|
"Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται...
5
4.5
75
| | "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... | |
| |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 boukoumtsa Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1404 Ηλικία: 31 Τόπος: Γεντί Κουλέ Ομάδα:  Registration date: 28/09/2009
 | Θέμα: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 6:46 pm | |
| http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692807 Ο διάλογος σοκ Ψωμιάδη-Μπουρούση! http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692800 Τα 83 ονόματα της ποινικής δίωξης |
|  | | burgos Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 804 Ομάδα:  Registration date: 27/05/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 6:48 pm | |
| | oficrete_fc έγραψε: | http://www.exedrasports.gr/news/article/?aid=116833
Εν τω μεταξύ, στο πόρισμα αναφέρεται ότι εκτός των σαράντα «στημένων» αγώνων που έχουν ήδη γίνει γνωστοί, προέκυψαν επίσης επαρκείς ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος και σε δέκα αναμετρήσεις, που διεξήχθησαν εντός του 2011.
Αυτές είναι:
Δόξα Δράμας-Εθνικός Πειραιώς 4-0, στις 27/3/2011 ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 5-0, στις 28/3/2011
Όποιος έχει τη μύγα μπορεί να μυγιαστεί....
Παράνομε ΟΦΗ... | Αυτα εγω τα εστησα.Πρεπει γιατι απο αυτα τα 2 παιχνιδια πηρα καλα λεφτα.Φαντασου με Φ1 το ποσοστο ηταν 2 τοσο ηταν και για το Φ1 του ΠΑΣ.Τρελλο παρτυ φιλε πολυ τρελο παρτυ.Αποτι καταλαβα ομως φιλε εσυ ουτε απο στοιχημα ιδεα εχεις αλλα ουτε και με τις αλλες ομαδες τις κατηγοριας που εισαι εισαι ενημερομενος.Μαλλον εισαι οφη πανω απο ολα και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ....Οταν ο Εθνικος δηλωνη οι μεταγραφες μου δεν θα παιξουν γιατι δεν εχω ενημεροτητα αρα κατεβαζω ομαδα αναγκης μια εβδομαμα πριν τι το παραξενο βλεπεις σε ενα σκορ 4-0?Μια απο τα ιδια και το επομενο ματσακι τις Δευτερας του ΠΑΣ.Κατεβενω λενε με νεους.Παρε τοτε 5.και αντε για.Αμα ηταν ετσι τα στημενα εγω δεν θα δουλευα ποτε στην ζωη μου,Αυτα ειναι τα τυχερα του μικροπαιχτη και μακαρι να ειχε κιαλλα.Και αντι να βγαζεις συμπερασματα βγαλε καλυτερα κανενα φρανγκο. |
|  | | radioel Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 917 Ηλικία: 47 Τόπος: Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο Ομάδα:  Registration date: 13/05/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 6:54 pm | |
| Προσπαθώ να καταγράψω τις ομάδες της ΣΛ χωρίς ίχνος (προς το παρόν) εμπλοκής: Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Αρης, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος. Ψάχνουμε άλλες 7 "καθαρές": ΟΦΗ, ΑΟΤ, Δόξα, Πανθρακικός, Βέροια, Πιερικός, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός. Κάνω λάθος;;; |
|  | |  panthrax Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 703 Τόπος: to pc Ομάδα:  Ομάδα: Πανθρακικάρα Registration date: 25/09/2010
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 6:56 pm | |
| | radioel έγραψε: | ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΠΑΝΘΡΑΚΕΣ (για το ότι δεν έχετε κανέναν στη λίστα)!!! ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!!
|
Επίσης |
|  | |  ΔΟΞΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ Total member
Αριθμός μηνυμάτων: 5441 Ηλικία: 23 Τόπος: Δοξα-το Ομάδα:  Ομάδα: ΜΟΝΑΧΑ ΔΟΞΑ Registration date: 23/09/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 6:59 pm | |
| | radioel έγραψε: | Προσπαθώ να καταγράψω τις ομάδες της ΣΛ χωρίς ίχνος (προς το παρόν) εμπλοκής: Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Αρης, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος. Ψάχνουμε άλλες 7 "καθαρές": ΟΦΗ, ΑΟΤ, Δόξα, Πανθρακικός, Βέροια, Πιερικός, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός.
Κάνω λάθος;;; |
Μην προτρεχεις και μην προτρεχετε γενικα οι αποκαλυψεις δεν εχουν τελειωσει ακομα... |
|  | |  Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11175 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:00 pm | |
| | radioel έγραψε: | Προσπαθώ να καταγράψω τις ομάδες της ΣΛ χωρίς ίχνος (προς το παρόν) εμπλοκής: Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Αρης, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος. Ψάχνουμε άλλες 7 "καθαρές": ΟΦΗ, ΑΟΤ, Δόξα, Πανθρακικός, Βέροια, Πιερικός, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός.
Κάνω λάθος;;; |
Προφανώς ..... Και εμείς καθαροί είμαστε. Δεν εμπλέκεται κανείς του Εθνικού. Ο Παντελίδης εμπλέκεται, αλλά σαν προπονητής στον πάγκο μας δεν αναφέρεται η λίστα σε στημένο παιχνίδι. Ο Παντέλης εμπλέκεται, αλλά σαν προπονητής στον πάγκο μας δεν υπάρχει στημένο παιχνίδι στην λίστα. Άρα, προκύπτει ότι μας έστηναν, δεν στήναμε εμείς..... ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ. Και ο ΙΩΝΙΚΟΣ. Λοιπόν, να σοβαρευτούμε, γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω μας, διαλύονται τα πάντα, και ψάχνεις να βρεις καθαρές ομάδες ;; Και μου βάζεις ΑΥΤΕΣ ;;;;;; _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|  | |  boukoumtsa Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 1404 Ηλικία: 31 Τόπος: Γεντί Κουλέ Ομάδα:  Registration date: 28/09/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:01 pm | |
| Η Βέροια έχει και την πλαστή ενημερότητα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε τρομερή υπερένταση. Έχω βάλει rage against the machine για να ηρεμήσω. Είμαι σε ψυχολογική φόρτιση από την ηθική δικαίωση του ΟΦΗ, αλλά είμαι και τρομερά τσαντισμένος με τον Χριστοβασίλη. Από τα γραφόμενά μου τόσο καιρό ίσως έχετε καταλάβει ότι τον ΠΑΣ τον συμπαθώ, πολύ. Και τον θέλω καθαρό. Και δεν μπορεί κανένας καριόλης να τον μαγαρίζει. Ούτε μπορεί δλδ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boukoumtsa στις Πεμ Jun 23, 2011 7:09 pm, 1 φορά |
|  | | radioel Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 917 Ηλικία: 47 Τόπος: Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο Ομάδα:  Registration date: 13/05/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:06 pm | |
| | Michael έγραψε: | | radioel έγραψε: | Προσπαθώ να καταγράψω τις ομάδες της ΣΛ χωρίς ίχνος (προς το παρόν) εμπλοκής: Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Αρης, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος. Ψάχνουμε άλλες 7 "καθαρές": ΟΦΗ, ΑΟΤ, Δόξα, Πανθρακικός, Βέροια, Πιερικός, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός.
Κάνω λάθος;;; |
Προφανώς ..... Και εμείς καθαροί είμαστε. Δεν εμπλέκεται κανείς του Εθνικού. Ο Παντελίδης εμπλέκεται, αλλά σαν προπονητής στον πάγκο μας δεν αναφέρεται η λίστα σε στημένο παιχνίδι. Ο Παντέλης εμπλέκεται, αλλά σαν προπονητής στον πάγκο μας δεν υπάρχει στημένο παιχνίδι στην λίστα. Άρα, προκύπτει ότι μας έστηναν, δεν στήναμε εμείς..... ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ. Και ο ΙΩΝΙΚΟΣ. Λοιπόν, να σοβαρευτούμε, γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω μας, διαλύονται τα πάντα, και ψάχνεις να βρεις καθαρές ομάδες ;; Και μου βάζεις ΑΥΤΕΣ ;;;;;; |
Μιχάλη, Εθνικός και Ιωνικός υποβιβάστηκαν για τα πλαστά, αν δεν κάνω λάθος... |

Αριθμός μηνυμάτων: 11175 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:10 pm | |
| | Michael έγραψε: | | Λοιπόν, να σοβαρευτούμε |
Σου έγραψα αυτό όμως..... Να σοβαρευτούμε.... Περίμενε λιγάκι να προχωρήσει η ιστορία. Η πρώτη λίστα δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν κάποιες χιλιάδες σελίδες δικογραφίας. Και δεν υπάρχουν καθαρές και βρώμικες ομάδες...... Υπάρχουν βρώμικοι άνθρωποι σε αυτές. 2 άνθρωποι σε κάθε ομάδα φτάνουν....... Περίμενε, μην βιάζεσαι. ΠΑΟΚ όλα εντάξει ;; ΑΕΛ ;; ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ;;; ΟΠΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............
_________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
|
|  | |  OK VERIA Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1515 Τόπος: beroia Ομάδα:  Ομάδα: ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:16 pm | |
| η βεροια ουτε σε ενα στημενο....παμε σ/λ ειμαστε οι καθαροτεροι στην ελλαδα εκλεισαν στοματα |
|  | |  boukoumtsa Team Moderator

| Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:17 pm | |
| |

| Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:18 pm | |
| Ναι, και εμείς καθαροί είμαστε, άλλοι μας έστηναν λέμε. Περίμενε και εσύ.... Καλογιάννης σου λέει κάτι ;; _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
|
|  | |  Barbabilios Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1222 Ηλικία: 35 Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Registration date: 16/03/2010
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:19 pm | |
| Ξέρει κανένας τι γίνεται με τις ομάδες που εμπλέκονται με τα φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνται; Δεν θυμάμαι ανάλογη περίπτωση στην Ελλάδα. Εννοείται ότι λέω για τους προέδρους, όχι για προπονητές ή παίκτες.... |
|  | |  Nikaia Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1445 Ομάδα:  Registration date: 04/12/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:20 pm | |
| οι συζητήσεις του Μάκη Ψωμιάδη και του Νίκου Πατέρα στις 10-4-2011 ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) τηλεφωνεί στον Νίκο Πατέρα (Β) 11.04.2011 Οι διάλογοι του Β. μαρινάκη , του Α. Μπέου από το κινητό του Θ. Κανελλόπουλου πρίν από τον Αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναικός που θα γινόταν στις 20-2-2011 www.lay-out.gr |

| Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:22 pm | |
| | Barbabilios έγραψε: | Ξέρει κανένας τι γίνεται με τις ομάδες που εμπλέκονται με τα φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνται; Δεν θυμάμαι ανάλογη περίπτωση στην Ελλάδα. Εννοείται ότι λέω για τους προέδρους, όχι για προπονητές ή παίκτες....
|
Αυτό λέει ο νόμος.....
Τι προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας για τον παράνομο στοιχηματισμό
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/329767.html _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
|
|  | | | | "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... | |
|
| Σελίδα 1 από 67 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 34 ... 67  |
| | Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |