proedrini Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1582 Τόπος: Ηρακλειο Ομάδα:  Ομάδα: ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Registration date: 10/09/2009
 | Θέμα: Απ: Play ανεβα... Δευ Jun 06, 2011 12:25 pm | |
| Μεχρι 7 Ιουλιου παγωνουν τα παντα με αποφαση του Εφετειου Αθηνων........ http://www.gentikoule.gr/podosfairo/5035-kerdise-o-ofi-tin-maxiston-pago-i-football-league-mexri-tis-7-iouliou |
|
 thanosleeds Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1328 Ηλικία: 21 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδα:  Ομάδα: ΑΟ Τρίκαλα-Leeds United Registration date: 08/07/2010
 | Θέμα: Απ: Play ανεβα... Δευ Jun 06, 2011 1:10 pm | |
| | OK VERIA έγραψε: | θελω πρωτη αγ. ασουλακο μεσα στην εδρα μου την δοξα αλλα αυτη τη φορα δεν θα εχω 4 απουσιες βασικων στην αμυνα και ενα χ στο αλλο ματς πανθραξ - λεβδειακος και μετα ξεκηναν τα πλ οφφ................. οτι καλο ερθει ας ερθει ουτος η αλλος απο σποντα μπηκαμε ειναι μεγαλη ευκαιρια αν μεινο φ.λινγκ ξανα δεν με χαλαει γιατι τ επομενο πρτθλημα θα ειναι σουπερ και θα το γουσταρω πολυ |
Και εγώ θέλω να μου κάτσει η Κλόντια Σίφερ.Τις ίδιες πιθανότητες έχουμε άλλωστε. |
|
 islandos Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1253 Ηλικία: 40 Τόπος: ΒΕΡΟΙΑ Ομάδα:  Registration date: 10/05/2009
 | Θέμα: Απ: Play ανεβα... Δευ Jun 06, 2011 2:23 pm | |
| ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΦΗΝΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΛΕΙ ΟΦ . ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΠΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ . ΣΑΝ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ . |
|
 OK VERIA Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1515 Τόπος: beroia Ομάδα:  Ομάδα: ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Registration date: 30/10/2008
 | |
 thanosleeds Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1328 Ηλικία: 21 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδα:  Ομάδα: ΑΟ Τρίκαλα-Leeds United Registration date: 08/07/2010
 | |