Aυτά τα ωραια κοπλημεντα ενα ατομο ξερω που τα κανει
με την ίδια φρασεολογία..
Δεν φανταζομαι να σαι ο ίδιος ρα..???!!!
κι έλεγα κι εγω μεγαλωσε κι αλλο η λιστα οσων με ψαχνουν
νεκρο ή ζωντανο...
Νταξει, εξακολουθω να γραφω ετσι γιατι δεν γραφεις κατι σοβαρο για να απαντήσω..
Ειμαι εξυπνος λεει... κι εγω τι πρεπει να πω τωρα..??
(νταξει..δεν ειμαι χαζος..

)
Συστηματικης και επιλεκτικης πληροφορισης...νταξει παρολο που ξερω περισσοτερα για τον ΟΦΗ απο κατι ΟΦΗολεδες, βαζελοφηδες κα λοιπο συφερτο, συγνωμη αλλα δεν θα κανω συστηματικη πληρης ενημερωση για τον ΟΦΗ έχουμε κι αλλα πραγματα να κανουμε..
καλά μελετημένα αιχμηρά σχόλια εναντίον του ΟΦΗ...τα σχολια θα πρεπει να εχουν αιχμη καμια φορα αλλιως θα καναμε φορουμ για μαγειρικη..
το εναντιων του ΟΦΗ ειναι σχετικο..εξαρταται για ποιον ΟΦΗ μιλαμε...(* θα εξηγησω παρακατω)
ικανότατο στο να διαχειρίζεται το γραπτό λόγο...μπα δεν θα το λεγα, ειναι αρκετα τα συντακτικά και ορθογραφικα λαθη που κανω...μερσυ παντως..
Το betafans το παρακολουθώ απο το 2009 , σταμάτα τις πονηριές. είπαμε είσαι έξυπνος. να σου καμω και εγω μια παραινεση..μια παρότρυνση..
σταματα να εχεις εμονες...ειναι ίδια η εμονη σου εδω και 2 χρονια που μας...παρακολουθεις...και με διαβαζεις (γενικοτερα)..
Αλλα ας δουμε τι εχω πει για τον ΟΦΗ αυτα τα δυο χρονια που με διαβαζεις, με αντιπαθεις, με θεωρεις επικινδυνο και μπηκες να το πεις..
- ο ΟΦΗ ειναι μια μεγαλη ομαδα, εχει κοσμο και αυτό αρκει..
- ο ΟΦΗ για πολλα χρονια, τα βασικα χρονια της ιστοριας του που γνωρισε τις μεγαλυτερες επιτυχιες του, ηταν μια ομαδα που ειχε τον ιδιο ιδιωκτητη με μια ομαδα του ΠΟΚ.
- εχω αναφερει επισης πως αυτο ηταν παρανομο, και παρανομα βρισκονταν στην ιδια κατηγορια με την αλλη εταιρια του ομιλου.
- ως προεκταση αυτου, ειχε και καποια οφελη ολο αυτο, και οικονομικα και στα κεντρα εξουσιας και στα ποδοσφαιρικα κεντρα κτλπ..κτλπ..
- εχω κανει επισης μια μικρη αναφορα, για δημοσιευματα και αποφασεις υπερ του ΟΦΗ την εποχη του Ασλανιδη και την εμφανιζομενη σχεση μεταξυ αυτου και της ομαδας.
- Εγραψα, για τα τελευταια αυτο που αποτυπωθηκε απο δημοσιογραφους σε γραπτα για την οικονομικη συνεισφορα του Βαρδη μεσω του Δημαρχου.
και με βαση αυτο ρωτησα εαν οι φιλοι του ΟΦΗ θα ήθελαν να γινει κατι τετοιο..
Φανταζομαι λοιπον πως σε γενικες γραμμες κατι απο αυτα θα σε πειραξε..
Δεν ξερω τι ακριβως σε χαλαει ή απλα ψαχνεις εναν τροπο να κανεις νταβαντουρι..
Επειδη, πολλους τους χαλαει ο ανεξαρτητος ΟΦΗ
θα ειναι κριμα για σενα να εισαι μεσα σε αυτους..
Υ.Γ We love dimarxara...!!!
Υ.Γ.
| Παράθεση: |
| (* θα εξηγησω παρακατω) |
Ειναι ο μικρος ΟΦΗ, το κουρελι, το οργανο του βαζελου
(που προσωπικα αποφευγω να τον πω και ΟΦΗ...δεν αξιζει η λεξη σε εκεινη την ομαδα...και αν δεν θεωρουνταν προκλητικο θα το εγραφα απλα "παραρτημα")
και ειναι και ο μεγαλος, ανεξαρτητος ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ναι στον πρωτο καταφερομαι παντα εναντιων του..
τον δευτερο τον σεβομαι στον βαθμο που αντιπροσωπευει τον κοσμο του Ηρακλειου και τους Κρητικους γενικοτερα.
Y.G1 | Παράθεση: |
| Το επικίνδυνος μπορώ να το αναλύσω εκτενέστερα σε μια μελλοντική προσωπική επαφή |
Αμα σταματησεις να σαι προκατειλημενος, οταν θα ρθω κατω θα σε βαλω να με κερασεις 1 βδομαδα..
για ενα εχεις εναν ακομη (σοβαρο) λογο να με αντιπαθεις..
Υ.Γ2 Καλο καλοκαιρι αδερφε..!!
και χαλαρα...για να την βγαλουμε..
Υ.Γ3 Θα ριξω γεφυρες συμφιλιωσης με ενα τραγουδι..
http://www.youtube.com/watch?v=UWf0sTSp1Zk