| | "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 OK VERIA Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1515 Τόπος: beroia Ομάδα:  Ομάδα: ΡΕ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:30 pm | |
| ο καλογιαννης εψαχνε ομαδα γιανα μπορεσει να ειναι υποψηφιος προεδρος στην φ.λ τπτ παραπανω δν μ λεει......ουτος η αλλος ολοι αποκαλυφθηκαν εδω μεχρι και ο μαρινακης τον καλογιαννη θα φοβηθουν η θα καλυψουν? |
|
 | |
 Nikaia Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1445 Ομάδα:  Registration date: 04/12/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:32 pm | |
| | Παράθεση: | | Α: ναι και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιοννα μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο , τον Πιλάβιο. Την Κυριακή , δηλαδή , πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος. |
http://www.lay-out.gr/ellada/28382
αυτος ο Πιλαβιος δεν ειναι ο ιδιος με αυτον που θελε να καθαρισει το Ελ ποδοσφαιρο? |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:38 pm | |
| Ένα ξέρω. Ότι δεν ξέρω τίποτα... Μακάρι να πάνε όλοι μέσα. Μακάρι να τιμωρηθούν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες. Μακάρι να ισχύσει ο Νόμος. Το λέω αυτό, μη γνωρίζοντας ακόμα αν εμπλέκεται ή όχι η ομάδα μου. Αν εμπλέκεται, ΝΑΙ, υποβιβασμός και γι αυτή. Άντε να καθαρίσουμε από τη βρωμιά. Άντε να τελειώνει αυτή η ιστορία. Να μπορέσουμε κάποτε να δούμε την μπάλλα ανθρώπινα. Όπως παλιά... Κι ας είναι Ξ' κατηγορία... |
|
 | |
manosk Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 258 Ομάδα:  Registration date: 27/09/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:40 pm | |
| Καταπληκτική αυτή η τσόντα παιδιά... |
|
 | |
 Tzes Expert Member
Αριθμός μηνυμάτων: 728 Τόπος: Ιωάννινα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΑΣ Γιάννινα Registration date: 31/10/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:44 pm | |
| | boukoumtsa έγραψε: | | Είμαι σε ψυχολογική φόρτιση από την ηθική δικαίωση του ΟΦΗ, αλλά είμαι και τρομερά τσαντισμένος με τον Χριστοβασίλη. Από τα γραφόμενά μου τόσο καιρό ίσως έχετε καταλάβει ότι τον ΠΑΣ τον συμπαθώ, πολύ. Και τον θέλω καθαρό. Και δεν μπορεί κανένας καριόλης να τον μαγαρίζει. Ούτε μπορεί δλδ. |
|
|
 | |
 LeeHooker Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 66 Ηλικία: 47 Ομάδα:  Registration date: 24/05/2011
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:50 pm | |
| | burgos έγραψε: | | oficrete_fc έγραψε: | http://www.exedrasports.gr/news/article/?aid=116833
Εν τω μεταξύ, στο πόρισμα αναφέρεται ότι εκτός των σαράντα «στημένων» αγώνων που έχουν ήδη γίνει γνωστοί, προέκυψαν επίσης επαρκείς ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος και σε δέκα αναμετρήσεις, που διεξήχθησαν εντός του 2011.
Αυτές είναι:
Δόξα Δράμας-Εθνικός Πειραιώς 4-0, στις 27/3/2011 ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 5-0, στις 28/3/2011
Όποιος έχει τη μύγα μπορεί να μυγιαστεί....
Παράνομε ΟΦΗ... | Αυτα εγω τα εστησα.Πρεπει γιατι απο αυτα τα 2 παιχνιδια πηρα καλα λεφτα.Φαντασου με Φ1 το ποσοστο ηταν 2 τοσο ηταν και για το Φ1 του ΠΑΣ.Τρελλο παρτυ φιλε πολυ τρελο παρτυ.Αποτι καταλαβα ομως φιλε εσυ ουτε απο στοιχημα ιδεα εχεις αλλα ουτε και με τις αλλες ομαδες τις κατηγοριας που εισαι εισαι ενημερομενος.Μαλλον εισαι οφη πανω απο ολα και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ....Οταν ο Εθνικος δηλωνη οι μεταγραφες μου δεν θα παιξουν γιατι δεν εχω ενημεροτητα αρα κατεβαζω ομαδα αναγκης μια εβδομαμα πριν τι το παραξενο βλεπεις σε ενα σκορ 4-0?Μια απο τα ιδια και το επομενο ματσακι τις Δευτερας του ΠΑΣ.Κατεβενω λενε με νεους.Παρε τοτε 5.και αντε για.Αμα ηταν ετσι τα στημενα εγω δεν θα δουλευα ποτε στην ζωη μου,Αυτα ειναι τα τυχερα του μικροπαιχτη και μακαρι να ειχε κιαλλα.Και αντι να βγαζεις συμπερασματα βγαλε καλυτερα κανενα φρανγκο. |
Πραγματικά, επειδή ήμουν παρών στο ματς με τον Εθνικό και επειδή, όπως αναφέρει και ο burgos οι συνθήκες εκείνη την εποχή για τον Εθνικό ήταν ιδιαίτερα δυσμενείς, το παιχνίδι θα ήταν ύποπτο εάν δεν έληγε με τέτοιο ή παρόμοιο σκόρ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια παιχνίδια που από πριν είναι καραμπινάτοι π.χ. άσοι και επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά, από πάνω θεωρούνται και στημένα.
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει κάτι το οποίο πιθανόν να μην καταλαβαίνω; |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11175 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:53 pm | |
| Κοίταξε. Το σκορ είναι δίκαιο, και εμείς κατεβήκαμε χωρίς 15 παίκτες.... Εάν όμως στο ακριβές σκορ 4-0 παίχτηκαν τρελά λεφτά στο στοίχημα, τότε ξεκινάει το σταμπάρισμα. Πέρα απ' όλα αυτά που ξέρουμε εμείς, υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν ξέρουμε...... Εάν έχεις βίντεο με τα γκολ, κοίτα το τέταρτο. Σε τι λεπτό μπήκε, και πως μπήκε. Εάν λοιπόν αυτό το σκορ έκανε πλούσιους κάποιους, τότε να πάνε φυλακή. _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
 regularpaul Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 340 Ομάδα:  Ομάδα: ΙΩΝΙΚΟΣ Registration date: 20/11/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 7:54 pm | |
| http://www.tovima.gr/society/article/?aid=407791&h1=true χαμός |
|
 | |
 morfi Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2556 Τόπος: Κάτω Νευροκόπι Ομάδα:  Ομάδα: Απλά...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Registration date: 26/05/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 8:00 pm | |
| τι ονόματα είναι αυτά που διαβάζω????????ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!! όλες οι καθαρές ομάδες του πρωταθλήματος μέσα είναι....... |
|
 | |
oficrete_fc Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 124 Ομάδα:  Registration date: 29/09/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 8:24 pm | |
| | burgos έγραψε: | | oficrete_fc έγραψε: | http://www.exedrasports.gr/news/article/?aid=116833
Εν τω μεταξύ, στο πόρισμα αναφέρεται ότι εκτός των σαράντα «στημένων» αγώνων που έχουν ήδη γίνει γνωστοί, προέκυψαν επίσης επαρκείς ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος και σε δέκα αναμετρήσεις, που διεξήχθησαν εντός του 2011.
Αυτές είναι:
Δόξα Δράμας-Εθνικός Πειραιώς 4-0, στις 27/3/2011 ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 5-0, στις 28/3/2011
Όποιος έχει τη μύγα μπορεί να μυγιαστεί....
Παράνομε ΟΦΗ... | Αυτα εγω τα εστησα.Πρεπει γιατι απο αυτα τα 2 παιχνιδια πηρα καλα λεφτα.Φαντασου με Φ1 το ποσοστο ηταν 2 τοσο ηταν και για το Φ1 του ΠΑΣ.Τρελλο παρτυ φιλε πολυ τρελο παρτυ.Αποτι καταλαβα ομως φιλε εσυ ουτε απο στοιχημα ιδεα εχεις αλλα ουτε και με τις αλλες ομαδες τις κατηγοριας που εισαι εισαι ενημερομενος.Μαλλον εισαι οφη πανω απο ολα και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ....Οταν ο Εθνικος δηλωνη οι μεταγραφες μου δεν θα παιξουν γιατι δεν εχω ενημεροτητα αρα κατεβαζω ομαδα αναγκης μια εβδομαμα πριν τι το παραξενο βλεπεις σε ενα σκορ 4-0?Μια απο τα ιδια και το επομενο ματσακι τις Δευτερας του ΠΑΣ.Κατεβενω λενε με νεους.Παρε τοτε 5.και αντε για.Αμα ηταν ετσι τα στημενα εγω δεν θα δουλευα ποτε στην ζωη μου,Αυτα ειναι τα τυχερα του μικροπαιχτη και μακαρι να ειχε κιαλλα.Και αντι να βγαζεις συμπερασματα βγαλε καλυτερα κανενα φρανγκο. |
Δηλαδή το ακριβές σκορ θα το έπιανες? Δεν είπα εγω ότι είναι στημένα, η δικαστική έρευνα το είπε. Αν έχεις υπόψη σου ΑΚΡΩΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ήταν και το Καβάλα-Αγροτικός Αστερας 4-1. Που το περίεργο? Άμα είσαι επιστημονας στο στήσιμο κονομάς και απο το Μπαρτσελόνα- Κάτω Ραχούλα. |
|
 | |
 LeeHooker Senior Member
Αριθμός μηνυμάτων: 66 Ηλικία: 47 Ομάδα:  Registration date: 24/05/2011
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 8:41 pm | |
| | Michael έγραψε: | Κοίταξε. Το σκορ είναι δίκαιο, και εμείς κατεβήκαμε χωρίς 15 παίκτες.... Εάν όμως στο ακριβές σκορ 4-0 παίχτηκαν τρελά λεφτά στο στοίχημα, τότε ξεκινάει το σταμπάρισμα. Πέρα απ' όλα αυτά που ξέρουμε εμείς, υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν ξέρουμε...... Εάν έχεις βίντεο με τα γκολ, κοίτα το τέταρτο. Σε τι λεπτό μπήκε, και πως μπήκε. Εάν λοιπόν αυτό το σκορ έκανε πλούσιους κάποιους, τότε να πάνε φυλακή. |
Μάλιστα. Είναι και το ακριβές σκόρ. Μου είχε διαφύγει. Συμφωνώ κι εγώ. Όσοι εμπλέκονται ακόμη κι αν είναι από την ομάδα μου- αυτό εννοείται να τιμωρηθούν. Σε περιπτώσεις παρανομίας δεν έχει κανένα νόημα να υποστηρίζουμε ακόμη και την ομάδα μας.
Μιλώντας τώρα για ακριβές σκόρ, μου ήρθε τώρα στο μυαλό μία φάση (από αυτές που δεν πιάνει η κάμερα) από το παιχνίδι Δόξα-Ιωνικός 5-1 (φέτος). Κάποια στιγμή, μετά το 5ο γκόλ της Δόξας και πριν κανουν σέντρα οι Ιωνικοί, γύρισε ένας παίκτης των φιλοξενουμένων προς τους παίκτες της Δόξας και έκανε μία κίνηση σαν να τους έλεγε:"Εντάξει μάγκες, φτάνει τόσο, μην βάλετε άλλα" πράγμα που θεωρήθηκε από τους φιλάθλους φυσιολογικό αφού είναι κάτι που συμβαίνει. Η υπόθεση όμως γίνεται ακόμη πιό παράξενη αφού μετά το 5ο γκόλ, οι Ιωνικοί (παρόλο που "πέταξαν πετσέτα") εντείνουν τις προσπάθειες τους και πετυχαίνουν το γκόλ της τιμής. Δεν ξέρω αν αυτό το ματς είναι στην λίστα με τα ύποπτα αλλά ποιός ξέρει, μπορεί αύριο - μεθαύριο να μπεί. Από την άλλη μπορεί να είναι και αποκύημα της φαντασίας και καχυποψίας μου. |
|
 | |
 Michael Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 11175 Ηλικία: 40 Ομάδα:  Ομάδα: Εθνικάρα Registration date: 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 8:49 pm | |
| Μπορεί να μην είναι και έτσι, πολύ απλά. Αν μάθουμε ποτέ τι στοιχεία υπάρχουν πίσω από αυτό το παιχνίδι, θα καταλάβουμε. Προς το παρόν εμείς βλέπουμε ένα μάτς, που εσείς το είχατε κερδισμένο, με μια μικρή αγωνία μην γίνει καμια μαλακία και χάνουν ευκαιρίες οι δικοί σας, και υποτιμήσουν τα δεύτερα του Εθνικού, και εμείς το είχαμε χαμένο από χέρι, αφού ερχόμαστε με τα δεύτερα, και χωρίς προπονητή. Για μας, μόνο στημένο δεν είναι ένα τέτοιο μάτς..... Γι' αυτούς ;;; Ίσως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε. _________________ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .....
Υ.Γ. "Καλαμπούρ στο καλαμπούρ - τό`φαε η γρια τ`αγγούρ." by PasGiannina.
|
|
 | |
sellos Admin
Αριθμός μηνυμάτων: 20054 Ηλικία: 3 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδα:  Registration date: 01/11/2008
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 9:01 pm | |
| Nομιζω πως όταν σχεδον 2 χρονια πριν ξεκίνησε τουτο εδώ το τοπικ δεν φανταζόνταν κανένας πως θα ζήσουμε αυτην εδω τη μερα. Ημερα χαράς, ημερα γιορτης για το ελληνικο ποδοσφαιρο.. Ειναι περισσοτερο πιθανο απο ποτε να τελειωνουμε με τη συμμορια που εδω και 15 χρονια δρα ανενοχλητη. προσωπικα ειμαι αρκετα αισιοδοξος φαινεται αρκετα δεμενη η υποθεση υπαρχουν καταγραφες συνομιλιων (και αυτη τη φορα μπορουν να χρησιμοποιηθουν, εφοσον γιναν απο επισημη αρχη) αλλα και τιποτα να μην γινει και μονο η εικονα με τις χειροπαιδες σου φτιαχνει τη μερα.. Για μενα ισχυει αυτο που ειχα γραψει και οταν ξεκινησε τουτη εδω η κουβεντα, στις πρωτες σελιδες.. ΦΥΛΑΚΗ-ΦΥΛΑΚΗ-ΦΥΛΑΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ-ΤΙΜΩΡΙΑ-ΤΙΜΩΡΙΑ ακομη και αν θα ειναι και η ομαδα μου και νομιζω πως θα πρεπει ολοι να το βλεπουμε ετσι ακομη και αν καποιων απο μας οι ομαδες θα τιμωρηθουν ειναι μεγαλη ευκαιρια για ολους θα ειναι βαλσαμο για ολους.. |
|
 | |
 PAS Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1786 Ηλικία: 28 Τόπος: Αποσπερίτης Ομάδα:  Registration date: 11/03/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 9:03 pm | |
| Oui μπάχαλο. Έκανε δηλώσεις ο ήπιος,δείτε εδώ. | Παράθεση: | «Είμαι πλήρως απογοητευμένος. Έχω ήδη αναθέσει στο δικηγόρο μου να βρει έναν τρόπο, προκειμένου να πάω στην Εισαγγελία αν είναι δυνατόν ακόμη και το πρωί της Παρασκευής (24/6) προκειμένου να δώσω οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μου ζητηθούν. Η εμπλοκή του ονόματός μου, θίγει προσωπικά τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, αλλά και την ομάδα μου…» τόνισε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα.
www.onsports.gr |
Περιμένω να δω που εμπλέκεται και σε τι. Για να είναι το όνομα του μέσα πάντως όλο και κάτι θα τρέχει. Ας περιμένουμε λίγο ακομα.
Γενικότερα τώρα το θέμα δεν είναι τα λαμογια,οι παράγκες και οι πρακτικές τους.Το θέμα είναι στο σύστημα το οποίο ευνοεί την δημιουργία τους.
Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ανά τον κόσμο βρίσκεται σε τέλμα το στοίχημα το κατέστρεψε.Θα μπορούσαμε ας πούμε να προτείνουμε να βγουν οι ομάδες από το στοίχημα αλλά τι θα αλλάξει?Θα τα ρίχνουν τα λεφτά στις Μαλαισιες και στα Μπαχρειν.
Γι αυτό και λεμέ ότι το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και λύση δεν φαίνεται πως υπάρχει.Οκ δηλαδή,πήγε ο Κωστάκης ο Καραγκούνης(μενδρινος) και έκανε ότι έκανε και τον τσακώσανε.Τι θα εμποδίσει τον επόμενο Μενδρινο από το να κάνει τα ίδια?
Να μπουν όλοι φυλακή μέχρι να ξεπηδήσουν οι επόμενοι. ποιοι όλοι δηλαδή,ένα δυο θα μπούνε και οι υπόλοιποι σε στιλ Μαρινακη λάδι γιατί υπαρχουν και τόσοι εργαζόμενοι από πίσω.
Πλήρης κάθαρση και επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν γινεται μάγκες.Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εδώ και τώρα.
ΥΓ Ο Τσακογιαννης είναι ένας μικρός θεουλης. Επίσης τρομερή είναι και η ατάκα του προέδρου του Ολυμπιακού σε συνομιλία με τον Μπεο
| Παράθεση: | A(χιλλέας) : Έλα συγχαρητήρια Β(αγγέλης) : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92 Α : Άκου να σου πω όμως Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες. Β: Έτσι- έτσι Α: Μ’ακούς; Β : Εντάξει Α: οπωσδήποτε είναι αυτό Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ; Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα |
Τι εγινε μωρέ?Απλώς ήτανε και μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός που συνήθως είναι άτυχος και καθαρός.Και τώρα το γέλιο είναι ότι θα σου βγουν καθαροί οι Βαζελοι που τους ακούει η λέξη καθαρότητα και αλλάζει στενό.Το ίδιο και τα χανουμια που ούτε καν στην παράγκα δεν δεχόντουσαν να τον βάλουν τον Αδαμιδη.Για τέτοιο κάρβουνο μιλαμε πως είναι ο τύπος.
Καλά για κάτι άλλους που βγάλανε ήδη τις λίστες με τις καθαρές ομάδες τι να πεις?Για γέλια.
Κάτω τα χέρια απ τον ΠΑΣ ρε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PAS στις Πεμ Jun 23, 2011 9:10 pm, 1 φορά |
|
 | |
kastigio Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 247 Ομάδα:  Ομάδα: μοναχα τρικαλα Registration date: 12/02/2011
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Πεμ Jun 23, 2011 9:05 pm | |
| ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.!!! |
|
 | |
| | "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... | |
|