PAS Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1786 Ηλικία: 28 Τόπος: Αποσπερίτης Ομάδα:  Registration date: 11/03/2009
 | Θέμα: Απ: "Στημένα"....της Πόπης (Παπανδρεου) γίνεται... Τρι Jul 12, 2011 2:00 am | |
| | Παράθεση: | άρχισες πάλι τα ανούσια μηνύματα εσύ PAS? "ίσως" , "πιθανόν" και στο τέλος μια βλακεία (το πασίδηλο που γίνεται υποθετική ερώτηση) έτσι για να συμπληρώσουμε τον αριθμό. Με τις λέξεις σε πληρώνουνε?

Αν έχεις κάτι να γράψεις, γράψτο τα ίσα. Αν δεν έχεις (καλή ώρα) γράψε για αυτά που κατέχεις. (θα έλεγα τα της ομάδας σου αλλά ούτε αυτά ξέρεις μου φαίνεται..) διάβασε το Μιχάλη να πάρεις κάνα μάθημα.. |
Όταν δεν ξέρεις από πρώτο χέρι κάποια πράγματα μάλλον, μπορεί και ίσως αναγκαστικά θα γράψεις. Επισης σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να ξέρεις από πρώτο χέρι κάποια πράγματα αλλά και πάλι καλό πάντοτε ειναι να κρατάς πισινές.
Μπροστά δεν είμαστε πουθενά,απόψεις γραφουμε σκέψεις εξωτερικεύουμε.
Θα μου πεις τώρα πως γινεται μετά από ένα τέτοιο ποστ που γράφεις να προσπαθώ να σου απαντήσω λογικά... Ε νταξει,γενικώς αποφεύγω να κουβαλάω τις διαστροφές του καθενός στην πλάτη μου.
Και είναι φανερό πλέον ότι είσαι μια άκρως διαστροφικη προσωπικότητα την οποία δεν ξέρω τι μπορεί να την σώσει.Ίσως μια γυναικά,ένα ψυχικό και λίγο σεξ. Θα σου πρότεινα το μετ αμοιβής πάντως αν η κατάσταση σου δεν καλυτερεύσει άμεσα Στην τελική λυπησου και λίγο τους γύρω σου που σε συναναστρέφονται.
Γενικότερα όπως βλέπεις έχω σταματήσει να σου απαντάω σε οτιδήποτε και αν γράφεις για μένα οπότε καλό θα είναι να κάνεις κ εσύ το ίδιο. Εχω βαρεθεί να γράφω ένα κείμενο στο μπετα και από κάτω να σε βλέπω συνεχώς σαν την πορδή να ασχολείσαι με όσα γράφω. Αν με γουστάρεις στο ξεκαθαρίζω ότι με ελκύουν μόνο τα κοριτσάκια.
Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσεις να ρεζιλεύεσαι και στα καπάκια να μιξοκλαις για τα μείον που πηγαίνουν σύννεφο.
edit:sellos συνεχεια του νήματος... http://www.betafans.net/t4677-topic#314984
|
|