...
ΦόρουμΦόρουμ  Πόρταλ*Πόρταλ*  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΑναζήτησηΑναζήτηση  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  Contact us  

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE! 5 3.9 11
Share | 

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 5441
Τόπος: Δοξα-το
Ομάδα:
Ομάδα: ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date: 23/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 3:47 pm

Κατι μου θυμιζει το ελικοπτερο που πεταει την μπαλα στη σεντρα για ν'αρχισει το ματς...Οσοι ηταν στη Δραμα προπερσυ στο μεταξυ μας το θυμουνται... Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή Go down

pane68
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 423
Ομάδα:
Registration date: 29/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 3:57 pm

εσεις ειχατε αεροπλανο τοτε Very Happy
δε λιγο θα μας φερει και υποβρυχιο ο προεδρος affraid

IONIKOS
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1213
Τόπος: NIKAIA
Ομάδα:
Registration date: 08/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 4:23 pm

ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΙ!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την IONIKOS στις Σαβ Μαϊος 21, 2011 4:29 pm, 1 φορά

mario4
Forum Adict

Αριθμός μηνυμάτων: 12537
Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ
Ομάδα:
Ομάδα:
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα..
Registration date: 27/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 4:25 pm

η ρίψη της μπάλας από το ελικόπτερο είναι ωραία ιδέα αν έχεις ελικόπτερο
να διαφημίσεις. Με απόλυτη επιτυχία (κέντρο του γηπέδου) προσγειώθηκε
και στην έναρξη του πρόσφατης μεγαλειώδους αναμετρήσεως της Ελπίδος
Χορτερού με κάποια άλλη ομάδα ονόματος αρκετά ασήμου ώστε να αξίζει
μια αναφορά από μένα.

OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5
Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP !
ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου..

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 5441
Τόπος: Δοξα-το
Ομάδα:
Ομάδα: ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ
Registration date: 23/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 4:44 pm

Ειχαμε αεροπλανα αλλα την μπαλα με ανεμοπτερο την πεταξαν στο γηπεδο...Θα βαλω και βιντεο αργοτερα...

Πως φαινεται η διαφορα του φτωχου με τον πλουσιο εμεις ενα ανεμοπτερακι βαλαμε κι ο αλλος ολοκληρο σινουκ... lol! (στο 1.55 φαινεται)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ στις Κυρ Μαϊος 22, 2011 12:24 am, 1 φορά

coldlife
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4867
Τόπος: Νεος Κοσμος,Αθηνα
Ομάδα:
Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ
Registration date: 05/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 5:10 pm

http://www.youtube.com/watch?v=HhVUhkrUo5o

ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ!!!!!ΟΜΑΔΑΡΑ!!!ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ!!!!Το Γ.Φ.Σ μας απο ψηλα....Μεσα στη πολη,ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!

Μας κλεβουν το ποδοσφαιρο..κι'εμεις σκοτωνομαστε μεταξυ μας.Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους.ΟΧΙ βια στα γηπεδα.Ο Τιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...ΟΧΙ δεξια...!!!

Barbabilios
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1222
Ομάδα:
Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Registration date: 16/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 5:51 pm

Σουηδικό μοντέλο διοίκησης σ' όλα τα επίπεδα λέμε!!! Very Happy

titormos_nikaia_g6
Super Member

Αριθμός μηνυμάτων: 3977
Τόπος: Αη-Λιάς
Ομάδα:
Registration date: 01/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 7:17 pm

Κοιτα φατσες στην μικρη οταν εσκιψε η κοπελια να αφησει τη μπαλα.χαχαχαχα

agriniwths6
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 236
Τόπος: ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Ομάδα:
Registration date: 11/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Μαϊος 21, 2011 11:19 pm

ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ έγραψε:
Κατι μου θυμιζει το ελικοπτερο που πεταει την μπαλα στη σεντρα για ν'αρχισει το ματς...Οσοι ηταν στη Δραμα προπερσυ στο μεταξυ μας το θυμουνται... Very Happy

XAXA NAI ONTΩΣ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ..!

coldlife
Moderator
Moderator

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Jun 25, 2011 3:21 pm

Oι εμφανισεις του Παναιτωλικου Γ.Φ.Σ για τη νεα περιοδο...οταν,οποτε και αν...ξεκινησει...το πρωταθλημα της Α'εθνικης... Μου αρεσει η κιτρινη(εντος εδρας),μου αρεσει η μπλε(εκτος εδρας)....δεν μου αρεσει η ασχετη η πορτοκαλι(!!!)...Εθνικη Ολλανδιας μου θυμιζει!!!

Μας κλεβουν το ποδοσφαιρο..κι'εμεις σκοτωνομαστε μεταξυ μας.Δεν θα γινουμε ΠΟΤΕ...σαν αυτους.ΟΧΙ βια στα γηπεδα.Ο Τιτορμος,στο ΣΩΣΤΟ εμβλημα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ ειναι στραμμενος ΑΡΙΣΤΕΡΑ ...ΟΧΙ δεξια...!!!

john gate-5-
Total member

Αριθμός μηνυμάτων: 7538
Τόπος: Κατερίνη
Ομάδα: Πιερικός

Registration date: 27/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Jun 25, 2011 5:30 pm

Προφανώς φίλε μου η πορτοκαλί εμφάνιση μπορεί να είναι για τον τερματοφύλακα... Wink
http://www.pierikosfc.gr

znick
Pro Member

Αριθμός μηνυμάτων: 1263
Τόπος: ΣαλόνικαΦαν...
Ομάδα:
Ομάδα: Αναγέννηση
Registration date: 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Jun 25, 2011 5:38 pm

Η κίτρινη και η μπλε είναι φοβερές!!! Πολύ γαμάτες, και τα σπάει ο τίτορμος κάτω αριστερά (βέβαια ξέρω ότι εσύ κολντ θα προτιμούσες να κοιτάει αριστερά, αλλά τι να κάνουμε τώρα..! Very Happy )
Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι η πορτοκαλί δεν έχει το ίδιο σχεδιαστικό πρότυπο σε σχέση με τις άλλες δύο... Λες και είναι περσινή μοιάζει μπροστά στις άλλες...!

coldlife
Moderator
Moderator

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Σαβ Jun 25, 2011 8:43 pm

Πριν 3 χρονια...στην αρχη της χρονιας...η διοικηση ειχε παρουσιασει μια ...βυσσινη με κιτρινη ριγα.Ηταν η τριτη εμφανιση της ομαδας...Ριξ'τε μια ματια...

http://www.youtube.com/watch?v=eWVJEdMQjR8

coldlife
Moderator
Moderator

Ομάδα:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Δευ Apr 09, 2012 6:21 pm

το παρακατω κειμενο ειναι του φιλου PasGiannina http://www.betafans.net/t5491p15-topic Το μεταφερω και εδω για να μην ειμαι εκτος θεματος.

Αν και off topic θα το πω εδώ: Φίλοι μου Παναιτωλικοί, καλά ξεκινήσατε, πάρα πολύ καλά μάλιστα και θυμάμαι που μιλάγατε ορισμένοι και για Ευρώπες κιόλας.....έλα όμως που στα πρώτα στραβά αποτελέσματα, κατεβήκατε από τα σύννεφα όπου ζούσατε και αρχίσατε τις ομορφιές σας κατά των παικτών διαλύοντας την ψυχολογία τους, σε πάρα πολύ κρίσιμους αγώνες μάλιστα, με αποτέλεσμα να χαθούν κάποιοι υπερπολίτιμοι βαθμοί. Τώρα τελευταία όμως και εννοώ στους δύο - τρεις τελευταίους αγώνες που καταλάβατε την μαλακία που πριν κάνατε, το γυρίσατε, πολύ σωστά βέβαια βοηθώντας και στηρίζοντας τους παίκτες αφού έτσι έπρεπε να γίνει....αλλλά ήταν και είναι ήδη πλέον πολύ αργά.
Με λίγα λόγια, εσείς με την πολύ άσχημη γκρίνια σας από κάποια άσχημα αποτελέσματα την ρίξατε την ομάδα σας.
Αυτό πιστεύω πως έγινε και δεν βγαίνει από το μυαλό μου.....και τα λέω μιας που τα έζησα και στην δική μου ομάδα αυτά.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ (που κι αυτόν τον βρίσατε ορισμένοι), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.
ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.

Φιλε P.G Σεβαστη η αποψη σου.Στα συννεφα ο κοσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ δεν ανεβηκε ποτε.Στην Α' εθνικη ανεβηκαμε μετα απο 3 δεκαετιες και βαλε!!!Εσυ και πολλοι φιλοι-οπαδοι αλλων ομαδων οπως ΠΑΣ Γιαννινα,Ο.Φ.Η,Α.Ε.Λ,Ολυμπιακος Βολου,Πανσερραικος κ.α δεν το εχετε ζησει αυτο και ευχομαι να μην το ζησετε ποτε.

Ανεβηκαμε που λες και ανοιξε η καρδια μας.Οι βλαχοι...αυτοι που κατοικουν ...πισω απο τον ηλιο...εφτασαν στην πρωτευουσα!Ο απλοι φιλαθλοι-οπαδοι του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ αλλα και γενικα οι Αιτωλοακαρνανες[φιλοποκιτες(ΝΑΙ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!) και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ] δεν ειχαν ''τας Ευρωπας'' στο μυαλο τους.Ενοιωθαν μια πρωτογνωρη χαρα και υπερηφανια για την ομαδα του τοπου τους.Σιγουρα η ''Ευρωπη'' ακουστηκε στο Αγρινιο,αλλα απο στοματα ατομων που ειναι στη διοικηση του συλλογου μας.Ο ιδιος ο προεδρος ειχε δηλωσει οτι ...''πρωτος στοχος ειναι να εξασφαλισουμε την παραμονη μας ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ...και θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε παραπανω.''
Αυτη τη δηλωση την ειχε κανει αν θυμαμαι καλα προς το τελος του πρωτου γυρου...Ενος πρωτου γυρου που η ομαδα μας πηγε πολυ καλα και φαινονταν οτι ο πρωτος και βασικος στοχος ηταν εφικτος.

Για το σχολιο σου περι ομορφιων προς τους παικτες της ομαδας μας:

Αντιδρασεις υπηρχαν.Κραξιμο επεσε.Θυμαμαι στο προπονητικο κεντρο ειχαν μαζευτει και τους τα ειπαν χυμα και τσουβαλατα.Και μα την αληθεια...ετσι επρεπε να γινει.Πολυ κοροιδια αδερφακι μου...Μεσα στα μουτρα μιας ολοκληρης πολης...Δυστυχως,η αποδοση τους...στο 2ο γυρο...ιδια και απαραλλαχτη.Και το παραδοξο ειναι οτι ολη η Ελλαδα ελεγε οτι εχουμε καλους σε ποιοτητα παικτες...αλλα απο συνολο...χεσε ψηλα κι'αγναντευε που λενε στα μερη μου...Μετα απο ασχημο αποτελεσμα...η ιδια φρασεολογια:''...Θα κοιταξουμε στο επομενο αγωνα να βελτιωθουμε...''Το ειπαν μια,το ειπαν 2...ε,αι σιχτιρ ρε νουμερα...Ολοι γνωριζουμε οτι στα δυσκολα η ομαδα χρειαζεται στηριξη...Αν βγουν οι παικτες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ και δηλωσουν οτι στη διαρκεια της χρονιας δεν ειχαν την βοηθεια του κοσμου...τοτε...ειναι για πολυ βρωμοξυλο.Μονο @@@κια δεν τους καναμε!Παραπονα απο την διοικηση για οικονομικα θεματα?Αυτα συνεβαιναν ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ...Και ερχεσαι και μας λες φιλε P.G για...ψυχολογιες...Επαγγελματιες ποδοσφαιριστες...που εργαζονται σε αριστες συνθηκες...που δεν εχουν οικονομικο προβλημα την εποχη που συναδελφοι τους...δεν εχουν χρηματα να μεταβουν στην προπονηση τους...που αλλες ομαδες δημιουργηθηκαν μεσα σε ενα μηνα και που γνωριζαν ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ την μοιρα τους στο πρωταθλημα που θα συμμετειχαν...Για ποια ψυχολογια λες λοιπον φιλε P.G???

Παρακατω στο σχολιο σου αναφερεις οτι...''καποιοι...καταλαβαν τη μακακια τους,το γυρισαν και στηριξαν....Δεν θα καθησω να σου αναλυσω την ψυχολογια του ΦΙΛΑΘΛΟΥ-ΟΠΑΔΟΥ.Γνωριζεις πολυ καλα οτι παντου υπαρχει αυτο.Οχι μονο στο Αγρινιο.

Και τελειωνεις το σχολιο σου αγαπητε μου φιλε ...με τo εξης ΑΠΙΘΑΝΟ συμπερασμα: ...''εσείς(O KOΣΜΟΣ) με την πολύ άσχημη γκρίνια σας από κάποια άσχημα αποτελέσματα την ρίξατε την ομάδα σας...''

Ειλικρινα φιλε P.G απορω πως διαμορφωσες αυτη την αποψη...Λες οτι τα εζησες και με την δικη σου ομαδα...Συμπαθα με...αλλλα δεν μπορω να το δεχθω.Εγω με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω γυρω απο το ποδοσφαιρο...εχω να πω οτι μια ομαδα...αν δεν βαζει το τοπι στο πλεκτο...προκοπη δεν βλεπει.Και δυστυχως για εμας ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ φετος...δεν...Μα με τιποτα ρε φιλε...Για παραδειγμα...Ο Χαριστεας.ΤΟ ΟΝΟΜΑ!Ποιος σου φταιει ρε Αγγελε?Ποιος @@@στης σου φταιει που ειχες να σκοραρεις απο το Σεπτεμβριο?3 γκολ εχεις βαλει Αγγελεεεεεε!!!!Δεν σε τροφοδοτησαν οι συμπαικτες σου?Σωστα!Δεν συνεβει αυτο...Κριτικη δεχθηκε απο ολο τον κοσμο.Ετσι συμβαινει παντου.Ας ειναι καλα ο Ανρι Καμαρα...που φετος εμενα προσωπικα με εντυπωσιασε...Αλλα ηταν απελπιστικα μονος ...Γκρινια και ποδοσφαιρο...ειναι εννοιες που πανε μαζι.Στη χαρα ο κοσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ ηταν εκει.Στις λυπες ηταν,ειναι και θα ειναι εκει.

Αυτα ειχα να γραψω φιλε P.G σαν μια ''απαντηση'' στο σχολιο σου για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Γ.Φ.Σ και τον κοσμο του.Και σου ξαναλεω οτι σεβομαι απολυτα τα οσα γραφεις.
Οσον αφορα τον προεδρο Φωτη Κωστουλα...Θεμα φυγης του...δεν νομιζω οτι υπαρχει.Εχει δηλωσει στο παρελθον οτι ...καποια στιγμη...θα αποχωρησει.Αυτο δεν λεει τιποτα.Σιγουρα ομως ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ θα βρεθει σε πολυ δυσκολη θεση στην αντιθετη περιπτωση.

PAS_asty
Advanced Member

Αριθμός μηνυμάτων: 270
Τόπος: Ι Ο Α Ν Ν Ι Ν Α
Ομάδα:
Registration date: 30/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!   Δευ Apr 09, 2012 7:08 pm

Εγω προτιμούσα να μείνετε φέτος και να πέσει εργοτέλης, λιβαδιά ή ξάνθη λόγω κόσμου και σωστής αναλογίας δυναμικής και σαν ομάδες σε όλα τα επίπεδα. Αλλά ρε παιδιά τώρα θα νιώσετε στο πετσί σας σε τι επίπεδο βρίσκεστε. Και αυτό αφορά προσέλευση κόσμου τα επόμενα χρόνια , πιστούς παναιτωλικούς. Κουλτούρα ελλινικού ποδοσφαίρου. Αξία φανέλας και ιστορίας και άλλες πολλές τέτοιες ομορφιές που ούτε καν τις ξέρατε και δν μπορούσατε να τις καταλάβετε πιο πριν.
Ξέρω θα με πείτε ξερόλα και ότι μιλάω εκ του ασφαλούς αλλά έτσι είναι. Εγω τα έχω σήζει και αυτό δν αλλάζει.

Η αλήθεια είναι ότι είχατε την ευκαιρία να μείνετε φέτος στη SL αλλά την σπαταλήσατε.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το Forum της Β εθνικής | www.betafans.net :: Ομάδες :: Α Εθνική :: Παναιτωλικός-