| | Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 ben Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 181 Ομάδα:  Registration date: 27/05/2011
 | Θέμα: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 1:00 pm | |
| edit:sellos η συνέχεια απο το προηγούμενο http://www.betafans.net/t4513p990-topic#308879| maroussi14 έγραψε: | επειδη εχουν γινει πολλα σκεφτομαι το σεναριο... να εχει και η ηλιουπολη πλαστη ενημεροτητα αλλα για να μην κατηγορηθει για δυσφημηση και τα λοιπα να εξαφανισαν απο το φακελο την ενημεροτητα και να πουνε οτι φταιει η επο που δεν μας ενημερωσε οτι λειπει...ετσι η ηλιουπολη δεν εχει κανει ποινικο αδικημα αλλα φταιει η επο που δεν την ενημερωσε...χααααα
σατανικο σεναριο αλλα καθολου απιθανο στο μαγικο κοσμο της β εθνικης... |
Χα χα, το ίδιο πράγμα ακριβώς σκεφτήκαμε! ΤΟ έγραψα σε άλλο τόπικ τώρα. Μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε πρώτα την παγαποντιά οι μπαγάσες. Προσωπικά το βλέπω πολύ πιθανό και δε νομίζω εφεξής να σκάσει άλλη "πλαστή" ιστορία. Όλο ελλείψεις θα σκάνε και θα φορτώνονται στον υπάλληλο-γκάνγκστερ (και καλά).
|
|
 | |
 znick Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1263 Τόπος: ΣαλόνικαΦαν... Ομάδα:  Ομάδα: Αναγέννηση Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 4:39 pm | |
| Με κάλυψε ο xnikos00 στην απάντησή του..! Πραγματικά giorgos37 δεν ξέρω ποιό είναι το κόλλημα που τρώτε με τους Αναγεννησιώτες (πέρα από τις ούτως η άλλως κακές σχέσεις που ανέκαθεν είχαμε δλδ)... Το έχω πει και θα το ξαναπώ πάλι: Όποιος πλαστογράφησε να τιμωρηθεί από το νόμο Όποιος είχε ελλείψεις στους φακέλους να τιμωρηθεί από το νόμο Όποιος δεν πλήρωνε ΙΚΑ Εφορίες κλπ να τιμωρηθεί από το νόμο.... ΟΛΟΙ όμως... Ακόμα κι αν είναι και η Αναγέννηση μέσα. Το θέμα όμως είναι ότι εσένα σου έχει κάτσει στο λαιμό ότι και η ΑΣΑ έχει κάνει παρανομίες και ότι προς το παρόν τη γλυτώνει.. Να σου απαντήσω ότι η ομάδα μου δεν έχει κάνει παρανομία, και αυτό αποδείχθηκε από το δικαστήριο (το οποίο αν θυμάσαι καλά δεν τιμώρησε την ΑΣΑ για κάποιο παράπτωμα) που παρευρέθηκε μετά από ένσταση της δικής σου ομάδας. Εγώ πάντως σε είχα πει, αν έχεις στοιχεία κατά της Αναγέννησης, μην μας τα λες εδώ στο μπεταφαν για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, αλλά ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με στοιχεία... Βγες και πες ρε αδερφέ, ότι " εγώ έψαξα και βρήκα ότι η ΑΣΑ έχει να πληρώσει εφορία ή ίκα από τότε. Ορίστε και τα χαρτιά." Αλλά να υπάρχουν τα χαρτιά. Όχι λόγια του αέρα... |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12537 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 5:23 pm | |
| Η Ηλιούπολη έκανε μεταγραφές τον Ιανουάριο? _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
giorgos37 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 3372 Ηλικία: 40 Τόπος: Νεάπολη Ομάδα:  Registration date: 18/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 5:29 pm | |
| | znick έγραψε: | Με κάλυψε ο xnikos00 στην απάντησή του..! Πραγματικά giorgos37 δεν ξέρω ποιό είναι το κόλλημα που τρώτε με τους Αναγεννησιώτες (πέρα από τις ούτως η άλλως κακές σχέσεις που ανέκαθεν είχαμε δλδ)...
Το έχω πει και θα το ξαναπώ πάλι: Όποιος πλαστογράφησε να τιμωρηθεί από το νόμο Όποιος είχε ελλείψεις στους φακέλους να τιμωρηθεί από το νόμο Όποιος δεν πλήρωνε ΙΚΑ Εφορίες κλπ να τιμωρηθεί από το νόμο....
ΟΛΟΙ όμως... Ακόμα κι αν είναι και η Αναγέννηση μέσα.
Το θέμα όμως είναι ότι εσένα σου έχει κάτσει στο λαιμό ότι και η ΑΣΑ έχει κάνει παρανομίες και ότι προς το παρόν τη γλυτώνει.. Να σου απαντήσω ότι η ομάδα μου δεν έχει κάνει παρανομία, και αυτό αποδείχθηκε από το δικαστήριο (το οποίο αν θυμάσαι καλά δεν τιμώρησε την ΑΣΑ για κάποιο παράπτωμα) που παρευρέθηκε μετά από ένσταση της δικής σου ομάδας.
Εγώ πάντως σε είχα πει, αν έχεις στοιχεία κατά της Αναγέννησης, μην μας τα λες εδώ στο μπεταφαν για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, αλλά ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με στοιχεία... Βγες και πες ρε αδερφέ, ότι "εγώ έψαξα και βρήκα ότι η ΑΣΑ έχει να πληρώσει εφορία ή ίκα από τότε. Ορίστε και τα χαρτιά." Αλλά να υπάρχουν τα χαρτιά. Όχι λόγια του αέρα... |
Znick, η αναβολή στην εκδίκαση μιας απόφασης δεν σημαίνει αθώωση. Σημαίνει ότι παραμένει η παρατυπία για την οποία κλήθηκες, απλά παίρνεις παράταση χρόνου για να προσκομίσεις στοιχεία. Την οποία ζητάς εσύ. Αν δεν υπήρχε παρατυπία, θα είχε κλείσει η υπόθεση.
Κατά τ' άλλα, ας μείνουμε στα ήδη γνωστά τότε, με στοιχεία. Και τα στοιχεία λένε ότι έχουν παρανομήσει 8 ομάδες και τιμωρήθηκαν μόνο 2. |
|
 | |
 znick Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1263 Τόπος: ΣαλόνικαΦαν... Ομάδα:  Ομάδα: Αναγέννηση Registration date: 13/02/2009
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 8:04 pm | |
| | giorgos37 έγραψε: | Znick, η αναβολή στην εκδίκαση μιας απόφασης δεν σημαίνει αθώωση. Σημαίνει ότι παραμένει η παρατυπία για την οποία κλήθηκες, απλά παίρνεις παράταση χρόνου για να προσκομίσεις στοιχεία. Την οποία ζητάς εσύ. Αν δεν υπήρχε παρατυπία, θα είχε κλείσει η υπόθεση.
Κατά τ' άλλα, ας μείνουμε στα ήδη γνωστά τότε, με στοιχεία. Και τα στοιχεία λένε ότι έχουν παρανομήσει 8 ομάδες και τιμωρήθηκαν μόνο 2. |
Το έγγραφο που χρειαζόταν προσκομίστηκε από το ΙΚΑ Καρδίτσας την προηγούμενη Δευτέρα. Απόφαση δεν βγήκε ακόμα, λίγες μέρες αργότερα έκλεισε και η ΕΠΟ... |
|
 | |
 amfithea3 Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 347 Ομάδα:  Ομάδα: IΩΝΙΚΟΣ Registration date: 03/06/2010
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 9:14 pm | |
| Κάντο όπως η Ηλιούπολη Μπορεί ο Ηρακλής να υποβιβάστηκε για πλαστογραφημένη ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά μια ομάδα που θα συναντήσει στη Football League, έκανε κάτι απλούστερο και δεν έπαθε απολύτως τίποτε! Eίναι η Ηλιούπολη που όσο κι αν ψάχνουν στην ΕΠΟ, δεν πρόκειται να βρουν κάτι μεμπτό. Διότι δεν κατέθεσε καν ασφαλιστική ενημερότητα! Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως έκανε μετεγγραφές τον Γενάρη... |
|
 | |
giorgos37 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 3372 Ηλικία: 40 Τόπος: Νεάπολη Ομάδα:  Registration date: 18/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 10:05 pm | |
| | znick έγραψε: | | giorgos37 έγραψε: | Znick, η αναβολή στην εκδίκαση μιας απόφασης δεν σημαίνει αθώωση. Σημαίνει ότι παραμένει η παρατυπία για την οποία κλήθηκες, απλά παίρνεις παράταση χρόνου για να προσκομίσεις στοιχεία. Την οποία ζητάς εσύ. Αν δεν υπήρχε παρατυπία, θα είχε κλείσει η υπόθεση.
Το έγγραφο που χρειαζόταν προσκομίστηκε από το ΙΚΑ Καρδίτσας την προηγούμενη Δευτέρα. Απόφαση δεν βγήκε ακόμα, λίγες μέρες αργότερα έκλεισε και η ΕΠΟ... |
Το χαρτί που προσκομίστηκε, δεν κάνει. Το γράψατε κι εσείς, "12μηνη ασφαλιστική ενημερότητα". Το γιατί έκλεισε η ΕΠΟ χωρίς να ανακοινώσει πρώτα τις περιβόητες "8" ομάδες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο |
|
 | |
 znick Pro Member
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 11:00 pm | |
| | giorgos37 έγραψε: | Το χαρτί που προσκομίστηκε, δεν κάνει. Το γράψατε κι εσείς, "12μηνη ασφαλιστική ενημερότητα". Το γιατί έκλεισε η ΕΠΟ χωρίς να ανακοινώσει πρώτα τις περιβόητες "8" ομάδες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο |
Κάνεις λάθος Γιώργο. Αυτό περι 12μηνης ασφαλιστικής ενημερότητας ήταν αυτό που ισχυρίζονταν η διοίκηση της ΑΣΑ όταν πρωτοβγήκαν οι φήμες ότι και η ομάδα μας έχει πρόβλημα με το ικα. Τότε δεν ξέρανε για ποιό πράγμα είχαν παραπεμφθεί στο δικαστήριο, και όταν παρέστησαν στις 25Μαϊου, τους είπαν ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα που βρήκαν στο φάκελο, και η διοίκηση υποστίριξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, και ότι το σωστό χαρτί θα αποσταλόταν από το ΙΚΑ Καρδίτσας το συντομότερο δυνατόν. Έτσι λοιπόν πήρε παράταση η υπόθεση (δεν αποδόθηκε κατηγορία στην ΑΣΑ) μέχρι την Δευτέρα 20Μαϊου. Το πρωί της Δευτέρας εκείνης λοιπόν, το εν λόγω έγγραφο απεστάλη από το αρμόδιο ασφαλιστικό παράρτημα της Καρδίτσας. Από τότε και μετά δεν βγήκε απόφαση. Το γιατί δεν το ξέρω, όπως επίσης δεν ξέρω γιατί δεν αποκαλύπτουν τις άλλες 8-10-20 ομάδες που έχουν προβλήματα με τα χαρτιά τους, ενώ την ΑΣΑ με το παραμικρό την κάλεσαν για απολογία... Αν και βασικά αυτό που υποστιρίζουν είναι ότι τα άλλα ικα και εφορίες δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην ΕΠΟ... |
|
 | |
 ben Senior Member
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 11:41 pm | |
| | znick έγραψε: | | giorgos37 έγραψε: | Το χαρτί που προσκομίστηκε, δεν κάνει. Το γράψατε κι εσείς, "12μηνη ασφαλιστική ενημερότητα". Το γιατί έκλεισε η ΕΠΟ χωρίς να ανακοινώσει πρώτα τις περιβόητες "8" ομάδες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο |
Κάνεις λάθος Γιώργο. Αυτό περι 12μηνης ασφαλιστικής ενημερότητας ήταν αυτό που ισχυρίζονταν η διοίκηση της ΑΣΑ όταν πρωτοβγήκαν οι φήμες ότι και η ομάδα μας έχει πρόβλημα με το ικα. Τότε δεν ξέρανε για ποιό πράγμα είχαν παραπεμφθεί στο δικαστήριο, και όταν παρέστησαν στις 25Μαϊου, τους είπαν ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα που βρήκαν στο φάκελο, και η διοίκηση υποστίριξε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, και ότι το σωστό χαρτί θα αποσταλόταν από το ΙΚΑ Καρδίτσας το συντομότερο δυνατόν. Έτσι λοιπόν πήρε παράταση η υπόθεση (δεν αποδόθηκε κατηγορία στην ΑΣΑ) μέχρι την Δευτέρα 20Μαϊου. Το πρωί της Δευτέρας εκείνης λοιπόν, το εν λόγω έγγραφο απεστάλη από το αρμόδιο ασφαλιστικό παράρτημα της Καρδίτσας. Από τότε και μετά δεν βγήκε απόφαση. Το γιατί δεν το ξέρω, όπως επίσης δεν ξέρω γιατί δεν αποκαλύπτουν τις άλλες 8-10-20 ομάδες που έχουν προβλήματα με τα χαρτιά τους, ενώ την ΑΣΑ με το παραμικρό την κάλεσαν για απολογία... Αν και βασικά αυτό που υποστιρίζουν είναι ότι τα άλλα ικα και εφορίες δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην ΕΠΟ... |
Δηλαδή το ΙΚΑ Καρδίτσας θα έβγαζε τώρα το χαρτί με ημερομηνία Μαίου/Ιουνίου αντί για Ιανουαρίου ή Μαρτίου και δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραβίαση ημερομηνιών; Άρα αν και τώρα φέρουν οι ομάδες χαρτιά και ενημερότητες θα είναι όλα ΟΚ? Κάπως περιέργο ακούγεται αυτό. Αν στην απαιτούμενη ημερομηνία δεν υπάρχει πλήρης φάκελος δεν εκδίδονται δελτία (κι αν εκδόθηκαν είναι άκυρα). Κάνω κάποιο λάθος; Είτε πλαστά, είτε ανύπαρκτα είτε εκπρόθεσμα χαρτιά, σημαίνει ότι τα δελτία είναι άκυρα και υπάρχει παράβαση. Το αν η παράβαση είναι απλή άγνοια ή υπήρχε και δόλος, καθορίζει απλά το αν θα ασκηθούν και ποινικές διώξεις κατά συγκεκριμένων προσώπων. |
|
 | |
 rebels agia marina Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2776 Ηλικία: 28 Ομάδα:  Registration date: 02/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Πεμ Jun 09, 2011 11:53 pm | |
| Η ΠΑΕ Ηλιούπολη, με αφορμή ανυπόστατα δημοσιεύματα που πλήττουν τη δημόσια εικόνα και την αξιοπιστία της, έχει να ανακοινώσει τα εξής: Ουδέποτε έχει κάνει χρήση πλαστών ή παραποιημένων εγγράφων, δεν έχει καμία ασφαλιστική η φορολογική εκκρεμότητα και δεν έχει γίνει ποτέ προσφυγή εναντίον της για πάσης φύσεως οφέλη. Εννοείται πως δεν έχει εκδοθεί ποτέ σε βάρος της διαταγή πληρωμής από προμηθευτές κλπ. Διερωτόμαστε λοιπόν, που αποσκοπούν τέτοιου είδους πληροφορίες και δημοσιεύματα. Η ΠΑΕ Ηλιούπολη δηλώνει σε κάθε κατεύθυνση, πως θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για να περιφρουρήσει τη δημόσια εικόνα και αξιοπιστία της. Εκ της ΠΑΕ Ηλιούπολη mikriliga |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11175 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Παρ Jun 10, 2011 12:06 am | |
| Το πακέτο "νόμιμα μέσα" τι περιλαμβάνει ;;; _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 rebels agia marina Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2776 Ηλικία: 28 Ομάδα:  Registration date: 02/06/2009
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Παρ Jun 10, 2011 12:13 am | |
| |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11175 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Παρ Jun 10, 2011 12:27 am | |
| Ε ναι ρε παιδί μου, να φορέσω κράνος ή να πάρω δικηγόρο ;; Αυτό ρωτάω........ _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
|
|
 | |
 ben Senior Member
 | Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Παρ Jun 10, 2011 12:27 am | |
| | Michael έγραψε: | Το πακέτο "νόμιμα μέσα" τι περιλαμβάνει ;;;
|
Sportex απο τσιμέντο κι άλλα καινοτόμα υλικά (κατάλληλα για πόντιση) |
|
 | |
 Michael Team Moderator

| Θέμα: Απ: Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) Παρ Jun 10, 2011 12:31 am | |
| Οπότε πάμε στην λύση του νεκροθάφτη.... Έχω έναν καλό, τον Γκόφα, είμαι και α-ψηλός, θα μου περάσει ένα κόντρα πλακε και δυο χερούλια, και θα με φυτέψει μια χαρά. Άμα με βρούνε ποτέ............... _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
|
|
 | |
| | Ποινές ΕΠΟ σε Εθνικό & Ιωνικό....(Περιμενοντας τους αλλους) | |
|