάδα: Παναιτωλικός
Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date: 16/03/2010

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Σαβ 9 Apr 2011 - 12:07

Μου αρεσει ο τίτλος " επιθεση σε βουλευτή που ήθελε να πληρωσει.."
και μεσα διαβαζεις πως αυτός επιτέθηκε...

Να πληρωσεις κυριος, αλλα να πληρωσεις και ολα αυτα που φαγατε..


Υ.Γ.1 Περαν αυτού κανενας δεν μπορει να εμποδισει καποιον που θελει να πληρωσει
ακομη και τον εφετζη βουλευτη..
ακομη και αυτους που χρεωνουν και τους καφεδες που πινουν στον κρατικο προυπολογισμο..
προφανως το ιδιο ισχύει και για το αντιτιμο των διοδίων..

_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από kastigio στό Σαβ 9 Apr 2011 - 12:24

οπως το ειπες sellos.Για τον συγκεκριμενο επειδη τον ξερω ειναι εφετζης.Πριν ενα χρονο ελεγε καταργηση διοδιων.Δεν ιδρωνει το αυτι τους οτι και να τους πεις.Γαιδουρια κλεφτες ανικανους..δεν χαμπαριαζουν απο αυτα.Αυτο που τρεμουν και τους παει το σκατο στην καλτσα και ακομα εμεις δεν το καναμε ειναι η ψηφος που θα τους στειλει στο διαολο.

kastigio

Αριθμός μηνυμάτων: 246
Ομάδα: Τρίκαλα
Ομάδα: μοναχα τρικαλα
Registration date: 12/02/2011

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από mario4 στό Σαβ 9 Apr 2011 - 12:45

λαμόγιο είναι, υποχείριο συμφερόντων εκτός νομού Τρικάλων...

mario4
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 16471
Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα: ΟΦΗ
Ομάδα:
Μισή μυριάδα έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date: 27/05/2009

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Τρι 26 Apr 2011 - 17:21

Επί ποδός το κίνημα «Δεν πληρώνω»

Στο πόδι βρίσκονται οι Επιτροπές του Κινήματος «Δεν πληρώνω» σε όλη τη χώρα, ενόψει της δίκης κατά της «Ολυμπίας Οδού» στις 3 Μαΐου στην Πάτρα. Τα μέλη του κινήματος από πολλές περιοχές της Ελλάδας θα έρθουν στην Πάτρα με πούλμαν, ενώ η τοπική οργάνωση προγραμματίζει μπαράζ δράσεων μέχρι τη δίκη.
Στόχος των πρωτοβουλιών είναι η ευαισθητοποίηση των πατρινών για το θέμα, ώστε να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας.
Εκείνη την ημέρα θα εκδικαστεί η αγωγή που έχει καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Πάτρας και πατρινοί, κατά της κατασκευάστριας εταιρείας της Πατρών – Κορίνθου «Ολυμπίας Οδού». Στην αγωγή ζητείται η κατάργηση της σύμβασης παραχώρησης του έργου, αλλά και η μη καταβολή διοδίων στον οδικό άξονα Ρίου – Ζευγολατιου, στον οποίο εκτελούνται έργα και κατά συνέπεια δεν είναι τμήμα του αυτοκινητόδρομου.

thebest.gr

_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από zaxos4snakes στό Τετ 12 Oct 2011 - 7:27

http://www.prionokordela.gr/rokanidia/20-26-oktwbrh-panelladiko-kalesma-se-7hmero-apoxhs-apo-kathe-oikonomikh-sunnalagh/

zaxos4snakes

Αριθμός μηνυμάτων: 10963
Ηλικία: 33
Τόπος: therissos city 4 not normal fans
Ομάδα: ΟΦΗ
Ομάδα: ΟΦΗ
Registration date: 07/06/2009

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Απ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από sellos στό Πεμ 27 Oct 2011 - 12:37

Απίστευτο: Της κάνουν κατάσχεση στο αυτοκίνητο, γιατί δεν πλήρωνε διόδια

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=406495&cid=12

_________________
toros - ΤΣΙΠΡΟ fans
www.football-fans.gr

sellos
Respected
Respected

Αριθμός μηνυμάτων: 25978
Ηλικία: 6
Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Ομάδα: ΠΑΣ
Registration date: 01/11/2008

Επιστροφή στην κορυφή Go down

Σελίδα 4 από 4 Previous  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης