| | Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
DOXARAS4 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2794 Ομάδα:  Registration date: 08/12/2009
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Πεμ Jun 16, 2011 11:30 pm | |
| Μπουκ, ο Ιουνιος εχει 30 μερες. Εφυγε ο Λιμα γιατι τους ειπαν οτι μπαραζ δε γινονται και με δεδομενο οτι λογω προσωπικων προβληματων θα παει εκει του χρονου. Το προβλημα δεν ειναι να τον φερουν πισω ως τις 30/6, αν αρχισουν τα μπαραζ, μπορει να το κανουν. Το προβλημα ειναι οτι ειτε τους κρατας ολους με ψευτικες υποσχεσεις και μετα τους ριχνεις ('αποφασιστηκε να μη μεινεις'), δηλαδη κανεις πουστια, ή τους ανταποδιδεις τη συμπεριφορα που εδειξαν και τους αφηνεις χρονο να βρουν την επομενη ομαδα τους, οπως σε παρακαλαν τοσο καιρο. Προβλημα να τους επιβαλλει το 30/6 δεν εχει. Αλλα οτι ειναι νομιμο, δε σημαινει οτι ειναι και ηθικο. Οπως δε θα ηταν ηθικο και να πεις 'ελα και μπορει να σε κρατησουμε'. Το μονο ηθικο ειναι να τους πεις 'δε μπορω να σας πω κατι αλλο, ελατε για τα πριμ σας που θα παρετε αν ανεβουμε'. Εγω νομιζω καποιοι θα ερθουν, αν γινουν τα μπαραζ. Αλλα μερικοι μονο κι αυτο επειδη ειναι φιλοτιμοι. Θα μπορουσε να τους φερει ολους με το ζορι οπως λες, αλλα φυσικα θα κανουν αγγαρεια και δε θα βαζουν τα ποδια στη φωτια, οχι ολοι τουλαχιστον. Για 1000η φορα, δεν κατηγορησα τον Οφη, αλλα την ΕΠΟ. Και εσεις να μην εισασταν, παλι θα το τραβουσαν, αυτο ηθελαν να κανουν, αυτο εκαναν. Λεμε απλα οτι ω του θαυματος υπαρχουν οπως βλεπεις και αλλοι καθαροι και εντιμοι που δεν κοροϊδευουν τους ποδοσφαιριστες και σεβονται εμπρακτως την προσφορα τους. Δεν ειναι μονο ο Μαχλας σε αυτη τη Γη εντιμος. |
|
 | |
DOXARAS4 Super Member
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Πεμ Jun 16, 2011 11:40 pm | |
| Για του λογου το αληθες για τους 3 παικτες... Πακάλτσης: «Φεύγω σαν φίλος» Λίγα λεπτά μετά την συνάντηση του Θόδωρου Πακάλτση με τον Αντώνη Κασδοβασίλη ο υψηλόσωμος αμυντικός της Δόξας μίλησε στην «sport drama» : «Φεύγω σαν φίλος από την Δόξα και την Δράμα. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια και κέρδισα πολλούς φίλους και όμορφες στιγμές. Δεν έχω συζητήσει με καμιά ομάδα γιατί δεν το επιδίωξα. Για να πω την αλήθεια, περίμενα από πλευράς Δόξας να μου γίνει κάποια πρόταση. Ωστόσο, όπως μου είπε και ο γενικός αρχηγός, δεν είμαι μέσα στα πλάνα για την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιο μου με την Δόξα έληξε και απλά δεν ανανεώνεται. Πάντως θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία και τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη του στο πρόσωπο μου. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου». Σουλογάνης: «Αυτά έχει το ποδόσφαιρο…» Μάλλον απογοητευμένος ο Γιώργος Σουλογάνης από την ανακοίνωση για την μη ανανέωση του συμβολαίου του μας είπε: « Δυστυχώς αυτά έχει το ποδόσφαιρο … Ο Αντώνης Κασδοβασίλης μου είπε ότι δεν είμαι μέσα στον προγραμματισμό για την νέα χρονιά. Εγώ από την πλευρά μου δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό που έκανα όλη την χρονιά. Είμαι και πιστεύω ότι παρέμεινα σωστός επαγγελματίας μέχρι την τελευταία στιγμή. Όλοι όσοι με ρωτούσανε στην Δράμα αν θα μείνω, ήξεραν από εμένα τον ίδιο ότι ήθελα να μείνω στην ομάδα. Περάσαμε μέσα από μια πολύ δύσκολη πορεία με πολλές αντιξοότητες και τα καταφέραμε. Ο καθένας μας έβαλε το δικό του λιθαράκι στο φετινό οικοδόμημα της Δόξας και είμαι σίγουρος ότι κανείς μας δεν θα ήθελε να φύγει από αυτή την «μεγάλη παρέα» που είχαμε φτιάξει. Δεν ασχολήθηκα με τις προτάσεις που μου έγιναν αλλά νομίζω ότι δεν θα είχε νόημα να το κάνω αφού περίμενα πρώτα την Δόξα. Βέβαια περίμενα και άλλη πρόταση από αυτή που μου είπαν, αλλά είπαμε ότι και αυτό είναι μέσα στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα. Από τον Εθνικό όταν έφυγα, ήθελα να φύγω. Από την Δόξα και την Δράμα δεν συνέβη το ίδιο. Πρέπει να πω ότι εγώ και η οικογένεια μου θέλαμε να μείνουμε. Περάσαμε πολύ καλά και κρατάμε τους φίλους που κερδίσαμε και την αγάπη που κόσμου που μέσα από την καρδιά μας τους ευχαριστούμε». Χλωρός: «Κρατάω μόνο τα θετικά» Δεν απέχουν τα λόγια του έμπειρου επιθετικού από αυτά των άλλων δύο. «Περίμενα την πρόταση της Δόξας και για να πω την αλήθεια πίστευα ότι θα μείνω και φέτος στην Δράμα. Ήταν ένας από τους καλύτερους σταθμούς της καριέρας μου. Αυτά τα δύο χρόνια στην Δράμα ήταν πολύ όμορφα για μένα και την οικογένεια μου. Περάσαμε πολύ καλά και χαρήκαμε πραγματικά την αγάπη του κόσμου. Κρατάω μόνο τα θετικά. Προτάσεις έχω, αλλά τις είχα αφήσει σε αναμονή γιατί περίμενα να δω τι θα γίνει με την Δόξα. Το μόνο θετικό, το ευτύχημα για μένα είναι ότι μου ανακοινώθηκε έγκαιρα». Οι δε Χατζηπαντελιδης και Λιμα εφυγαν αφηνοντας μεχρι και ευχαριστηρια σημειωματα. Για Λιμα σου ειπα τι παιζει. Για Χατζηπαντελιδη, ο ιδιος ζητησε να μαθει μια ωρα αρχυτερα, γιατι παντρευεται Κυπρια και πρωτη επιλογη θα ειναι να βρει ομαδα εκει αν δε μεινει στη Δοξα, και εκει οι προετοιμασιες ξεκινουν πολυ νωρις. Θα ηθελε να του κανουν προταση να μεινει, αλλα δυστυχως με την ομαδα να μην ξερει σε ποια κατηγορια θα παιζει, δε γινοταν (στο Λιμα εγινε ετσι κι αλλιως προσπαθεια, αλλα επρεπε να γυρισει). Καποιες καταστασεις ειναι δυσκολες. Ο Χατζηπαντελιδης εκτιμησε οτι του απαντησαν απο νωρις, αυτα που λεει και ο Χλωρος δηλαδη. Απλα με υπατιοτητα αλλων δε μπορουσαμε να ξερουμε αν θα πρεπει ή οχι να κρατησουμε τους παικτες αυτους. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Ή θα τους εκανε πουστια η διοικηση, ή θα ειχαμε αυτα που εχουμε. Μεση λυση δεν υπηρχε. Αλλωστε τους σταματησε προπονησεις πιο μετα απο καθε αλλον. Αν σταματουσε σε 1 βδομαδα, κανεις δε μας λεει οτι θα μιλουσαν τωρα για μπαραζ. Ολως τυχαιως το σεναριο αρχισε να σκαει 2 μερες μετα την πρωτη μας αποχωρηση. |
|
 | |
 pasas4 Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 65 Ομάδα:  Ομάδα: Δόξα Δράμας Registration date: 04/06/2009
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Πεμ Jun 16, 2011 11:49 pm | |
| Και το σιγουρο ειναι οτι ολα αυτα τα εννοουν και δεν τα ειπαν ετσι απλα γιατι κατι επρεπε να πουν. Ακομα κι αυτο για εμας ειναι τεραστια ηθικη ικανοποιηση. |
|
 | |
DOXARAS4 Super Member
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 12:17 am | |
| Οχι ρε, ετσι για να τα πουν τα ειπαν. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι οταν σε διωχθουν απο καπου δεν εχεις πικρια, αλλα ευγνωμωσυνη, ετσι γινεται παντου... Απο ηθικες ικανοποιησεις παμε καλα, Δοξα τω Θεω, αν και βεβαια δε μπορουμε να γινουμε τοσο ηθικοι και τοσο καθαροι οσο αλλοι, αλλα τουλαχιστον ετσι προσπαθουμε λιγο.... |
|
 | |
 ben Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 181 Ομάδα:  Registration date: 27/05/2011
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 12:57 am | |
| Προλαβαίνουν πάντως να γίνουν μέσα στον Ιούνιο τα πλέυ οφς, αν δεήσουν να βγάλουν κάποια απόφαση τα ξεφτέρια. Δεν έχει πιάσει και φοβερή ζέστη εξάλλου ακόμα (...θα σκέφτονται μεταξύ ούζου και μεζέ εκεί στην ΕΠΟ...). Το βραδάκι μια χαρά είναι σου λέει ακόμα για μπάλα. Και για να διευκολύνει η διοργανώτρια δίνει και 20 μέρες παράταση τόσο στα συμβόλαια όσο και στην έναρξη των πρωταθλημάτων της Β και Γ κι όλα μια χαρά (δανεικά κι αγύριστα όλα αυτά). Έτσι θα έχει και διακοπές τον Ιούλιο. Κι όμως τελευταία μοιάζει σαν να πρόκειται να γίνουν κι όχι να ακυρωθούν τα μπαράζ. Μόνο να ετοιμάζονται αρκετοί από εδώ μέσα για αγώνα, γιατί μερικές ομάδες (τουλάχιστον αυτές για πλέυ άουτ) έχουν μείνει με λιγότερους από 11 παίκτες και προβλέπω να χρειάζονται νέα δελτία και ενισχύσεις (καλή ευκαιρία). |
|
 | |
 ben Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 181 Ομάδα:  Registration date: 27/05/2011
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 1:04 am | |
| Πάντως φίλοι δραμινοί, για να διώχνει αυτούς τους 3 που είναι μια χαρά για Β' ο δικός σας είτε δίνει πολλές πιθανότητες στην άνοδό σας, είτε σκοπεύει τώρα που έμαθε την κατηγορία κάπως, να ρίξει χρήμα του χρόνου και να πάει τρένο (πιο δύσκολο το βλέπω αυτό το 2ο σενάριο, ίσως ξέρει κάτι παραπάνω για το 1ο). |
|
 | |
 κεμπαπ-δοξαρα Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2010 Τόπος: δραμααααααα Ομάδα:  Ομάδα: ΔΟΞΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙA!
ΔΟΞΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΠ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ! Registration date: 13/02/2010
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 1:34 am | |
| ρε μανια με τα περσυνα πλει αουτ.....ηθελα να'ξερα που θα ειμασταν αν δεν εβαζε ο μαρκοφσκι το γκολακι στο 95 ...ροδος - δοξα |
|
 | |
 ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 5441 Ηλικία: 23 Τόπος: Δοξα-το Ομάδα:  Ομάδα: ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ Registration date: 23/09/2009
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 4:44 am | |
| | κεμπαπ-δοξαρα έγραψε: | | ρε μανια με τα περσυνα πλει αουτ.....ηθελα να'ξερα που θα ειμασταν αν δεν εβαζε ο μαρκοφσκι το γκολακι στο 95 ...ροδος - δοξα |
Το εχουμε πει χιλιαδες φορες...Οποιος δεν το καταλαβαινει απλα ειναι χαζος... |
|
 | |
radioel Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 917 Ηλικία: 47 Τόπος: Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο Ομάδα:  Registration date: 13/05/2009
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 6:37 am | |
| Από το σημερινό πρωτοσέλιδο της SportDay: Οι υπεύθυνοι της ΟΥΕΦΑ "επικύρωσαν" την αρνητική απόφαση της Εφέσεων για τους 3 και απειλούν ότι αν οι 3 ΠΑΕ δεν αποδεχθούν την απόφαση, οι ελληνικές ομάδες δε θα παίξουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα! Oι κατηγορούμενοι για πλαστές ενημερότητες http://www.soccerplus.gr/article/oi-katigoroymenoi-gia-plastes-enimerotites |
|
 | |
 mario4 Forum Adict
Αριθμός μηνυμάτων: 12537 Τόπος: ΛΑΣΙΘΙ Ομάδα:  Ομάδα: 
4 χιλιάδες έτη
λατρεύουμε του ΟΦΗ την Ιδέα.. Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 6:58 am | |
| πωωωωωωωωωωω και μόνο στο σενάριο ότι θα αφήσουμε έξω από την Ευρώπη τα π(α)οκεμον καύλωσα πρωινιάτικα. τρέμε Κουτσουπιά! _________________ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΤΟ ΜΗ ΕΞΟΜΟΙΟΥΣΘΑΙ (Μάρκος Αυρήλιος) Τίποτα δεν πάει χαμένο.. faşizme geçit yok OFI and let's go! Eκπομπή ΣΦΟΑ ζωντανά κάθε Τρίτη στις 1700 στον Κρήτη FM 87.5 Only players of Cretan descent and Cantera policy in OFI Creta ASAP ! ΜΠΛΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 1913, Η άλωσις των Ιωαννίνων: "Κρήτες εσώσατε την τιμήν του στρατού μας, εσώσατε την Ήπειρον.." Από τους άνδρες του Ανεξάρτητου Συντάγματος Κρητών (μαθητές και εθελοντές από την ανεξάρτητη Κρήτη) ακούσθηκε για πρώτη φορά η πολεμική κραυγή «ΑΕΡΑ» εναντίον του οχυρού του Μπιζανίου ενώ τα πολυβόλα των Τούρκων διαρκώς θέριζαν τα αμουστακα παιδιά της Κρήτης, τα οποία είχαν τέτοια ψυχική ρώμη ώστε έπεφταν από τις σφαίρες τραγουδώντας τεμάχια του Ερωτοκρίτου.. |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11175 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 9:21 am | |
| Άντε να δούμε και επίσημα την λίστα με τις ενημερότητες, επιτέλους............... Με αυτούς τους 4 που λέει το site soccerplus.gr φαίνεται να έχει πέσει το κούρεμα της αρκούδας. Πολύ περίεργη είναι η παρουσία της Βέροιας. Έχει άκρες καλές, τον Καλογιάννη, λογικά θα έπρεπε να έχει βγεί λάδι. Διαφορά στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν υπάρχει εάν κάποιος έχει κάνει μεταγραφές με πλαστή ενημερότητα, και κάποιος δεν έχει καθόλου. Μόνο στο πως θα τον χειριστούν σε επόμενη φάση ποινικά. Τέλος πάντων, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.............. Τελικά φτάσαμε στο "Ευρώπη εεεεε, να ". Ενδιαφέρον και αυτό. Θα δούμε. _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 john gate-5- Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 7538 Ηλικία: 18 Τόπος: Κατερίνη Ομάδα: Πιερικός
Registration date: 27/11/2009
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 9:47 am | |
| | DOXARAS4 έγραψε: | | MPS έγραψε: | Εσύ δηλαδή βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για το Σάμιο; Τα περσινα δείγματα γραφής στα play out δεν με βοηθάν ιδιαίτερα αλλά επιλέγω να κρατήσω ουδέτερη στάση. Το μέλλον θα δείξει. Και ο Κωστούλας φαίνεται αν το χει πιάσει το νόημα κα σκεφτεται να προσλάβει τον Καζναφέρη και καλά θα κάνει εδω που τα λέμε αφού μόνο έτσι επιβιώνεις στο ποδόσφαιρο όπως είναι αυτή τη στιγμή, κάτι ήξερε ο Καυμενάκης... Προσωπικά θέλω στο ποδόσφαιρο ανθρώπους όπως ο Μαχλάς και ο Ζαγοράκης και αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον θα είναι μονόδρομος. Τα play off, αν γίνουν ποτέ, θα πρόκειται για την μεγαλύτερη παρωδία των χρονικών, όποιοι και να συμμετέχουν. Ούτε στην Ουγκάντα δεν παίζουν μπάλα Ιούλιο μήνα..... |
Το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω για κανεναν παραγοντα, λεω απλα αυτα που βλεπω. Βλεπω οτι εφυγαν 3 παικτες σημερα και ειπαν και οι 3 οτι 'ηθελα να μεινω'. Βλεπω πως τον εχει παιξει η διαιτησια.
Καλα για το Ζαγορακη ή κανεις πλακα ή απλα ασχολεισαι αποκλειστικα και μονο με τον Οφη και δεν εχεις ιδεα τι εχει κανει. Ο ανθρωπος που γραφει ολο και μεγαλυτερα χρεη με τεραστια στηριξη απο τον κοσμο (σολντ-αουτ και με τον Πανθρακικο των 9 βαθμων κοντεψαν να κανουν), που τιναξε τα μπατζετ σε ομαδα νεων βαζοντας μεσα φιλαρακια του σε ολα τα ποστα. Ο ανθρωπος πανω απο ολα που ειναι συνεργατης του Κατσαρη. Που τον στηριξε ακομη μια φορα, τον Παοκαρχη του ερασιτεχνη που για να ψηφισεις πρεπει να δινεις 144 ευρω το χρονο (και 30 η εγγραφη, 174 τον πρωτο), ωστε να ελεγχει μονιμα την περιουσια του Παοκ. Ο ανθρωπος που εφυγε οταν βουλιαζε το καραβι και ηρθε οταν το εβγαλε ο Βρυζας στα ηρεμα νερα. Που εχει υποθαλψει το χουλιγκανισμο (πλατες σε χουλιγκαν μεσω αστυνομιας) οσο μονο ο Κοκκαλης εχει κανει στην Ελλαδα. Ο κουμπαρος του Γκαγκατση. Εσυ θες να βλεπεις τετοιους? Ο Μαχλας επρεπε να σε μηνυσει που τον εβαλες στην ιδια προταση με το Ζαγορακη... |
Πές τα ρε DOXARAS4 γιατί εμείς φαινόμαστε κακοί.Εμείς τουλάχιστον έχουμε νιώσει στο πετσί μας τι σκατομάδα είναι. Με τα χρέη που έχει κάνει ο Ζαγόρ που επιθυμείτε εσείς ο Παοκ έπρεπε να παίζει με τον Οικονόμο Τσαρίτσανης. +1 |
|
 | |
 SONICPUNK 4 Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 960 Ηλικία: 36 Τόπος: ΔΡΑΜΑ Ομάδα:  Ομάδα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ...........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Registration date: 28/05/2009
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 9:57 am | |
| NA MHN ΠΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ............ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΧΧ.Χ.ΧΧ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ..........ΠΩ ΠΩ ΚΑΥΛΑ.........ΠΩ ΠΩ........ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΚΑΥΛΩΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΟ PLAYBOY...... EΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ........ |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11175 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 10:00 am | |
| Από την άλλη όμως ο Βολιώτης φίλαθλος που περίμενε μια ζωή για να ζήσει το όνειρο, δεν φταίει σε τίποτα. Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει μια βολική και δίκαιη απόφαση για όλους. Κάποιοι θα αδικηθούν........ Θα δούμε. _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 pane-athens Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 237 Ηλικία: 25 Τόπος: ΣΤΗ ΘΥΡΑ 6!!! Ομάδα:  Registration date: 17/12/2010
 | Θέμα: Απ: Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) Παρ Jun 17, 2011 10:35 am | |
| Απλα κοιτάξτε μια διαφορά μικρή....
http://www.england365.gr/article/18296/%CE%A4%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-Premier-League!
Oι άγγλοι ανακοίνωσαν ήδη το προγραμμα της νεας χρονιας και σε λιγες μερες θα ξερουν και ακριβεις ωρες με τηλεοπτικες μεταδοσεις.....
Παρε Κωστουλα την ομαδα και παμε στην premier league |
|
 | |
| | Αδειοδοτήσεις......Ανατροπή (?) | |
|