|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
 Omiloparmenos Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 581 Ομάδα:  Registration date: 25/09/2009
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Σαβ Aug 06, 2011 11:40 am | |
| e8nikos xulokerizas έμαθα πως από την κάτω Εξαμιλια σας τρέχουν. Ισχύει; |
|
 | |
 ayuto PAS Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1319 Ηλικία: 28 Τόπος: korinthos Ομάδα:  Ομάδα: PAS RE KOUFALES Registration date: 20/09/2010
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Σαβ Aug 06, 2011 2:13 pm | |
| Oμιλοπαρμενε επιασες με τα Ξαμιλια φλεβα χρυσου!!!! Ξαμιλια αγαπημενος μερος των Κορινθιων για να πανε να γινουν Παρτε ματι και ενα Μουτσο http://youtu.be/aNz5f_1BPLw |
|
 | |
 Κρόνιος Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 4023 Ηλικία: 51 Τόπος: Καβάλα Ομάδα:  Ομάδα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ Registration date: 17/11/2008
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Σαβ Aug 06, 2011 3:26 pm | |
| |
|
 | |
 palios-4 Super Member
Αριθμός μηνυμάτων: 2215 Ηλικία: 46 Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ομάδα:  Ομάδα: ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ Registration date: 30/10/2008
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Σαβ Aug 06, 2011 4:32 pm | |
| Ρε ayuto PAS μενεις Κορινθο γι αυτο κελαηδας,τωρα το ειδα. Εχει πολυ Ηπειρωτες η Κορινθια,και στην Ξυλοκεριζα εχω γνωρισει. Εσυ μεσα στην πολη εισαι η τιποτα βοχα; Τα Ξαμιλια την εχουν για πλακα την Ξυλοκεριζα αλλα ενταξει δεν υπαρχει εχθρα,μονο τιποτα λοξες ματιες. |
|
 | |
 ayuto PAS Pro Member
Αριθμός μηνυμάτων: 1319 Ηλικία: 28 Τόπος: korinthos Ομάδα:  Ομάδα: PAS RE KOUFALES Registration date: 20/09/2010
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Σαβ Aug 06, 2011 7:01 pm | |
| | palios-4 έγραψε: | Ρε ayuto PAS μενεις Κορινθο γι αυτο κελαηδας,τωρα το ειδα.
Εχει πολυ Ηπειρωτες η Κορινθια,και στην Ξυλοκεριζα εχω γνωρισει.
Εσυ μεσα στην πολη εισαι η τιποτα βοχα;
Τα Ξαμιλια την εχουν για πλακα την Ξυλοκεριζα αλλα ενταξει δεν υπαρχει εχθρα,μονο τιποτα λοξες ματιες. |
Ηταν να μην πιασετε θεμα τα Εξαμιλια,τωρα που πηρα φορα θα βγαλω ολα τα απλυτα του Δημου Σολυγειας,και που να πιακουμε για Σοφικο και Λιμνες
Βασικα μενω μεσα Κορινθο λογω δουλειας κ επειδη εχω και σοι εδω περα, αλλα επειδη ειμαι καμποσα χρονια κατιτις εχω μαθει για τους taliban της Κορινθιας .....Οντως φιλε εχει παρα πολλους ηπειρωτες η Κορινθια,φαινεται κατι τους τραβαει η Ηπειρος οσο για τι ομαδα ειμαι στην Κορινθια ενα θα πω ΠΑΣ Κλενιες |
|
 | |
 e8nikos xulokerizas New member
Αριθμός μηνυμάτων: 12 Ηλικία: 17 Τόπος: KORIN8OS Ομάδα:  Ομάδα: εθνικος ξυλοκεριζας ρε κουφαλες Registration date: 21/03/2011
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Κυρ Aug 07, 2011 6:50 pm | |
| Αντει γεια ρε τσακοθιτε εσεις μεταξυσας για πας γιαννεννα,οφη,διαγορα κτλ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΚΟς ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ ΡΕ |
|
 | |
 NOTOS Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 257 Ομάδα:  Registration date: 26/06/2011
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Κυρ Aug 07, 2011 10:15 pm | |
| | e8nikos xulokerizas έγραψε: | Αντει γεια ρε τσακοθιτε εσεις μεταξυσας για πας γιαννεννα,οφη,διαγορα κτλ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΚΟς ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ ΡΕ |
ρε ξυλοκέρατε γράψε και τίποτα άλλο ., έτσι για αλλαγή. |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Τρι Aug 23, 2011 12:00 pm | |
| | e8nikos xulokerizas έγραψε: | Εθνικος ξυλοκεριζας ρε ποιος οφη,γιαννενα,κτλ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟς ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑς ΡΕ | Καλώς τον μικρό(σε ηλικία)φίλο Εθνικού!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω μια αδυναμία σε ότι λέγεται ΕΘΝΙΚΟΣ.......Γράψε μας την ιστορία,γήπεδο,παίχτες κτλ της ομάδας σου
ΥΓ.Θα σου πρότεινα να μην είσαι διπλοθεσίτης..............Μια είναι η ομάδα είτε αγωνίζεται σε μεγάλες κατηγορίες ,είτε σε μικρές_________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4103 Ηλικία: 32 Τόπος: πειραιας Ομάδα:  Ομάδα: www.ethnikos.org Registration date: 08/05/2009
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Τρι Aug 23, 2011 12:08 pm | |
| Δήμος Κορινθίων --Ο δήμος Κορινθίων έχει (πραγματικό) πληθυσμό 36.555 κατοίκους. Στον δήμο περιλαμβάνονται: Δ.δ. Κορίνθου -- η Κόρινθος [ 29.787 ] Δημοτικό διαμέρισμα Αρχαίας Κορινθίας [ 2.578 ] η Αρχαία Κόρινθος [ 1.800 ] το Αρχαίο Λιμάνι [ 778 ] Δ.δ. Εξαμιλίων [ 2.224 ] τα Εξαμίλια [ 1.563 ] ο Άγιος Κοσμάς [ 55 ] η Δάφνη [ 59 ] η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος [ 80 ] τα Κάτω Εξαμίλια [ 467 ] Δ.δ. Ξυλοκέριζας [ 1.215 ] η Ξυλοκέριζα [ 783 ] η Αγία Παρασκευή [ 81 ] ο Άγιος Δημήτριος [ 85 ] η Θυμαριώνα [ 29 ] οι Κεχριές [ 237 ]Δ.δ. Σολομού [ 751 ] ο Σολομός [ 683 ] τα Μπεκιάνικα [ 68 ] _________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 πάμμαχον Team Moderator

| Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Τρι Aug 23, 2011 12:11 pm | |
| http://ethnikosxylokerizas.blogspot.com/ _________________ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ , ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΗΣ....ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ- ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ www.ethnikos.org http://ethnikos14.blogspot.com  |
|
 | |
 ofi-athens Advanced Member
Αριθμός μηνυμάτων: 258 Ομάδα:  Registration date: 11/01/2011
 | Θέμα: Απ: Εθνικος ξυλοκεριζας Σαβ Aug 27, 2011 2:57 pm | |
| καλως ηρθες φιλε ! καλα ποστ ! |
|
 | |
|